In de spotlights : Eef & Co – Haarlem

Eef & Co in Haarlem

 

Eef & Co in Haarlem staat vandaag in de spotlights. Eef & Co is een hedendaagse winkel met de kwaliteit van vroeger. De winkel heeft spullen die me doen denken aan vroeger, zoals de emaille spullen, de schoonmaakmiddelen, leuke hebbedingetjes, handdoeken/theedoeken en het ouderwetse snoepgoed.

Eef & Co in Haarlem

 

Eef & Co

Bij Eef & Co in het centrum van Haarlem koop je ‘ouderwetse’ huishoudelijke artikelen, zoals emaille mokken, pannen en kannen in de kleuren wit, groen, blauw en rood en pasteltinten. Maar ook afwasborstels, hebbedingetjes, handdoeken en theedoeken, (sunlight)zeep en andere schoonmaakmiddelen. Alles met de kwaliteit van vroeger.

In de winkel is ook oud Hollands snoepgoed te koop, zoals zoethout, schuimblokken, roomboterwafels, honingdrop, andere dropsoorten en zuurstokken. Wie heeft dit vroeger niet gesnoept.

Ouderwets snoepgoed in Eef & Co in Haarlem Ouderwets snoepgoed

 

Behalve in Haarlem zijn er nog twee Eef & Co winkels: in Elburg en in Harderwijk.

Op de website zijn de producten ook online bestellen.

Je vindt hier de goede kwaliteit van vroeger terug. Een winkel om eens binnen te lopen en rond te snuisteren. Je gaat terug in de tijd.

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

 

Praktische informatie

Openingstijden
Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00-17.00 uur.
Zondag: gesloten.

 

Locatie
Eef & Co is gevestigd aan de Gierstraat in Haarlem. De Gierstraat ligt parallel aan de Grote Houtstraat in het centrum van de stad.

Eef & Co in Haarlem

 

Adres
Eef & Co
Gierstraat 53
2011 GB Haarlem

 

Website
Eef & Co

 

Sociale media
Facebook
Instagram

 

Meer In de spotlights

 

Heb jij Eef & Co wel eens bezocht? Wat zijn jouw ervaringen? Heb je iets leuks op de kop kunnen tikken?

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Dit keer in de spotlights: Eef & Co in Haarlem. Eef & Co is een hedendaagse winkel met de kwaliteit van vroeger. Shop je mee? #eefenco #haarlem #hotspot #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Abonneer je op JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op JTravelBlog en je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Social media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravelBlog.nl en JTravel.nl actueel. Bijna alle horeca, musea en andere toeristische attracties zijn slechts voor een beperkt aantal bezoekers geopend. De entreekaarten moeten online besteld worden. Je kunt via de links in de blogs je entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

Op deze website heb ik meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Boek je vlucht

Skyscanner

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com Algemeen

Bestel je reisgids

Bestel je reisgids van The Media Bay via JTravelblog.nl

Lid van

Bloggers Noord Nederland

Follow