Recepten | 19 mei 2019 | Geen reacties
In deze blog een heerlijk recept : aardappelen met geitenkaas. Als groente heb ik voor sla met tomaat gekozen.
Geitenkaas is kaas die gemaakt is van geitenmelk. Geitenkaas is witter van kleur dan kaas gemaakt van koeienmelk. Geitenmelk bevat minder lactose dan koemelk. Mensen met een lactose-intolerantie kunnen vaak wel geitenmelkproducten eten. Geitenkaas is lichter verteerbaar dan gewone kaas.
Er zijn twee soorten: zachte verse geitenkaas voor bijv. salades of op brood en gerijpte geitenkaas die op dezelfde manier gemaakte worden als bijv. de Goudse kaas.
250 gram kruimige aardappelen
0,5 eetlepels fijngehakte verse rozemarijn
0,5 eetlepel fijngehakte verse tijm
1,5 eetlepels olijfolie
75 gram verse geitenkaas
peper
Groente naar keuze. In mijn geval was dit sla met een trostomaat.
Verwarm de oven voor op 220°.
Aardappelen met geitenkaas
Serveer de groente samen met de aardappeltjes.
Als groente kun je van alles toevoegen, zoals broccoli, spinazie, sperziebonen, bloemkool of sla. In dit voorbeeld heb ik voor sla gekozen.
Eet smakelijk!
Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog en ook achter JTravel. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips. Ga je mee op pad?
Geen reacties
Geef een reactie