Disclaimer

 

De informatie op deze blogwebsite (www.jtravelblog.nl) heb ik naar mijn beste eer en geweten verstrekt. Ik schrijf over landen en plaatsen waar ik zelf ben geweest. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle inhoud heb ik zelfgeschreven.

De inhoud van de artikelen wordt zo actueel mogelijk gehouden. Ik heb alle informatie in de artikelen op moment van schrijven zorgvuldig nageplozen en lees geregeld de blogs na om ze op juistheid te checken. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd is. Mocht je ondanks alle zorg informatie vinden op mijn site, dat volgens jou niet juist is of kwetsend blijkt te zijn, zou ik het zeer op prijs stellen dat je mij hierover een mail (info@jtravelblog.nl) stuurt. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. JTravelBlog is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door wijzigingen van de gegeven informatie op deze website.

 

Links

Op deze website, www.jtravelblog.nl, vindt je verschillende links naar websites van derden. Het plaatsen van links plaats ik als ik vind dat dit voor jou als lezer, waardevol kan zijn. Ik ben niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het privacy beleid en de inhoud van deze door mij gelinkte websites.

Behalve deze links naar andere websites vind je op deze website ook zgn. affiliate links van bijvoorbeeld The Media Bay, Skyscanner, Bol.com en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze blog dekken.

De kosten voor een hotel, vlucht, autohuur, (reis)boek, tours of museatickets, reisartikel of vakantie zijn niet hoger dan als je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel boekt. Ik waardeer het enorm als je een vlucht, hotel, auto, vakantie of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs jou door naar leuke en handige reisproducten en jij helpt mij, JTravelBlog, met je aankopen.
Wanneer ik een affiliate link in een blog plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten of hotels waar ik zelf achter sta.

Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

 

Foto’s

Het kopieerrecht © JTravelBlog berust op alle foto’s, teksten en overige media die ik heb gebruikt op deze website (www.jtravelblog.nl). Ik heb alle foto’s zelf gemaakt, tenzij het anders vermeld staat in het artikel. De foto’s en teksten mogen niet zonder schriftelijke toestemming vooraf worden overgenomen, worden gereproduceerd of worden bewerkt in wat voor vorm dan ook. Zie je je zelf terug op een foto en je bent daar niet blij mee, stuur me een e-mail met de verwijzing om welke foto het gaat en ik zal de foto verwijderen.

 

Wil je gebruik maken van foto’s of teksten van mijn website, kun je vooraf contact met mij opnemen via het contactformulier of mij een e-mail sturen.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Sociale media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
YouTube
Follow by Email
RSS

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravel.nl en JTravelBlog.nl actueel. Voor de horeca, musea en andere toeristische attracties moeten de entreekaarten online besteld worden. Je kunt via de links in de artikelen de entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

I.v.m. het heersende coronavirus heb ik op mijn deze website meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Buy me a coffee

Foto’s van JTravelBlog bij Werkaandemuur.nl

Mijn foto’s zijn vanaf nu te koop op allerlei materialen in mijn shop bij WerkaandeMuur.nl of op Mijn foto’s bij Werkaandemuur.nl.

PS: Omdat ik sinds het najaar van 2021 werk met de Sony RX10IV en deze camera helaas niet voldoet aan de technische eisen van Werk aan de Muur kan ik geen nieuw werk in mijn webshop laden.

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com

Bestel je reisgids

Bestel je digitale reisgids