JTravelBlog steunen

 

Ik werk wekelijks aan mijn website JTravelBlog.nl en dat ik doe ik met heel veel plezier. Maar een website bouwen en onderhouden kost geld. Dat is de reden dat ik jullie steun vraag.

Ik heb op deze site een aantal zgn. affiliate links van bijvoorbeeld The Media Bay, Bol.com, Sneleentaxi, Airbnb, BajaBikes en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze blog (zoals webhosting) dekken.

De kosten voor een hotel, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel of vakantie zijn niet hoger dan als je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel boekt. Ik waardeer het enorm als je een vlucht, fietstours, hotel, auto, tours of museatickets, taxi, vakantie of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs jou door naar accommodaties, vliegtickets, reisproducten of reisgidsen en jij helpt mij, JTravelBlog, met je aankopen. Dank je wel alvast. Ik wens je veel reis- en leesplezier.

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het me weten via info@jtravelblog.nl of via het contactformulier.

 

Vlucht(en)

 

Hotelovernachting(en)Booking.com

Airbnb

 

Autohuur

 

Fietstours

BajaBikes

 

Tours & tickets

Get your Guide

 

Reisgids(en)

Reisgids nodig, bestel hem hier.

 

Taxi

Sneleentaxi

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de website JTravelBlog. Het gezicht achter JTravelBlog
Ik neem je mee mee op reis naar verre oorden en dichtbij met reisverslagen en informatie over bestemmingen en geef je reisinspiratie en handige reistips.                   Lees meer –>

Abonneer je op JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op JTravelBlog en je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Social media

Twitter
Visit Us
Follow Me
Instagram
Follow by Email
RSS

Pinterest

Boek je vlucht

Boek je overnachting(en)Booking.com

Heb je nog iets nodig?

Miljoenen artikelen

Bestel je reisgids

Lid van

Bloggers Noord Nederland
  
Follow