Over JTravelBlog

 

Welkom op de website van JTravelBlog.

Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Ik ben ook het gezicht achter de website JTravel.nl.

JTravel.nl is meer inhoudelijk en bevat veel informatie over de door mij bezochte bestemmingen. Maar ik wilde meer. Vandaar dat ik deze blog heb ontwikkeld. Ik hoop dat het een aanvulling is op mijn andere website.

Helaas zit het reizen er door omstandigheden even niet in. Ik hoop zo snel mogelijk weer (verre) reizen te kunnen maken. Er staan nog zo veel bestemmingen op mijn verlanglijstje. Waarom ik op het moment geen (verre) reizen kan maken, lees je in mijn persoonlijke blogs. Mijn blogs zullen gaan over mijn reizen naar verre oorden maar ook over Nederlandse bestemmingen en persoonlijke zaken.

Reizen is deels hobby, maar was ook mijn werk, want in het verleden werkte ik op verschillende reisbureau’s en bij verschillende reisorganisaties.

Mijn roots liggen in de provincie Groningen, maar al meer dan de helft van mijn leven woon ik in het westen van Nederland. Ik ben af en toe nog wel in het noorden te vinden, omdat een deel van mijn familie hier woont.

Naast reizen, lees, wandel, fiets en fotografeer ik graag. Dit is een mooie combinatie want tijdens het wandelen op reis kan ik mooie foto’s maken die ik weer op mijn websites kan publiceren.

Ik bij de Drie Rondavels in Zuid-Afrika

 

Je zit bij JTravelBlog goed als je op zoek bent naar:

 

Sociale media

Wil je mij en mijn blog en ook mijn andere website JTravel.nl volgen? Ik ben te vinden op onderstaande sociale media kanalen:
Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
Bloglovin’

 

Samenwerken

Benieuwd naar samenwerkingsmogelijkheden? Klik dan hier.

 

Veel plezier met het lezen van mijn blogs. Lees mee en geniet!

Heb je nog vragen of suggesties, laat een reactie achter of stuur een mail naar info@jtravelblog.nl.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Abonneer je op JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op JTravelBlog en je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Social media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravelBlog.nl en JTravel.nl actueel. Bijna alle horeca, musea en andere toeristische attracties zijn slechts voor een beperkt aantal bezoekers geopend. De entreekaarten moeten online besteld worden. Je kunt via de links in de blogs je entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

Op deze website heb ik meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Boek je vlucht

Skyscanner

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com Algemeen

Bestel je reisgids

Bestel je reisgids van The Media Bay via JTravelblog.nl

Lid van

Bloggers Noord Nederland

Follow