Juli 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens de 28e etappe van het Westerborkpad, juli 2023

 

Juli 2023 was een maand met twee gezichten: het begin van de maand was warm en droog en de laatste anderhalve week wisselvallig met veel regen, zon en  frisjes. Ik ben er in juli 2023 mede door het slechte weer in de laatste anderhalve week van juli slechts 3 keer op uitgetrokken. Ik heb ook in juli heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. Ik heb begin dit jaar besloten om JTravel.nl in WordPress te maken net als deze website. Het migreren van data is in januari gebeurd. Begin juli zag ik iets moois op een andere website, iets wat ik nu zelf ook op mijn website plaats. Daardoor kon ik dus na mijn verblijf in Groningen wederom opnieuw beginnen met het aanpassen van de al aangepaste artikelen. Voor half augustus moet ik overstappen van Joomla naar WP. Ik weet nu al dat ik niet alle artikelen heb aangepast omdat ik tijdens deze ronde alles omzet met behulp Elementor Pro. Mijn website zal nog niet volledig af zijn zoals ik wil maar ik zal ook vanaf half augustus nog een tijdje zoet zijn met de aanpassingen.

In deze blog Juli 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand juli. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in juli mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in juli 2023

 • Ik ben er in juli 3x op uitgetrokken. Ik maakte deze maand geen wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik had dit eind juli gepland maar kijk naar buiten en je snapt waarom (hoop ik). Ik ga me niet voor mijn lol kleddernat laten regenen op de fiets en tijdens een wandeling. Wel maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Lisse en Hillegom, ik liep etappe 27 + 28 van het Westerborkpad van Wijster via Station Beilen naar Hooghalen. Dit was voor mij iets te ver want ik heb er een aantal dagen last van gehad. Maar alleen etappe 27 lopen vond ik te kort. Etappe 27 is een etappe van slechts 6,5 kilometer en ik moet ver reizen om in Drenthe te komen, dan is met dat te ver en te duur. Dan maar even doorbijten. In juni is het me met warm weer ook gelukt en die twee etappes waren een paar kilometer langer dan dit keer. De laatste etappes van het Westerborkpad moet ik vanwege de slechte bereikbaarheid van dit deel van Drenthe goed plannen qua data en locatie. Ik reisde ook af naar Groningen om een week bij mijn ouders te verblijven. Vanuit mijn ouderlijk huis bezocht ik met mijn moeder het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp.

Juli 2023: Fietstocht langs reuzenbollen in Hillegom en Lisse, etappe 27+28 van het Westerborkpad en het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp Juli 2023: Fietstocht langs reuzenbollen in Hillegom en Lisse, etappe 27+28 van het Westerborkpad en het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp

 

 • In juli 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in juli wel een aantal nieuwe blogs voor deze website geschreven.
 • Ik heb in juli nog een deel van de cursus van Matthijsonline.nl gevolgd, dit omdat ik me wil verdiepen in het Astra-thema en Elementor (Pro). Ik heb er veel aan, want het geeft mij weer ideeën hoe mijn websites aan te passen.
 • In juli heb ik 662 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat X, het vroegere Twitter, is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, heb ik me in november 2022 aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook in juli plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In juli lees ik weer  veel meer boeken, behalve in de week dat ik in Groningen verbleef. De reden: er zijn ’s avonds weinig leuke programma’s op televisie. Ik lees een deel van de thriller Vuurland van Pascal Engman, Femicide van Pascal Engman, een boekje uit de serie Terloops: De beloning van Stine Jensen en bijna alle vier delen van de serie Wild River van Jennifer Snow: Vonken in de sneeuw, Lente in Alaska, Hart in vrije val en ongeveer de helft van het boek Zon achter de wolken.

 • In juli verschijnen er geen nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl.
 • Op deze website verschijnen in juli 7 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in juli aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in juli qua bezoekersaantallen lager dan de afgelopen maanden. Ik moet, net als velen met mij, enorm wennen aan de nieuwe versie van Google Analytics. Ik moet mijn weg nog even vinden waar ik de statistieken het beste vindt. De meeste bezoekers komen ook in juli weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laten een wisselend beeld zien ten opzichte van de vorige maanden want beide websites scoren slechter dan de afgelopen maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in juli

Deze maand vier dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. Het andere artikel heeft al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over Borkum
  Borkum is een Duits Waddeneiland. Het eiland is het westelijke en tevens het grootste van de Oost-Friese Waddeneilanden. Borkum ligt voor de kust van de Nederlandse provincie Groningen. In dit artikel geef ik je over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 2. Informatie Texel 2016
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2016. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 4. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.
 5. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.

Panoramaterras op Schiphol Panoramaterras op Schiphol

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in juli

In juli staan drie dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5. Nieuw in dit overzicht zijn de blogs: Museumtip #29 : Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en Praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika.

 1. Museumtip #29 : Museum Beelden aan Zee – Scheveningen
  Ik bezocht vorig jaar de tentoonstelling ‘Tuin der Lusten’ van de Oostenrijkse kunstenaar Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en de rest van het museum. Er is zoveel te zien in Museum Beelden aan Zee dat je hier wel een tijdje zoet bent. Bekijk ook de beelden buiten. Museum Beelden aan Zee is het enige Nederlandse museum dat zich uitsluitend met de beeldhouwkunst bezighoudt. In deze blog lees je alles over Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Deze blog is eind juli heel veel gelezen, er heeft een artikel in een vage krant gestaan die ik niet meer kan terugvinden maar schijnbaar zijn er vanuit dat artikel online veel kliks naar deze blog geweest.
 2. Praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika
  In deze blog deel ik een aantal praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika. De praktische tips zijn bijv. geldzaken, gezondheid, reisdocumenten, beste reistijd. Het is nu zomervakantie en ik lees dat er veel Nederlanders in Zuid-Afrika rondreizen. Dan is vdeze blog handig om te lezen want ik geef hierin veel informatie.
 3. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 4. Je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage
  Iedereen heeft de afgelopen tijd de bagagechaos op luchthaven Schiphol gezien of zelf ervaren. Het is een nachtmerrie voor iedereen, je bagage kwijtraken. Daar sta je dan bij de bagageband en wacht en wacht en wat er ook langs komt, niet jouw koffer, alle andere passagiers zijn al vertrokken. En jouw koffer is er nog altijd niet en is waarschijnlijk zoek. In deze blog heb ik je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage op een rijtje gezet.
 5. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.

Tuin der Lusten van Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen Tuin der Lusten van Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen

 

Foto van de maand juli

Mijn foto van de maand juli 2023 is een foto van een reuzenbol in Hillegom.

Reuzenbol Bij de hertjes in Hillegom tijdens mijn fietstocht langs de reuzenbollen in Hillegom en Lisse Reuzenbol Bij de hertjes in Hillegom tijdens mijn fietstocht langs de reuzenbollen in Hillegom en Lisse

 

Beste Instagram-post in juli

Mijn beste Instagram post van juli 2023 is een foto die ik in juni van het Sint Annahofje of Aalmoeshofje tijdens mijn hofjeswandeling langs 36 in Leiden maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van juli

Voor mijn website JTravel is de pin Panoramaroute (ook Zuid-Afrika) de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand de pin: Praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika. Beide pins hebben niet eerder in dit overzicht heeft gestaan.

Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika reed ik o.a. de Panoramaroute. Wat je kunt zien op deze route lees je hier. Lees je mee? #panoramaroute #zuidafrika #southafrica #godswindow #bourkesluchpotholes #drierondavels #jtravelblog #jtravel Ik heb praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika voor op een rijtje gezet, zoals het vervoer naar en in Zuid-Afrika, eten & drinken, klimaat, grensdocumenten, geldzaken, accommodaties en nog veel meer. Lees je mee? #zuidafrika #praktischetips #praktischeinformatie #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in juli verschenen op JTravelBlog

In juli 2023 verschenen er in totaal 7 blogs op deze website. Ik heb besloten om, tot alle artikelen van JTravel zijn omgezet naar WordPress, niet meer 2x per week een blog te publiceren, maar een paar blogs konden niet wachten tot publicatie. Het omzetten van mijn website van Joomla naar WordPress kost veel tijd en gaat deze komende maanden even voor. De blogs op woensdag heb ik op een uitzondering na geskipt uit de planning.

 1. Juni 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand juni 2023 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand juni voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Mooie vakantiehuisjes op Texel
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes op Texel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis op Texel, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes op Texel variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes op Waddeneiland Texel verblijft.
 3. Westerborkpad etappe 25 : Station Hoogeveen – Kremboong
  Dit is mijn verslag van etappe 25 van het Westerborkpad van Station Hoogeveen naar het gehucht Kremboong over een afstand van 11 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 4. Wandelgids ‘Van Dorestad naar Dokkum’
  De wandelgids ‘Van Dorestad naar Dokkum’ is een wandelgids met een wandelroute van 340 km van Wijk bij Duurstede naar Dokkum. Van Dorestad naar Dokkum is geen klassiek pelgrimspad, al is Dokkum nog altijd een levend bedevaartsoord. De hedendaagse wandelaar gaat niet op boetevaart, maar loopt voor zijn plezier. De ‘Camino Bonifacio’ is een modern pelgrimspad. Je loopt dit pad ter ontspanning, om nieuwe indrukken op te doen en te genieten van de omgeving. Wandel je mee? Deze wandelgids krijg ik toegestuurd door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.
 5. Een hofjeswandeling langs de 35 hofjes in Leiden
  Ik maakte een Hofjeswandeling in Leiden. Een wandeling langs maar liefst 35! hofjes in de Sleutelstad. Ik begin deze wandeling op NS-Station Leiden Centraal). Ik kom af en toe in Leiden. Tijdens eerdere bezoeken aan Leiden heb ik al meerdere hofjes bezocht. Tijd om nu alle hofjes te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Meer over deze hofjeswandeling in Leiden lees je in deze blog.
 6. Mijn fietstocht langs de reuzenbollen in Hillegom en Lisse
  Ik maakte een fietstocht langs de reuzenbollen in Hillegom en Lisse, in de Bollenstreek. Wist je dat er alleen al in deze twee plaatsen 26! reuzenbollen staan. In deze blog alles over de reuzenbollen en mijn fietsroute. Ik kom regelmatig in de Bollenstreek om de bollenvelden te fotograferen. De bollenvelden zijn inmiddels leeg, maar daarvoor kom ik dit keer niet naar de Bollenstreek. Ik fiets een ronde van 35 kilometer langs de reuzenbollen in Hillegom en Lisse. Fiets je mee?
 7. Westerborkpad etappe 26 : Kremboong – Wijster
  Dit is mijn verslag van etappe 26 van het Westerborkpad van het gehucht Kremboong naar Wijster over een afstand van 10,4 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.

Het Oorlogsmonument in het Spaarbankbosch bij Hoogeveen tijdens de 25e etappe van het Westerborkpad Het Oorlogsmonument in het Spaarbankbosch bij Hoogeveen tijdens de 25e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in juli verschenen op JTravel

In juli 2023 verschenen er geen nieuwe artikelen op JTravel.

 

Aangepaste berichten in juli op JTravelBlog

Ik heb in juli geen blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal heb omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 

Aangepaste artikelen in juli op JTravel

Ik heb in juli 1 artikel op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

De wandelgids 'Van Dorestad naar Dokkum' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig De wandelgids ‘Van Dorestad naar Dokkum’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor augustus? Mijn plannen zijn om weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken, de laatste etappe van het Westerborkpad te lopen en het Westerborkpad af te sluiten in Kamp Westerbork en ik heb het wandelen van het Voetstappenpad in de planning. Dit doe ik in twee etappes omdat 25 kilometer in één keer te veel voor mij is. Ook wil ik mijn website verder afmaken qua styling en aanpassingen. Ik heb nog t/m half augustus om dit af te ronden. Ik weet nu al dat dit niet gaat lukken. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog

In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog In juli 2023 maakte ik een fietstocht langs 26 reuzenbollen in Hillegom en Lisse in de Bollenstreek, ik liep etappe 27+28 van het Westerborkpad van Wijster naar Hooghalen en tijdens mijn verblijf in Groningen bezocht ik het Visserijmuseum Zoutkamp in Zoutkamp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2023 #reuzenbollen #bollenstreek #westerborkpad #visserijmuseumzoutkamp #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com