Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland

Beachhouse in Vrouwenpolder/Zeeland via Natuurhuisje.nl

 

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Zeeland verblijft.
In Zeeland is zoveel te doen, denk aan een citytrip naar Terneuzen, Vlissingen of Middelburg. Andere kleinere toeristische plaatsen zijn Veere, Renesse, Zierikzee, Hulst, Goes of Domburg. Zeeland is ook uitermate geschikt voor het houden van een strandvakantie of voor een fietstocht in de natuur op de verschillende Zeeuwse eilanden. Zeeland is voor mij onbekend terrein, ik ben hier (helaas) nooit geweest. Er is genoeg te zien en te beleven in de provincie Zeeland.

Hier hoort een leuke, kleinschalige accommodatie midden in de natuur bij. Ik deel een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland met je.

 

Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland

Beachhouse in Vrouwenpolder

De beachhouses zijn gezellig en praktisch ingericht. De trap naar boven is handig ‘weggewerkt’ zodat er een vrije doorgang in het beachhouse ontstaat. De Beachhouses van Breezand Vakanties zijn luxe en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Verwarming, toilet, badkamer met douche, keuken en slaapkamers ingericht voor 4, 5 of 6 personen. Vanuit de woonkamer ga je via de deur naar het terras, waar je een geweldig uitzicht hebt over het strand en de zee. De 6 persoonshuisjes hebben 2 stapelbedden i.p.v. 2 eenpersoonsbedden in de beneden slaapkamer. De 5-persoons huisjes hebben boven 3 eenpersoonsbedden. De beachhouses zijn direct gelegen aan het prachtige Noordzeestrand en zijn zeer goed via een pad bereikbaar.

Vrouwenpolder, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Beachhouse in Vrouwenpolder

Beachhouse in Vrouwenpolder/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Beachhouse in Vrouwenpolder/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bed & Breakfast in Koudekerke

Deze bed & breakfast in Koudekerke staat op het eiland Walcheren. Er is 1 slaapkamer met een kingsize bed. Het ontbijt is in de ruime lounge. Er staan 2 Giant e-bikes voor je klaar om het eiland te verkennen en op adem te komen aan de kust. De bed & breakfast heeft een eigen terras. In de lounge en in de slaapkamers zijn televisies aanwezig. Deze bed & breakfast ligt op 2,5 kilometer van de kust.

Koudekerke, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bed & Breakfast in Koudekerke

Bed & Breakfast in Koudekerke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Bed & Breakfast in Koudekerke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Blokhut in Hulst

Dit artistiek natuurhuisje ligt op vijf minuten rijden van Hulst. De blokhut is eenvoudig, maar artistiek ingericht en voorzien van alle moderne comfort. De badkamer heeft een regendouche en de keuken heeft een koelkastje,een nespresso-apparaat, een magnetron en twee kookbekkens. Wifi is aanwezig. Het huisje is ideaal gelegen voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. Er zijn twee fietsen gratis beschikbaar. In Hulst kan je heerlijk terrassen,winkelen of op de vestingsmuren wandelen

Hulst, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Blokhut in Hulst

Blokhut in Hulst/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Blokhut in Hulst/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Boerderij in Oostkapelle

Dit natuurhuis is een boerderij, uit 1832 met veel details uit het verleden. De twee slaapkamers (1 met 3 éénpersoonsbedden en één met 2 éénpersoonsbedden) op de bovenste verdieping zijn via een zeer steile trap toegankelijk. Er is een eigen parkeerplaats bij de boerderij. Geniet van de grote tuin met weids uitzicht. De boerderij ligt aan het bekende natuurgebied Oranjezon

Oostkapelle, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Boerderij in Oostkapelle

Boerderij in Oostkapelle/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Boerderij in Oostkapelle/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Bungalow in Renesse

Het natuurhuisje in Renesse is voorzien van een moderne keuken met afwasmachine, oven-magnetron en inductieplaat. In de bijkeuken staat een wasmachine. Het huisje heeft een mooie tegelvloer met houtlook en vloerverwarming. Er is een open haard. Beide ruime slaapkamers hebben een eigen luxe badkamer. Er is een apart toilet. De bungalow beschikt over een ruim overdekt terras met tuinset. BBQ is toegestaan, maar niet op het terras. Het huisje heeft kabel-tv en gratis en snel internet. Je moet zelf zorgen voor bedlinnen en handdoeken. Deze bungalow ligt op 5 minuten lopen van Renesse en 6 minuten van het strand.

Renesse, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Bungalow in Renesse

Bungalow in Renesse/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Bungalow in Renesse/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Houten tipi in Sint Maartensdijk

Dit vakantiehuisje in Sint Maartensdijk is helemaal van hout. Je hoort het hout soms kraken, omdat het een pinconstructie heeft. Het huisje is 1 grote ruimte met vloeroppervlakte van 36m en een afgesloten toilet. Er is in het huisje wifi en een televise. Er zijn 2 slaapplekken. Een twijfelaar beneden en een
1-persoonsbed boven. De huizen zijn voorzien van bed- en badlinnen en een theedoek en een handdoek voor in de keuken. Deze puntschuur (houten tipi) biedt ruimte voor 2 volwassenen en een kind of baby. Dit huis is vooral geschikt voor jongere stellen. Het vakantiehuisje ligt 500 meter van de Oosterschelde, 2000 meter van het zandstrand.

Sint Maartensdijk, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Houten tipi in Sint Maartensdijk

Houten tipi in Sint Maartensdijk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Houten tipi in Sint Maartensdijk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Landhuis in Wolphaartsdijk

Dit prachtige, statige landhuis in Wolphaartsdijk ligt op een zeer afgelegen locatie, omringd door landerijen. Het natuurhuisje is op slechts 200 meter gelegen van een mooi zoutwater meer. Het meer is erg groot en heeft zout, zeer helder water en is goed geschikt voor watersport en om te gaan zwemmen. Het water is aan het begin ondiep (een halve meter diep) en wordt dieper naarmate je verder loopt. De locatie is uitermate geschikt als uitvalsbasis voor fietsliefhebbers, er zijn goede fietspaden en routes in de directe omgeving. In totaal zijn er 4 slaapkamers, 2 slaapkamers met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed.

Wolphaartsdijk, Zeeland – 4 slaapkamers – maximaal 7 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van het Landhuis in Wolphaartsdijk

Landhuis in Wolphaartsdijk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Landhuis in Wolphaartsdijk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Pipowagen in Nieuwerkerk

Deze romantische pipowagen in Nieuwerkerk is van alle gemakken voorzien. De pipowagen is volledig uitgerust. De pipowagen heeft een lengte van 5 meter en een breedte van 2 meter. Een comfortabel tweepersoonsbed, een keukenblok met gasfornuis en magnetron, een kachel om de ruimte met de wat koelere avonden te verwarmen en natuurlijk een prachtige veranda om heerlijk te genieten van de ondergaande zon. De jacuzzi is tegen een vergoeding privé te huur. In de theetuin kun je tegen betaling ontbijten en dineren. Deze pipowagen ligt tussen de akkers met natuurgebied Dijkwater. Het Grevelingenmeer ligt op loopafstand en het historische stadje Zierikzee ligt op enkele kilometers afstand. In de periode 10 september tot 10 mei beschikt de pipowagen op 10 meter afstand over verwarmd privé sanitair. In de periode 10 mei tot 10 september is er gemeenschappelijk sanitair.

Nieuwerkerk, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Pipowagen in Nieuwerkerk

Pipowagen in Nieuwerkerk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Pipowagen in Nieuwerkerk/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Safaritent in Graauw

De safaritent ligt in een voedselbos. Het grootste slaapvertrek heeft een tweepersoons hemelbed en een kledingkast. Het andere slaapvertrek heeft twee stapelbedden. Op alle bedden liggen eenpersoons dekbedden en kussens. In het ruime leef/kookgedeelte bevindt zich een vierpits gaskookplaat, koelkast, wasbak met koud stromend water en het benodigde keukengerei. Het leef/kookgedeelte is door een houten wand gescheiden van het slaapgedeelte. Er is elektriciteit en een kachel aanwezig. Het sanitairgebouw met douches, wc’s en afwasruimte ligt op loopafstand. De verhuurders maken gebruik van een helofytenfilter, een eigen afvalwaterzuiveringssysteem. Hierdoor mogen er enkel biologisch afbreekbare producten gebruikt worden.

Graauw, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Safaritent in Graauw

Safaritent in Graauw/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Safaritent in Graauw/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Tiny House in Oudelande

Deze tiny house in Oudelande ligt in the middle of nowhere op Zuid-Beveland. Ver weg van de drukte en back to basic. Vanaf het dakterras heb je uitzicht over de dijken, akkers en weilanden. Het natuurhuisje is zeer geliefd bij wandel- en fietsliefhebbers. Het compacte natuurhuisje is voor maximaal 2 personen en is voorzien van een keukentje met 2-pits inductieplaatje en een slaapbank. Dekbedden en beddengoed zijn aanwezig en ook een handdoek en theedoekset. Er is geen televisie of WiFi aanwezig.

Oudelande, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Tiny House in Oudelande

Tiny House in Oudelande/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Tiny House in Oudelande/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Truck in Biggekerke

Deze truck is een communicatie-voertuig van het Engelse leger uit 1967 en heeft nooit dienst gedaan. De truck staat op het einde van een bosperceel. Vanuit het houten terras kijk je naar de toren van Middelburg en wordt je omringd door vele verschillende vogels. De truck is voorzien van een 2-persoonsbed van 140 x 200 centimeter, heeft elektriciteit, ramen die open / dicht kunnen met horren en verduisteringsmogelijkheden, ventilator en nespresso-apparaat en waterkoker. Water pak je aan het tappunt aan de zijkant van de truck. Je hebt een eigen sanitair-ruimte met een douche (warm water), wc, koelkast en een 2-pits inductieplaatje. Dit huisje staat 50 meter verderop. Kookgerei en servies is aanwezig evenals beddengoed en handdoeken. Het is bedoeld voor rustzoekers en mensen die luxe willen kamperen. Er is geen Wifi (wel 4-G netwerk) en geen televisie.

Biggekerke, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Truck in Biggekerke

Truck in Biggekerke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Truck in Biggekerke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Yurt in Zonnemaire

De yurt in Zonnemaire is geplaatst achterin de zeer grote tuin, op een groot gazon (400 m2) met terras en tuinmeubelen. Privacy en rust zijn gegarandeerd. De yurt heeft een 2-persoonsbed en een bank geschikt voor kinderen tot 12 jaar. In de yurt staat een eethoek, een kast, een koelkast en een koffie/theebuffet. Je hebt de beschikking over eigen sanitair (toilet, douche, wastafel), een buitenkeuken met een gasbarbecue met een gasbrander. Voor de kinderen is er op het speelgazon een grote trampoline.

Zonnemaire, Zeeland – 1 slaapkamer – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Yurt in Zonnemaire

Yurt in Zonnemaire/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Yurt in Zonnemaire/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Zeiljacht in Scharendijke

Een unieke overnachting op een zeiljacht die voor anker of aan een steiger ligt. Dit zeiljacht heeft twee slaapkamers, beide met een tweepersoonsbed. Het jacht is van alle gemakken voorzien en ligt in het Grevelingenmeer. Voor € 25,– per dag extra huur je een rubberboot met 4 PK 4 tact motor. De schipper/eigenaar is in de buurt voor vragen en bewaakt de ankerplaats met een ankerwatch. Hij is ook dag en nacht te bereiken via de marifoon en telefoon.

Scharendijke, Zeeland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen van de Zeiljacht in Scharendijke

Zeiljacht in Scharendijke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Zeiljacht in Scharendijke/Zeeland via Natuurhuisje.nl

Foto’s: Natuurhuisje.nl

 

Wat is Natuurhuisje.nl

Natuurhuisjes liggen weg van de massa, in het bos, aan het water of op een andere mooie plek. Je rust hier uit van de drukte van het gewone leven, weg van de massa en weg van de herrie uit de stad. Heerlijk ontspannen in de natuur kun je een mooie wandeling maken vanuit je huisje tijdens een weekendje, midweek of weekje vakantie in een huisje in het groen van Natuurhuisje.

De vakantiehuisjes op de website van Natuurhuisje.nl hebben allemaal een unieke ligging, zoals een bijzondere plek aan het water of in de bossen. Sommige huisjes zijn alleen per waterfiets, over een onverhard bospad of te voet bereikbaar. De bijzondere natuurhuisjes bieden allemaal het nodige comfort: ze zijn modern en hip ingericht, met bijv. een houtkachel of een veranda, een hot tub of sauna. Heerlijk om te ontspannen.

Je vindt op natuurhuisje.nl huisjes in alle soorten en maten, zoals pipowagens, (water)villa’s, yurts, tinyhouses, boten, blokhutten, boomhutten, appartementen of glampings. Kortom te veel om op te noemen, allemaal in de natuur.

De natuurhuisjes liggen weg van de massa en niet op drukke bungalowparken of op de bekende vakantieparken. De natuurhuisje liggen meestal vrijstaand, soms op een kleinschalig vakantiepark, maar in de natuur en voor elk wat wils.

Natuurhuisjes zijn in deze tijden van corona populair.

Veel natuurhuisjes boek je zonder boekingskosten. Je kunt direct online betalen en annuleren kan gratis binnen 24 uur.

Op Natuurhuisje.nl staan meer dan 6100 natuurhuisjes in Nederland.

Naast de huisjes in Nederland, biedt Natuurhuisje.nl ook vakantiehuizen aan in andere landen in Europa: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Wales, Zweden en Zwitserland.

In totaal incl. de huisjes in Europa heb je keuze uit meer dan 18.000 natuurhuisjes. Daar moet toch wel iets van je gading bij zitten.

Landhuis in Litsarda op Kreta/Griekenland via Natuurhuisje.nl

Landhuis in Litsarda-Kreta/Griekenland / Foto: Natuurhuisje.nl

 

Natuurhuisje.nl heeft veel accommodaties in heel Europa. Weg van de drukte en coronaproof op vakantie in de natuur. Enjoy!

 

Contactloos verblijf

Natuurhuisje.nl heeft de optie ‘contactloos verblijf’. Dit betekent dat je tijdens je verblijf niet met de verhuurder of andere mensen in contact hoeft te komen en geen ruimtes hoeft te delen. De sleutel ligt al klaar bij aankomst en het eventuele ontbijt wordt voor je klaar gezet zonder dat je anderen ziet die niet bij jouw gezelschap horen.

De natuurhuisjes die dit aanbieden zijn te herkennen aan het groene label ‘contactloos verblijf’ bij de beschrijving op de website. Van de verhuurder ontvang je, als een accommodatie boekt met het label ‘contactloos verblijf’, de contactgegevens van de verhuurder in de bevestigingsmail van je boeking.

Zeker in tijden van corona is het fijn om te kunnen kiezen dat je niet met anderen in aanraking wilt komen en je kunt kiezen voor een natuurhuisje met contactloos verblijf.

 

 

Dit was het overzicht van bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland. Elke maand komt er een blog per provincie met bijzondere natuurhuisjes.

 

Heb jij wel eens in een natuurhuisje in van Natuurhuisje.nl verbleven? Zo ja, welk natuurhuisje was dat en kan je het aanbevelen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zeeland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. #natuurhuisjes #zeeland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com