Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog.

Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Ook ben ik het gezicht achter de website JTravel.nl.

JTravel.nl is meer inhoudelijk en bevat veel informatie over de door mij bezochte plekken. Maar ik wilde meer. Vandaar dat ik deze blog heb ontwikkeld. Ik hoop dat het een aanvulling is op mijn andere website.

Helaas zit het reizen er door omstandigheden even niet in. Ik hoop zo snel mogelijk weer (verre) reizen te kunnen maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje. Waarom ik op het moment geen (verre) reizen kan maken, lees je in mijn persoonlijke blogs. Mijn blogs zullen gaan over mijn reizen naar verre oorden maar ook over Nederlandse bestemmingen en persoonlijke zaken.

Reizen is deels hobby, maar was ook mijn werk, want in het verleden werkte ik op verschillende reisbureau’s en bij verschillende reisorganisaties.

Mijn roots liggen in de provincie Groningen, maar al meer dan de helft van mijn leven woon ik in het westen van Nederland. Ik ben af en toe nog wel in het noorden te vinden omdat een deel van mijn familie hier woont.

Naast reizen, lees, wandel, fiets en fotografeer ik graag. Dit is een mooie combinatie want tijdens het wandelen op reis kan ik mooie foto’s maken die ik weer op mijn websites kan publiceren.

Ik bij de Drie Rondavels in Zuid-Afrika

 

Veel plezier met het lezen van mijn blogs. Lees mee en geniet!

Heb je nog vragen of suggesties, laat een reactie achter of stuur een mail naar info@jtravelblog.nl.

Wil je mij en mijn blog en ook mijn andere website JTravel.nl volgen? Ik ben te vinden op onderstaande social media kanalen:
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Social media

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram
Pinterest
Pinterest
Follow by Email
RSS

Boek je vlucht

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Miljoenen artikelen

Bestel je reisgids

Lid van

Bloggers Noord Nederland
  
Follow