Samenwerken

 

Wilt u samenwerken met de JTravelBlog? Graag! Ik, als schrijver van JTravelBlog, vind het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken, een review te schrijven een reisproduct of dienst die te maken heeft met reizen. Ik sta open voor samenwerkingen, maar het moet wel binnen de inhoud van mijn reisblog passen.

 

Over JTravelBlog

JTravelBlog is een Nederlands reisblog van Jaquelien en bestaat sinds september 2018. Naast deze blog beheer ik sinds 2016 de website JTravel. Op JTravelBlog vind je praktische reistips en -inspiratie. Wekelijks worden er meerdere nieuwe artikelen gepubliceerd. Elke post wordt ook via diverse social mediakanalen gedeeld.

 

Samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerken kan op vele manieren, zoals het maken van een persreis of een review van een product.

Ik vind het leuk om (nieuwe) plaatsen op onze planeet te ontdekken en te verkennen en hierover te schrijven. Tijdens de reis besteed ik uitgebreid aandacht aan de bestemming en/of organisatie met behulp van mijn sociale mediakanalen. Ook schrijf ik een uitgebreid artikel over mijn ervaringen en in dit artikel zal ik mijn eerlijke mening over de bestemming/organisatie geven. Het artikel / de artikelen worden aangevuld met veel foto’s. Ik ervaar graag uw bestemming of reisorganisatie om hier vervolgens eerlijke en uitgebreide artikelen over te schrijven.

Wilt u met mij samenwerken om een product via een winactie te promoten ook dat kan met JTravelBlog. Mijn lezers zijn dol op winnen van leuke prijzen en gadgets. Heeft u een winactie, neem gerust contact met me op via onderstaand e-mailadres.

Wilt u een review over uw reisproduct, ik houd me aanbevolen om deze uit te proberen. Het moet wel binnen de content van JTravelBlog passen. Ik zal hierover een eerlijk en uitgebreid artikel over schrijven en plaatsen.

Ben jij eigenaar van of werkzaam bij een reisorganisatie, verkeersbureau, accommodatie, media-, marketing- of PR-bureau en heb je een voorstel voor iets wat bij mijn blog past? Stuur een mailtje naar info@jtravelblog.nl of reageer via het contactformulier.

Wil je post of een pakketje sturen? Dat vind ik altijd leuk. Klik dan hier.

Soms zal plaats ik een artikel plaatsen dat is ontstaan is in samenwerking met bijvoorbeeld een accommodatie, een gebied/stad/land of een reis gerelateerd product. JTravelBlog zal hierover een eerlijke mening geven. Ik zal je eerlijk vertellen of iets wel of niet bevalt.

Als de content past bij de doelgroep en focus van JTravelBlog is het mogelijk om een betaalde advertorial of gastblog te plaatsen. Het is goed als u dit zou willen om te weten:

 • Ik schrijf alle teksten zelf op basis van de door de samenwerkingspartner aangeleverde input.
 • Artikelen en sociale media posts die via een advertorial of een gastblog tot stand komen, zullen als zodanig herkenbaar zijn. Ik ben hiertoe verplicht. Uitzonderingen zijn daarom ook niet mogelijk. In de betreffende blog zal de tekst ‘Dit artikel is in samenwerking met een externe partner geschreven’ vermeld worden.
 • Ik plaats geen gratis gastblogs of gratis links.
 • Ik doe niet aan linkruil en/of bloguitwisseling.

Samenvatting

Ik sta open voor inspirerende samenwerkingen mits deze aansluiten bij mijn doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Het schrijven van een (product)review (ik heb er meerdere geschreven)
 • Persreizen
 • Het testen van accommodaties
 • Winacties
 • Het schrijven van gastartikelen
 • Advertorials of sponsored posts
 • Linkpizza: voor meer informatie, mijn MediaKit op Linkpizza en tarieven kun je een kijkje nemen op mijn profiel. Via Linkpizza kunnen we tot een (hopelijk) geslaagde samenwerking komen. Je kunt ook direct contact met mij opnemen.

 

De artikelen die door samenwerkingen tot stand zijn gekomen, kun je vinden onder de tag samenwerking.

 

Sociale Media & JTravelBlog

Met mijn andere website www.jtravel.nl ben ik sinds 2017 actief op sociale media. Ik maak voor beide websites gebruik van Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Bloglovin’.  Volg me en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en raak geïnspireerd.

 

Contact met JTravelBlog

Uw eigen ideeën voor een samenwerking? Ook dat kan.

U kunt contact opnemen via het contactformulier of door het sturen van een e-mail naar info@jtravelblog.nl.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com