Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland

Boomhut in Easterein (Oosterend)/Friesland via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Net als de natuurhuisjes in de andere Nederlandse provincies zijn ook dit stuk voor stuk unieke accommodaties, weg van de massa en veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Friesland verblijft.
De provincie Friesland is voor mij een relatief onbekende provincie, ondanks dat ik ook een noordeling ben. Ik kwam vroeger wel in Friesland, zoals in Leeuwarden en Dokkum en Appelscha maar bijv. de Elfsteden (zoals Harlingen, Sneek, Bolsward) en het Friese merengebied heb ik nooit bezocht.

Bij een verblijf in Friesland hoort een leuke, kleinschalige accommodatie bij die midden in de natuur ligt en waar je heerlijk kunt genieten van de rust en waar je volledige privacy hebt. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen zoals een natuursafari in Nationaal Park Lauwersmeer en zeilen.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland

 

Bed & breakfast in Makkinga

Deze B&B bevindt zich in een 100 jaar oude rietgedekte boerderij met rondom een natuurlijke cottage tuin met verschillende tuinkamers en een boomgaard. De B&B ligt op de begane grond en heeft een eigen ingang. Het natuurhuisje is een ruim tweepersoons gastenverblijf met 2 lits- jumeaux bedden en een zithoek, een luxe badkamer met een inloopdouche. Het ontbijt wordt geserveerd in de aangrenzende eetkamer. Hier staan ook een koelkastje en een magnetron en kun je zelf koffie en thee zetten. Er is geen televisie, wel wifi en een goed uitgeruste boekenkast.

Makkinga, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de B&B in Makkinga

Bed and Breakfast in Makkinga/Friesland via Natuurhuisje.nl

Bed and Breakfast in Makkinga/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Blokhut in Lollum

Het natuurhuisje is centraal gelegen tussen Harlingen, Franeker en Bolsward. Het is is een historische boerderij gelegen op een landgoed. Het landgoed is energie neutraal. Het huisje heeft een vloeroppervlakte van 35 m2 en de veranda is 12 m2. Het huisje is duurzaam gemaakt van eigen gezaagde bomen. De blokhut is voorzien van elektrische kookgelegenheid en een koelkast. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Sanitair en afwasgelegenheid bevinden zich op 25 meter. Wifi bevindt zich in de schuur. Op het landgoed zijn ook 6 camperplaatsen.

Lollum, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Blokhut in Lollum

Blokhut in Lollum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Blokhut in Lollum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boomhut in Easterein (Oosterend)

Deze goed geïsoleerde boomhut is gebouwd van ecologisch, milieubewust inlands en Europees hout. De boomhut heeft een geheel eigen sfeer. De boomhut is geschikt voor maximaal twee personen. In de boomhut zijn een tweepersoonsbed, bank, 2 pits kookplaat, elektrische kachel (ook voor winterverhuur), borden, bestek, kopjes, glazen en een waterkoker aanwezig. In de recreatie ruimte is een ruime keuken met magnetron, inductie kookplaat oven, vaatwasser en koelkast voor gezamenlijk gebruik aanwezig. Het sanitair ligt los van de boomhut, op enkele meters afstand. Er is nog een boomhut op dit terrein met boekingscode 25230.

Easterein (Oosterend), Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boomhut in Easterein (Oosterend)

Boomhut in Easterein (Oosterend)/Friesland via Natuurhuisje.nl

Boomhut in Easterein (Oosterend)/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boot in Warns

Deze woonboot ligt aan de overkant van de jachthaven van het dorpje Warns, vlakbij Stavoren. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de jachthaven, maar je hebt voldoende privacy. Je kunt met deze huisboot ook varen, maar je moet hiervoor wel een schipper inhuren, want zelf varen met de huisboot is niet toegestaan. De keuken is voorzien van een Nespresso-machine, er is een badkamer en twee slaapkamers. De boot heeft een centrale verwarming en een pelletkachel. De boot heeft een veranda én dakterras. Vanaf het dakterras kun je met het trapje naar beneden, maar leuker is het om met de glijbaan af te dalen en een lekkere plons te maken in het water. Parkeren is kosteloos en ook wifi is gratis.

Warns, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boot in Warns

Boot in Warns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Boot in Warns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Dijkwoning in Anjum

Dit natuurhuisje is een compleet ingerichte dijkwoning, de benedenverdieping is deels in de dijk gebouwd. Je komt binnen in de hal met toilet, grote luxe keuken met eettafel, woonkamer. De trap op deze verdieping brengt je naar de benedenverdieping. Op de benedenverdieping zijn 3 slaapkamers, de badkamer met instapdouche en een 2e toilet. De badkamer is voorzien van Rituals producten. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoons boxspring. In deze slaapkamer bevindt zich ook de infraroodsauna. Slaapkamer 2 + 3 hebben twee éénpersoons bedden. Het is een gaslose woning, er is een wifi aansluiting en televisie, elektrische verwarming. De luxe keuken is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien met een oven, magnetron, koelkast/diepvrieskastje, koffiezetapparaat/Nespresso apparaat, waterkoker, vaatwasmachine, inductie kookplaat. Vanaf het terras met eettafel en stoelen heb je een prachtig uitzicht op het Lauwersmeer.

Anjum, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Dijkwoning in Anjum

Dijkwoning in Anjum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Dijkwoning in Anjum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Kapel in Easterein (Oosterend)

Deze rode kapel heeft een romantische, rustieke uitstraling met een houten vloer en plafond, tweepersoons bedstede en Britse ‘Belfast sink’. De kapel is voorzien van kloosterramen, klassiek behang, Engelse gordijnen, glas-in-lood raampjes en antiek meubilair. Dit geeft het geheel een warme uitstraling. Het onderkomen is een sfeervol, zelfvoorzienend vakantieverblijf met CV-radiatoren en warm- en koud stromend water. Er is een waterkoker, koffiezetapparaat met filter, en een 2 pits kooktoestel, kookgerei en servies aanwezig. In de recreatie ruimte is een ruime keuken met magnetron, inductie kookplaat oven, vaatwasser en koelkast voor gezamenlijk gebruik aanwezig. Het sanitair ligt los van het kapelletje, op enkele meters afstand.

Easterein (Oosterend), Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Kapel in Easterein (Oosterend)

Kapel in Easterein (Oosterend)/Friesland via Natuurhuisje.nl

Kapel in Easterein (Oosterend)/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Landhuis in Mirns

Dit landhuis ligt in het Gaasterland op een landgoed van 17 hectare. De oprijlaan is 700 meter. Rondom het landhuis ligt een mooie landschapstuin aan een eigen meer. Het natuurhuisje heeft prachtige uitzichten met veel rust en privacy. Het natuurhuisje beschikt over 6 slaapkamers, 2 grote torenkamers en een bibliotheek. Vier slaapkamers hebben tweepersoonsbedden en twee slaapkamers beschikken over twee éénpersoonsbedden. Dit natuurhuisje is zeer geschikt voor een groot gezelschap.

Mirns, Friesland – 6 slaapkamers – maximaal 12 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Landhuis in Mirns

Landhuis in Mirns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Landhuis in Mirns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Molenaarshuis in Achlum

Dit monumentaal molenaarshuisje uit 1853 ligt midden in het weiland met een fantastisch uitzicht aan het water. Je slaapt in een originele bedstee. Op de begane grond vind je een nette badkamer met toilet, wasbak en douche. In de keuken is alles aanwezig om te koken. Naast de keuken is een ruime twee persoonsbedstee. Via het halletje kom je in de huiskamer met een eettafel, bank en bedstee. De bedstee is omgebouwd tot een lounge met smart tv waar je kunt inloggen op Netflix. Via een molenaarstrap kom je op zolder waar een tweepersoons en een eenpersoonsbed staan. Het huisje is door diverse op en afstapjes niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. De molen naast het huisje is in gebruik en wordt regelmatig gedraaid door de molenaar.

Achlum, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Molenaarshuisje in Achlum

Molenaarshuisje in Achlum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Molenaarshuisje in Achlum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Pipowagen in Leeuwarden

Deze pipowagen staat op het erf van een monumentale Friese boerderij op 15 minuten fietsafstand van het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden. Je huurt twee sfeervolle, bohemien zigeunerwagens. De grote wagen is voorzien van een tweepersoonsbed, een zithoek met comfortabele fauteuils, een televisie met radio, een elektrische kachel, een keukentje met koud water, een nespresso apparaat en een mini-koelkast. De kleine wagen kan worden ingericht als een zithoek of een tweepersoonsbed. De pipowagens liggen op je eigen privé terreintje met een grote eethoek en een lounge terras met uitzicht over de landerijen en de skyline van Leeuwarden.

Leeuwarden, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Pipowagen in Leeuwarden

Pipowagen in Leeuwarden/Friesland via Natuurhuisje.nl

Pipowagen in Leeuwarden/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Strowagen in Wyns

De Strowagen is gebouwd op een onderstel dat eerder werd gebruikt voor strovervoer. De stropakken rondom verhullen enigszins dat er binnenin overnacht kan worden, het lijkt namelijk een gewone boerenwagen op een boerenerf.  Je ervaart hier het aparte effect van ‘zweven in het landschap’. Dat komt omdat de vloer 1,5 meter hoger ligt dan het omringende maaiveld. Het buitenterras is ook op die hoogte aangelegd. Binnen is een slaapgedeelte, een zit- en woonkamer, keukenvoorziening en een sanitaire cel met douche, wc en wastafel. Geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen tot± 16 jaar.

Wyns, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Strowagen in Wyns

Strowagen in Wyns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Strowagen in Wyns/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny House in Oldeberkoop

Deze Finse iglu-hut met eigen privé sauna heeft een goed bed met fijn zacht beddengoed. De badkamer is voorzien van warm en koud stromend water. Handdoeken en badlakens zijn aanwezig. De hut beschikt over een volledig ingerichte keuken (2 pits inductiekookplaat, magnetron, Nespresso apparaat en waterkoker). Het terras is voorzien van een romantische overkapping in een out of africa stijl.

Oldeberkoop, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tiny House in Oldeberkoop

Tiny House in Oldeberkoop/Friesland via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Oldeberkoop/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tipitent in Siegerswoude

Deze tipitent is geschikt voor vijf personen. Er zijn vijf éénpersoonsbedden. Twee eenpersoonsbedden kunnen aan elkaar schuiven tot een 140 centimeter breed bed. De tipitent heeft een stroomaansluiting, deurmat, lage tafel en zitjes, een eenvoudig fornuis met keukeninventaris en een kleine vuurplaats. Er is een gemeenschappelijke toilet en douche met warm water. Er is een gemeenschappelijke ruimte met keuken.

Siegerswoude, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tipitent in Siegerswoude

Tipitent in Siegerswoude/Friesland via Natuurhuisje.nl

Tipitent in Siegerswoude/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tuinhuis in Oranjewoud

Dit tuinhuis is de voormalige woning van de tuinbaas. Het huis dateert uit 1875. Het natuurhuisje beschikt over een ruime woonkamer met hoog balken plafond en schouw. Aangrenzend is een keuken met een eethoek. Aan de overzijde van de gang ligt een ruime slaapkamer met een tweepersoons boxspringbed. Eenvoudige nette badkamer met bad en ruime inloop douche. Apart toilet. Aan de voorzijde van het huis is een terras op het zuiden. In de woonkamer staat een slaapbank voor een eventuele extra slaapplaats. De keuken is van alle gemakken voorzien met een 4 pitsgasstel, combimagnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, citruspers, espresso apparaat. Dit natuurhuisje ligt naast de oranjerie, twee kassen, een moestuin en een wei.

Oranjewoud, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tuinhuis in Oranjewoud

Tuinhuis in Oranjewoud/Friesland via Natuurhuisje.nl

Tuinhuis in Oranjewoud/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Sexbierum

In het twee verdieping hebbende natuurhuisje heb je de beschikking over drie slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een ruime douche en toilet. Het natuurhuisje beschikt over vloerverwarming, vaatwasser en een wasmachine. Dit natuurhuisje staat op het terrein van een biologische boerderij. De Waddenzeedijk ligt op 600 meter en op 10 minuten rijafstand liggen de stadjes Harlingen of Franeker. Leeuwarden ligt op ongeveer 30 minuten rijden.

Sexbierum, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Vakantiehuis in Sexbierum

Vakantiehuis in Sexbierum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wikkelhuisje in Stavoren

Dit wikkelhuisje is een huisje van dik papier in Zuid West Friesland. Het is een kartonnen huis gelegen aan het water. Het wikkelhuis is van geheel duurzame materialen gebouwd. Het wikkelhuisje heeft een tweepersoonsbed en een tweepersoons slaapbank. Het wikkelhuisje ligt op een heel mooi plekje bij een jachthaven aan een kanaal. Het is een zeer bijzonder bouwwerk gemaakt van gerecycled karton en zowel van buiten als binnen zeer mooi, netjes en verzorgd en van alle gemakken voorzien, zoals verwarming, koelkast, vaatwasser.

Stavoren, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Wikkelhuisje in Stavoren

Wikkelhuis in Stavoren/Friesland via Natuurhuisje.nl

Wikkelhuis in Stavoren/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Zeilschip in Makkum

Dit zeilschip is geschikt voor 8 personen. Aan boord van het zeilschip ben je midden in de natuur. De thuishaven is Makkum. Hier ligt het natuurhuisje vlak tegenover de Noordwaard. De haven maakt deel uit van het Natura 2000 gebied IJsselmeer. Het zeilschip wordt als drijvend vakantiehuis voor natuurliefhebbers verhuurd. Het schip is comfortabel en ruim. Het schip kan ook in een andere haven aanleggen, maar de thuishaven is Makkum aan de Noordsteiger. Voor alternatieve havens gelden aparte prijzen, afhankelijk van overvaartijden en plaatselijke havengelden. De vier slaapkamers zijn ingericht met stapelbedden.

Makkum, Friesland – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Zeilschip in Makkum

Zeilschip in Makkum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Zeilschip in Makkum/Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6400 natuurhuisjes in Nederland, waaronder 549 natuurhuisjes in de provincie Friesland.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Natuurhuisje in Hella/IJsland

Vrijstaand vakantiehuis in Hella/IJsland / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Natuuractiviteiten

Natuurhuisje.nl is sinds kort gestart met iets nieuws. Naast een verblijf in een natuurhuisje kun je nu ook een natuuractiviteit boeken op de website van Natuurhuisje. Denk bijvoorbeeld aan een excursie met een boswachter, een kanotocht of een workshop bij een imker. Maar ook vogels kijken of natuurfotografie. Van alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het met een kleine groep deelnemers is, weg van de massa en in de natuur. Voor iedere geboekte natuuractiviteit wordt bijgedragen aan lokale natuurprojecten.

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com