Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Aanbiedingen van JTravelBlog

Ben je net als ik gek op leuke aanbiedingen? Ik zet tweewekelijks een aantal aanbiedingen van JTravelBlog voor je op een rijtje. Dit kunnen vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen zijn. Ook is er een boek van de week. Meestal is dat het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

 

Laatste update: 12 maart 2024

 

Lastminute van de week

Lastminute van de week is 4* Albatros Apartments by Malibu in Callao Salvaje op Tenerife/Spanje. Vertrek op 30 mei 2024 voor een 8-daagse vakantie vanaf € 445,- per persoon. Deze aanbieding is inclusief de vlucht vanaf Rotterdam, de transfers en het verblijf op basis van logies in een 1-kamerappartement.

 

Arrangement van de week

Het arrangement van deze week is het 2-daags logies ontbijt arrangement in 4* Hotel Mennorode in het Gelderse Elspeet vanaf € 45,– per persoon per nacht.

Inclusief:

  • 1x overnachten
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • gratis parkeren
  • gratis WiFi

 

Formule 1 Reizen 2024

Ben jij ook zo’n fan van Max Verstappen en Formule 1. Bij Stip Reizen en TUI heb je de kans om een Grand Prix bij te wonen. Stip Reizen en TUI Sports bieden Formule 1 Grand Prix reizen aan naar diverse bestemmingen zoals Bahrein, Barcelona (Spanje), Canada, Hongarije, Singapore, Brazilië en Abu Dhabi.

 

Museum van de week

Het uitje van deze week is de Keukenhof in Lisse die eind maart weer open gaat. Je kunt nu alvast je entreeticket bestellen. De Keukenhof is de grootste bloementuin ter wereld. Geniet van een ontspannen bezoek aan het bloemrijke park met een oppervlakte van 32 hectare door je voorrangstickets van tevoren te reserveren. Droom weg bij de felle kleuren en zoete geuren van de lentetuinen, versierd met meer dan zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten. Bezoek de 30 steeds veranderende bloemen- en plantenshows in de paviljoens. Leer de nieuwste tuiniertrends kennen, doe inspiratie op voor je eigen groene oase in de zeven spectaculaire tuinen en neem deel aan activiteiten voor alle leeftijden. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van het park, die teruggaat tot de 15e eeuw waarin het dienstdeed als jachtgebied. Zo kreeg het park bijvoorbeeld zijn naam door de kasteelkeuken van gravin Jacoba van Beieren van kruiden te voorzien. Bewonder de tuin uit 1857, ontworpen in een romantische stijl, en de tulpenvelden die in 1950 werden aangelegd voor de officiële opening van het park voor het publiek.

Powered by GetYourGuide

 

Reisaanbiedingen van de ANWB

Zin in vakantie? Bij ANWB vind je een divers reisaanbod dat altijd aansluit bij jouw wensen. Of je nu gaat voor een korte trip of een lange vakantie. In Nederland, Europa of daarbuiten. Op de website van de ANWB vind je de beste aanbiedingen, die tijdelijk met korting te boeken zijn. Je boekt ze hier.

 

Vluchten Transavia

Heb je een vlucht nodig. De vluchten van Transavia boek je hier.

 

Bungalow op Texel

Wat is nu lekkerder dan uitwaaien op een Waddeneiland, in dit geval Texel. Een leuke bungalow boek je hier.

 

Vakantieveilingen.nl

VakantieVeilingen.nl biedt online veilingen van hotels, vakanties en dagjes weg aan. Dagelijks staan er duizenden veilingen live. Ook worden producten op gebied van wonen, sieraden en elektronica worden via Vakantieveilingen.nl verkocht. Je bepaalt zelf de prijs voor een arrangement. Meebieden kan via de website of app.

 

Boek van de week

Het boek van de week is het boek Op eigen benen van Jenny Colgan.

Inhoud van het boek:
Welkom op de Engelse kostschool aan zee, waar hechte vriendschappen ontstaan en waar levens voor altijd zullen veranderen. Op eigen benen is het eerste deel van een driedelige serie van Jenny Colgan, over een Engelse kostschool aan zee. Het is heerlijk zonnig in Cornwall als het schooljaar begint op het kleine internaat aan zee. Maggie, de nieuwste lerares in Downey House, is vastbesloten haar stempel te drukken, maar zal dat ten koste gaan van haar relatie met de veilige, betrouwbare Stan? Simone heeft een studiebeurs gewonnen en wil haar ouders trots maken. Wanneer ze hoort dat ze een kamer moet delen met de populaire, mooie, slimme meisjes van Downey House, beseft ze dat ze snel vrienden moet vinden. Fliss is woedend. Ze wilde helemaal niet naar een kostschool en vindt het verschrikkelijk om van huis weg te zijn. Terwijl Simone wanhopig probeert erbij te horen, probeert Fliss wanhopig er weg te komen.
Lees ook het vervolg in Tussen de regels en Lessen in de liefde.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze link iets boekt of bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

PS: ben je op zoek naar een andere aanbieding. Kijk eens op de pagina JTravelBlog steunen. Op deze pagina heb ik veel links met organisaties geplaatst waar jij iets kunt boeken of bestellen.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

Wekelijks plaats ik op deze pagina van JTravelBlog.nl nieuwe aanbiedingen voor een weekendje weg, het boek van de week, hotelarrangement en vluchten. Wil je meer aanbiedingen zien, houd het wekelijks in de gaten. #aanbiedingen #jtravelblog #arrangement #museumvandeweek #boekvandeweek

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com