Recept : Broccoli Quiche

Recepten | 11 oktober 2023

Recept : Broccoli quiche

 

Ik ben een liefhebber van broccoli. Jij ook? Ik een een variatie gemaakt met broccoli: broccoli quiche. Heel makkelijk te maken (zonder bladerdeeg) en in 45 minuten heb jij een heerlijke maaltijd op tafel. Eet smakelijk!
(meer…)

Geen reacties

Recept : Groninger mosterdsoep

Recepten | 15 februari 2023

Recept : Groninger mosterdsoep

 

Ik heb een heerlijke Groninger mosterdsoep gemaakt. Ook weer een typisch Gronings streekgerecht. Een soep die ik vroeger niet kende maar die ik nu heerlijk vind. Als ik een keer uit eten ga en er staat mosterdsoep op het menu dan is dat standaard mijn voorgerecht. Deze soep is gemaakt van Groninger mosterd. De overige ingrediënten zijn room en spekreepjes. Veel kookplezier! (meer…)

Geen reacties

Recept : Groninger poffert

Recepten | 26 oktober 2022

Recept : Poffert

 

Dit keer heb ik een heerlijke poffert gemaakt. Poffert is een typisch Gronings streekgerecht. Je maakt het met bloem of zelfrijzend bakmeel en rozijnen in een poffertpan. Je eet het met bruine suiker en gesmolten boter. Dat wordt smullen.
(meer…)

Geen reacties

Mijn recepten met de Spaanse vleeswaren van Jamonarium

Recepten | 13 juli 2022

Recepten met Spaanse vleeswaren

 

Ik heb een aantal heerlijke recepten met Spaanse vleeswaren voor je uitgewerkt. Ik werd een tijdje geleden benaderd door het Spaanse bedrijf Jamonarium of ik wilde samenwerken. Zoals je merkt, heb ik ja gezegd tegen deze samenwerking. (meer…)

2 reacties

Recept : Kaasstengels

Recepten | 25 mei 2022

Recept : Kaasstengels

 

Wie houdt er niet van kaasstengels? Kaasstengels zijn lekker als borrelhapje, bij een kop soep of gewoon als tussendoortje. Ze zijn heel makkelijk om zelf te maken. Dit is een simpel maar heerlijk hartig recept.  (meer…)

2 reacties

Recept : Zwitserse rösti

Recepten | 9 februari 2022

Recept : Zwitserse rösti

 

Dit keer heb ik een heerlijke Zwitserse rösti gemaakt. Rösti is een aardappelkoek. Heerlijk bij bijvoorbeeld een salade of sla. Het is een eenvoudig recept. De rösti is niet moeilijk te maken.
(meer…)

Geen reacties

Recept: Kaneelbroodjes

Recepten | 8 december 2021

Recept : Kaneelbroodjes

 

Ik heb een heerlijk recept van kaneelbroodjes voor je online gezet. Broodjes die heel makkelijk te maken zijn en perfect passen bij een brunch, paas- of kerstontbijt of gewoon bij de lunch of het ontbijt. (meer…)

Geen reacties

Recept : Gehaktballetjesgoulash

Recepten | 11 augustus 2021

Recept : Gehaktballetjesgoulash

 

Ik heb een heerlijk recept van gehaktballetjesgoulash met penne.  Dit is snelle variant van goulash. Je maakt deze goulash niet met suddervlees, maar met gehaktballetjes. (meer…)

Geen reacties

Recept : Baklava met pistache

Recepten | 12 mei 2021

Recept : Baklava met pistache

 

Ik heb een heerlijk recept van de mierzoete, maar superlekkere baklava met pistache voor je online gezet. Ik heb baklava voor het eerst tijdens mijn vakantie in Turkije gegeten en sindsdien heb ik het elke keer als ik het ergens in Turkije zag wel een keer gesnoept. Ook in Nederland heb ik het wel eens gekocht en tijdens mijn werk bij een Turkse reisorganisatie werd ook wel eens baklava met pistache gegeten. (meer…)

Geen reacties

Recept : Deense aardappelkoek

Recepten | 10 maart 2021

Recept : Deense aardappelkoek

 

Dit keer heb ik een heerlijke Deense aardappelkoek gemaakt. Deze Deense aardappelkoek is een soort gevulde omelet met aardappelen en garnalen. (meer…)

Geen reacties

Recept: Quiche Lorraine met spek, prei en kaas

Recepten | 22 november 2020

Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas

 

Ik heb een heerlijk recept van een Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. Het is een klassiek recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. (meer…)

Geen reacties

Recept : IJskoffie

Recepten | 12 augustus 2020

Recept : IJskoffie

 

IJskoffie, als koffieleut vind ik dit heerlijk met warm weer. Een hete kop koffie is ook heerlijk, maar met de hitte van dit moment is een kop ijskoffie, een cafeïneshot in een verfrissend jasje, ook niet te versmaden. In deze blog deel ik een eenvoudig recept voor ijskoffie. (meer…)

Geen reacties

Plakken van mijn geglazuurde honingcake van tarwebloem

Recepten | 17 mei 2020

Recept : Geglazuurde honingcake

 

Dit keer heb ik een heerlijke geglazuurde honingcake gebakken. Een mooie variatie op een gewone cake. Je kunt kiezen om deze geglazuurde honingcake met of zonder het glazuur te serveren. Mijn glazuur is (helaas) in de cake getrokken. De reden? (meer…)

Geen reacties

Recept : Witte bonensoep

Recepten | 16 februari 2020

Recept : Witte bonensoep

 

Het is winter, als zou je dat niet zeggen als je naar buiten kijkt. Tijd voor een maaltijdsoep. Ik heb dit keer witte bonensoep gemaakt. Ik zie je denken, witte bonensoep, ik ken alleen de bruine bonensoep. Dat kan  kloppen, want het recept voor witte bonensoep is bij de meeste mensen niet bekend. (meer…)

Geen reacties

Mijn Zuid-Afrikaanse bobotie

Recepten | 10 november 2019

Recept : Zuid-Afrikaanse bobotie

 

Als je door Zuid-Afrika en Namibië gereisd hebt, heb je ongetwijfeld ergens bobotie gegeten. Tijdens mijn rondreis door Zuid-Afrika en Namibië heb ik van de reisleider zijn recept voor bobotie gekregen. Er zijn veel recepten in omloop. In deze blog deel ik je dit recept, zodat het kant en klare pakket van Knorr, die je in de supermarkt koopt, het huis uit kan. Dit is veel lekkerder. Ik laat je in deze blog zien hoe je zelf op een simpele manier bobotie kunt maken.

(meer…)

Geen reacties

Recept : Penne met tomatensaus

Recepten | 18 augustus 2019

Recept : Penne met tomatensaus

 

Vandaag heb ik een heerlijk Recept : Penne met tomatensaus online gezet. De penne met tomatensaus is heerlijk en makkelijk te maken.
(meer…)

Geen reacties

Recept: Aardappelen met geitenkaas

Recepten | 19 mei 2019

Recept : Aardappelen met geitenkaas

 

In deze blog een heerlijk recept : aardappelen met geitenkaas. Als groente heb ik voor sla met tomaat gekozen. (meer…)

Geen reacties

Avocadosalade

Recepten | 17 februari 2019

Recept : Avocadosalade

 

Voor dit recept op mijn blog heb ik een heerlijke avocadosalade gemaakt. Ik ben er dol op. Het is een eenvoudig recept, maar zo lekker en gezond. (meer…)

2 reacties

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com