Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Aanbiedingen van JTravelBlog

 

Ben je net als ik gek op leuke aanbiedingen? Ik zet wekelijks een aantal aanbiedingen van JTravelBlog voor je op een rijtje. Dit kunnen vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen zijn. Ook is er een boek van de week. Meestal is dat het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

 

Laatste update: 3 juli 2020

 

Lastminute van de week

Eliza was here biedt vanaf deze week vakanties in Nederland aan. Je bent weg van de massa voor een leuke lastminuteprijs. Mijn keuze valt op Logement aan de Vecht in Breukelen verblijf voor 3 dagen in juli 2020 in een 2 persoonskamer vanaf € 115,– per persoon voor 3 dagen/2 nachten.

 

Arrangement van de week

Je maakt tijdens deze wandelvakantie kennis met de Hondsrug in Drenthe. De Hondsrug is een zandrug die loopt tussen Emmen en Groningen. De Hondsrug kenmerkt zicht door een prachtig afwisselend landschap van bossen, beekdalen, weilanden, heidevelden en oude verstilde dorpjes, zoals Orvelte.
Je kunt kiezen uit een 4-daagse wandelreis over de Hondsrug vanaf € 269,– per persoon of een 6-daagse wandelreis over de Hondsrug vanaf € 429,– per persoon.
Je reist op eigen gelegenheid naar de bestemming en maakt de wandeltochten in eigen tempo. OAD zorg dat je bagage van hotel naar hotel wordt gebracht.

Trek je wandelschoenen aan en ontdek het Drentse land.

De 4- of 6-daagse reis is inclusief:
– overnachtingen
– ontbijt en diner
– uitgebreide wandelroutes
– bagagetransport tussen de hotels

 

Vluchten Transavia

Transavia vliegt vanaf 18 juni ook weer vanaf op Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport. De vluchten kun je vanaf nu hier boeken.

 

Bungalow op Texel

Wat is nu lekkerder dan uitwaaien op een Waddeneiland, in dit geval Texel. Een leuke bungalow boek je hier.

 

Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling heeft nog altijd dagelijks veilingen van hotelkamers vanaf € 1,–. Het voucher dat je krijgt als je de veiling wint, is een jaar geldig. Kijk hier voor alle euroveilingen.
Hotelkamerveiling

 

Hotelspecials: Corona proof hotels

We mogen weer op reis. Wil je een paar dagen weg. Bij deze corona proof hotels kun je veilig overnachten en dineren.

 

Lonely Planet: 3 reisgidsen halen = 2 reisgidsen betalen

Je kent de reisbijbels van Lonely Planet zeer waarschijnlijk wel. Een hele mooie actie die ze zeer regelmatig hebben is de actie 3 reisgidsen halen = 2 reisgidsen betalen.

 

Boek van de week

Het boek van de week is een fantastisch boek dat ik een paar maanden geleden gelezen heb: De nachtroos van Lucinda Riley.

Inhoud van het boek:

Vlak voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog reist de elfjarige Anahita met de familie van een rijke vriendin van India naar Engeland. Daar ontmoet ze de jonge Donald Astbury, erfgenaam van het prachtige, afgelegen landgoed Astbury, en zijn sluwe moeder. De reis naar Engeland verloopt door deze ontmoeting heel anders dan Anahita ooit had kunnen denken…
Een eeuw later komt actrice Rebecca Bradley voor een nieuwe film naar het inmiddels vervallen landgoed. Ze hoopt daar te kunnen ontsnappen aan de paparazzi en roddels die haar in Amerika achtervolgen. Tijdens het filmen ontmoet ze de Indiase Ari Malik, die naar Astbury is gekomen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Samen ontrafelen ze de duistere geheimen rond Astbury Hall en komen steeds dichter bij de waarheid die decennialang verborgen bleef.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze link iets boekt of bestelt, krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Wekelijks plaats ik op deze pagina van TravelBlog.nl nieuwe aanbiedingen voor een weekendje weg, het boek van de week, hotelarrangement en vluchten. Wil je meer aanbiedingen zien, houd het wekelijks in de gaten. #aanbiedingen #jtravelblog #arrangement #boekvandeweek

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Abonneer je op JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op JTravelBlog en je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Social media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravelBlog.nl en JTravel.nl actueel. Bijna alle horeca, musea en andere toeristische attracties zijn slechts voor een beperkt aantal bezoekers geopend. De entreekaarten moeten online besteld worden. Je kunt via de links in de blogs je entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

Op deze website heb ik meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Boek je vlucht

Skyscanner

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com Algemeen

Bestel je reisgids

Bestel je reisgids van The Media Bay via JTravelblog.nl

Lid van

Bloggers Noord Nederland

Follow