Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht

Hoeve in Woerden/Utrecht via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Net als de natuurhuisjes in de andere Nederlandse provincies zijn ook dit stuk voor stuk unieke accommodaties, weg van de massa en veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Utrecht verblijft.
Utrecht is vooral bekend om de steden Utrecht en Amersfoort maar de provincie Utrecht kent ook fantastische natuurgebieden als de Vechtstreek, Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse plassen, prachtige steden en gebieden die uitnodigen voor een verblijf in de provincie.

Bij een verblijf in de provincie Utrecht hoort een leuke, kleinschalige accommodatie bij die midden in de natuur ligt en waar je heerlijk kunt genieten van de rust en waar je volledige privacy hebt. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht met je. In de provincie liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen in de natuurgebieden zoals de Vechtstreek, Utrechtse Heuvelrug en de Loosdrechtse plassen of steden bezoeken.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht

Appartement in Soest

Dit appartement heeft een eigen toegang op de begane grond. Het appartement is onderdeel van een grotere stenen recreatiewoning. Op de begane grond van dit natuurhuisje heb je vloerverwarming en is er een slaapkamer met 2 boxspringbedden, een badkamer met douche, toilet en wastafel, een woonkamer met open haard, LED-TV, telefoon-aansluiting WiFi. De keuken is voorzien van een vaatwasser en combi-magnetron. In de souterrain bevinden zich nog twee grote slaapkamers met elk 2 boxspringbedden en uiteraard een raam voor daglicht, een wasmachine en een wasdroger. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en er is linnengoed en een theedoekset aanwezig.

Soest, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Appartement in Soest

Appartement in Soest/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Appartement in Soest/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bed & breakfast in Hagestein

Dit natuurhuisje ligt op een groot landgoed van 5000 m². Het natuurhuisje heeft een grote zitkamer, keuken en badkamer. De zitkamer is tevens de slaapkamer met comfortabel tweepersoonsbed. De keuken is voorzien van een gasfornuis, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. In een zijkamertje staan twee eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een toilet, douche en wastafel. Aan het huisje vind je een grote, overdekte veranda. In de tuin ligt een natuurlijke vijver met koi karpers en onder de treurwilg staat een hottub. Een derde persoon is in overleg mogelijk, zie voor vier personen natuurhuisje 28833.

Hagestein, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bed & Breakfast in Hagestein

Bed & Breakfast in Hagestein/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Bed & Breakfast in Hagestein/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Blokhut in Vinkeveen

Deze blokhut in Vinkeveen ligt op een eilandje in de Vinkeveense plassen. De blokhut is volledig zelfvoorzienend en uitgerust met WiFi, elektra, (warm) water, binnen en buiten douche, keuken, houtkachel, haardjes, veranda, hot tub etc. Huur is inclusief een sloep, een tweepersoons kano en een supboard. De haven en de dorpsstraat liggen op 10 minuten. In het nabij gelegen natuurreservaat Botshol zijn mooie wandelroutes en kunt u met de kano bevaren.

Vinkeveen, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Blokhut in Vinkeveen

Blokhut in Vinkeveen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Blokhut in Vinkeveen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boerderij in Oosterwijk

Dit natuurhuisje is een Herberg & Restaurant met de naam De Lingehove. Allure, stijl en sfeer zijn sleutelwoorden. Deze boerderij ligt achter de Lingedijk in het dorp Oosterwijk. Oosterwijk ligt ten westen van Leerdam. Het natuurhuisje heeft een privé badkamer met bad en douche, WIFI internet en smart TV en een koffiemachine en waterkoker.

Oosterwijk, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boerderij in Oosterwijk

Boerderij in Oosterwijk/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Boerderij in Oosterwijk/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boomhut in Nigtevecht

De accommodatie bestaat uit twee boomhutten, met elk een comfortabel tweepersoonsbed. De natuurhuisjes en de hot tub liggen beschut, en bieden uitzicht over de weilanden. Op het terras vind je een glazen leefkeuken, voor een heerlijk ontbijt met koffie. Een douchecabine en twee toiletten maken het geheel af. Comfortabel buiten verblijft midden in de natuur. Met alles wat je nodig hebt voor een prettige overmatig. Je huurt het hele terrein.

Nigtevecht, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boomhut in Nigtevecht

Boomhut in Nigtevecht/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Boomhut in Nigtevecht/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boot in Loenen aan de Vecht

Deze woonark ligt in Loenen aan de Vecht. Het natuurhuisje heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan de ene een badkamer heeft met bad, douche en wc. De andere badkamer heeft een douche en wastafel en in het washok is nog een wc beschikbaar. De lodge in de tuin is erg romantisch met een binnenzit. Verder zijn er twee vlotten waar je fijn op kan zitten, een grote eettafel in de tuin, twee grote barbecues, een roeiboot en twee supplanken die je kan gebruiken. In de tuin staat een privé sauna voor 2 personen. Minimum verblijf is een week.

Loenen aan de Vecht, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boot in Loenen aan de Vecht

Boot in Loenen aan de Vecht/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Boot in Loenen aan de Vecht/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bungalow in Zeist

Dit vrijstaande cederhouten natuurhuisje ligt in een parkachtige tuin van 2200 m2. Het natuurhuisje heeft een Japans toilet, volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, oven, koelkast, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en waterkoker. De slaapkamer heeft een inloopdouche. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen. De woonkamer is ingericht met een bank, televisie, piano en een grote eettafel. Open deuren naar zwemvijver. Buiten zijn een zonneweide, grote terrassen met Indonesische tuinligbanken en strandstoelen aan de vijver. Op het terras staat een grote eettafel.  Deze bungalow ligt tweehonderd meter van het Zeisterbos.

Zeist, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bungalow in Zeist

Bungalow in Zeist/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Bungalow in Zeist/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Cabin in Leusden

Dit natuurhuisje is een studio/cabin met slaapgedeelte, woonkamer met zithoek en gezellige houtkachel, kitchenette en luxe eigen badkamer met douche en toilet. Het natuurhuisje biedt uitzicht op het naastgelegen bos van Landgoed Den Treek en op het woonhuis van de verhuurder. Het is een prima uitvalsbasis voor boswandelingen en fietstochten. In de zomer is het mediterrane zwembad geopend.

Leusden, Utrecht – 1 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Cabin in Leusden

Cabin in Leusden/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Cabin in Leusden/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

Chalet in Wilnis

Dit natuurhuisje ligt binnen een grote volledig omheinde tuin, die grenst aan open vaarwater en natuurgebied. Het huisje heeft een open slaapkamer met een tweepersoonsbed. Via de slaapkamer bereik je een 2e slaapkamer met een éénpersoonsbed. Vanuit de huiskamer of overdekte veranda heb je een prachtig uitzicht. Het natuurhuisje wordt op een milieuvriendelijke manier verwarmd door middel van een pelletkachel. Pelletkorrels zijn aanwezig. Het natuurhuisje ligt in gemeente De Ronde Venen, midden in het groene hart. De tuin ligt direct aan het water. In de omgeving zijn veel fiets- en wandelroutes richting Vinkeveen, Nieuwkoopse Plassen, Woerden of de Kromme Mijdrecht.

Wilnis, Utrecht – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Chalet in Wilnis

Chalet in Wilnis/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Chalet in Wilnis/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Hoeve in Woerden

Deze monumentale hoeve ligt midden in de polder Breeveld van het Groene Hart aan de Oude Rijn. De voormalige hooiberg van de boerderij is verbouwd tot een luxe Hooihuys. Het natuurhuisje beschikt over 3 tweepersoons slaapkamers en goed uitgeruste keuken, heerlijke loungeplek en terras met een fantastisch uitzicht over de polders én het buiten zwembad. Het zwembad is open van mei tot september. Eventueel is de privé hottub te huren bij je verblijf.

Woerden, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Hoeve in Woerden

Hoeve in Woerden/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Hoeve in Woerden/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Lodge in Rhenen

Deze eco-lodge is zeer luxe en compleet ingericht voor maximaal 6 personen. De lodge heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met stapelbed, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, 1 badkamer, ruim woongedeelte met open keuken. De keuken is voorzien van een Nespresso koffieapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak inductieplaat, afzuigkap in kookeiland en een ruim overdekt terras met grote picknicktafel. Geen huisdieren. Deze logde staat op een kleinschalig vakantiepark tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.

Rhenen, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Lodge in Rhenen

Lodge in Rhenen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Lodge in Rhenen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Molen in Abcoude

Deze ingerichte Oostzijdse poldermolen staat in Abcoude aan het riviertje het Gein onder de rook van Amsterdam. De molen is 100% draai- en maalvaardig. Dit natuurhuisje ligt vrij, met mooi zicht over de velden, en in t Gein kun je zwemmen. Het is een volledig ingericht natuurhuisje met zitkamer, keukentje, hal en wc, op de eerste etage 2 slaapkamers, een wc en een badkamer met bad/douche-combi, en op de 2e etage de master bedroom. In de schuur staan 4 fietsen en een kano die je kunt gebruiken. Handdoeken en bedlinnen liggen klaar. Abcoude is een klein dorp met meerdere restaurants, kroegen en winkels en de omgeving is prachtig. Met de trein is Amsterdam Centraal Station 20 minuten rijden, de Johan Cruijf Arena ligt op 7 kilometer van de molen.

Abcoude, Utrecht – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Molen in Abcoude

Molen in Abcoude/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Molen in Abcoude/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Pipowagen in Wijk bij Duurstede

Vanuit je elektrisch verstelbare bed in deze pipowagen kijk je de boomgaard in en heb je vrij uitzicht over het weiland. Je verblijft in een hoogstamboomgaard met twintig verschillende soorten fruitbomen. In de pipowagen vind je alles wat je nodig hebt: een douche en wc en een keukenblokje met twee keramische kookplaten. Je bereikt je verblijf via een houten trap naar het bordes.

Wijk bij Duurstede, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Pipowagen in Wijk bij Duurstede

Pipowagen in Wijk bij Duurstede/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Pipowagen in Wijk bij Duurstede/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Safaritent in Kockengen

De safaritent staat afgescheiden van het woonhuis tussen de bessenstruiken, pruimenbomen en druiventakken, pal naast de Spengense molen. Dit natuurhuisje is erg back to basic. Dit natuurhuisje is niet per auto bereikbaar maar via een aanlooproute van 1 kilometer. Het sanitair bestaat uit een natuurtoilet in de tuin en een waterzak in een boom die op kan warmen door de zon. Kockengen ligt midden in het ‘Groene Hart’. De safaritent naast de molen ligt net buiten Kockengen aan het eind van een dijk.

Kockengen, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Safaritent in Kockengen

Safaritent in Kockengen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Safaritent in Kockengen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny house in Breukelen

Deze tiny house ligt direct aan het water zonder andere huisjes eromheen. Dit natuurhuisje beschikt over een badkamer, een zitje, een keuken en een terras. Bij het huisje zit een zwemsteiger, een kano en surf plank en een bootje met peddels om eventueel de Loosdrechtse plassen mee op te gaan. Dit natuurhuisje ligt achter de Loosdrechtse plassen. Het dorpscentrum van Breukelen ligt op 10 minuten fietsen.

Breukelen, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tiny house in Breukelen

Tiny House in Breukelen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Breukelen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tipitent in Vinkeveen

Deze authentieke tipitent heeft een kampvuurplek binnen op het idyllische ‘Dryw eiland’. Hier vind je natuurbeleving, privacy en ‘Back to basic’ faciliteiten. Romantische slaap- en verblijfsruimte tot max. 12 personen. Standaard prijs is voor 5 personen. De tipitent is standaard eenvoudig ingericht met een vloerbedekking van matten en lantaarns met kaarsen. Matrassen zijn aanwezig. Slaapzak e.d. moet je zelf meenemen. De prijs is incl. halen/brengen per boot tot 5 personen, gebruik aparte keuken/eetruimte (overdekte serre) en douche/wc. Buiten zijn een kampvuurplek, barbecue faciliteiten, 3 Canadese kano’s, surfplanken, speelfaciliteiten voor de kinderen.

Vinkeveen, Utrecht – 1 slaapkamer – maximaal 12 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tipitent in Vinkeveen

Tipitent in Vinkeveen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Tipitent in Vinkeveen/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Leersum

Dit vakantiehuis ligt in het historische Poortgebouw van landgoed Zuylestein, een 17e eeuws landgoed met bossen, weilanden en akkers aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug tussen Leersum en Amerongen. Het huis beschikt over een volledig ingerichte keuken, een ruime eet- en zitkamer, een grote slaapkamer met tweepersoons bed op de eerste verdieping met een aangrenzende badkamer met wc. Het huis is rustig gelegen aan een besloten tuin met een zonnig terras. Een klein parkeerterrein ligt tegenover het natuurhuisje. Bedlinnen, keukenlinnen, handdoeken, een welkomstgeschenk en de eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen.

Leersum, Utrecht – 1 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Vakantiehuis in Leersum

Vakantiehuis in Leersum/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Vakantiehuis in Leersum/Utrecht via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6800 natuurhuisjes in Nederland, waaronder 282 natuurhuisjes in de provincie Utrecht.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Vakantiehuis in Vråliosen-Vrådal/Noorwegen via Natuurhuisje.nl

Vakantiehuis in Vråliosen – Vrådal/Noorwegen / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Natuuractiviteiten

Bij Natuurhuisje.nl kun je naast een verblijf in een natuurhuisje ook een natuuractiviteit boeken op de website van Natuurhuisje. Denk bijvoorbeeld aan een excursie met een boswachter, een kanotocht of een workshop bij een imker. Maar ook vogels kijken of natuurfotografie. Van alles is mogelijk, het belangrijkste is dat het met een kleine groep deelnemers is, weg van de massa en in de natuur. Voor iedere geboekte natuuractiviteit wordt bijgedragen aan lokale natuurprojecten.

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes. Dit was de laatste provincie, maar niet getreurd, er komen nog meer blogs met accommodatietips en tips voor leuke natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #utrecht #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com