Recepten | 17 mei 2020 | Geen reacties
Dit keer heb ik een heerlijke geglazuurde honingcake gebakken. Een mooie variatie op een gewone cake. Je kunt kiezen om deze geglazuurde honingcake met of zonder het glazuur te serveren. Mijn glazuur is (helaas) in de cake getrokken. De reden?
Eet smakelijk.
Af en toe voeg ik een recept toe aan deze blog van iets dat ik lekker vind. Houd het in de gaten.
Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog en ook achter JTravel. Geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, voor mijn studie Toerisme verhuisd naar Breda en daarna vanwege werk verhuisd naar het westen van Nederland. Een plek waar ik tot op heden nog altijd woon.
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips. Ga je mee op pad?
Geen reacties
Geef een reactie