Me and my shadow tijdens de bijzondere bergwandeling in de Haarlemmermeer (en Haarlem), mei 2024.

Behind the scenes | 2 juni 2024

Mei 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De kletsnatte maand mei is weer voorbij gevlogen, een maand met veel regen en redelijke temperaturen. In mei 2024 ben ik slechts 2x weggeweest, reden het slechte weer en ik ben 2,5 week snipverkouden geweest en later begon ik ontzettend te hoesten. Deze maand heb ik achter de schermen veel beziggehouden met het omzetten van de blogs van deze website naar een nieuwe versie en het restylen van deze website en ik heb veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven. Wat gebeurde er nog meer deze maand?
(meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens etappe 6 van de oudste wandelroute van Nederland, april 2024

Behind the scenes | 5 mei 2024

April 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

April is weer voorbij gevlogen, een maand qua weer van uitersten, koud en nat en aan het eind zonnig en warm. Ik ben deze maand eindelijk begonnen met het omzetten van mijn blogs van deze website. Wat gebeurde er nog meer deze maand? In april 2024 ben ik er elke week een keer op uitgetrokken, 4x in totaal. De rest van de maand heb ik veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en ben ik achter de schermen verder gegaan om deze website te restylen en aan te passen.
(meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens etappe 4 van de oudste wandelroute van Nederland, maart 2024

Behind the scenes | 31 maart 2024

Maart 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

Maart roert zijn staart luidt een gezegde en dat was deze maand ook werkelijk zo. De ene dag was het prachtig weer met zon en de dagen er na wind en regen. Koud was het niet deze maand. Wat gebeurde er deze maand? In maart 2024 ben ik er elke week een keer op uitgetrokken, 4x in totaal. De rest van de maand heb ik veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven.
(meer…)

Geen reacties

Me and my shadow, 2024

Behind the scenes | 3 maart 2024

Februari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De voor mij drukke maand februari is voorbij. In deze blog neem ik je mee naar februari 2024. Wat gebeurde er deze maand? Ik ben in februari 2024 slechts 2 keer weggeweest. Het slechte weer en familieomstandigheden zijn de reden dat ik niet meer weggeweest ben. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn blog geschreven en foto’s bewerkt. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2024

Behind the scenes | 4 februari 2024

Januari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

We leven al weer een paar dagen in februari. Maar ik neem je nog een keer mee naar januari 2024. Wat gebeurde er deze maand? Ik ben in januari 2024 4 keer weggeweest. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn blog geschreven, foto’s bewerkt en heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow bij de Decemberhoeve in Nieuw-Vennep, december 2023

Behind the scenes | 31 december 2023

December 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

Op deze laatste dag van het jaar 2023 kijk ik terug op de afgelopen maand. Als je dit leest verblijf ik in verband met de feestdagen in Groningen. De maand december 2023 is weer voorbij gevlogen. Een maand waarin opnieuw veel regen viel en de temperaturen schommelden. Ik ben er 2 keer op uitgetrokken in december 2023. Ik reken dan het verblijf in Groningen niet mee. Ook heb ik in december weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Nog een paar punten op de i. Ik heb op het laatst nog een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in Rotterdam, november 2023

Behind the scenes | 3 december 2023

November 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De maand november 2023 is weer voorbij gevlogen. Een maand waarin heel veel regen viel. Aan het eind van november werd het qua weer iets beter en werd het koud. Ondanks het slechte weer ben ik er door goed plannen toch 4 keer op uitgetrokken in november 2023. Ook heb ik in november weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Het einde nadert. Nog een paar punten op de i. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de Trage Tocht Driebergen, oktober 2023

Behind the scenes | 5 november 2023

Oktober 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De maand oktober 2023 is weer voorbij gevlogen. De eerste 10 dagen van de maand was het schitterend weer, de rest van de maand viel er heel veel regen en werd het een stuk kouder qua temperatuur. De wereld werd weer een oorlog ingetrokken door een terroristische aanslag in Israël en alle ellende die daarna volgde en tot op de dag van vandaag nog voortduurt. Ondanks het slechte weer ben ik er door goed plannen toch 4 keer op uitgetrokken in oktober 2023. Ook heb ik in oktober weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de Pioniersroute tussen Zwaanshoek en Hoofddorp, september 2023

Behind the scenes | 1 oktober 2023

September 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De maand september 2023 is weer voorbij gevlogen. Het was een mooie maand qua weer, soms een regendag maar ook dagen dat de temperatuur voor september te warm was. Het was een maand om er op uit te trekken. Ik ben er in september 2023 4 keer op uitgetrokken. Ook heb ik in september weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de 29e etappe van het Westerborkpad, augustus 2023

Behind the scenes | 3 september 2023

Augustus 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

Ook augustus 2023 was een maand met twee gezichten: het begin van de maand was wisselvallig met veel regen, zon en  frisjes, de tweede helft van augustus was het lekker weer met soms een regendag. Ik ben er in augustus 2023 4 keer op uitgetrokken. Ik heb ook in augustus heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de 28e etappe van het Westerborkpad, juli 2023

Behind the scenes | 6 augustus 2023

Juli 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

Juli 2023 was een maand met twee gezichten: het begin van de maand was warm en droog en de laatste anderhalve week wisselvallig met veel regen, zon en  frisjes. Ik ben er in juli 2023 mede door het slechte weer in de laatste anderhalve week van juli slechts 3 keer op uitgetrokken. Ik heb ook in juli heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de 26e etappe van het Westerborkpad, juni 2023

Behind the scenes | 2 juli 2023

Juni 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De maand juni is weer voorbij gevlogen. Juni was een warme en droge maand. Ik ben er in juni 2023 3 keer op uitgetrokken. Het was soms te warm om weg te gaan en eind juni waren de weersvoorspellingen niet altijd betrouwbaar voor dat wat ik wilde doen, nl. fietsen. Ik heb geen zin om onderweg kleddernat te worden. Ik heb in juni heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens de 24e etappe van het Westerborkpad, mei 2023

Behind the scenes | 4 juni 2023

Mei 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De maand mei is ook al weer voorbij. Mei was eindelijk een redelijk droge maand, maar er waren dagen dat er een koude, harde noordenwind stond. De temperaturen schommelen nog te veel om van stabiel weer te spreken. Maar ik vind het niet erg dat het niet zo warm is, want dan kan ik er op uit. Ik ben er in mei 2023 5 keer op uitgetrokken. De rest van de maand heb ik heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, april 2023

Behind the scenes | 30 april 2023

April 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

April doet wat hij wil, en dat was ook precies wat er deze maand gebeurde. Het was koud, soms ook mooi weer en er viel veel regen. Ik heb me prima vermaakt, maar de koude mag nu wel een keer over zijn. Ik wil zon en hogere temperaturen. Wat heb ik deze maand gedaan? In april 2023 heb ik  4 uitstapjes gemaakt en ik verbleef de paasdagen bij mijn moeder in Groningen. De rest van de maand heb ik veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Ik ben bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in Heemskerk, maart 2023

Behind the scenes | 2 april 2023

Maart 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

De wisselvallige maand maart met zon, veel regen en wind en zelfs sneeuw is weer voorbij. Wat gebeurde er deze maand? Maart 2023 was qua uitstapjes een rustige maand. Ik heb in maart 2023 4 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Ik ben bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, februari 2023

Behind the scenes | 5 maart 2023

Februari 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

We leven al weer een paar dagen in maart. Maar ik neem je nog een keer mee naar februari 2023. Wat gebeurde er deze maand? Februari 2023 was qua uitstapjes een rustige maand. Ik heb in februari 2023 slechts 2 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik doorgebracht in Groningen en ik ben bezig om mijn website JTravel.nl die gemaakt is in Joomla om te zetten naar WordPress. (meer…)

Geen reacties

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023

Behind the scenes | 5 februari 2023

Januari 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

We leven al weer een paar dagen in februari. Maar ik neem je nog een keer mee naar januari 2023. Wat gebeurde er deze maand? Januari 2023 was qua uitstapjes een relatief rustige maand. Het was een maand met veel regen en slecht weer. Ik heb in januari 2023 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, foto’s bewerkt en ik ben bezig om mijn website JTravel.nl die gemaakt is in Joomla om te zetten naar WordPress. Een hele klus. (meer…)

2 reacties

Me and my shadow in Hoofddorp, december 2022

Behind the scenes | 31 december 2022

December 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

 

Deze laatste dag van 2022 neem ik je nog een keer mee naar december 2022. Wat gebeurde er deze maand? December 2022 was een relatief rustige maand met slechts een paar uitstapjes. Een maand met redelijk veel regen, kortere dagen en spiegelgladde wegen door de lage temperaturen halverwege december. Ik heb in december 2022 twee uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en veel foto’s bewerkt. Ik had een relatief korte maand omdat ik de 23e afreisde naar Groningen. De laatste week voor mijn vertrek heb ik veel blogs afgemaakt die niet verschenen zijn of een dezer dagen verschijnen. (meer…)

Geen reacties

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com