Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Aanbiedingen van JTravelBlog

 

Ben je net als ik gek op leuke aanbiedingen? Ik zet wekelijks een aantal aanbiedingen van JTravelBlog voor je op een rijtje. Dit kunnen vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen zijn. Ook is er een boek van de week. Meestal is dat het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

 

Laatste update: 23 oktober 2020

 

Lastminute van de week

De lastminute van deze week is een een 6-persoonsbungalow in het Landal Landgoed ’t Loo. De prijs van € 189,– met aankomst op maandag 2 november 2020 inclusief 4 overnachtingen in een 6-persoonsbungalow 6C1.

Prijzen zijn exclusief € 28,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 17,90 en toeristenbelasting € 12,–.

 

Arrangement van de week

Het arrangement van deze week is 2 of 3 dagen 4*-hotel Landhuishotel Herikerberg in Twente op basis van halfpension. 2 dagen kost € 59,– per persoon, 3 dagen € 99,– per persoon.

Inclusief:

  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 of 2x 3-gangendiner t.w.v. € 59,90 p.p.
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis WIFI
  • Gratis parkeren bij het hotel

 

Museum van de week

Mijn museum van deze week is Museum Volkenkunde in Leiden. Vlakbij het Centraal Station van Leiden is Museum Volkenkunde gevestigd. Een schitterend museum met kunstwerken, kleding, juwelen, gereedschappen, talismannen, en duizenden andere objecten en artefacten uit de hele wereld. Je reist van het ene continent naar het andere en leert onderweg van alles over cultuur en tradities. Voor kinderen is er een leuke speurtocht. Je entreeticket(s) kun je hier kopen.

 

Vluchten Transavia

Heb je een vlucht nodig. De vluchten van Transavia kun je vanaf nu hier boeken.

 

Bungalow op Texel

Wat is nu lekkerder dan uitwaaien op een Waddeneiland, in dit geval Texel. Een leuke bungalow boek je hier.

 

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling heeft nog altijd dagelijks veilingen van hotelkamers vanaf € 1,–. Het voucher dat je krijgt als je de veiling wint, is een jaar geldig. Kijk hier voor alle euroveilingen.
Hotelkamerveiling

 

Hotelspecials: Corona proof hotels

We mogen weer op reis. Wil je een paar dagen weg. Bij deze corona proof hotels kun je veilig overnachten en dineren.

 

Boek van de week

Het boek van de week is een fantastisch boek dat ik op het moment lees: Verhalen van de Nacht van Nora Roberts.

Inhoud van het boek:
Er is weinig wat zo tot de verbeelding spreekt als de nacht, die fluwelen mantel waaronder zich alles kan afspelen wat de fantasie maar weet op te roepen… (1) ALS DE NACHT VALT Cilla O’Roarke presenteert met veel plezier haar eigen latenightshow op de radio, tot ze tijdens het programma telefonisch wordt bedreigd. Dat gaat zelfs zo ver, dat haar baas de politie inschakelt. Maar van Boyd Fletcher, de man die haar komt beschermen, krijgt ze het eigenlijk alleen maar benauwder – al is het om een heel andere reden! (2) SCHIM IN HET DONKER Wanneer Deborah O’Roarke na een lange werkdag naar haar auto loopt, wordt ze plotseling vastgegrepen door een man die duidelijk onder invloed is. Het volgende moment duikt er een onverwachte redder op, geheel in het zwart en met een masker voor zijn ogen. Wie is deze mysterieuze onbekende? (3) NACHTSCHADUW Althea Grayson was al niet dol op de donkere uren – die voor een rechercheur vaak gevaar betekenen – maar nu ze die met haar nieuwe partner moet doorbrengen, vindt ze de nacht helemáál riskant. Want Colt Nightshade is een rebel en houdt zich aan geen enkele regel. Het liefst zou ze zich niets van hem aantrekken, maar hoe negeer je een man die als een schaduw aan je zijde blijft? (4) DUISTER VUUR Voor Natalie Fletcher wordt de nacht verlicht door vlammen, die een einde maken aan haar nieuwe bedrijf en zo aan haar droom. Niet van plan zich uit het veld te laten slaan, zoekt ze de hulp van Ryan Piasecki om de brandstichter te vinden. Deze detective mag de naam hebben onbehouwen en arrogant te zijn, hij weet alles van álle soorten vuur… (5) NACHTBRAKER Het is haar allereerste grote opdracht als rechercheur: undercover gaan als serveerster in de nachtclub van Jonah Blackhawk. Het laatste wat Allison Fletcher dan ook wil, is die opdracht in gevaar brengen door zich te laten afleiden door de aantrekkelijke Jonah. Bovendien, hoe weet ze of ze hem kan vertrouwen? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

 

En dan nog even dit

Omdat het coronavirus weer oplaait heb ik via Balthasar Protect een aanbieding voor je van 3-laags mondkapjes en ander medische hulpmiddelen die je bijv. nodig hebt in het openbaar vervoer. Ik wil iedereen adviseren om het virus serieus te nemen en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd na te leven, dus 1,5 afstand, mondkapjes vooralsnog alleen in het openbaar vervoer en geen handen schudden.
Balthasar Protect voor mondkapjes en andere hulpmiddelen

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze link iets boekt of bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Wekelijks plaats ik op deze pagina van JTravelBlog.nl nieuwe aanbiedingen voor een weekendje weg, het boek van de week, hotelarrangement en vluchten. Wil je meer aanbiedingen zien, houd het wekelijks in de gaten. #aanbiedingen #jtravelblog #arrangement #museumvandeweek #boekvandeweek

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravel.nl en JTravelBlog.nl actueel. Voor de horeca, musea en andere toeristische attracties moeten de entreekaarten online besteld worden. Je kunt via de links in de artikelen de entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

I.v.m. het heersende coronavirus heb ik op mijn deze website meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Sociale media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com

Bestel je reisgids

Bestel je digitale reisgids