Mei 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens etappe 14 van het Westerborkpad, mei 2022

 

De mooie maand mei is al weer voorbij. Het was qua weer en bezigheden een mooie en drukke maand. Door deze drukte is de maand voorbij gevlogen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In mei 2022 heb ik 6 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en heel veel foto’s bewerkt. Ik heb geen tijd gehad om blogs en artikelen aan te passen. Wel heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

Vorige maand schreef ik dat ik in mei niet meer zoveel weg wilde, uiteindelijk ben ik er opnieuw zes keer op uitgetrokken. Dit keer hele afwisselende uitjes met veel mooie wandelingen in Amstelveen, Haarlem en omgeving, de Amsterdamse Waterleidingduinen, Nunspeet en IJmuiden. Ook bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere.

In deze blog Mei 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand mei. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in mei mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in mei 2022

 • Ik ben er in mei in totaal 6x op uitgetrokken. Ik liep de 14e etappe van Station Nunspeet naar het Verscholen Dorp en terug naar Station Nunspeet, ik maakte een wandeling in het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Heemparken, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de Trage Tocht Haarlem door de Bolwerken, via Buitenplaats Elswout naar de Haarlemmerhout, ik maakte een wandeling in havenstad IJmuiden en op de laatste dag van mei bezocht in de Floriade Expo 2022 in Almere.

Mei 2022: Amstelveen, de 14e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de Trage Tocht Haarlem Mei 2022: Amstelveen, de 14e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de Trage Tocht Haarlem

Mei 2022: een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Havenstad IJmuiden en de Floriade Expo 2022 in Almere Mei 2022: een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Havenstad IJmuiden en de Floriade Expo 2022 in Almere

 

 • In mei 2022 heb ik geen tijd gehad voor het aanpassen van artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. De reden is dat ik in mei heel veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven heb. Doordat ik veel weg ben, vordert het niet heel snel op het moment.
 • In mei heb ik 3827 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in mei plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In mei 2022 lees ik: de helft van deel 4 van de politieserie De Klerck van schrijver P. Dieudonné, een serie die wel erg op de Baantjer boeken lijkt: De Klerck 4 – Rechercheur De Klerck en het lijk in transito. In mei lees ik rond 4-5 mei (Dodenherdenking en Bevrijdingsdag) altijd een boek dat gaat over de Tweede Wereldoorlog. Dit keer is dat De celliste van Auschwitz van Anita Lasker-Wallfisch. Omdat ik naar aanleiding van mijn wandeling naar het Verscholen Dorp in de bossen bij Nunspeet meer wilde weten wat zich daar exact heeft afgespeeld, las ik drie totaal verschillende boeken over het Verscholen Dorp. Het zijn: De jongen in de schaduw van Janet Wees, Het meisje uit het verscholen dorp van Irma Joubert en Het verscholen dorp van Jeroen Thijssen. Het boek van Janet Wees is een jeugdboek voor kinderen vanaf een jaar of 10 en geschreven vanuit het oogpunt van een kind dat in het kamp verborgen heeft gezeten, het boek van Irma Joubert is een deels verzonnen verhaal met een verzonnen hoofdpersoon die in het Verscholen Dorp ondergedoken zat. Veel personages in het boek hebben werkelijk bestaan, anderen zijn verzonnen. Ook de gebeurtenissen in het kamp zijn aan de werkelijkheid ontleed. Het boek van Jeroen Thijssen geeft achtergrondinformatie over het hoe en waarom van het Verscholen Dorp en dat wat zich rond en in het kamp heeft afgespeeld. Drie boeken die de moeite van het lezen waard zijn. Het geeft mij een duidelijker beeld van het Verscholen Dorp. Tijdens het lezen van het boek van Irma Joubert kwam ik er achter dat er nog een eerste deel en een derde deel zijn. Het eerste deel is Hildegard. Een boek waar ik in mei aan begin maar deze maand niet uitlees.

 • In mei verschijnen er 16! nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in mei 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort qua bezoekersaantallen gelukkig weer een stuk beter dan de afgelopen maanden. De maand mei staat qua bezoekersaantallen in de top 5 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat mei 2022 voor JTravelBlog op de tweede plaats van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in mei weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog valt deze maand tegen. Sociale media berichten voor JTravel laten wel weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in mei

Deze maand 2 dezelfde artikelen in deze top 5 als in april en drie artikelen die al eerder in dit overzicht hebben gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Ferro Dome in Rotterdam
  Tijdens de Rotterdam Makers District Instameet bezocht ik als laatste locatie de Ferro Dome. De Ferro Dome is gevestigd in de Ferro fabriek, een voormalige emaillefabriek. Toen ik er was, was het een gave locatie met veel street art. Ik heb geen idee of dat nog zo is. Want toen was er sprake van dat dit een uitgaansgelegenheid zou worden. Of dat ook doorgegaan is, weet ik niet, ik ben er niet weer geweest.
 3. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 4. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 5. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.

Streetart in de Ferro Dome tijdens de Rotterdam Makers District Instameet Streetart in de Ferro Dome tijdens de Rotterdam Makers District Instameet

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in mei

In mei staat er 1 nieuwe blog in deze top 5: De Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland. Deze blog heeft volgens mij nog nooit in dit overzicht gestaan. Drie blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. De andere blog (hofjes in Haarlem) heeft ook al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 4. De Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland
  Wandelaars kunnen met de Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 23 van deze Lange-Afstand-Wandelpaden. De Lange-Afstand-Wandelpaden worden beschreven op de website van Wandelnet en van elk Lange-Afstand-Wandelpad is een aparte gids te koop. In deze blog neem ik je in het kort mee langs de 23 Lange-Afstand-Wandelpaden in Nederland.
 5. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.

Overzicht van de Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW's) in Nederland: Markeringen van het Westerborkpad, Floris V-pad en het Waterliniepad Overzicht van de Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland

 

Foto van de maand mei

Mijn foto van de maand mei 2022 is een foto die ik tijdens mijn Trage Tocht in Haarlem maakte van een Canadese gans met jongen op Buitenplaats Elswout.

Canadese gans met jongen op Buitenplaats Elswout tijdens de Trage Tocht Haarlem Canadese gans met jongen op Buitenplaats Elswout tijdens de Trage Tocht Haarlem

 

Beste Instagram-post in mei

Mijn beste instagram post van mei 2022 is een foto die ik in april van 3 vossenwelpen maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van mei

Voor mijn website JTravel is de pin over de Hofjeswandeling in Haarlem de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. Beide pins stonden al vaker in dit overzicht.

Ik maakte een hofjeswandeling in Haarlem. Deze wandeling die begint en eindigt op de Grote Markt van Haarlem en langs veel van de 22 hofjes in Haarlem voert. Mijn route lees je hier. Wandel en lees je mee? #wandelen #haarlem #jtravel #jtravelblog #hofjeshaarlem Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

 

De blogs die in mei verschenen op JTravelBlog

In mei 2022 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. April 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand april 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand april voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Review : Shampoo Bar Eucalyptus van ShampooBars.nl
  Ik schreef een review over de shampoo bars van Shampoobars.nl. Een milieuvriendelijke manier om tijdens je reis genoeg shampoo in voorraad te hebben, want de bar gaat 80! wasbeurten mee. In deze blog vertel ik je alles over de Shampoo Bar Eucalyptus van ShampooBars.nl en over shampoo bars in het algemeen.
 3. Westerborkpad etappe 13 : Station Harderwijk – Station Nunspeet
  Het verslag van etappe 13 van het Westerborkpad van Station Harderwijk naar Station Nunspeet over een afstand van 18,9 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 4. Bijzondere natuurhuisjes op Texel
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes op Waddeneiland Texel voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties op Texel verblijft.
 5. Wandelen in de Haarlemmermeer : de Olmenhorstroute rond Lisserbroek
  De Olmenhorstroute rond Lisserbroek in de Haarlemmermeer is een ANWB-wandelroute van 10 kilometer. Deze wandeling gaat vanuit Lisserbroek via een binnenweg naar Landgoed De Olmenhorst en na een stukje over een onverhard pad over het Landgoed via de Lisserweg en de Hoofdvaart naar Abbenes. Vanuit Abbenes loop ik binnendoor terug naar Lisserbroek.
 6. Wandelgids ‘Wandelen in havensteden’
  De leuke wandelgids ‘Wandelen in havensteden’ is een gids met 9 historische havenwandelingen met een lengte tussen 8 en 13 kilometer in Nederlandse zeehavens, van Amsterdam Noord tot Rotterdam en van Delfzijl tot Vlissingen. Ik heb inmiddels de mooie wandeling in havenstad IJmuiden gemaakt. Wandel je mee?
 7. Wandeling in het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Heemparken
  Ik maakte een wandeling in het Amsterdamse Bos en de Amstelveense Heemparken via het oude deel van Amstelveen, door het Bloesempark en het Amsterdamse Bos en door een paar heemparken (Jac. P. Thijssepark, De Braak en het Broersepark) in Amstelveen.
 8. Recept : Kaasstengels
  Wie houdt er niet van kaasstengels? Kaasstengels zijn lekker als borrelhapje, bij een kop soep of gewoon als tussendoortje. Ze zijn heel makkelijk om zelf te maken. Dit is een simpel maar heerlijk hartig recept.
 9. Westerborkpad etappe 14 : Station Nunspeet – Verscholen Dorp – Station Nunspeet
  Het verslag van etappe 14 van het Westerborkpad van Station Nunspeet naar het indrukwekkende Verscholen Dorp in de bossen terug naar Station Nunspeet over een afstand van 20,4 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.

Hulshorsterzand tijdens de 13e etappe van het Westerborkpad Hulshorsterzand tijdens de 13e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in mei verschenen op JTravel

In mei 2022 verscheen er 16! nieuwe artikelen op JTravel, waarvan 8 over de Keukenhof 2022, twee foto artikelen van de Bollenstreek en twee artikelen met veel foto’s van voornamelijk vossen die ik tijdens mijn wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen zag:

 1. Keukenhof, Informatie over de Keukenhof, Foto’s van de Keukenhof, Foto’s van het buitengedeelte, Foto’s van de binnententoonstellingen, Foto’s van de kunst, Foto’s van de faciliteiten, Foto’s van het thema : Flower Classics
  In deze acht artikelen alles over de Keukenhof in Lisse 2022. Je ziet veel foto’s maar ook alle informatie je nodig is voor een bezoek aan de Keukenhof.
 2. Foto’s van de Bollenstreek op 26 april 2022
  Op 26 april 2022 fietste ik naar de Bollenstreek om rond Hillegom, Lisse en De Zilk tulpen en reuzenbollen te fotograferen. De foto’s van deze fietstocht zijn terug te zien in dit fotoartikel.
 3. Foto’s van de Bollenstreek op 29 april 2022
  Op 29 april 2022 fietste ik nog een keer naar de Bollenstreek voor een bezoek aan het atelier van Stichting Gildemeesters Bollenstreek in Lisse en fietste ik terug via een paar tulpenvelden rond Hillegom, Lisse en De Zilk. De foto’s van deze fietstocht zijn terug te zien in dit fotoartikel.
 4. Mijn wandeling langs beelden in het centrum van Hoofddorp en Foto’s van mijn wandeling langs beelden in het centrum van Hoofddorp
  Een mooie en korte wandeling is deze wandeling langs acht kunstwerken in het centrum van Hoofddorp en de Bijbelse Tuin achter de RK-kerk Johannes de Doper aan de Kruisweg. De route en foto’s zie je in deze artikelen.
 5. Stadse Tocht Leiden en Foto’s van de Stadse Tocht Leiden
  Deze Stadse Tocht Leiden gaat via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo en heeft een lengte van 13 kilometer. Je loopt via het historische stadscentrum van Leiden langs de singelgracht en via het buitengebied, park Cronesteyn en via de reconstructie van het Romeinse legerkamp Matilo kom je weer uit in Leiden Centrum. Een leuke wandeling in Leiden. De route en foto’s zie je in deze artikelen.
 6. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 11 april 2022
  Mijn 5e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Heel gaaf want eindelijk zie ik weer vossen, 8 maar liefst waarvan 6 kleine vossenwelpen. Wat een snoepies zijn het. De vele foto’s van deze middag zie je in dit artikel.
 7. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 18 mei 2022
  Mijn 6e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Ook nu zie ik weer 6 vossen waaronder de drie vossenwelpen en wat zijn ze groot geworden. Ik spotte ook nog veel libelles en zonnedauw. De vele foto’s zie je in dit artikel.

Liefdesboom van Franz Bodner tijdens mijn wandeling van de beeldenroute in Hoofddorp Liefdesboom van Franz Bodner tijdens mijn wandeling van de beeldenroute in Hoofddorp

 

Aangepaste berichten in mei op JTravelBlog

Ik heb in mei geen blogs op JTravelBlog aangepast. Ook heb ik geen oude blogs aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties in juni weer oppakken, maar gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden denk ik dat het ook in juni niets gaat worden met de aanpassingen.  

 

Aangepaste artikelen in mei op JTravel

Ik heb in mei 9 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb geen oude artikelen aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties in juni weer oppakken, maar gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden denk ik dat het ook in juni niets gaat worden met de aanpassingen.  

 • Foto’s van de Bollenstreek
  Om een link te maken naar de foto’s van fietstocht door de Bollenstreek eind april 2022 heb ik foto’s met de links naar de foto’s van 26 en 29 april toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Bollenstreek.
 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 11 april en 18 mei 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dagen toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Wandelen in havensteden’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.
 • Wandelingen in de Haarlemmermeer en Foto’s van de Haarlemmermeer
  Om een link te maken naar de artikelen Mijn wandeling langs beelden in het centrum van Hoofddorp en Foto’s van mijn wandeling langs beelden in het centrum van Hoofddorp heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Wandelingen in Leiden en Foto’s van Leiden
  Om een link te maken naar de artikelen Stadse Tocht Leiden en Foto’s van de Stadse Tocht in Leiden heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de artikelen over mijn wandelingen in Leiden en Hoofddorp en foto’s van mijn wandelingen heb ik foto’s met de links naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan deze twee artikelen.

Tulpen in de Bollenstreek Tulpen in de Bollenstreek

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor juni? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken, op zoek naar de vossenwelpen en kijken hoe ze weer gegroeid zijn. Ook het wandelen van een etappe van het Westerborkpad staat weer op rol.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog

In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In mei 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik wandelingen in Amstelveen en IJmuiden, liep ik de Trage Tocht Haarlem, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2022 #westerborkpad #tragetochthaarlem #amstelveen #ijmuiden #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com