JTravelBlog steunen

 

Ik werk wekelijks aan mijn website JTravelBlog.nl en dat ik doe ik met heel veel plezier. Maar een website bouwen en onderhouden kost geld. Dat is de reden dat ik jullie steun vraag.

Ik heb op deze site een aantal zgn. affiliate links van bijvoorbeeld The Media Bay, Skyscanner, Bol.com, Sneleentaxi, Airbnb, BajaBikes, Rechtsbijstandverzekering.nl en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze blog (zoals webhosting) dekken.

De kosten voor een hotel, vlucht, autohuur, (reis)boek, reisartikel of vakantie zijn niet hoger dan als je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of een vlucht/hotel boekt. Ik waardeer het enorm als je een vlucht, fietstours, hotel, auto, tours of museatickets, taxi, vakantie of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs jou door naar accommodaties, vliegtickets, reisproducten of reisgidsen en jij helpt mij, JTravelBlog, met je aankopen. Dank je wel alvast. Ik wens je veel reis- en leesplezier.

Heb je vragen en/of opmerkingen, laat het me weten via info@jtravelblog.nl of via het contactformulier.

 

JTravel

  • JTravel laat reisverslagen, foto’s en informatie over de bezochte landen en plaatsen in Thailand, Zuid-Afrika, Vietnam, Zuid-Afrika & Namibië, Borkum en Nederland zien.

 

Reisorganisaties

 

Vliegtickets

 

Accommodatie

 

Autohuur

 

Vervoer

 

Excursies / entreetickets

 

Reisproducten

 

Overig

 

Fotoproducten

 

Cursussen

 

Mocht er een link niet werken, laat het me weten via onderstaand formulier of via het contactformulier elders op deze website.

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

 

 

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com