Samenwerken

 

Wilt u samenwerken van de JTravelBlog? Graag! Ik, als schrijver van JTravelBlog, vind het leuk om nieuwe bestemmingen te ontdekken, een review te schrijven een reisproduct of dienst die te maken heeft met reizen. Ik sta hiervoor open, maar het moet wel binnen de inhoud van mijn reisblog passen.

JTravelBlog is een nieuwe blog. Naast deze blog beheer ik sinds 2016 de website JTravel.nl.

Samenwerken kan op vele manieren, zoals het maken van een persreis of een review van een product.

Ik vind het leuk om (nieuwe) plaatsen op onze planeet te ontdekken en te verkennen en hierover te schrijven. Tijdens de reis besteed ik uitgebreid aandacht aan de bestemming en/of organisatie met behulp van mijn sociale mediakanalen. Ook schrijf ik een uitgebreid artikel over mijn ervaringen en in dit artikel zal ik mijn eerlijke mening over de bestemming/organisatie geven. Het artikel / de artikelen worden aangevuld met veel foto’s.

Wilt u een product via een winactie wilt promoten ook dat kan met JTravelBlog. Mijn lezers zijn dol op winnen van leuke prijzen en gadgets. Heeft u een winactie, neem gerust contact met me op via onderstaand e-mailadres.

Wilt u een review over uw reisproduct, ik houd me aanbevolen om deze uit te proberen. Het moet wel binnen de content van JTravelBlog passen. Ik zal hierover een eerlijk en uitgebreid artikel over schrijven en plaatsen.

Soms zal plaats ik een artikel plaatsen dat is ontstaan is in samenwerking met bijvoorbeeld een accommodatie, een gebied/stad/land of een reis gerelateerd product. JTravelBlog zal hierover een eerlijke mening geven. Ik zal je eerlijk of iets wel of niet bevalt.

Mijn uitjes en reizen betaal ik zelf. Als er sprake is van een samenwerking zal ik dit duidelijk onder het betreffende artikel vermelden.

De artikelen die door samenwerkingen tot stand zijn gekomen, kun je vinden onder de tag samenwerking.

 

Sociale Media & JTravelBlog

Met mijn andere website www.jtravel.nl ben ik sinds 2017 actief op sociale media. Ik maak voor beide websites gebruik van Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en Bloglovin’.  Volg me en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en raak geïnspireerd.

 

Contact met JTravelBlog

Uw eigen ideeën voor een samenwerking? Ook dat kan.

U kunt contact opnemen via het contactformulier of door het sturen van een e-mail naar info@jtravelblog.nl.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram
Pinterest
Pinterest
Follow by Email
RSS

Boek je vlucht

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Miljoenen artikelen

Bestel je reisgids

Lid van

Bloggers Noord Nederland
  
Follow