Mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel

Finse kota in Rijssen in Overijssel via Booking.com

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Overijssel variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Overijssel verblijft. De provincie Overijssel is voor mij een relatief onbekende provincie. Ik heb niet veel plekken in Overijssel bezocht, natuurlijk wel doorgereden met de trein, zoals door de hoofdstad Zwolle maar ik heb nog nooit een wandeling in deze stad gemaakt. Heel lang geleden heb ik als kind wel een bezoek gebracht aan Giethoorn, Avonturenpark Hellendoorn en Staphorst. Maar in de provincie Overijssel heb ik nooit steden als Deventer, Enschede en Zwolle bezocht en ook heb ik nog nooit een wandeling in een van de vele natuurgebieden gemaakt, met uitzondering van een wandeling rond Nijverdal. Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Overijssel met je.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel

Blokhut in Ommen

Deze blokhut in Ommen ligt in het bos aan een onverharde weg aan de bosrand van Het Laer met aan de achterkant van het huis een weids uitzicht over het natuurgebied van het Reggedal. Het huis heeft drie verdiepingen en is geschikt voor een gezelschap van acht personen. De woning is voorzien van een open woonkeuken, zonnige serre, ruime zitkamer met open haard, twee badkamers en drie slaapkamers. In het souterrain bevindt zich een recreatieruimte met een eigen bar, biljart en spelletjestafel voor een gezellige familieavond met elkaar. Ook is er een gas-barbecue beschikbaar om buiten te eten op een mooie zomerse avond. Verder zijn internet, WIFI en glasvezel TV aanwezig. Het centrum van Ommen ligt op twee kilometer afstand en met de fiets in 10 minuten te bereiken.

Ommen, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Blokhut in Ommen in Overijssel via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Bungalow in Hellendoorn

De bungalow is geschikt voor 4 personen. Beneden vind je de woonkamer met een dvd-speler en een smart-tv. In de keuken bevindt zich een koelkast met vriesvak, een senseoapparaat, een magnetron en een vaatwasser. Boven zijn er 2 slaapkamers waar in totaal 4 eenpersoons boxspringbedden staan. Er zijn 2 badkamers, een boven en een beneden. In de badkamer beneden bevindt zich een inloopdouche en een toilet, in de badkamer boven een ligbad en een toilet. Voor de veiligheid van de kinderen is er een traphekje boven. Als extra is er een wasdroger en een wasmachine aanwezig in de bungalow. Buiten bevindt zich de berging, de tuin met het terras en het tuinmeubilair. In de bungalow kun je gratis gebruikmaken van de wifi. Het park in Hellendoorn heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Hellendoorn, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Hellendoorn in Overijssel via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Bungalow in Hoge Hexel

Midden in Twente ligt Landal vakantiepark Sallandse Heuvelrug. Met accommodaties rondom de recreatievijver in een duinachtig landschap verblijf je letterlijk midden in de natuur. Maak gebruik van het zwembad en het restaurant op het naastgelegen bungalowpark Hoge Hexel of trek eropuit in de omgeving op een huurfiets. Naar Hanzestad Deventer of Zwolle bijvoorbeeld. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug biedt ongekend veel mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Net als de Weerribben, Giethoorn en de meren. Bij terugkomst op het park ontspan je op het terras van je accommodatie en proef je de lokale lekkernijen uit de parkkeuken. Het park in Hoge Hexel heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Hoge Hexel, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Hoge Hexel in Overijssel via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Chalet in Enter

Deze chalet in Enter ligt op Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt. Op Vakantiecentrum ’t Schuttenbelt staan vier vrijstaande accommodaties. De boslodge is er in een huisdiervriendelijke (NL-7468-10) en een huisdiervrije (NL-7468-11) versie. Beide zijn anders van inrichting, maar beschikken over een gelijkwaardig comfortniveau dat bestaat uit onder andere twee slaapkamers met elk een badkamer en-suite. De zogeheten woody’s zijn volledig van hout. Ook deze twee types zijn vergelijkbaar, echter beschikt de NL-7468-13 ten opzichte van de NL-7468-12 over een verhoogd plafond met extra lichtinval. Hierdoor wordt het ruimtelijke gevoel, dat er door de vele ramen sowieso al is, nog eens extra versterkt. Deze beide varianten zijn tevens voorzien van een grote, overdekte veranda dat deels of geheel af te sluiten is middels de glazen pui. Bij slecht weer kun je hier ‘buiten’ zitten bij de sfeervolle houtkachel.

Enter, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Enter in Overijssel via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Chalet in IJhorst

Het vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen en gelijkvloers. De lichte woonruimte is voorzien van een knusse zithoek, eethoek en moderne keuken met onder andere een combimagnetron, vaatwasser en Nespresso Professional Machine (capsules hiervoor zijn uitsluitend te koop bij de receptie). Het chalet heeft 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden. In de badkamer bevindt zich een douche, wastafel en toilet. Het chalet heeft een tuin met terras en tuinset. Je kunt 1 auto parkeren het chalet en je kunt gebruikmaken van gratis Wi-Fi. Het park in IJhorst heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

IJhorst, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in IJhorst in Overijssel via Europarcs.nl

Foto: Eurparcs.nl

 

Chalet in Kampen

Het vrijstaande chalet ligt op het vakantiepark De IJssel Eilanden in Kampen. Het chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen. In de woonruimte vind je een gezellige zithoek met televisie, eethoek en een ruime keuken met onder andere een vaatwasser, inductiekookplaat en koffiezetapparaat. Het chalet heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. De chalet heeft een apart toilet. Buiten geniet je van een eigen terras met tuinmeubilair en een prachtig uitzicht. Je kunt 1 auto parkeren bij het chalet en je beschikt er over gratis Wi-Fi. Het park in Kampen heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Kampen, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Kampen in Overijssel via Europarcs.nl

Foto: Eurparcs.nl

 

Finse bungalow in Markelo

Deze bungalow staat op het vakantiepark Herikerberg. Op dit park beleef je Finland vanuit deze sfeervolle Finse bungalows. Ook op het park zelf vindt u delen van Finland terug, zoals in de Grill-Kentura, een Fins grillhuisje. De houten zespersoons bungalows zijn volledig naar Finse style ingericht en zijn volledig voorzien van vloerverwarming. De bungalows beschikken over een keuken met onder andere een magnetron, vierpits kookstel en een filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Vanuit de woonkamer loop je via de grote openslaande deuren de veranda op. De badkamer met vloerverwarming is luxe ingericht met een wastafel en een aparte douche. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. In totaal zijn er drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van twee eenpersoons boxsprings en één slaapkamer is voorzien van een stapelbed. Je hebt de beschikking over je eigen tuin met een ruime, overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair.

Markelo, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Finse bungalow in Markelo in Overijssel via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Finse Kota in Rijssen

Deze Finse Kota ligt aan de rand van het bos op camping de Biesterij in Rijssen. De Kota heeft twee tweepersoons slaapkamers, een volledig ingerichte keuken met senseo koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron, 4 pits gas kookstel. De badkamer heeft een douche met wastafel, toilet en open haard in de woonkamer met TV, Radio, open haard, ruime stoelen. Buiten zijn meerdere zitjes met zicht op de speeltuin en aan de andere kant bevindt zich een ruim zitje met een loungebank.

Rijssen, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Finse kota in Rijssen in Overijssel via Booking.com

Foto: Booking.com

Lodge in Giethoorn

Deze vrijstaande, gelijkvloerse chalet met airconditioning is geschikt voor 4 personen. In de ruime woonkamer vind je een zithoek met televisie en een eethoek. Aangrenzend de open keuken, voorzien van een standaard keukeninventaris voor 4 personen. Daarnaast is er onder andere een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combimagnetron en koffiecupapparaat. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en toilet. Vanuit de woonkamer met openslaande deuren kom je op het terras. Deze is voorzien van 4-persoons tuinmeubilair. Het chalet ligt aan het water en heeft een steiger met – van maart tot en met oktober- een eigen sloep. Het gebruik van wifi is gratis. Het vakantiepark in Giethoorn is autovrij. De accommodaties zijn omringd door water en alleen met een steile voetgangersbrug te bereiken. Parkeren kan op de centrale parkeerplaats bij Restaurant ’t Vonder op ongeveer 400 meter van het park. Het park in Giethoorn heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Giethoorn, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Giethoorn in Overijssel via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Vakantiehuis in Bathmen

Het vakantiehuis ‘De Bolle’ ligt in Bathmen op 44 km van Ootmarsum. Het is een mooi landelijk gelegen vakantiehuis met veel mooie wandel- en fietsmogelijkheden. Een plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het buitenleven. Het vakantiehuis heeft 3 slaapkamers (twee tweepersoonskamers en een eenpersoonskamer) en een badkamer. Bij aankomst liggen het beddengoed en de handdoeken klaar. In de woonkamer bevindt zich een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek. Er is een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de tuin met veel dieren.

Bathmen, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Bathmen in Overijssel via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiehuis in Dalfsen

Dit vakantiehuis in Dalfsen ligt op Buitenplaats Gerner. Dalfsen ligt op 15 kilometer van Zwolle. Het zespersoonshuisje heeft 3 slaapkamers en 2 verdiepingen. Beneden zijn de hal met apart toilet, de woon-/eetkamer met eettafel, flatscreentelevisie en CD-speler en een deur naar het terras met terrasmeubelen, de open keuken met 4-pits kookplaat, afwasmachine, elektrische koffiemachine, combimagnetron en een badkamer met bad of douche en een slaapnis in een tweepersoons bedstee. Op de bovenverdieping bevinden zich een tweepersoonsslaapkamer met 2 bedden, een vide met twee bedden. Buitenplaats Gerner heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Dalfsen, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Dalfsen in Overijssel via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Vakantiehuis in De Lutte

Dit vakantiehuis ligt op een landgoed in het natuurgebied het Lutterzand. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken met een oven, gasfornuis en afwasmachine. In de woonkamer staat een televisie, een hoekbank en een eettafel. Vanuit de woonkamer kun je door de openslaande deuren zo de tuin met overdekt terras oplopen. Op de begane grond is een tweepersoonsslaapkamer aanwezig met een tweepersoons boxspring bed. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Bij beide slaapkamers staan twee éénpersoons boxspring bedden. Op de vide is nog een gangkast aanwezig. Het gehele natuurhuisje is van alle gemakken voorzien.

Ommen, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in De Lutte in Overijssel via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Hasselt

Dit vakantiehuis in Hasselt biedt ruimte aan zes personen. Gelegen op een terp wordt het vakantiehuis omgeven door landerijen en twee nevengeulen. Het vakantiehuis ligt op het erf van de eigenaar maar de tuin biedt veel privacy en een prachtig uitzicht. Je komt binnen in de grote woonkeuken voorzien van een grote, ovale tafel met comfortabele eetkamerstoelen. De keuken is ingericht met een vaatwasser, oven, 4 pits kookstel, koel-vriescombinatie en een filterkoffiezetapparaat. In de woonkamer staan een hoekbank en twee comfortabele fauteuils. Op de begane grond is een toilet aanwezig. Op de bovenverdieping bevinden zicht twee slaapkamers, met een slaapkamer met een tweepersoonsbed, de andere slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed. Op de overloop is een bedstede die geschikt is voor een volwassene of eventueel twee kleine kinderen. Op de bovenverdieping bevindt zich de badkamer met een douche, wastafel en wasmachine. Aan de achterkant van het huis staat een zwembad.

Hasselt, Overijssel – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Hasselt in Overijssel via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Villa in Wanneperveen

Deze villa ligt op Waterpark Belterwiede in Wanneperveen bij Giethoorn. Alle luxe vrijstaande bungalows liggen aan het open water en hebben een eigen aanlegsteiger. Je kunt je boot meenemen en aanmeren bij jouw villa. In de winter kun je vanaf het terras de schaatsen onderbinden voor diverse mooie schaatstochten. Het park dankt zijn naam aan het water waar het aan gelegen is ‘De Belterwijde’. Er zijn verschillende types vrijstaande, rietgedekte villa’s op Waterpark Belterwiede, ze liggen allemaal aan het water. De villa’s zijn comfortabel en luxe ingericht en beschikken over een ruime tuin met terras en tuinmeubilair.

Wanneperveen, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Wanneperveen in Overijssel via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Woning in Blokzijl

Landal Waterresort Blocksyl ligt aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Op loop- (en vaar)afstand van het park ligt het sfeervolle, oude Zuiderzeestadje Blokzijl waar je lekker kunt slenteren langs de zestiende-eeuwse gebouwen en een hapje en een drankje kunt doen. Het park zelf heeft niet veel faciliteiten, maar in je accommodatie heb je alles wat je nodig hebt om te genieten van een fijn samenzijn. Je hebt een privéterras waar je kunt genieten van het uitzicht over het water. Voor snelle en makkelijke maaltijden beschikt het park over een snackbar, voor de essentiële boodschappen is er een supermarkt op 10 minuten lopen van het park. Voor het ontbijt is er een ontbijtservice. Je kunt een fiets huren op het park. Het park in Blokzijl heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Blokzijl, Overijssel – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Woning in Blokzijl in Overijssel via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Overijssel er niet bij? Via onderstaande links kun je het door jouw gewenste vakantiehuisje in de provincie Overijssel (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Overijssel. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes

 

Heb jij nog suggesties voor mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Overijssel, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #overijssel #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com