Fotoblog met blauwe foto's

Fotografie | 14 januari 2024

Blue Monday – Een fotoblog met blauwe foto’s

 

Vandaag een fotoblog met blauwe foto’s. De reden: het is Blue Monday, volgens velen de meest deprimerende dag van het jaar. Blue Monday is de dag waarop veel mensen zich depressief, neerslachtig of voelen. Dit komt door het besef dat goede voornemens zijn mislukt en dat vakanties nog zo ver weg lijken. Ook het slechte weer zorgt er voor dat veel mensen zich depressief voelen. Ik heb er zelf niet zo veel last van. Ik heb om je iets op te vrolijken op deze depridag een aantal blauwe foto’s uit mijn archief voor je op een rijtje gezet. Ik hoop dat je je hierdoor iets beter gaat voelen. Kom uit je winterdip en enjoy your day. (meer…)

Geen reacties

Malta

Fotografie | 16 juni 2021

Fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s

 

Ik ga binnenkort mijn fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s. Hoe ik dat doe, lees je in deze blog. Nu maak je je foto’s met een digitale camera, maar vroeger gebruikte je fotorolletjes en een analoge fotocamera. Ik heb mijn foto’s tot 2009 met een analoge Nikon spiegelreflex camera gemaakt. Dit was tijdens mijn vakanties, tijdens dagjes uit en tijdens de studiereizen die ik toen regelmatig maakte. Daarna moest je je foto’s nog laten ontwikkelen en was het afwachten hoe je foto’s er uitzagen. Altijd spannend. (meer…)

6 reacties

Je foto's verkopen via Werkaandemuur.nl

Fotografie | 14 maart 2021

Je foto’s verkopen via Werk aan de Muur

 

In deze blog geef ik je informatie hoe jij je foto’s kunt verkopen via Werk aan de Muur. Via via kwam ik een tijdje geleden achter het bestaan van Werk aan de Muur. Een platform waar je als hobby- en professionele fotograaf je eigen werk kunt verkopen. Ook ik heb inmiddels een account aangemaakt. (meer…)

Geen reacties

Fotoblog met rode foto's

Fotografie | 14 februari 2021

De kleur is rood, de kleur van de liefde (Fotoblog met rode foto’s)

 

Vandaag een fotoblog met rode foto’s. De reden: het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde. En rood is de kleur van de liefde. (meer…)

Geen reacties

Fotoblog : Oranje Boven

Fotografie | 26 april 2020

Fotoblog : Oranje boven

 

Vandaag een fotoblog met oranje foto’s. De reden: morgen vieren we koningsdag. Het zal een rare koningsdag worden, dit omdat we midden in de coronacrisis zitten en alle festiviteiten, zoals vrijmarkten zijn afgelast. Onze koning viert vandaag zijn verjaardag thuis en niet in Maastricht, zoals de bedoeling was. Maar toch: Oranje boven! (meer…)

Geen reacties

Amsterdam Noord december 2018

Fotografie | 13 januari 2019

Fotoblog : mooie zonsopkomsten en zonsondergangen

 

Ik vind het heerlijk om foto’s te maken van zonsondergangen en als het even mogelijk is ook van zonsopkomsten maar dat laatste is moeilijk omdat de zon meestal al op is als ik opsta. (meer…)

Geen reacties

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com