Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland

Chalet in Almere-Oosterwold/Flevoland via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Net als de natuurhuisjes in de andere Nederlandse provincies zijn ook dit stuk voor stuk unieke accommodaties, weg van de massa en veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Flevoland verblijft.
De provincie Flevoland is onze nieuwste provincie en voor mij een relatief onbekende provincie. Ik heb niet veel plekken in Flevoland bezocht behalve Almere want daar woont mijn broer. Maar veel heb ik niet van de provincie gezien. Ik rijd er regelmatig door met de trein als ik naar Groningen reis. Naast Almere zijn Lelystad, Urk en Emmeloord bekende plaatsen. Ik heb wel wandelingen in deze provincie op mijn lijstje staan. Maar of dat er dit jaar van gaat komen, geen idee.

Bij een verblijf in de provincie Flevoland hoort een leuke, kleinschalige accommodatie bij die midden in de natuur ligt en waar je heerlijk kunt genieten van de rust en waar je volledige privacy hebt. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden als de Markerwadden of Oostvaardersplassen of steden bezoeken. Het is een kort lijstje want op de website staan slechts 18 natuurhuisjes in de provincie Flevoland.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland

Appartement in Kraggenburg

Dit appartement bestaat uit 2 éénpersoons slaapkamers en een tweepersoonskamer. Eigen badkamer en toilet woonkeuken met magnetron 2 pits inductie kookplaat, koelkast bank en tv. Het appartement heeft een eigen ingang en terras. In overleg is er gelegenheid om gebruik te maken van het zwembad. Ontbijt is bij te boeken voor € 7,50 per persoon per nacht. In de omgeving van het natuurhuisje kun je heerlijk wandelen of fietsen in het Voorsterbos of Waterloopbos.

Appartement, Flevoland – 3 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Appartement in Kraggenburg

Appartement in Kraggenburg/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Appartement in Kraggenburg/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

Boerderij in Nagele

Boerderij Antonius Hoeve staat op Werelderfgoed Schokland. De volledig ingerichte boerderij uit de jaren 50 staat tot je beschikking. In de schuren wordt Nederlands graan gemalen om heerlijk vers brood van te bakken. Je verblijft in een authentieke boerderij. Ook de ruime, omheinde tuin staat tot je beschikking als je hier verblijft. Je zit middenin de natuur, met een bos en veel wandel- en fietsroutes rondom de boerderij. Het is hier goed toeven voor mensen op zoek naar rust.

Nagele, Flevoland – 4 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Boerderij in Nagele

Boerderij in Nagele/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Boerderij in Nagele/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boot in Biddinghuizen

Deze houseboat heeft een terras dat uitkijkt over het Veluwemeer en een terras boven op het dak.De boot heeft twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een stapelbed. De veerpont naar Nunspeet ligt op 500 meter. Je kunt vanaf de boot mooie routes kan fietsen naar bijv. de Hanzesteden Harderwijk of Elburg. Een andere boot is ook te boeken onder code 56524.

Biddinghuizen, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Boot in Biddinghuizen

Boot in Biddinghuizen/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Boot in Biddinghuizen/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

Chalet in Almere-Oosterwold

Je overnacht in een luxe chalet met alle voorzieningen inclusief beddengoed en handdoeken voor maximaal vier personen. Optioneel is ter plaatse of bij reservering aan te geven de wellness te boeken. De wellness bestaat uit sauna en jacuzzi in blokhut van 100 vierkante meter. Oosterwold is de nieuwste wijk van Almere en uniek in Nederland. Het doel is om 60% stadslandbouw te creëren om zelf in eigen voedsel voorzien te voorzien. Onder codes 55681, 58497 en 53565 zijn andere chalets op dit kleinschalige vakantiepark te huur, ook met twee slaapkamers en voor maximaal 4 personen.

Almere-Oosterwold, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Chalet in Almere-Oosterwold

Chalet in Almere-Oosterwold/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Chalet in Almere-Oosterwold/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in Luttelgeest

Dit luxe 4 persoons chalet met hottub op de familiecamping te Luttelgeest ligt op de grens van Overijssel, Friesland en Flevoland. Het chalet beschikt over 2 slaapkamers met een tweepersoons bed. Er is 1 badkamer met luxe douche met jets, wastafel en toilet. In de tuin staat een hottub. Er is een terras met tuinmeubilair. In de schuur staat een wasmachine. In de woonkamer staat een eethoek met 4 stoelen, er is een ruime zithoek met televisie. In de keuken staat een vierpits gasstel, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, waterkoker en oven.

Luttelgeest, Flevoland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Chalet in Luttelgeest

Chalet in Luttelgeest/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Chalet in Luttelgeest/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Glamping in Zeewolde

Deze glamping in Zeewolde ligt in het Horsterwold. Je boekt een arrangement van 4 dagen incl. 3x ontbijt, 1 x 4 gangen aanschuiftuin diner, 1x soepdiner en 1x aanschuiftuin lunch. De prijs zoals genoemd is per tent incl. arrangement op basis van 2 personen. Er zijn in totaal 6 tenten. Elke tent heeft ruimte voor 4 personen. Er wordt gekookt op vuur met eten handpicked uit eigen moestuin en bos, de elektriciteit komt van een greenbattery en de toiletten zijn luxe composttoiletten. Je slaapt in een tent in een tweepersoons bed die bij aankomst opgemaakt is. Daarnaast is er een slaapkamer met een kinderbed en een slaapkamer met een éénpersoonsbed.

Zeewolde, Flevoland – 3 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Glamping in Zeewolde

Glamping in Zeewolde/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Glamping in Zeewolde/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Prehistorisch huis (groepsaccommodatie) in Lelystad

Het archeologisch openluchtmuseum in Natuurpark Lelystad biedt deze groepsaccommodatie aan voor maximaal 40 personen. Swifterkamp is een archeologisch openluchtmuseum waar een prehistorische nederzetting is nagebouwd. Je slaapt op een stromatras in één van de twee prehistorische huizen. Je moet zelf  je beddengoed meenemen. Er zijn meerdere plekken om een kampvuur te stoken. Hout is ter plekke te koop. Het sanitair bestaat uit 6 toiletten, 2 urinoirs, 2 douches (werkend met €0,50) en 1 wastafelruimte. Ook is er een keuken aanwezig met een koelkast, verschillende wasbakken, koffiezetapparaat (incl. filters), potten en pannen. Een kookstelletje en een magnetron/oven zijn te huur voor € 5 per stuk per nacht.

Lelystad, Flevoland – maximaal 40 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Prehistorisch huis in Lelystad

Prehistorisch Huis in Lelystad/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Prehistorisch Huis in Lelystad/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny House in Lelystad

Binnen heeft deze tiny house een luxe keuken. Het huisje is van alle gemakken voorzien, de badkamer is klein maar compleet. Buiten wordt het huisje omgeven voor een grasveld die weer omzoomd wordt door een mooie beukenhaag. Een heerlijk huisje waar je zowel binnen als lekker kan relaxen en helemaal tot rust komt. De stadse voorzieningen liggen op nog geen kilometer afstand van dit huisje. Vanaf het huisje loop je zo het bos in om een heerlijke wandeling te maken of een mooie fietstocht.

Lelystad, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Tiny House in Lelystad

Tiny House in Lelystad/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Lelystad/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuisje in Kraggenburg

Dit luxe en gezellig ingerichte vakantiehuisje ligt in de bos- en waterrijke Zuid-Oosthoek van de Noordoostpolder op een prachtige plek tussen de boomgaarden van Kraggenburg. De studio heeft een volledig ingerichte keuken met oven en gasfornuis (geen vaatwasser en magnetron). Er is een zonnige tuin, een terras en overdekte veranda aanwezig om te onthaasten. Je wordt wakker tussen de appelbomen, bloemen en fruit.

Kraggenburg, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Vakantiehuis in Kraggenburg

Vakantiehuisje in Kraggenburg/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Vakantiehuisje in Kraggenburg/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wikkelhuisje in Almere

Dit wikkelhuis ligt in de ecowijk Almere Oosterwold. Het huisje draait op 24 zonnepanelen, met eigen regenwater naar drinkwatersysteem, hergebruik van water. Er is een hottub met vers water en een sauna aanwezig. Het natuurhuisje is de plek voor mensen die niet op zoek zijn naar een vijfsterrenhotel, maar aan de slag willen met een (kamp)vuurtje, ontspannen, lezen, dieren knuffelen, slowcooking, natuur en wellness.

Almere, Flevoland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Wikkelhuisje in Almere-Oosterwold

Wikkelhuisje in Almere-Oosterwold/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Wikkelhuisje in Almere-Oosterwold/Flevoland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6500 natuurhuisjes in Nederland, waaronder slechts 18! natuurhuisjes in de provincie Flevoland.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Staldenried/Zwitserland via Natuurhuisje.nl

Chalet in Staldenried/Zwitserland / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Natuuractiviteiten

Bij Natuurhuisje.nl kun je naast een verblijf in een natuurhuisje ook een natuuractiviteit boeken op de website van Natuurhuisje. Denk bijvoorbeeld aan een excursie met een boswachter, een kanotocht of een workshop bij een imker. Maar ook vogels kijken of natuurfotografie. Van alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het met een kleine groep deelnemers is, weg van de massa en in de natuur. Voor iedere geboekte natuuractiviteit wordt bijgedragen aan lokale natuurprojecten.

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #flevoland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

2 reacties

  • Mitchel schreef:

    Stuk voor stuk bijzondere huisjes! Wat mij betreft zit er veel bij waar teveel open ruimte is. Ik hou meer van het bos. Vooral glamping lijkt mij erg leuk om te proberen.

    • Jaquelien schreef:

      Hallo Mitchel,
      Je hebt helemaal gelijk maar aangezien er slechts 18! natuurhuisjes in Flevoland staan, heb ik deze wel in de blog opgenomen. Andere Nederlandse provincies hebben veel meer natuurhuisjes ook in de bossen.

  • Geef een reactie

    Over JTravelBlog

    Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

    Zoeken

    Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

    Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

    Buy me a coffee

    Aanbiedingen

    Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

    Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

    Boek een vlucht

    Skyscanner

    Boek je hotel



    Booking.com

    Boek je Natuurhuisje

    Boek hier je Natuurhuisje

    Heb je nog iets nodig?

    Bol.com