Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland

Wikkelhuisje in Apeldoorn/Gelderland via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Net als de natuurhuisjes in de andere Nederlandse provincies zijn ook dit stuk voor stuk unieke accommodaties, weg van de massa en veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Gelderland verblijft.
Als kind heb ik een aantal jaren vakantie gevierd in de provincie Gelderland. Met mijn ouders en broer verbleven we in een vakantiehuisje op een camping in Epe in een bosrijke omgeving. Vanuit Epe fietsten we veel en als de afstanden te groot waren om te fietsen, namen we de auto om de provincie te ontdekken. Maar Gelderland is meer dan alleen de Veluwe, ook de Achterhoek en de Betuwe zijn schitterende delen van de provincie net als de steden Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn en Zutphen.

Bij een verblijf in de provincie Gelderland hoort een leuke, kleinschalige accommodatie bij die midden in de natuur ligt en waar je heerlijk kunt genieten van de rust en waar je volledige privacy hebt. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden zoals de Veluwe en de Achterhoek of steden bezoeken.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland

Bed and Breakfast in Laren

Deze bed and breakfast staat op een boerenerf. In het huisje bevinden zich twee éénpersoonsbedden, die eenvoudig aan te passen zijn naar een tweepersoonsbed. De kamer is voorzien van centrale verwarming. Er is een keukenblokje aanwezig voorzien van een koelkastje, koffiezetapparaat, waterkoker, 1 pits kookplaatje, twee pannetjes en serviesgoed. De badkamer met douche, wastafel en toilet is voorzien van vloerverwarming. Ontbijt wordt in de Boskamer geserveerd en is inbegrepen. Naast dit natuurhuisje heeft de B&B ook een ander natuurhuisje te huur.

Laren, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bed and Breakfast in Laren

Bed & Breakfast in Laren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Bed & Breakfast in Laren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

Boomhut in Aalst

Deze boomhut ligt net buiten het dorp Aalst bij Zaltbommel. De boomhut is voorzien van alle comfort. Boven in de lodge bevindt zich een veranda, een tweepersoons bed, tafel met 2 lounge stoelen, elektrische haard, toilet, wastafel, Smart TV, WIFI, DVD, Netflix, beddengoed. Badjassen en handdoekensets zijn te huur voor € 8,–per persoon per verblijf. Beneden is een ruime jacuzzi met een stevige hydromassage, warme buitendouche, comfortabel zitje, keukentje met 2 pits elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, spoelbak, waterkoker, Nespresso apparaat, magnetron, pannen, bestek en servies. Op het grasveldje voor de boomhut kun je op een tuinsetje van de zon genieten. Vervoer van en naar het NS station kan eventueel geregeld worden. Verblijf minimaal 2 dagen.

Aalst, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boomhut in Aalst

Boomhut in Aalst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Boomhut in Aalst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Brandweerbus in Otterlo

Deze vintage brandweer bus is knus ingericht met een tweepersoons bed, een zithoek en een buitenkeuken. Deze ex-brandweer staat op een prachtige ruime plek op het erfgoed midden in de natuur, grenzend aan Park de Hoge Veluwe, op loopafstand van het dorp Otterlo met leuke terrasjes en restaurants.

Otterlo, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Brandweerbus in Otterlo

Brandweerbus in Otterlo/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Brandweerbus in Otterlo/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Cabin in Dreumel

Deze cabin is helemaal gebouwd van hout en beschikt over eigen sanitair, een gezellige zithoek, slaapgedeelte en pantry. Je kunt hier koffie en thee zetten en een broodje smeren. Er is geen kookvoorziening aanwezig. De cabin heeft een eigen privé terras en ligstoel. Deze cabin maakt onderdeel uit van een kleine B&B met nog drie kamers in een verbouwde stal. Daar is een grote gemeenschappelijke huiskamer met televisie en een goed gevulde koelkast aanwezig.

Dreumel, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Cabin in Dreumel

Cabin in Dreumel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Cabin in Dreumel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Dreamer Suite in Rekken

De dreamer suite is een unieke tent, met veel ruimte en sfeer. Het is een glamping voor vakantiegangers zonder kinderen, die in een ruime setting willen genieten van rust en elkaar. Deze pop-up glamping in Rekken is de perfecte locatie voor het genieten van rust, de natuur en elkaar. Binnen is een tweepersoonsbed en zijn sanitaire voorzieningen.

Rekken, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Dreamer Suite in Rekken

Dreamer Suite in Rekken/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Dreamer Suite in Rekken/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Fins chalet in Winterswijk

Dit Finse chalet staat op een prachtige plek in de natuur in Winterswijk. Het natuurhuisje is geheel omheind. Naast de woning staat een gebouwtje waar twee personen kunnen slapen. Er staan twee éénpersoonsbedden. Dit gebouw heeft een eigen douche, toilet en wastafel. De gehele begane grond is gelijkvloers en heeft vloerverwarming. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met eigen douche en wastafel. Toilet is in de gang. De gehele woning is rookvrij.

Winterswijk, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Fins chalet in Winterswijk

Fins Chalet in Winterswijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Fins Chalet in Winterswijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Fortlodge in Vuren

In de torenfort van Vuren is een fortlodge met 3 slaapkamers gemaakt. Twee van de slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en een slaapkamer heeft een éénpersoonsbed. In de oude kazerne zijn ook een zitkamer en een werkkamer met bureau aanwezig. In het nieuwe gedeelte ligt de van alle gemakken voorziene keuken. De badkamer en het toilet liggen ook in dit gedeelte.

Vuren, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Fortlodge in Vuren

Fort Lodge in Vuren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Fort Lodge in Vuren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Glamping Dome in Vuren

Deze glamping dome staat in een gedeelte van een tuin waar de eigenaren geen zicht op hebben. De dome heeft een tweepersoonsbed met beddengoed, houtkachel, waterkoker, 2 pits kookstel, buitendouche met warm water, handdoeken, toilet in nabijgelegen schuur, eigen terras met comfortabele stoelen, vuurschaal en een geweldig uitzicht. In de nabijgelegen schuur is het toilet. Hier staat ook een koelkast die je kunt gebruiken.

Vuren, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Glamping Dome in Vuren

Glamping Dome in Vuren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Glamping Dome in Vuren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Hooiberg in Zoelen

In de Betuwe op het erf bij een monumentale boerderij staat deze luxe hooiberg als natuurhuisje. Er is een grote centrale leefkeuken met een grote keukentafel en zithoek. Op de begane grond zijn twee ingerichte slaapkamers met eigen toegang tot het buitenterras en eigen badkamer. Via de open wenteltrap bereik je de derde slaapkamer met ook een eigen badkamer. Deze zolderkamer kijkt uit over de kersen boomgaard waar het natuurhuisje aan grenst. Het natuurhuisje is bereikbaar via een eigen oprit en heeft eigen parkeerruimte.

Zoelen, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 7 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Hooiberg in Zoelen

Hooiberg in Zoelen/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Hooiberg in Zoelen/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Kasteelhuisje in Doetinchem

Je logeert in een vijfpersoons kasteelhuisje in Doetinchem in de Achterhoek. Het kasteelhuisje heeft een ingerichte woonkamer met een eethoek en een zithoek (met televisie). De woonkamer kijkt uit over de tuin en over de buitengracht van het kasteel. Er is een ruime, landelijke keuken met onder andere een oven, koelkast, vierpits kookstel, Senseo en een waterkoker. Er zijn twee slaapvertrekken met elk twee éénpersoonsbedden. Er is een badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde een heerlijke tuin met een prachtig, landelijk uitzicht.

Doetinchem, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Kasteelhuisje in Doetinchem

Kasteelhuisje in Doetinchem/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Kasteelhuisje in Doetinchem/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Koeienstal in Wenum Wiesel

Dit was vroeger een koeienstal. De stal is gerenoveerd. Het natuurhuisje ligt midden in een weiland, 100 meter van de hoofdboerderij. Het huisje is ook voor vijf personen beschikbaar onder huiscode 28337, ook in Wenum Wiesel. Het huisje is een voormalige koeienstal en niet aangesloten op het riool, maar op een zinkput. Het natuurhuisje ligt op een schitterende locatie even ten noorden van Apeldoorn, naast het park van Paleis Het Loo, de Kroondomeinen en het Gelders Landschap.

Wenum Wiesel, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Koeienstal in Wenum Wiesel

Koeienstal in Wenum-Wiesel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Koeienstal in Wenum-Wiesel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Leemhuisje in Winterswijk-Corle

Dit leemhuisje is 30m2. Het natuurhuisje is gemaakt uit eeuwenoude gebinten, houtwerk, en vakwerkstuc en is binnen compleet met leemstuc afgewerkt. Achter het huisje bevindt zich een aangelegde tuin met zonneterras en een overkapping. Binnen bevindt zich een authentieke keuken met een gasfornuis en oven en eethoek. In de ruimte is ook een zitje met comfortabele fauteuils bij een HR-houtkachel en inpandig bevindt zich ook de wc en douche afgewerkt met originele details. Het slaapgedeelte bevindt zich op de vide.

Winterswijk-Corle, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Leemhuisje in Winterswijk-Corle

Leemhuisje in Winterswijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Leemhuisje in Winterswijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Pipowagen in Ommeren

Deze pipowagen is gebouwd op het chassis van een oude landbouwwagen. Er is een redelijk ruime veranda met zitgelegenheid. De karakteristieke pipowagen is voorzien van tweepersoonsbed met beddengoed en een eenvoudig keukentje. Douche- en toiletbezoek kan in het sanitairgebouwtje van de camping of een kleine wc naast de pipowagen. In het natuurhuisje is elektriciteit en water beschikbaar, ook is er wifi beschikbaar in en om de de pipowagen.

Ommeren, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Pipowagen in Ommeren

Pipowagen in Ommeren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Pipowagen in Ommeren/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Safaritent in Altforst

Deze zeer luxe safaritent heeft 3 slaapkamers, een complete badkamer, een volledig ingericht keuken met afwasmachine, koelkast met vriesvak, microwave. De safaritent ligt verscholen in de natuur, aan het water met eigen aanlegsteiger voor de aanwezige kano’s. Op het geheel afgesloten perceel van 2,5 ha bos zijn naast deze safaritent ook een 8-persoons natuurhuisje (code 43496) en een safaritent (code 48509) aanwezig. Er is een hemelbed, twee éénpersoonsbedden, bedstee en kinderspeelhoek, regendouche, toilet en wastafel, veranda en een hottub aanwezig. De safaritent wordt verwarmd met een pelletkachel.

Altforst, Gelderland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Safaritent in Altforst

Safaritent in Altforst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Safaritent in Altforst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny House in Wijchen

Een sfeervol natuurhuisje met prachtig uitzicht over het water en een roeibootje staan tot jouw beschikking. Het natuurhuisje heeft een binnenruimte van 4 x 5 meter en een (verwarmd) terras van 15 m2. Het natuurhuisje ligt direct aan het water. Je slaapt op een tweepersoons slaapbank + topper. Het natuurhuisje heeft een basic keukenblok met koffie/thee voorziening, kookplaatje, kleine combi magnetron en koelkast. Op de vlonder is een buitendouche met (beperkt) warm en koud water. Toilet en de douche ligt in het nabijgelegen tuinhuis. Hier is ook een buitendouche.

Wijchen, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tiny House in Wijchen

Tiny House in Wijchen/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Wijchen/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vaarstudio in Kerkdriel

Op deze vaarstudio ben je met enige vaarervaring en na een verplichte vaarcursus op het water zelf de kapitein. Varen is alleen mogelijk van 1 april tot 30 september. Daarbuiten huur je de vaarstudio drijvend in de haven (62858). Jij vaart zelf naar een plek waar jij het fijn vindt. Kun of wil je niet varen, dat kan, heerlijk drijvend in de haven of de eigenaar brengt je naar een plek midden in de natuur. De vaarstudio is geschikt voor 2 + 2 personen. Er is een boxspring voor twee personen en stevige slaapbank. Er is een complete badkamer met douche en toilet.

Kerkdriel, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Vaarstudio in Kerkdriel

Vaarstudio in Kerkdriel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Vaarstudio in Kerkdriel/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuisje in Emst

Bij de bouw van dit vakantiehuisje is gebruik gemaakt van veel hout/natuurtinten wat een warme stoere sfeer geeft. Het natuurhuisje ligt op een kleinschalig authentiek park op een ruim perceel van 750m2 in Emst, midden in de bossen van het Kroondomein. Je kunt er genieten van een uitgebreide luxe keuken met bar. Er is een ruime living met zit- en eethoek met gezellige gashaard. Er zijn twee kleine slaapkamers met fijne boxsprings en een comfortabele badkamer met regendouche. Openslaande tuindeuren leiden je naar de sfeervolle veranda en er is een vuur-zitkuil.

Emst, Gelderland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Vakantiehuisje in Emst

Vakantiehuisje in Emst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Vakantiehuisje in Emst/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wikkelhuisje in Apeldoorn

In Apeldoorn staat dit wikkelhuisje, gemaakt van gerecycled karton. Als gast van dit natuurhuisje mag je gebruik maken van alle faciliteiten van Stayokay Apeldoorn. In het wikkelhuisje staat een tweepersoonsbed en een stapelbed, er is per persoon een handdoek. Je kunt koken een twee pits-kookstel. Er zijn  pannen, servies en bestek, een koelkast, een Nespresso koffiezetapparaat, douche en toilet, airconditioning, verwarming, WIFI aanwezig. De ontbijtmand is inclusief. Dit wikkelhuisje is ook boekbaar onder code 58296.

Apeldoorn, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Wikkelhuisje in Apeldoorn

Wikkelhuisje in Apeldoorn/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Wikkelhuisje in Apeldoorn/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Yurt in Toldijk

Deze yurt ligt vrijstaand in het landschap in een weiland van een boerderij. Je hebt hier alle privacy met een mooi uitzicht, een terras, privétoilet en buitendouche. Binnen staat houtkachel voor warmte. Er is een volledig ingerichte keuken met warm water, gasfornuis en koelkast met vriesvak. Buiten staat een droogtoilet en een luxe houten douchecabine. Luxe linnen beddengoed, handdoeken, badjassen en keukenlinnen, shampoo, conditioner, douchegel en bodylotion zijn aanwezig, net als basics als kaarsjes, koffie, thee, suiker, olie, kruiden en specerijen en altijd hout en toiletpapier. Fietsen en BBQ/vuurschaal zijn optioneel te huur.

Toldijk, Gelderland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Yurt in Toldijk

Yurt in Toldijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Yurt in Toldijk/Gelderland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6700 natuurhuisjes in Nederland, waaronder maar liefst 1487 natuurhuisjes in de provincie Gelderland.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Bed & Breakfast Cussy en Morvan in de Bourgogne/Frankrijk via Natuurhuisje.nl

Bed & Breakfast in Cussy-en-Morvan in Bourgogne/Frankrijk / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Natuuractiviteiten

Bij Natuurhuisje.nl kun je naast een verblijf in een natuurhuisje ook een natuuractiviteit boeken op de website van Natuurhuisje. Denk bijvoorbeeld aan een excursie met een boswachter, een kanotocht of een workshop bij een imker. Maar ook vogels kijken of natuurfotografie. Van alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het met een kleine groep deelnemers is, weg van de massa en in de natuur. Voor iedere geboekte natuuractiviteit wordt bijgedragen aan lokale natuurprojecten.

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #gelderland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

2 reacties

  • Mitchel schreef:

    Van al deze accommodaties heb ik twee favorieten. Het wikkelhuisje in Apeldoorn en de boomhut. Deze laatste lijkt sterk op mijn droom voor een huisje in het bos. Ik heb al wel eerder gebruik gemaakt van natuurhuisje.nl. Werkt echt heel fijn.

  • Geef een reactie

    Over JTravelBlog

    Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

    Zoeken

    Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

    Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

    Buy me a coffee

    Aanbiedingen

    Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

    Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

    Boek een vlucht

    Skyscanner

    Boek je hotel



    Booking.com

    Boek je Natuurhuisje

    Boek hier je Natuurhuisje

    Heb je nog iets nodig?

    Bol.com