Mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland

Strandhuisjes in Julianadorp in Noord-Holland via Roompot.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland verblijft.

In Noord-Holland is zoveel te doen, denk aan een citytrip naar Amsterdam of Haarlem. Andere kleinere toeristische plaatsen zijn Marken, Volendam, Medemblik, Enkhuizen, Alkmaar, Muiden, Weesp of een kustplaats als Bergen of Egmond aan Zee. Ook Texel hoort bij Noord-Holland. Ondanks dat je in de randstad bent, zijn er genoeg natuurgebieden in de provincie, zoals de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, de Schoorlse Duinen of het kustgebied rond Castricum.

Kortom genoeg te zien en te beleven in de provincie Noord-Holland.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland

Beach House in Julianadorp

De luxe, vrijstaande Beach House is geschikt voor 4 tot 6 personen. De Beach House staat op het strand met uitzicht over het strand en de zee. In de woonkamer staat een tweepersoonsbank en een tv. De open keuken is voorzien van een magnetron, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Beneden is een aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Er is een open slaapzolder met nog 2 eenpersoonsbedden. De slaapzolder is bereikbaar via een steile trap. Eventueel kunnen er twee personen op de bedbank in de woonkamer. Beneden is een badkamer met een wastafel, toilet en douchecabine. Op het terras staat tuinmeubilair. Parkeren kan op de openbare parkeerplaats. De strandhuisjes zijn te voet bereikbaar via een duinpad op ongeveer 10-15 minuten wandelen, afhankelijk van je huisnummer. Je kunt gratis gebruik maken van wifi. Roompot heeft nog meer strandhuisjes in Julianadorp, je ziet ze hier.

Julianadorp, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4-6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Beachhouse in Julianadorp in Noord-Holland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Bungalow in Volendam

Deze 2-onder-1-kap bungalow is geschikt voor vier personen. De bungalow heeft uitzicht over het Markermeer. De bungalow beschikt over twee slaapkamers en twee verdiepingen. De woon-/eetkamer heeft een zithoek, eethoek, Cd-speler, flatscreen-tv en radio. De open keuken beschikt over een combimagnetron, elektrische citruspers, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat, Nespresso koffiemachine en een vierpits keramische kookplaat. De badkamer heeft een sunshower, wastafel en toilet op de eerste verdieping. Er is een sauna en apart toilet aanwezig. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoons bed en flatscreen-tv op de eerste verdieping en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden op de eerste verdieping. Op het terras buiten staat verstelbaar terrasmeubilair, een tuintafel en een parasol. Per bungalow mag er een auto bij de accommodatie geparkeerd worden. Waterpark Volendam in Volendam heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Volendam, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Volendam in Noord-Holland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Chalet in Halfweg

Dit chalet is een vrijstaand en gelijkvloers chalet dat geschikt is voor 4 personen. In het woongedeelte vind je een knusse zithoek met televisie en er is een aparte eethoek aanwezig. De keuken heeft alles wat je nodig hebt. Het is onder andere uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Verder heeft het chalet 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Ook is er een badkamer met regendouche, wastafel en toilet. Buiten bevindt zich het terras met tuinmeubilair. Je kunt 1 auto bij het chalet parkeren en er is gratis wifi beschikbaar. EuroParcs Spaarnwoude in Halfweg heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Halfweg, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Spaarnwoude in Noord-Holland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Chalet in Weesp

Dit chalet is een vakantiehuisje op wielen, maar van die wielen zie je niks. Het sfeervolle, praktische vakantiehuisje staat aan de rand van de weilanden bij een boerderij. Er staan nog een paar chalets op het erf.  De chalet is van alle gemakken voorzien en geschikt voor maximaal 5 personen. Er zijn twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met eenpersoonsbed. In de keuken is een koel-/vriescombinatie en een afwasmachine aanwezig. De chalet heeft een overkapping met loungestoelen en een terras met picknicktafel. In de omgeving kun je prachtig varen, fietsen en wandelen. Je kunt bij de eigenaar een boot huren om de omgeving vanaf het water te verkennen.

Weesp, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Weesp in Noord-Holland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in West-Graftdijk

Dit chalet is een vrijstaand en gelijkvloers chalet die geschikt is voor 6 personen. De woonkamer heeft een zithoek met televisie en een aparte eethoek. In de keuken vind je onder andere een vaatwasser, combimagnetron en een koffiezetapparaat. In totaal zijn er 3 slaapkamers aanwezig, elk met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Buiten vind je een terras met tuinmeubilair. Bij deze vakantiewoning kun je 1 auto parkeren en er is gratis wifi beschikbaar. EuroParcs De Rijp in West-Graftdijk heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

West-Graftdijk, Noord-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in West Graftdijk in Noord-Holland via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Cottage in Zandvoort

Deze zespersoons cottage in Zandvoort heeft comfortabele bedden, een badkamer en een ingerichte keuken. De woonkamer heeft flatscreen TV en open haard. De keuken beschikt over een kookplaat, combimagnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat met filter, elektrische waterkoker, broodrooster, vaatwerk, bestek, potten en pannen. Er zijn 3 slaapkamers: twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en apart toilet. Centerparcs Zandvoort heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Zandvoort, Noord-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottages in Zandvoort in Noord-Holland via Centerparcs.nl

Foto: Centerparcs.nl

 

Duinvilla in Egmond aan Zee

Deze duinvilla in Egmond aan Zee ligt op een recreatiepark, omringd door het beschermde Noord-Hollandse Duinreservaat aan het duinmeer. De duinvilla heeft een stijlvol interieur. De zeer weidse tuin heeft een weergaloos uitzicht op het duinmeer en ligt zeer privé. Beneden is het toilet, de keuken met  waterkoker, broodrooster, fornuis, koffiezetapparaat, oven, afwasmachine, koel-/vriescombinatie en de woon/eetkamer met televisie, eettafel, open haard, zithoek, stereo-installatie. Via de trap in de woonkamer bereikt je de eerste etage waar drie tweepersoonsslaapkamers met eenpersoonsbedden staan. Er is een luxe badkamer aanwezig met douche. Er is naast de molen 1 parkeerplaats per villa beschikbaar.

Egmond aan Zee, Noord-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Duinvilla in Egmond aan Zee in Noord-Holland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Fortwachterswoning in Huisduinen

Dit vakantiehuis, Fortwachterswoning, ligt in Huisduinen, op 400 meter van het strand van Den Helder. Tijdens je verblijf heb je uitzicht op zee, gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis heeft 1 slaapkamer, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een magnetron en een badkamer met een douche. De accommodatie heeft een zonneterras. Het fort dateert uit 1811 en is onderdeel van de Stelling Den Helder, een verdedigingslinie die werd gebouwd onder Napoleon. Het fort is nu een museum, dat de geschiedenis vertelt van de periode dat het een fort was. In het fort bevindt zich ook een Noordzee-aquarium. Op het voorplein in Fort Kijkduin staat een bijzonder fortwachtershuisje, waar je je nog echt fortwachter waant. Je overnacht in een prachtig natuurgebied. Met het trappetje achter het huisje kun je in de droge gracht wandelen, zoals bijvoorbeeld de Bunkerroute. Het huisje beschikt over een televisie met Netflix en ook is er gelegenheid om uw eigen maaltijd te koken. Bij de receptie kunt u de sleutel ophalen. Je hebt je hele verblijf gratis entree tot het museum en aquarium.

Huisduinen, Noord-Holland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Fortwachterswoning in Huisduinen in Noord-Holland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Lodge in Bloemendaal

De lodges op Sea Lodges Bloemendaal zijn vanwege de ligging en de bouwstijl een bijzondere verschijning. De lodges zijn modern en trendy en goed passend in de omgeving. Er zijn vijf verschillende varianten. Allemaal te boeken via Belvilla. De lodges zijn comfortabel, compleet en sfeervol ingericht en beschikken over veel raampartijen waardoor je optimaal van de zon en de omgeving kunt genieten. Alle lodges beschikken over een afwasmachine, combimagnetron, TV in de woonkamer en alle slaapkamers (behalve de slaapvides), Nespresso koffiemachine en een (deels overdekte) veranda met fijne lounge-set. Een ideale plek om tot in de kleine uurtjes na te genieten van een zonnige stranddag. De bedden zijn bij aankomst opgemaakt. Per lodge kan er één auto geparkeerd worden op de centrale parkeerplaats van het vakantiepark. Overige auto’s parkeer je tegen betaling op de openbare parkeerplaatsen bij het strand.

Bloemendaal, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Bloemendaal in Noord-Holland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Lodge in Wijdenes

Deze vrijstaande, gelijkvloerse lodge voor 4 personen heeft een ruime woonkamer met zithoek, een smart-tv en een eethoek. De open keuken is volledig ingericht met onder andere een koffiepadapparaat en een waterkoker. Er zijn 2 slaapkamers met elk een badkamer en suite met douche. Beide slaapkamers hebben ieder 2 eenpersoonsbedden en in iedere slaapkamer vind je een televisie. De badkamers beschikken over een douche en een toilet. De lodge heeft een overdekt terras dat je kunt betreden via de openslaande tuindeuren. Je kunt er gebruik maken van het comfortabele tuinmeubilair. Parkeren kan op de centrale parkeergelegenheid. Roompot Park Wijdenes heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Wijdenes, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Wijdenis in Noord-Holland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Strandappartement in Sint Maartensvlotbrug

Een appartement in de duinen. De appartementen liggen op de tweede en derde verdieping. De appartementen zijn per lift en trap bereikbaar. Er zijn drie slaapkamers, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden, smart-tv en ligbad op de eerste verdieping, een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en smart-tv op de begane grond en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden en smart-tv op de eerste verdieping. De woon-/eetkamer heeft een eethoek, eethoek en smart-tv. De open keuken heeft een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, quooker, Nespresso koffiemachine en een 4 pits inductiekookplaat. Er zijn twee badkamers, een op de begane grond en een op de eerste verdieping. De badkamers hebben een rainshower, wastafel en toilet. In de slaapkamer staat een ligbad. Er is een sauna aanwezig. Het appartement heeft twee balkons met tuinstoelen en een tuintafel. Je parkeert je auto in de parkeergarage. Strandappartementen Residence Westduin in Sint Maartensvlotbrug heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Sint Maartensvlotbrug, Noord-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Strandappartement in St. Maartensvlotbrug in Noord-Holland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Strandvondershuisje in Schoorl

Dit oorspronkelijke strandvondershuisje ligt op het terrein van een woonboerderij in de buurt van de duinen en de zee aan een rustige weg. In de woonkamer is een gaskachel aanwezig. Er is een open keuken met eethoek. Het natuurhuisje heeft op de tweede verdieping twee slaapkamers met elk twee éénpersoons bedden. Je beschikt over een privéterras met tuinmeubilair en een veranda. Naast de vaste parkeerplaats is er op het terrein meer parkeergelegenheid. Op loopafstand zijn diverse restaurants, café, supermarkt en bushalte aanwezig.

Schoorl, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Strandvondershuisje in Schoorl in Noord-Holland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Aalsmeer

Dit vierpersoons vakantiehuis ligt in een jachthaven bij Aalsmeer direct aan de Westeinderplassen. Het vakantiehuis ligt midden in de natuur in een mooie omgeving. De woonkamer  is ingericht met een eethoek en zithoek met TV en radio. De open keuken heeft onder andere een vaatwasser, vierpits kookstel, koelkast, combimagnetron, Senseo-koffieapparaat en keuken- handdoeken. Er zijn twee slaapkamers op de verdieping, één met een tweepersoonsbed en één met twee éénpersoonsbedden. De ruime en moderne badkamer heeft grote douchecabine, toilet, badmeubel en een design-radiator. Buiten heb je een terras direct aan het water met zwemsteiger, tuinmeubelen en een parasol. Het is mogelijk om je eigen boot aan te leggen bij het vakantiehuis.

Aalsmeer, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Aalsmeer in Noord-Holland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Vakantiehuis in Hem

Het vakantiehuis Goditi La Vita in Hem heeft 2 slaapkamers, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de tuin. Voor extra gemak kan de accommodatie handdoeken en beddengoed verstrekken tegen een toeslag. Er is gratis WiFi, een een tuin en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis beschikt over een kinderspeelplaats. Je kunt fietsen huren bij Goditi La Vita.

Hem, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Hem in Noord-Holland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiehuis in Limmen

Dit driepersoons vakantiehuis ligt in Limmen, het oudste dorpje in de provincie Noord-Holland. De kust ligt op steenworp afstand. Er zijn veel fietsroutes in de omgeving. De woonkamer heeft 2 banken, salontafel, tv met radio en dvd-speler. De keuken is volledig uitgerust met onder andere een inductie-kookplaat, koel/vriescombinatie, filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers. In de tuin staan zonneschermen, tuinmeubilair en een picknicktafel.

Limmen, Noord-Holland – 2 slaapkamers – maximaal 3 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Limmen in Noord-Holland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Vakantiehuis in ’t Zand

Dit halfvrijstaand huis heeft 6 kamers, waarvan 5 badkamers. De kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Twee slaapkamers hebben twee bedden, een slaapkamer heeft twee bedden en wastafel. Bad/douche/WC. Op de bovenverdieping bevindt zicht de woon-/eetkamer met eethoek, TV, radio en DVD. Hier ligt ook een slaapkamer met twee bedden en een slaapkamer met twee bedden en wastafel. De keuken heeft een 4-pits kookplaat, oven, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, magnetron, diepvriezer, elektrische koffiemachine. Douche met apart toilet. Verwarming. Terras met terrasmeubelen.

’t Zand, Noord-Holland – 5 slaapkamers – maximaal 10 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in 't Zand in Noord-Holland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Vakantiehuis in Uitgeest

Dit vakantiehuis heeft 3 slaapkamers. De woon-/eetkamer heeft eettafel, flatscreen TV en elektrische kachel en uitgang naar het terras. Er is een tweepersoons slaapkamer met een tweepersoonsbed, een tweepersoons slaapkamer met een bed en een uitschuifbaar bed. De open keuken heeft een 4-pits kookplaat, waterkoker, elektrische koffiemachine, combimagnetron). Douche en toilet. Er zijn twee terrassen met terrasmeubelen. WiFi is gratis. Vakantiepark De Meerparel in Uitgeest heeft nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Uitgeest, Noord-Holland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Uitgeest in Noord-Holland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Noord-Holland er niet bij? Via onderstaande links kun je de door jouw gewenste vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes.

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Noord-Holland?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Noord-Holland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #noordholland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com