Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant

Brandweerwagen in Erp/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Noord-Brabant verblijft.
In Noord-Brabant is zoveel te doen, denk aan een citytrip naar Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Eindhoven of Breda. Andere kleinere toeristische plaatsen zijn Bergen op Zoom, Zundert, Oosterhout, Heusden, Vught of een bezoek aan de Efteling. Je kunt hier mooie wandelingen maken over de Loonse en Drunense Heide, in het mastbos bij Breda en op veel meer plekken. Noord-Brabant is voor mij onbekend terrein. Ik heb twee jaar in Breda gewoond om er te studeren maar dat is heel lang geleden. Er is genoeg te zien en te beleven in de provincie Noord-Brabant. Hier hoort een leuke, kleinschalige accommodatie midden in de natuur bij. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant met je.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant

Appartement in Oisterwijk

Dit appartement in Oisterwijk heeft 2 slaapkamers waarvan één met een tweepersoons bedstee. De kleinste slaapkamer heeft een stapelbed. In de woonkamer is een zithoek met gashaard. Wifi is gratis. In de badkamer is een regendouche en een toilet. Het appartement heeft een terras en een parkeerplaats. De overnachting is inclusief een ontbijtmand op de kamer, opgemaakte bedden, handdoeken, koffiecups voor het aanwezige nespresso-apparaat, thee, suiker & melk en een keukenservicepakket.

Oisterwijk, Noord-Brabant  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Appartement in Oisterwijk

Appartement in Oisterwijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Appartement in Oisterwijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bed & Breakfast in Uitwijk

Deze bed and breakfast heeft twee Scandinavische pods. De pods hebben een knusse en romantische sfeer. De pods beschikken beide over een keukentje met koelkast en losse twee pits inductie kookplaatje. Een eventueel ontbijt kun je ter plekke voor € 8,50 per persoon reserveren. Buiten staat er per pod een houtkachel waardoor het op een frisse avond een warme romantische avond kan worden. De houtpakketten zijn ter plekke te koop. Door de vrije ligging hebben de beide pods een prachtig uitzicht de natuur in. Een heerlijke plek om tot rust te komen met alle luxe om je heen. De bed and breakfast ligt vlakbij Slot Loevestein en de vestingstadjes Gorinchem en Woudrichem.

Uitwijk, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bed & Breakfast in Uitwijk

Bed & Breakfast in Uitwijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Bed & Breakfast in Uitwijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Blokhut in De Heen

Deze blokhut ligt op een ecovlot van vier bij zes meter. Via een loopbrug kom je van de kant het vlot op. Voor de blokhut is een ruim terras aanwezig, met ruim uitzicht over de Steenbergsche Vliet en het land er omheen. Het ecovlot is voorzien van bestek, servies, pannen en een tweepits gasstel. Met het bij het ecovlot horende roeibootje kun je het water op en als je graag een stukje zwemt, kun je het water in en uit via het zwemtrapje aan het terras. In het ecovlot kunnen tot vier mensen overnachten in de twee stapelbedden en er is een chemisch toilet aanwezig. Bij aankomst ontvang je een dynamolamp, een knijpkat, een watertank en een karretje om je spullen naar het ecovlot te vervoeren. je kunt namelijk niet met de auto bij de ecovlot komen. Je auto parkeer je op het terrein van jachthaven.

De Heen, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Blokhut in De Heen

Blokhut in De Heen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Blokhut in De Heen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boerderij in Baarle Nassau

Deze langgevel boerderij ligt tussen Ulicoten en Baarle-Nassau. De boerderij is geheel vrijstaand met uitzicht op de natuurzwemvijver of de Hollandse bossen. Het natuurhuisje is opgedeeld in twee aparte appartement, waarbij dit appartement geschikt is voor twee personen. Het appartement heeft uitzicht op de natuurzwemvijver en heeft een mooie veranda om zo de zomeravonden nog lang buiten te kunnen zitten. Je kunt zwemmen in de natuurzwemvijver. Het natuurhuisje heeft een rustieke uitstraling vanwege de oude balken in de woning. Sommige balken zijn meer dan 70 jaar oud. De Buitenkant is in originele oude stal ‘look’.

Baarle Nassau, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boerderij in Baarle Nassau

Boerderij in Baarle Nassau/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Boerderij in Baarle Nassau/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boot in Werkendam

Deze Aquahome ligt standaard bij de Selevia Hoeve in Werkendam, dichtbij de Biesbosch. De Aquahome heeft van 2 slaapkamers, ieder geschikt voor 2 personen, complete keuken, badkamer en apart toilet. De prijs is inclusief: bad-thee en handdoeken, beddengoed, koffie, thee, suiker, zoetjes, toiletpapier en schoonmaakkosten. Je bed is bij aankomst opgemaakt. Je kunt je tegen een meerprijs door de Biesbosch laten varen of zelf met een elektrische sloep door het gebied varen. De vestingsteden Gorinchem, Woudrichem en Dordrecht liggen om de hoek.

Werkendam, Noord-Brabant – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boot in Werkendam

Boot in Werkendam/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Boot in Werkendam/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Brandweerwagen in Erp

De brandweerwagen staat op een kleine camping. In deze oude brandweerwagen is plek voor drie personen. De brandweerwagen is voorzien van drie slaapplekken, een zithoek, zowel binnen als buiten, een elektrisch kacheltje en een compact keukenblokje met keukengerei en een koelkastje. Op de minicamping is een uitgebreidere keuken beschikbaar. Je kunt gebruik maken van de luxe douche-, toilet ruimte van de camping. De prijs is op basis van twee personen. Een extra persoon slaapt tegen een meerprijs van € 11,– per nacht op de slaapbank.

Erp, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Brandweerwagen in Erp

Brandweerwagen in Erp/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Brandweerwagen in Erp/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bungalow in Heesch

Geheel gemeubileerd en gestoffeerd twee onder 1 kap woning op een klein vakantiepark. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken, 1 grote slaapkamer met een 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met 1 of 2 losse éénpersoonsbedden en douche, toilet en wastafel. Zowel voor als achter zijn terrassen. Het terras aan de achterzijde is overdekt. In de berging staat een wasmachine/wasdrogeraansluitingen. Er is Centrale verwarming aanwezig in de bungalow.

Heesch, Noord-Brabant – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bungalow in Heesch

Bungalow in Heesch/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Bungalow in Heesch/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in Schijf

Het natuurhuisje ligt op 2,5 ha eigen grond. Het chalet is geschikt tot vijf personen en heeft 3 aparte slaapkamers waarvan 1 beneden. Het chalet is ingericht met een eethoek, open keuken en houtkachel. De woonkamer is ingericht met onder andere twee x tweezitsbank en TV. De houtkachel zorgt voor sfeer en behaaglijke warmte. In de keuken zijn een koffiezetapparaat, een koel/vrieskast, fornuis, magnetron en oven aanwezig . Het chalet beschikt over een wasmachine en droger. In de badkamer is een douche, dubbele wastafel en toilet. Voor de fiets is een fietsenstalling en oplaadpunt aanwezig. Vanaf het terras geniet je van het uitzicht op de paardenweide en het bos. De bedden zijn opgemaakt en bad-, en keukenlinnen is aanwezig.

Schijf, Noord-Brabant – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Chalet in Schijf

Chalet in Schijf/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Chalet in Schijf/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Cottage in Rijswijk

Deze landelijk gelegen, vrijstaande cottage ligt net buiten het dorp Rijswijk. De woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. De keuken is uitgerust met een koelkast, kookplaat, waterkoker, koffiezetapparaat. Boven in het huisje is 1 slaapkamer met een 2-persoons elektrisch bed. Daarnaast is een open ruimte, waar nog 2 éénpersoonsbedden staan.  De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Op het terras staan een schaak-, damtafel, er is een grote trampoline, een badminton set en het Zweedse kubb spel. Je mag een duik nemen in de natuurlijke zwemvijver. Geniet op het overdekt terras van de tuin van 7600 m2.

Rijswijk, Noord-Brabant – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Cottage in Rijswijk

Cottage in Rijswijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Cottage in Rijswijk/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Landhuis in Gemert

Dit landhuis in Gemert beschikt over een sauna en de royale tuin en aangrenzend bos. Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, een zandbak en een trampoline. In de parterre bevinden zich de woonkamer en de keuken en een slaapkamer met 4 éénpersoonsbedden. Op de 1e etage bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers beschikken over 3 éénpersoonsbedden, een slaapkamer heeft 4 éénpersoonsbedden en er is op de eerste etage een slaapkamer met badkamer en een tweepersoonsbed. In het souterrain bevindt zich nog een slaapkamer met 4 éénpersoonsbedden en een badkamer. De recreatieruimte met o.a. een spelcomputer en tafelvoetbal bevindt zich ook in het souterrain.

Gemert, Noord-Brabant – 6 slaapkamers – maximaal 10 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Landhuis in Gemert

Landhuis in Gemert/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Landhuis in Gemert/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Pipowagen in Haaren

Deze pipowagen heeft een living met een riant uitzicht en gezellige en comfortabele keukenunit. Er is een slaapgedeelte, een woongedeelte met keukenblok en een kleine badkamer met stortdouche en toilet. Het bed is opgemaakt en het bad- en keukenlinnen ligt klaar. Vanaf het overdekte bordes heb je een mooi uitzicht over de omgeving. Bij aankomst staat er een flesje wijn klaar, evenals koffie, thee, kruiden, olie en toiletpapier. Buiten op het terrein is een vuurput waar je de avonden kunt spenderen. Ook is er de mogelijkheid voor de kinderen of vrienden om hun tentje op te zetten in de tuin. Op het terrein zijn verschillende zitjes en een buitendouche. De pipowagen ligt op 6 kilometer van Oisterwijk, in een kleinschalig, rustig en bosrijk gebied genaamd De Noenes. Er zijn diverse kleine buurtwinkels met streekproducten zoals geitenkaas, rood fruit, eieren en asperges. Op het bordes zijn diverse zitjes, zowel in de zon als in de schaduw.

Haaren, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Pipowagen in Haaren

Pipowagen in Haaren/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Pipowagen in Haaren/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Safaritent in Erp

Deze safaritent in Erp is gekozen tot het mooiste natuurhuisje van Brabant. Deze luxe lodge heeft een jacuzzi, een regendouche en een grote pelletkachel.  in natuurgebied. Het natuurhuisje heeft uitzicht op de bossen en weilanden. Het dorp Erp ligt op 250 meter. Deze safaritent staat op een unieke locatie met de rust van het natuurgebied en de handigheid van het nabij gelegen dorp. De safarilodge is geschikt voor 2- 4 personen. Voor een evt. 5e of 6e persoon kun je een professioneel veldbed bijhuren voor € 20,– per nacht per persoon extra bij meer dan 4 personen, cash te voldoen bij aankomst.

Erp, Noord-Brabant – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Safaritent in Erp

Safaritent in Erp/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Safaritent in Erp/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Steenoven in Alphen

Deze voormalige steenoven ligt verscholen tussen de bomen. Het grote vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en is van alle gemakken voorzien. De accommodatie is een omgebouwde steenoven en heeft een eigen stukje bosgrond met een vijver en een fruittuin. Vanuit de woonkamer heb je door de openslaande deuren vrij zicht op de tuin, moestuin, vijver, het bos en op het weiland. Openslaande deuren bieden toegang tot twee terrassen voor het huisje. Het natuurhuisje wordt verwarmd met centrale verwarming en de hoge rendements houtkachel. In de tuin zijn er verschillende zitjes waar je kunt ontspannen. Het natuurhuisje is modern, maar landelijk ingericht en heeft een ruime keuken. Er zijn twee slaapkamers. Vanuit de woonkamer heb je een vrij uitzicht op het weiland. De kinderen kunnen spelen op de speelweide of in het eigen bos een boshut bouwen. Het perceel is volledig omheind en afgesloten.

Alphen, Noord-Brabant – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Steenoven in Alphen

Steenoven in Alphen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Steenoven in Alphen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny House in Riel

Deze tiny house ligt op een perceel van 1 hectare met een vlindertuin en de restanten van een oude boomkwekerij. Het huis is geschikt voor 2 personen. Je kunt hier in alle rust genieten van de prachtige omgeving. Voor mindervaliden is het minder geschikt i.v.m. de toegankelijkheid van het huis en een verlaagd tweepersoonsbed. Oplaadpunten voor de elektrische fiets zijn aanwezig. Op 100 meter van het huis liggen diverse wandel- en fietsroutes. Riel ligt midden in het landelijk gebied de Kempen. Tilburg ligt op 8 kilometer en Riel op 2 kilometer.

Riel, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tiny House in Riel

Tiny House in Riel/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Riel/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Yurt in Klein Zundert

De voorzieningen bij de yurt zijn heel basic. Je kunt vrij gebruik maken van het terrein en (afhankelijk van het seizoen) je eigen maaltijd bij elkaar plukken. De huur van de yurt is inclusief stroom, toegang tot drinkwater, (compost) toilet, waterkoker, 3-pits camping gasstel, potten en pannen, borden, bestek, mokken, glazen en koelkast. Je moet zelf een matras of luchtbed en een slaapzak meenemen. Op dit moment is men bezig met de bouw van een klein sanitair gebouw en de plaatsing van een Hot Tub. Bij boeking is het gebruik van het sanitair bij de huur inbegrepen. Het gebruik van de Hot Tub (mits beschikbaar) is niet inbegrepen bij de huurprijs.

Klein Zundert, Noord-Brabant – 1 slaapkamer – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Yurt in Klein Zundert

Yurt in Klein Zundert/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Yurt in Klein Zundert/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Loon op Zand

Dit natuurhuisje staat op een landgoed in Loon op Zand. Het gerenoveerde vakantiehuis heeft op de begane grond een volledig ingerichte keuken, toilet en woonkamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met luxe bedden. Bij de hoofdslaapkamer is aansluitend een badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. Er is ook een bedbank, zodat je met maximaal vier volwassenen en één kind kunt overnachten. Elke zondag is het dagcafé op de binnenplaats geopend. Bij dit natuurhuisje hoort een kasteeltuin die bestaat uit een fruitboomgaard en kruiden- en bloementuin. Op een paar minuten rijden liggen natuurparken als De Loonse en Drunense Duinen en Landgoed Huis ter Heide. Ook in de buurt liggen de Efteling, het Efteling Golfpark en de Beekse Bergen.

Loon op Zand, Noord-Brabant – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Vakantiehuis in Loon op Zand

Vakantiehuis in Loon op Zand/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Vakantiehuis in Loon op Zand/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wijnvat in Groeningen

Dit natuurhuisje is een oud wijnvat. Er liggen 3 van deze reuze wijnvaten naast elkaar die elk geschikt zijn voor 2 personen.  De 3 reuze wijnvaten liggen onder een enorme veranda. Twee wijnvaten hebben 2 aparte bedden van 210 meter lang. Het derde wijnvat heeft een tweepersoonsbed. In de wijnvaten is elektriciteit aanwezig. Het sanitair gedeelte is naast de wijnvaten gelegen. Het betreft een eenvoudige accommodatie.

Groeningen, Noord-Brabant – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Wijnvat in Groeningen

Wijnvat in Groeningen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Wijnvat in Groeningen/Noord-Brabant via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6100 natuurhuisjes in Nederland, waaronder 670 natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Woning in Lagos aan de Algarve/Portugal via Natuurhuisje.nl

Woning in Lagos-Algarve/Portugal / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog
Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #noordbrabant #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com