Januari 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2022

 

Voor mijn gevoel is 2022 nog maar net begonnen maar januari 2022 is al weer voorbij. Wat vliegt de tijd. De dagen worden al weer langer. Tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In januari 2022 heb ik 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, veel foto’s bewerkt, een aantal blogs en artikelen aangepast en aangevuld en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De lockdown die in december 2021 is ingesteld is grotendeels opgeheven. De winkels, de horeca en musea zijn weer geopend, zij het nog met beperkingen. Maar de besmettingen rijzen de pan uit.

Door de sombere maand januari heb ik weinig uitstapjes gemaakt. Het was vaak mistig of zwaarbewolkt. Geen weer om er op uit te trekken en om in de natuur te gaan wandelen en fotograferen. De maandag van de tweede week van januari was de subsidieaanvraag dag voor bewoners van het aardbevingsgebied in Groningen. Ik dacht mijn ouders te helpen en had even na negenen ingelogd. Staan er meer dan 28.000 wachtenden voor me. Mijn moeder heeft ook de hele dag achter haar computer gezeten. Uiteindelijk heb ik om 23.30 uur de subsidie van € 10.000 voor verduurzaming van het huis voor ze kunnen aanvragen. Mijn moeder zou voor middernacht niet aan de beurt gekomen zijn. Echt dit was zo schandalig slecht georganiseerd. De maat was vol voor de Groningers. Maar als het goed is krijgt iedereen die er recht op heeft alsnog die € 10.000 want de overheid heeft extra geld uitgetrokken. Aan het eind van januari hebben ze nog niets gehoord.

In deze blog De maand januari 2022 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand januari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in januari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in januari 2022

 • Ik ben er in januari in totaal 3x op uitgetrokken. Begin januari reisde ik af naar Haarlem voor een street art wandeling door het centrum van de stad en ik maakte twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen gemaakt. De eerste keer maakte ik rondje die ik vaker loop en eind januari liep ik vanaf ingang Oase/Oranjekom de duinverhalen wandeling vanaf deze ingang.

Januari 2022: Street art wandeling in Haarlem, Molen de Adriaan in Haarlem, wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen Januari 2022: Street art wandeling in Haarlem, Molen de Adriaan in Haarlem en wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In januari 2022 heb ik het aanpassen van artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen weer opgepakt. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in januari veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In januari heb ik 820 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in januari plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In januari 2022 lees in totaal 5 boeken: Alleen van Tim Voors, De Stroopwafelshop van Astrid Harrewijn, De dochter van Salamina van Pamela Gien (een boek dat ik meenam uit een minibieb in Haarlem), Een vrouw van adel van Danielle Steel en Het Koetshuis van Karin Quint.

 • In januari verschijnen er 5 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in januari 11 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Beide websites scoren qua bezoekersaantallen een stukje beter dan de afgelopen maanden, maar wel slechter dan januari 2021. De bezoekersaantallen staan in januari voor beide websites opnieuw buiten de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de websites (oktober 2016 en september 2018). Deze maand merk ik weinig tot niets van alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen. De meeste bezoekers komen ook in januari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog en JTravel valt deze maand tegen maar het positieve is dat de cijfers wel veel beter zijn dan eind 2021. Er is ook weer een stijgende lijn via Facebook en Pinterest te zien ten opzichte van afgelopen maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in januari

Deze maand 4 dezelfde artikelen in deze top 5 als in december alleen een andere volgorde en een artikel dat ook al eerder in dit overzicht heeft gestaan: Mijn wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 3. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 4. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Wandelbos Groenendaal ligt aan de rand van Heemstede. Het bos is meer dan 80 hectare groot. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Er zijn veel voorzieningen in en rond het bos, zoals de kinderboerderij, de speeltuin en verschillende horecagelegenheden. Ik ben er in de herfst en lente geweest en vond een bos vol paddenstoelen en in de lente een mooi fris groen bos.
 5. Mijn wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang
  Dit is een wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang. Dit zijn meerdere buitenplaatsen die samengevoegd zijn: Leyduin, Oud-Woestduin en Vinkenduin. Op het terrein zijn meerdere wandelingen uitgezet. Ik liep het deel van het Buitenplaatsenpad over deze buitenplaats.

De Zochervijver in de lente in Wandelbos Groenendaal in Heemstede De Zochervijver in Wandelbos Groenendaal in Heemstede

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in januari

In januari staat er 1 nieuwe blog in deze top 5. De blog over het kabouterpad in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan. De andere blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. Zoals je ziet zijn artikelen over mijn favoriete wandelgebied, de Amsterdamse Waterleidingduinen, deze maand opnieuw populair.

 1. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven. Volgende maand komt er een nieuwe blog online.
 2. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 3. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik vorig jaar ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 4. Kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik bezocht het kabouterdorp De Zilk in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De Amsterdamse Waterleidingduinen is voor mij bekend terrein. Dit keer fiets ik naar ingang De Zilk omdat op ongeveer 1,2 kilometer afstand van de ingang het kabouterdorp ligt. Ik had er nog nooit van gehoord maar las toevallig een stukje op Facebook over het bestaan van dit kabouterdorp. Het kan heel goed zijn dat de kabouters die je op de foto’s ziet inmiddels niet meer te zien zijn omdat ze bijv. kapot zijn. Maar niet getreurd, er staan meer dan genoeg kabouters in de duinen. Leuk om met kinderen naar toe te gaan.
 5. Het kabouterpad in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp
  Dit is een korte wandeling in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. Deze kabouterwandeling loop je door een route langs 20 verschillende kabouterpaaltjes, 10 blauwe en 10 groene, te volgen.

Een kabouterpaaltje tijdens mijn wandeling van het Kabouterpad in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp Een kabouterpaaltje tijdens mijn wandeling van het Kabouterpad in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp

 

Foto van de maand januari

Mijn foto van de maand januari 2022 is een foto die ik tijdens mijn street art wandeling in Haarlem maakte.

Street art in de Noorder Schoolsteeg in Haarlem Street art in de Noorder Schoolsteeg in Haarlem

 

Beste Instagram-post in januari

Mijn beste instagram post van januari 2022 is een foto die ik tijdens mijn wandeling in vestingstad Weesp maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van januari

Voor mijn website JTravel is de pin over mijn wandeling van het Fortenpad rond Uithoorn de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. De pin over mijn wandeling van het Fortenpad rond Uithoorn stond nog niet eerder in dit overzicht.
Ik maakte de wandeling via het Fortenpad rond Uithoorn. Een wandelroute van Wandelnetwerk Amstelland met een lengte van 8 kilometer langs een paar forten rond Uithoorn die onderdeel uitmaken van de Stelling van Amsterdam. Wandel je mee langs het Fortenpad rond Uithoorn en De Kwakel? #fortaandedrecht #fortbijdekwakel #uithoorn #dekwakel #wandelnetwerkamstelland #jtravelblog #jtravel Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in januari verschenen op JTravelBlog

In januari 2022 verschenen er in totaal 11 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Mijn jaaroverzicht 2021
  Deze blog bevat mijn jaaroverzicht 2021. Alweer een jaar voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Ook 2021 is een bizar jaar geweest met veel beperkingen vanwege het coronavirus dat in 2020 in Nederland de kop op stak en Nederland tot eind 2021 nog in alle hevigheid in de greep houdt.
 2. De best nine van JTravel op Instagram in 2021
  Dit is de best nine van JTravel op Instagram in 2021 met de 9 foto’s die de meeste likes kregen op mijn instagramaccount @jtravel.nl. Aan het begin van 2022 heb ik een top 9 van mijn instagram foto’s uit 2021 via een app op mijn telefoon samengesteld.
 3. De meest gelezen blogs en artikelen van 2021 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Dit jaar voor de tweede keer een aparte blog met de meest gelezen blogs en artikelen van 2021 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl.
 4. De door mij gelezen boeken in 2021
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Voor de derde keer een aparte blog met de door mij gelezen boeken in 2021. Voor mijn maandoverzichten houd ik bij welke boeken die maand gelezen heb. Mijn smaak is breed van een goede thriller tot een roman tot waargebeurde verhalen. Vanaf 2019 zet ik de door mij gelezen boeken aan het begin van het volgende jaar op een rijtje. Misschien inspireert het je.
 5. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  Het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is in januari weer begonnen. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 6. Museumtip #21 : Portugese Synagoge – Amsterdam
  De Portugese Synagoge ligt middenin het Joods Cultureel Kwartier. De synagoge is nog altijd in gebruik, maar ook geopend voor het publiek. Het gebouw dateert uit de 17e eeuw. Naast de synagoge zelf zijn er veel andere plekken in de bijgebouwen te bekijken. Lees in deze blog mee waarom je de Portugese Synagoge in Amsterdam moet bezoeken.
 7. Zo vind je goedkope hotels
  In deze blog heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om goedkope hotels en andere accommodaties te vinden, want wie wil nu niet een goedkope hotelkamer/accommodatie scoren. Net als bij vliegtickets kan een hotelkamer ook flink in prijs verschillen bij de verschillende aanbieders.
 8. Beeldenpark ‘Een Zee van Staal’ in Wijk aan Zee
  Ik bezocht het beeldenpark ‘Een Zee van Staal’ in Wijk aan Zee in het duingebied Rolandsduin tijdens mijn wandeling Staal en strand en duinen in Wijk aan Zee. In deze blog de achtergronden van alle kunstwerken in het beeldenpark ‘Een Zee van Staal’ in Wijk aan Zee.
 9. Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2022
  Iedereen wil in 2022 weer graag op vakantie. Zo graag zelfs dat het misschien niet lukt met je 20-25 vakantiedagen. Er is een simpel trucje waardoor jij er voor zorgt dat je twee keer zoveel vakantiedagen in 2022 hebt. Hoe? Je leest het in deze blog.
 10. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Overijssel
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Overijssel verblijft.
 11. Street art wandeling in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien, want een paar kon ik niet vinden en bij het schrijven van deze blog kwam ik er achter dat er nog een paar werken in het centrum van Haarlem zijn. Ook in de wijk Schalkwijk zijn een paar street art murals. Hier lees je waar je de street art in Haarlem kunt vinden.

Het beeldenpark ‘Een Zee van Staal’ in Wijk aan Zee Het beeldenpark ‘Een Zee van Staal’ in Wijk aan Zee

 

De artikelen die in januari verschenen op JTravel

In januari 2022 verscheen er 5 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse
  In dit artikel deel ik de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse met je. De kunstroute bij kasteel Keukenhof is een wandeling van een paar kilometer met veel kunstwerken rond het kasteel.
 2. Foto’s van de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse
  Ik maakte de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse. De foto’s van die ik tijdens deze kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse maakte, zie je in dit artikel.
 3. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 17 januari 2022
  Mijn 1e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Ik ga weer op zoek naar de vossen. Waarschijnlijk door de werkzaamheden in het gebied laten ze zich opnieuw niet zien. Dit keer heb ik vooral damherten maar ook mooie vogels zoals de grote zaagbek gezien.
 4. Mijn wandeling rond Wijk aan Zee
  Ik maakte een wandeling rond Wijk aan Zee. Deze wandeling is uitgezet door Wandelnetwerk Noord-Holland. Aan de hand van knooppunten loopt u over het strand, door de duinen, in Wijk aan Zee, langs stalen beelden in het beeldenpark ‘Een Zee van Staal’, door het Noordhollands Duinreservaat en langs bunkers van de Atlantikwall.
 5. Foto’s van mijn wandeling rond Wijk aan Zee
  In dit artikel een selectie van mijn foto’s die ik tijdens mijn wandeling rond Wijk aan Zee maakte.

Jolly Green Giant van Paul Kühle tijdens de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse Jolly Green Giant van Paul Kühle tijdens de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse

 

Aangepaste berichten in januari op JTravelBlog

Ik heb in januari 3 blogs op JTravelBlog aangepast. De afgelopen maand heb ik ook weer een paar van mijn oude blogs aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Gratis reisgidsen bestellen
  Een pagina die al langer bestond maar die ik tijdens de coronapandemie on hold had geplaatst omdat er geen vraag naar reisgidsen was. Nu we weer mogen reizen, heb ik deze pagina een update gegeven. Zoek je een reisgids over een bepaalde bestemming, kijk dan eens op deze pagina en bestel de reisgids via een link op mijn website.
 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2022
  Sinds begin januari 2022 is de shortlist met vijf wandelroutes die nog kans maken op de eretitel ‘Wandelroute van het jaar 2022’ bekend. De wandelroute van jaar wordt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent bekend gemaakt. Deze beurs gaat fysiek niet door maar dat belet de jury niet belet om tot een jurering te komen. De shortlist lees je in deze blog.
 • De 22 hofjes in Haarlem
  Tijdens mijn streetartwandeling in Haarlem bezocht ik ook het Hofje van Staats aan de Jansweg. De beschrijving had ik al wel in de blog geplaatst, maar nu heb ik er ook een foto toegevoegd.

Het Hofje van Staats aan de Jansweg, één van de 22 hofjes in Haarlem Het Hofje van Staats aan de Jansweg

 

Aangepaste artikelen in januari op JTravel

Ik heb in januari 6 artikelen op JTravel aangepast. De afgelopen maand heb ik eindelijk weer een paar oude artikelen aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de het artikel Wijk aan Zee en foto’s van mijn wandeling heb ik foto’s met de link naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan dit artikel.
 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandelingen op 17 januari 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar de foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelingen in de Bollenstreek en Foto’s van de Bollenstreek
  Om een link te maken naar de artikelen De kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse en Foto’s van de kunstroutewandeling op het terrein van Kasteel Keukenhof in Lisse heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Links naar andere websites
  Ook op JTravel heb ik een pagina met links naar andere websites die van pas kunnen zijn. In dit artikel heb ik ook de links naar de gratis te bestellen reisgidsen toegevoegd. Nu we weer mogen reizen, heb ik deze pagina een update gegeven. Zoek je een reisgids over een bepaalde bestemming, kijk dan eens op deze pagina en bestel de reisgids via een link op mijn website.

Een damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen Een damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor februari? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Als het weer mee zit wil ik nog meer wandelingen maken, o.a. een stadse tocht in Leiden.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In januari 2022 maakte ik een street art wandeling in Haarlem en twee wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2022 #haarlem #streetart #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com