Heuvelrughike op mijn bucketlist - wandelingen

Bucketlists | 22 januari 2023

Mijn bucketlist – Wandelingen deel 2

 

In deze blog Mijn bucketlist – Wandelingen deel 2 heb ik een tweede lijst gemaakt van wandelingen die ik in de toekomst wil maken. In december 2020 maakte ik voor het eerst een lijst van wandelingen die ik in nog wil maken. Sinds het verschijnen van deze blog is mijn bucketlist met wandelingen alsmaar langer geworden. Tijd voor een aanvulling op mijn bucketlist. Welke wandelingen kan ik inmiddels afstrepen, welke staan nog altijd op mijn bucketlist en welke wandelingen zijn er bij gekomen. Mijn bucketlist met wandelingen – deel 2 lees je hier. (meer…)

Geen reacties

Ik wandel en neem mee

Bucketlists | 20 december 2020

Mijn bucketlist – Wandelingen

 

In deze blog Mijn bucketlist – Wandelingen heb ik een lijst gemaakt van wandelingen die ik in de toekomst wil maken. Wandelen is dit jaar helemaal hip. We zijn in onze bewegingsvrijheid beperkt door de coronacrisis en om toch in beweging te blijven zijn de Nederlanders massaal aan het wandelen geslagen. Ik heb dit jaar ook veel gewandeld. Ik wandelde al regelmatig voor de pandemie uitbrak. Mijn bucketlist met wandelingen lees je hier. (meer…)

2 reacties

Fraeylemaborg in Slochteren / Foto: Wikimedia Commons, By Gouwenaar - Own work, Public Domain (geen wijzigingen)

Bucketlists, Musea | 23 februari 2020

Mijn bucketlist – Musea

 

In deze blog mijn bucketlist met musea in Nederland die ik in de toekomst nog wil bezoeken. In Nederland bezoek ik zeer regelmatig een museum. Ik heb een museumkaart en dat maakt het dat er voor mij geen drempel is om een museum binnen te stappen. Er zijn nog heel veel musea die ik in de toekomst graag wil bezoeken. Mijn bucketlist met musea in Nederland lees je hier. (meer…)

Geen reacties

Zaandam Foto: Pixabay / dutchair

Bucketlists | 20 januari 2019

Mijn bucketlist – Nederland

 

Zoals veel liefhebbers van reizen heb ik ook een bucketlist voor Nederland. In deze lijst plaatsen / bezienswaardigheden die ik in de toekomst binnen Nederland wil bezoeken. Want ook in ons eigen land is genoeg moois te zien en te beleven. Mijn bucketlist voor de rest van de wereld heb ik in december 2018 al gepubliceerd. (meer…)

3 reacties

Sri Lanka Foto: Daniel Klein / Unsplash

Bucketlists | 23 december 2018

Mijn bucketlist

 

Zoals veel liefhebbers van reizen heb ik ook een bucketlist. Een lijst met reizen die ik in de toekomst erg graag wil maken. Ik kan lang alles niet zien, maar wie niet droomt, leeft niet. Maar ik heb een aardig lijstje.

Mijn bucketlist heb ik voor je in een ABC geplaatst. Deze ABC kan een stad of een land zijn. (meer…)

2 reacties

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com