In de spotlights : Eef & Co – Haarlem

Eef & Co in Haarlem

 

Eef & Co in Haarlem staat vandaag in de spotlights. Eef & Co is een hedendaagse winkel met de kwaliteit van vroeger. De winkel heeft spullen die me doen denken aan vroeger, zoals de emaille spullen, de schoonmaakmiddelen, leuke hebbedingetjes, handdoeken/theedoeken en het ouderwetse snoepgoed.

Eef & Co in Haarlem

 

Eef & Co

Bij Eef & Co in het centrum van Haarlem koop je ‘ouderwetse’ huishoudelijke artikelen, zoals emaille mokken, pannen en kannen in de kleuren wit, groen, blauw en rood en pasteltinten. Maar ook afwasborstels, hebbedingetjes, handdoeken en theedoeken, (sunlight)zeep en andere schoonmaakmiddelen. Alles met de kwaliteit van vroeger.

In de winkel is ook oud Hollands snoepgoed te koop, zoals zoethout, schuimblokken, roomboterwafels, honingdrop, andere dropsoorten en zuurstokken. Wie heeft dit vroeger niet gesnoept.

Ouderwets snoepgoed in Eef & Co in Haarlem Ouderwets snoepgoed

 

Behalve in Haarlem zijn er nog twee Eef & Co winkels: in Elburg en in Harderwijk.

Op de website zijn de producten ook online bestellen.

Je vindt hier de goede kwaliteit van vroeger terug. Een winkel om eens binnen te lopen en rond te snuisteren. Je gaat terug in de tijd.

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

Eef & Co in Haarlem

 

Praktische informatie

Openingstijden
Maandag: gesloten.
Dinsdag t/m zaterdag: 10.00-17.00 uur.
Zondag: gesloten.

 

Locatie
Eef & Co is gevestigd aan de Gierstraat in Haarlem. De Gierstraat ligt parallel aan de Grote Houtstraat in het centrum van de stad.

Eef & Co in Haarlem

 

Adres
Eef & Co
Gierstraat 53
2011 GB Haarlem

 

Website
Eef & Co

 

Sociale media
Facebook
Instagram

 

Meer In de spotlights

 

Heb jij Eef & Co wel eens bezocht? Wat zijn jouw ervaringen? Heb je iets leuks op de kop kunnen tikken?

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Dit keer in de spotlights: Eef & Co in Haarlem. Eef & Co is een hedendaagse winkel met de kwaliteit van vroeger. Shop je mee? #eefenco #haarlem #hotspot #jtravel #jtravelblog Dit keer in de spotlights: Eef & Co in Haarlem. Eef & Co is een hedendaagse winkel met de kwaliteit van vroeger. Shop je mee? #eefenco #haarlem #hotspot #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Sociale media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
YouTube
Follow by Email
RSS

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravel.nl en JTravelBlog.nl actueel. Voor de horeca, musea en andere toeristische attracties moeten de entreekaarten online besteld worden. Je kunt via de links in de artikelen de entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

I.v.m. het heersende coronavirus heb ik op mijn deze website meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Buy me a coffee

Foto’s van JTravelBlog bij Werkaandemuur.nl

Mijn foto’s zijn vanaf nu te koop op allerlei materialen in mijn shop bij WerkaandeMuur.nl of op Mijn foto’s bij Werkaandemuur.nl.

PS: Omdat ik sinds het najaar van 2021 werk met de Sony RX10IV en deze camera helaas niet voldoet aan de technische eisen van Werk aan de Muur kan ik geen nieuw werk in mijn webshop laden.

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com

Bestel je reisgids

Bestel je digitale reisgids