Over JTravelBlog

 

Welkom op de website van JTravelBlog.

Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Ik ben ook het gezicht achter de website JTravel.nl.

JTravel.nl is meer inhoudelijk en bevat veel informatie over de door mij bezochte bestemmingen. Maar ik wilde meer. Vandaar dat ik deze blog heb ontwikkeld. Ik hoop dat het een aanvulling is op mijn andere website.

Helaas zit het reizen er door omstandigheden even niet in. Ik hoop zo snel mogelijk weer (verre) reizen te kunnen maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje. Waarom ik op het moment geen (verre) reizen kan maken, lees je in mijn persoonlijke blogs. Mijn blogs zullen gaan over mijn reizen naar verre oorden maar ook over Nederlandse bestemmingen en persoonlijke zaken.

Reizen is deels hobby, maar was ook mijn werk, want in het verleden werkte ik op verschillende reisbureau’s en bij verschillende reisorganisaties.

Mijn roots liggen in de provincie Groningen, maar al meer dan de helft van mijn leven woon ik in het westen van Nederland. Ik ben af en toe nog wel in het noorden te vinden, omdat een deel van mijn familie hier woont.

Naast reizen, lees, wandel, fiets en fotografeer ik graag. Dit is een mooie combinatie want tijdens het wandelen op reis kan ik mooie foto’s maken die ik weer op mijn websites kan publiceren.

Ik bij de Drie Rondavels in Zuid-Afrika

 

Je zit bij JTravelBlog goed als je op zoek bent naar:

 

Sociale media

Wil je mij en mijn blog en ook mijn andere website JTravel.nl volgen? Ik ben te vinden op onderstaande sociale media kanalen:
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Bloglovin’

 

Samenwerken

Benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden? Klik dan hier.

 

Veel plezier met het lezen van mijn blogs. Lees mee en geniet!

Heb je nog vragen of suggesties, laat een reactie achter of stuur een mail naar info@jtravelblog.nl.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com