Moederdagcadeau’s voor reislustige moeders

Wereldkaart, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen en in het zonnetje te zetten. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. 

E-reader

Voor moeders die van lezen houden en geen zin hebben om papieren boeken mee te slepen is dit een ideale oplossing. Een e-reader komt altijd van pas. Bekijk hier andere e-readers.

Een e-reader, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Hamamdoek

De mooie Walra Hammamdoeken zijn luxe uitgevoerd in 100% katoen en aan de binnenzijde badstof waardoor het vocht zeer goed wordt opgenomen. Je kunt een hamamdoek gebruiken als handdoek, strandlaken of saunadoek. Liever een andere hamamdoek als moederdagcadeau? Bekijk hier andere hamamdoeken.

Een hamamdoek, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Kofferlabels

Wat is nu leuker om je moeder een set van 5 gepersonaliseerde bagagelabels cadeau te geven. Via Fotofabriek.nl kan het sinds kort. Ik heb er een review over geschreven.

Mijn kofferlabels van Fotofabriek.nl

 

Museumticket

Mijn moeder bezoekt graag een museum. Heeft je moeder geen museumkaart, wat is nu leuker om een mooie tentoonstelling in één van de vele musea in Nederland te bezoeken. Ik ga graag met mijn moeder naar musea in Amsterdam. Wil je een museum in een andere stad bezoeken, kijk dan hier.

 

Packing cubes

Met deze packing cubes gaat je moeder goed georganiseerd op reis. Verdeel de spullen over de verschillende cubes en stop daarna de cubes in de koffer of tas. Ze hoeft als ze iets nodig heeft alleen de cube met dat wat ze nodig heeft eruit te halen en niet meer haar hele koffer of tas overhoop te halen. Op deze manier blijft alles netjes tot aan het einde van de  reis. Deze set bestaat uit maar liefst 6 packing cubes. Bekijk hier andere packing cubes.

Packing Cubes, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Paspoorthoes

Dit paspoorthoesje heeft een mooi design met wereldkaart opdruk. Alleen al door dit ontwerp krijgt je moeder meteen een vakantiegevoel! Het hoesje is gemaakt van stevig PU leder en daardoor zeer duurzaam. Bekijk hier andere paspoorthoezen.

Een paspoorthoes, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reisboek Nederland

Een boek is altijd een leuk cadeau. Dit boek van Jeroen van der Spek kan je moeder op ideeën brengen voor trips in eigen land. Bekijk hier meer reisboeken over Nederland.

Een reisboek, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reisboek overig

Een boek is altijd een leuk cadeau. Dit boek van Lonely Planet kan je moeder op ideeën brengen voor trips naar de beste bestemmingen waar ook ter wereld. Bekijk hier meer reisboeken ter inspiratie.

Een reisboek, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reisdagboek

Voor het schrijven van reisverslagen of een reisplakboek is het handig om een reisdagboek bij je te hebben om in dit mooie boekje haar aantekeningen te maken. Bekijk hier andere reisdagboeken.

Een reisdagboek, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reisfoto

Je kunt je eigen foto’s laten afdrukken, maar je kunt op de website Werk aan de Muur veel mooie foto’s die je als wanddecoratie kunt ophangen, vinden. Ik heb een eigen shop op deze website.

Je foto's verkopen via Werkaandemuur.nl

 

Of je bestelt een eigen foto via Fotofabriek.nl. Op deze website kun je jullie allermooiste foto van een bijzondere reisherinnering afdrukken op allerlei materiaal. Een mooi liefdevol moederdagcadeau. Bij Fotofabriek heb je volop keuze in materialen en formaten. Ikzelf heb al verschillende foto’s op verschillende fotomaterialen laten afdrukken, zoals deze foto van een vos die ik heb laten afdrukken op canvas.

Het eindresultaat van mijn foto op canvas van Fotofabriek.nl

 

Reiskoffer

Is het voor je moeder tijd om een nieuwe koffer aan te schaffen. Dit is een perfect moment om haar een nieuwe koffer cadeau te geven. Bekijk hier andere reiskoffers.

Een koffer, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reisspel

30 Seconds is een spel waarbij het de bedoeling is om in 30 seconden je teamgenootje zoveel mogelijk woorden van het kaartje te laten raden door ze te omschrijven. Leuk om met de hele familie te doen. Gaat je moeder op reis dan kan alleen het doosje kaarten meenemen en het grote scorebord thuislaten. Bekijk hier andere reisspelletjes.

Een reisspel, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Reistas

Je moeder gaat een paar dagen weg, en heeft geen zin om een koffer mee te nemen. Dit is de oplossing: een reistas met een oerhollands design van tulpen. Een reistas van fijne geweven stof. Zeer slijtvast en hoogwaardig afgewerkt. Bekijk hier andere reistassen.

Een reistas, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Sieraad

Elke vrouw wordt gelukkig van een mooi sieraad. Dit is een mooie ketting de wereld voor een moeder die van reizen houdt. Bekijk hier meer sieraden.

Een sieraad, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Surprisetrip

Wat is nu leuker om als moeder en dochter een surprisetrip te maken. Niet wetend waar je heen gaat, allemaal spannend en dan op het vliegveld of in de auto ontdekken waar je naartoe gaat. Bekijk hier de mogelijkheden voor deze surprisetrip. Je hebt een leuk origineel moederdagcadeau.

 

Vakantie in de natuur

Helemaal hot is op dit moment een verblijf in een huisje in de natuur. Weg van de drukte en weg van mensen. Geef je moeder (en vader) een weekendje weg in eigen land cadeau? Natuurhuisje heeft mooie accommodaties midden in de natuur. Heerlijk rustig met een mooi uitzicht en genieten maar.

 

Wereldkaart

Een wereldkaart voor aan de muur is direct een eyecatcher. Dit is een houten wereldkaart die je met een sjabloon en het super sterke dubbelzijdige tape aan de muur ophangt. Bekijk hier meer wereldkaarten.

Wereldkaart, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Wereldkookboek

Houdt je moeder van koken en reizen. In dit boek wordt ze aan de hand van internationale recepten meegenomen op een culinaire wereldreis. Van over the top Amerika en mysterieus Japan naar eetstalletjes in Bangkok en de skipistes in Oostenrijk. Bekijk hier andere wereldkookboeken.

Het boek Reishonger van Sabine Koning, een moederdagcadeau voor reislustige moeders

 

Weet jij al wat je jouw moeder cadeau geeft met moederdag? Ik ben benieuwd naar jouw tips en inspiratie!

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel

Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet. #moederdagcadeau #cadeautips #moederdag #jtravelblog #jravel

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com