De maand van JTravelBlog: Bye juni, hello juli 2019

De maand van JTravelBlog: Bye juni, hello juli 2019

 

De maand van JTravelBlog: Bye juni, hello juli 2019 is de tweede blog in een nieuwe rubriek: de maand van JTravelBlog. Deze blog gaat over de maand juni 2019.

Dit waren mijn bezigheden in juni 2019

Museum Van Loon in Amsterdam

Museum Van Loon in Amsterdam

 

 • En op zaterdag 22 juni maakte ik een wandeling door het hoevenlandschap rond Nijkerk. De dag erna ging het niet zo goed met me. Maar ’s maandags voelde ik me al weer een stuk beter. Volgende maand meer over deze wandeling op deze blog.
Kasteel Salentein

Kasteel Salentein buiten Nijkerk

 

 • Het maken van uitjes is voor mij nog steeds heel vermoeiend, maar ik maak ze wel om er toch even uit te zijn. Ik neem op de koop toe dat ik de volgende dag weinig tot niets kan. Het doet me dan ook zeer dat ik van iemand waarvan ik dacht dat degene begrip had voor het feit dat ik een dag weg ben en de dag erop en soms zelfs twee dagen geen afspraak kan maken omdat ik moet herstellen van mijn inspanning, in ene zei dat ik ondanks mijn ziekte wel veel ondernam en dus twijfelde aan de ernst ervan. Ik heb deze persoon direct geantwoord, jij ziet alleen dat ik een uitje maak, je ziet me ’s avonds niet als ik kapot op de bank lig en de volgende dag weinig tot niets kan. Nee, was het antwoord. Nu dan houd je mond en kijk verder. Weet dat dit heel zeer doet dat ik me iedere keer moet verdedigen als ik eens iets onderneem.
 • In juni heb ik 703 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Helaas was ik uitgeloot voor deel 2 van de Instameet Waterliniepad. Deze instameet werd op zaterdag 15 juni gehouden.  Aan deel 1 heb ik wel deelgenomen. Mijn artikelen over deel 1 verschenen deze maand op JTravel.nl. Op het moment van publicatie van deze blog weet ik dat ik 6 juli deelneem aan deel 3 van de Instameet Waterliniepad. Het programma is op het moment nog niet bekend. Volgende maand meer.
Fort Uitermeer tijdens de Instameet Waterliniepad part 1

Fort Uitermeer tijdens de Instameet Waterliniepad part 1

 

 • Ik heb tot nu toe naast pins van anderen, van mezelf alleen mijn Instagram berichten gepind op mijn Pinterest account. Achter de schermen ben ik druk bezig met het ontwerpen van de pins voor JTravel. Over het ontwerp van JTravelBlog ben ik nog aan het nadenken. Het pinnen zelf staat op mijn to do lijst, ik moet me daar verder in verdiepen. Volg je mij al?
 • In juni ben ik begonnen met het lezen van de driedelige boekenserie over de familie Deverill van de schrijfster Sante Montefiore.
 • De hele maand juni ben ik in mijn eigen huis. De gezondheidstoestand van mijn moeder is onder controle. Op de laatste scan is (gelukkig) niets meer te zien. De behandeling wordt de komende maanden volgens planning voortgezet.
 • Ik ben redelijk druk geweest met het schrijven van sollicitatiebrieven. Het is wel heel stil met uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken, afgelopen maand ben ik 0x uitgenodigd voor een gesprek.
 • Aan het eind van de maand heb ik bij de vestiging van Bever in mijn woonplaats een paar nieuwe wandelschoenen gekocht. Zoals je in mijn vorige maandoverzicht kon lezen waren mijn oude schoenen kapot. Ik heb bij diverse winkels wandelschoenen gepast. Het heeft een tijdje geduurd voor ik de juiste vond. Ik hoop dat ik ze nu gevonden heb, zodat ik weer een paar jaar vooruit kan met mijn wandelschoenen.

 

 Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in juni

 1. Informatie Borkum
 2. Informatie Amsterdamse Waterleidingduinen
 3. Hofjes in Groningen
 4. Hortus Leiden
 5. Hofjes in Leiden
Het Sint Anthony Gasthuis in Groningen

Het Sint Anthony Gasthuis in Groningen

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in juni

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
 2. Klim naar het licht in de KoepelKathedraal in Haarlem
 3. Mijn eerste stappen naar herstel van CVS
 4. Wat te doen in Ho Chi Minh City (Vietnam)
 5. Een instawalk/instameet wat is dat?
De mooie trap naar de koepel in de KoepelKathedraal in Haarlem

De mooie trap naar de koepel in de KoepelKathedraal in Haarlem

 

Foto van de maand

Deze foto van een zonsondergang is op 11-6 vanuit mijn huiskamer gemaakt.

Zonsondergang in juni 2019

Zonsondergang in juni 2019

 

Beste Instagram-post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl) op

 

De blogs die in juni verschenen op JTravelBlog

De maanden maart, april en mei 2019 van JTravelBlog
Wat te doen op de luchthaven Schiphol
In de spotlights : Magazijn De Klomp – Groningen
Bijzondere excursies die ik tijdens mijn reizen maakte
De maand van JTravelBlog: Bye juni, hello juli 2019

Magazijn De Klomp in Groningen

In de spotlights : Magazijn De Klomp – Groningen

 

De artikelen die in juni verschenen op JTravel

15 artikelen over Instameet Waterliniepad
Panoramaterras en Foto’s Panoramaterras op Schiphol
Schiphol Experience en Foto’s Schiphol Experience
Museum Van Loon en Foto’s Museum Van Loon in Amsterdam
Klederdrachtmuseum en Foto’s Klederdrachtmuseum in Amsterdam

Het Klederdrachtmuseum in Amsterdam

De klederdracht van Bunschoten in het Klederdrachtmuseum in Amsterdam

 

Aangepaste berichten in juni op JTravelBlog

Recept : Avocadosalade met nieuwe foto’s van mijn avocadoplant
Museumtip #1 : Hermitage – Amsterdam

Mijn avocadoplant in juni 2019

Mijn avocadoplant in juni 2019

 

Aangepaste artikelen in juni op JTravel

Hermitage en Foto’s Hermitage in Amsterdam met informatie over de tentoonstelling De schatkamer! Meesterwerken uit de Hermitage

Portret van Margaretha van Savoye, hertogin van Mantau en Portret van een Chinese hoogwaardigheidsbekleder tijdens de tentoonstelling De schatkamer! Meesterwerken uit de Hermitage in de Hermitage in Amsterdam

Portret van Margaretha van Savoye, hertogin van Mantau en Portret van een Chinese hoogwaardigheidsbekleder tijdens de tentoonstelling De schatkamer! Meesterwerken uit de Hermitage in de Hermitage in Amsterdam

 

Hoe was jouw afgelopen maand? En heb je al leuke plannen voor juli?

 

Meer maandoverzichten

 

Deze blog bevat een affiliate link. Als je via deze link iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

 

Meer over dit onderwerp

2 reacties

 • Wanda schreef:

  Zo’n soort gesprek heb ik twee jaar geleden met een goede vriendin gehad die twijfelde aan mijn winterdepressie omdat ik op mijn blog alleen maar leuke dingen liet zien. Mensen kijken helaas niet verder en trekken direct hun oordeel, heel vervelend in ieder geval.

  • JTravelBlog schreef:

   Dat bedoel ik dus. Dat is ook één van de redenen waarom ik een jaar geleden deze blog heb opgezet. Ik wilde meer begrip voor en bekendheid aan CVS/Chronische vermoeidheid geven door er over te schrijven. Maar dit soort reacties van mensen waarvan je denkt dat ze na een paar inmiddels beter moeten weten, doen nog altijd heel zeer. Ik doe leuke dingen maar moet het daarna wel 1 of meerdere dagen bekopen en dat zien mensen vaak (helaas) niet.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Over JTravelBlog

  Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
  Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

  Social media

  Boek je vlucht

  Boek je overnachting(en)  Booking.com

  Heb je nog iets nodig?

  Miljoenen artikelen

  Bestel je reisgids

  Lid van

  Bloggers Noord Nederland
    
  Follow