Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Aanbiedingen van JTravelBlog

Ben je net als ik gek op leuke aanbiedingen? Ik zet wekelijks een aantal aanbiedingen van JTravelBlog voor je op een rijtje. Dit kunnen vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen zijn. Ook is er een boek van de week. Meestal is dat het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

 

Laatste update: 22 november 2020

 

Lastminute van de week

De lastminute van de week is een Natuurhuisje in het Drentse Gees. Je verblijft midden in de natuur en kijkt uit over akkers, boomwallen en bossen. De prijs is € 381,25 voor een week in 4-persoons huisje met aankomst op 30 november 2020.

 

Arrangement van de week

Het arrangement van deze week is 3-daags arrangement in een Fletcher Hotel. De prijs is € 49,– per persoon.

Inclusief:

  • 2 x overnachting
  • 2 x uitgebreid ontbijt
  • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes
  • Gratis WiFi

 

Museum van de week

Mijn museum van deze week is de Hortus Botanicus in Leiden. In de Leidse Hortus Botanicus is zoveel te zien, zoals verschillende kassen, de Chinese Kruidentuin of de Clusiustuin. De Hortus botanicus Leiden is wereldberoemd om de verzameling zeldzame flora. Je entreeticket(s) kun je hier kopen.

 

Vluchten Transavia

Heb je een vlucht nodig. De vluchten van Transavia kun je vanaf nu hier boeken.

 

Bungalow op Texel

Wat is nu lekkerder dan uitwaaien op een Waddeneiland, in dit geval Texel. Een leuke bungalow boek je hier.

 

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling heeft nog altijd dagelijks veilingen van hotelkamers vanaf € 1,–. Het voucher dat je krijgt als je de veiling wint, is een jaar geldig. Kijk hier voor alle euroveilingen.
Hotelkamerveiling

 

Hotelspecials: Corona proof hotels

We mogen weer op reis. Wil je een paar dagen weg. Bij deze corona proof hotels kun je veilig overnachten en dineren.

 

Boek van de week

Het boek van de week is een verrassend leuk boek dat ik op het moment lees: Te gast op Lanwyn Manor van Sarah Ladd.

Inhoud van het boek:
Het boek speelt zich af in het Engelse Cornwall van 1818. Julia Twethewey logeert op het landgoed van haar neef in het hart van de Engelse mijnindustrie en wordt al snel meegesleept in die complexe wereld. Maar het duurt niet lang voordat ze ontdekt dat de oude kamers van het huis iets verborgen houden. Dan leert ze de gebroeders Blake kennen. De oudste heeft zijn zinnen gezet op een huwelijk met Julia, en ze weet dat hij de ideale huwelijkspartner is. Maar ze voelt zich meer aangetrokken tot Isaac, de jongste broer. De aantrekkingskracht is wederzijds. Julia en Isaac raken verwikkeld in een maalstroom van vreemde gebeurtenissen en moeten hun best doen om aan de sociale verwachtingen te voldoen. Dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt…

 

En dan nog even dit

Omdat het coronavirus weer oplaait heb ik via Balthasar Protect een aanbieding voor je van 3-laags mondkapjes en ander medische hulpmiddelen die je bijv. nodig hebt in het openbaar vervoer. Ik wil iedereen adviseren om het virus serieus te nemen en de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd na te leven, dus 1,5 afstand, mondkapjes vooralsnog alleen in het openbaar vervoer en geen handen schudden.
Balthasar Protect voor mondkapjes en andere hulpmiddelen

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze link iets boekt of bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Wekelijks plaats ik op deze pagina van JTravelBlog.nl nieuwe aanbiedingen voor een weekendje weg, het boek van de week, hotelarrangement en vluchten. Wil je meer aanbiedingen zien, houd het wekelijks in de gaten. #aanbiedingen #jtravelblog #arrangement #museumvandeweek #boekvandeweek

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravel.nl en JTravelBlog.nl actueel. Voor de horeca, musea en andere toeristische attracties moeten de entreekaarten online besteld worden. Je kunt via de links in de artikelen de entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

I.v.m. het heersende coronavirus heb ik op mijn deze website meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Sociale media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com

Bestel je reisgids

Bestel je digitale reisgids