Maart 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens de 11e etappe van het Westerborkpad, maart 2022

 

Maart 2022 is ook al weer voorbij. Aan het eind van de maand is de zomertijd ingegaan en de dagen zijn langer. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In maart 2022 heb ik 6 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, veel foto’s bewerkt, een aantal blogs en artikelen aangepast en aangevuld en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

Maart is een warme maand (met uitzondering van de laatste dag van de maand want toen was het koud en sneeuwde het ’s avonds) met amper regen en de maand waarin de coronamaatregelen na twee jaar pandemie volledig opgeheven werden. Ik blijf nog altijd voorzichtig want het virus is nog niet weg. De oorlog in Oekraïne is nog lang niet over. Nogmaals ik hoop dat het allemaal snel voorbij is maar ik vrees het ergste want volgens mij zit er niet echt vooruitgang in de onderhandelingen. Rusland zegt van alles maar doet het tegenovergestelde. Ik vertrouw ze voor geen meter.

Door het mooie weer en omdat ik me redelijk goed voelde in maart ben ik er veel uit opgetrokken. Ik hoop dat april ook een mooie maand wordt, want ik heb zoveel ideeën voor uitstapjes, maar dan moet het wel goed weer zijn, want alles is buiten.

In deze blog De maand maart 2022 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand maart. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in maart mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in maart 2022

 • Ik ben er in maart in totaal 6x op uitgetrokken.  Ik liep 2 etappes van het Westerborkpad: de 11e etappe van Station Nijkerk naar Station Putten en de 12e etappe van Station Putten via Ermelo naar Station Harderwijk, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik fietste 2x naar de Bollenstreek (1x om reuzenbollen te fotograferen en een bezoek te brengen aan Museum de Zwarte Tulp in Lisse en eind maart om hyacinten en een paar vroege tulpen te fotograferen) en ik bracht een bezoek aan het Panoramaterras op Schiphol en aansluitend reisde ik door naar het Bloesempark in het Amsterdamse Bos.

Maart 2022: de 11e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Reuzenbollen in de Bollenstreek en Museum de Zwarte Tulp in Lisse Maart 2022: de 11e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Reuzenbollen in de Bollenstreek en Museum de Zwarte Tulp in Lisse

Maart 2022: Panoramaterras op Schiphol, Bloesempark in het Amsterdamse Bos, de 12e etappe van het Westerborkpad en hyacinten in de Bollenstreek Maart 2022: Panoramaterras op Schiphol, Bloesempark in het Amsterdamse Bos, de 12e etappe van het Westerborkpad en hyacinten in de Bollenstreek

 

 • In maart 2022 ben ik verder gegaan met het aanpassen van artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in maart veel nieuwe blogs en een paar artikelen voor beide websites geschreven.
 • In maart heb ik 2196 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in maart plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In maart 2022 lees in totaal bijna 2 boeken: deel 1 van De vrouwen van Kiward – Het land van belofte van Sarah Lark en het grootste deel van deel 2 van De vrouwen van Kiward 2 – Het lied van de wolken – Sarah Lark. Het zijn een paar hele dikke pillen maar een leuke serie. Volgende maand lees ik deel 2 en 3 uit.

 • In maart verschijnen er 3 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in maart 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort qua bezoekersaantallen gelukkig weer en stuk beter dan de afgelopen maanden. De maand maart staat qua bezoekersaantallen op JTravel in de top 15 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen op JTravelBlog staat maart 2022 in de top 6 sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in maart weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog valt deze maand tegen. Sociale media berichten voor JTravel laten wel weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in maart

Deze maand 4 dezelfde artikelen in deze top 5 als in februari alleen een andere volgorde en een nieuw artikel: Hofjeswandeling in Haarlem. Dit laatste artikel heeft nog nooit in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 4. Hofjeswandeling in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs hofjes in Haarlem: ‘Verborgen Groen’ met een aantal extra hofjes. Een mooie wandeling langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 5. Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp
  Het Haarlemmermeerse Bos is een bos in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer). Het Haarlemmermeerse Bos ligt rondom de recreatieplas met horecagelegenheid. Het is een ideaal gebied voor wandelaars, fietsers en andere sportievelingen. In 2002 werd hier de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade gehouden. Er zijn nog diverse restanten van deze Floriade te zien, zoals het Haarlemmermeerpaviljoen, nu te koop voor 1,9 miljoen euro.

Hofje In den Groenen Tuin aan de Warmoesstraat in Haarlem Hofje In den Groenen Tuin aan de Warmoesstraat in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in maart

In maart staat er 1 nieuwe blog in deze top 5: street art wandeling in Haarlem. Een blog die in 2022 gepubliceerd is en nu al deze top 5 heeft gehaald. De andere blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. Zoals je ziet zijn artikelen over mijn favoriete wandelgebied, de Amsterdamse Waterleidingduinen, deze maand opnieuw populair.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Everon Jackson Hooi was de mol en Fresia Cousiño Arias de winnaar. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 4. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik vorig jaar ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 5. Street art wandeling in Haarlem
  Ik maakte begin 2022 een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien.

Street art in de Korte Annastraat in Haarlem Street art in de Korte Annastraat in Haarlem

 

Foto van de maand maart

Mijn foto van de maand maart 2022 is een foto die ik in het Bloesempark in het Amsterdamse Bos maakte van de kersenbloesem.

Kersenbloesem iin het Bloesempark in het Amsterdamse Bos

 

Beste Instagram-post in maart

Mijn beste instagram post van maart 2022 is een foto die ik in 2018 in de Keukenhof maakte. Deze foto plaatste ik naar aanleiding van de opening van de Keukenhof op 24 maart 2022.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van maart

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van de hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. Twee pins die al eerder in dit overzicht stonden.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

De blogs die in maart verschenen op JTravelBlog

In maart 2022 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Boeken-Tag
  Deze boeken-tag bevat 13 vragen die alleen over boeken gaan. Ik ben gek op lezen. Als van kind af aan lees ik ontzettend veel. Vroeger was ik ook altijd lid van de bibliotheek, daarna jaren niet maar sinds 2021 heb ik weer een abonnement en lees ik ook weer veel meer.
 2. Februari 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand februari 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand februari voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 3. Geld verdienen met affiliate marketing
  Eén van de beste manieren om met je blog geld te verdienen is affiliate marketing. In deze blog leer je alles over affiliate marketing. Toen ik een paar jaar geleden begon met mijn website JTravel had ik nog nooit van affiliate marketing gehoord en wist ook niet dat ik geld kon verdienen met mijn websites. Nu plaats ik in bijna elke blog en in elk artikel wel een affiliatelink die in de blog/het artikel goed past.
 4. Praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika
  In deze blog deel ik een aantal praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika. De praktische tips zijn bijv. geldzaken, gezondheid, reisdocumenten, beste reistijd.
 5. Wandelgids ‘Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen’
  De wandelgids ‘Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen’ is een gids met 14 wandelingen met een lengte tussen 5 en 25 kilometer in Zeeuws-Vlaanderen, een bijzonder stukje Nederland aan de overkant van de Westerschelde.
 6. Wandeling in Hoofddorp : beeldenroute
  Een mooie wandeling in Hoofddorp is de beeldenroute. Een korte wandeling langs 8 beelden in en rond het centrum van mijn woonplaats. Ook de Bijbelse Tuin Hoofddorp achter de RK-Kerk Johannes de Doper aan de Kruisweg is in deze wandelroute opgenomen.
 7. Hoe werken fietsknooppunten
  Iedereen die wel eens een fietstocht maakt, zal de borden van de fietsknooppunten herkennen. Fietsen via het  fietsknooppuntennetwerk van Nederland is een goede manier om je fietsroute uit te stippelen. In deze blog lees je hoe jij je eigen samengestelde fietstocht via het fietsknooppuntennetwerk uitstippelt.
 8. Westerborkpad etappe 11 : Station Nijkerk – Station Putten
  Het verslag van etappe 11 van het Westerborkpad van Station Nijkerk naar Station Putten over een afstand van 15,2 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 9. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Gelderland verblijft.

Herdenkingshof Razzia 2 oktober 1944 in Putten tijdens de 11e etappe van het Westerborkpad Herdenkingshof Razzia 2 oktober 1944 in Putten tijdens de 11e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in maart verschenen op JTravel

In maart 2022 verscheen er 3 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Wandeling langs street art in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien. In dit artikel lees je waar je de street art in Haarlem kunt vinden.
 2. Foto’s van mijn wandeling langs street art in Haarlem
  De foto’s van de street art murals in Haarlem en andere foto’s die ik tijdens mijn wandeling langs de street art in Haarlem maakte, zie je in dit artikel.
 3. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 10 maart 2022
  Mijn 4e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Vossen heb ik dit keer niet gezien wel een grote kudde damherten. In dit artikel ook een leuk filmpje van stoeiende damherten.

Een poepend damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen Een poepend damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in maart op JTravelBlog

Ik heb in maart 2 blogs op JTravelBlog aangepast. De afgelopen maand heb ik ook weer een paar van mijn oude blogs aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is gespeeld. De blogs heeft een update gekregen omdat bekend werd dat Everon Jackson Hooi de mol was en Fresia Cousiño Arias de winnaar. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Albanië, in 2022 de locatie voor 'Wie is de Mol?' Albanië, in 2022 de locatie voor ‘Wie is de Mol?’

 

Aangepaste artikelen in maart op JTravel

Ik heb in maart maar liefst 10 artikelen op JTravel aangepast. De afgelopen maand heb ik ook weer een paar oude artikelen aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 10 maart 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar de foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Wandelen in Zeeuws-Vlaanderen’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.
 • Wandelingen in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de artikelen Wandeling langs street art in Haarlem en Foto’s van mijn wandeling langs street art in Haarlem heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Museum de Zwarte Tulp in Lisse en Foto’s van Museum de Zwarte Tulp in Lisse
  Ik bracht tijdens mijn fietstocht langs reuzenbollen in de Bollenstreek rond Lisse ook een bezoek naar Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Ik ben hier al eerder geweest. De artikelen hebben een update gekregen en er zijn foto’s toegevoegd.
 • Amsterdamse Bos in Amsterdam en Foto’s van het Amsterdamse Bos in Amsterdam
  Ik bracht een bezoek aan het Bloesempark in het Amsterdamse Bos. De kersenbloesem stond eind maart al in bloei en dat nodigt uit voor een bezoek. Ik ben al eerder in het Amsterdamse Bos geweest. De artikelen hebben een update gekregen en er zijn foto’s van de kersenbloesem toegevoegd.
 • Panoramaterras op Schiphol en Foto’s van het Panoramaterras op Schiphol
  Ik bracht een bezoek aan het Panoramaterras op Schiphol. Nu deze na het einde van de coronapandemie weer open is, nodigt dat uit voor een bezoek. Ik ben al eerder op het Panoramaterras geweest. De artikelen hebben een update gekregen en er zijn foto’s van vliegtuigen en de Fokker 100 van KLM Cityhopper toegevoegd.

Fokker 100 van KLM Cityhopper op het Panoramaterras op Schiphol Fokker 100 van KLM Cityhopper op het Panoramaterras op Schiphol

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor april? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Als het weer mee zit wil ik nog meer wandelingen en fietstochten maken, waaronder een etappe van het Westerborkpad en een fietstocht langs de bloeiende tulpenvelden in de Bollenstreek. Ook ligt er het plan om na vier jaar weer een bezoek te brengen aan de Keukenhof.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog

In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog In maart 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, bezocht het Panoramaterras op Schiphol en het Bloesempark in het Amsterdamse Bos, maakte ik twee fietstochten in de Bollenstreek en bezocht Museum de Zwarte Tulp in Lisse. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #maart2022 #westerborkpad #reuzenbollen #bloesempark #panoramaterras #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #museumdezwartetulp #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com