JTravelBlog steunen

 

Ik werk wekelijks aan mijn website JTravelBlog.nl en dat ik doe ik met heel veel plezier. Maar een website bouwen en onderhouden kost geld. Dat is de reden dat ik jullie steun vraag.

Ik heb op deze site een aantal zgn. affiliate links van bijvoorbeeld The Media Bay, Skyscanner, Bol.com, Sneleentaxi, Airbnb, BajaBikes, Rechtsbijstandverzekering.nl en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze blog (zoals webhosting) dekken.

De kosten voor een hotel, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel of vakantie zijn niet hoger dan als je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel boekt. Ik waardeer het enorm als je een vlucht, fietstours, hotel, auto, tours of museatickets, taxi, vakantie of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs jou door naar accommodaties, vliegtickets, reisproducten of reisgidsen en jij helpt mij, JTravelBlog, met je aankopen. Dank je wel alvast. Ik wens je veel reis- en leesplezier.

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het me weten via info@jtravelblog.nl of via het contactformulier.

 

Vlucht(en)

 

Hotelovernachting(en)Booking.com

 

 

Hotelkamerveiling

 

Autohuur

 

Fietstours

 

Tours & tickets

Get your Guide

 

Reisgids(en)

 

Taxi

Sneleentaxi

 

Rechtsbijstandverzekering

Rechtsbijstandverzekering.nl voor een prijsvergelijking op de rechtsbijstandverzekering

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Corona

Vanwege het coronavirus is op dit moment niet alle informatie op JTravel.nl en JTravelBlog.nl actueel. Voor de horeca, musea en andere toeristische attracties moeten de entreekaarten online besteld worden. Je kunt via de links in de artikelen de entreekaarten bestellen. Bekijk voor vertrek altijd de officiële website voor actuele informatie.

I.v.m. het heersende coronavirus heb ik op mijn deze website meerdere blogs geplaatst die voor jou belangrijk kunnen zijn. Blijf gezond en houd je aan de maatregelen van de Rijksoverheid.

Sociale media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Heb je nog iets nodig?

Bol.com

Bestel je reisgids

Bestel je digitale reisgids