April 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in de Bollenstreek, april 2021

 

April 2021 is ook al weer voorbij. In deze blog kijk ik terug op de afgelopen maand. In april 2021 heb ik maar liefst 5 uitstapjes gemaakt. In april heb ik vooral heel veel nieuwe content voor beide websites geschreven. Daarnaast heb ik vooral in de eerste helft van april een aantal artikelen aangepast. Daarnaast heb ik veel achter de schermen aan mijn websites gewerkt, foto’s bewerkt en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De coronapandemie is nog steeds in volle gang. De lockdown en de avondklok zijn (voorlopig) verleden tijd. Iets wat ik niet helemaal snap want de cijfers in Nederland zijn niet goed. Ook deze maand mijd ik de drukte van winkels. Mijn uitstapjes zijn bij mij in de buurt, alles op fietsafstand. De musea zijn (helaas) nog altijd gesloten. Het leek wel of heel Nederland deze maand op stap was in de Bollenstreek, daar was het heel druk met vooral oudere fietsers.

Ik ben nog altijd heel strikt in het naleven van de maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en mondkapje op als ik boodschappen doe😷. Houd je alsjeblieft aan de regels. Als iedereen dat doet, verslaan we het virus en kan alles sneller weer ‘normaal’ worden. De beelden van afgelopen Koningsdag doen mij het ergste vrezen. We moeten dealen met dat wat kan en mag en daar horen feestjes als op Koningsdag (nog) niet bij. Ik wil ook weer andere dingen doen, zoals etappes van het Westerborkpad lopen en musea bezoeken, maar dat gaat even niet. Maar als iedereen lak heeft aan regels, krijgen we het virus er niet onder. Zoals ik vorige maand schreef dat ik hoopte dat ik in april kon zeggen dat het leven nog weer wat makkelijker is geworden, ja dat is het, want we kunnen weer een terrasje pakken (moet het weer wel meezitten) en zonder afspraak winkelen maar we zijn er nog lang niet. De vakantieperiode komt er aan en want dan kan, is nog niet bekend. Ik hoop voor degenen die naar het buitenland willen, dat ook mogen. Dit omdat veel landen toeristen weer van harte welkom willen heten, maar we moeten reizen met een vaccinatiepaspoort, en het is maar de vraag wanneer die er komt. Ik kom binnenkort nog een keer in een blog terug op het coronapaspoort.

In deze blog De maand april 2021 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand april. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in april mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in april 2021

 • Ik ben er in april maar liefst 5x op uitgetrokken. De bollenvelden staan in bloei en omdat ik dichtbij Lisse woon, heb ik in april 3x de Bollenstreek bezocht. Daarnaast liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. In de Bollenstreek maakte ik twee fietstochten en een wandeling. De blog over deze wandeling verschijnt later deze maand.

April 2021: Hyacinten in Voorhout, Trage Tocht Vijfhuizen, Amsterdamse Waterleidingduinen en de Bollenstreek April 2021: Hyacinten in Voorhout, Trage Tocht Vijfhuizen, Amsterdamse Waterleidingduinen en wandelen in de Bollenstreek

April 2021: Tulpen in De Zilk/Bollenstreek April 2021: Tulpen in De Zilk/Bollenstreek

 

 • Het begin van april heb ik opnieuw artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast en SEO proof gemaakt. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. In de tweede helft van de maand heb ik veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In april heb ik 1.351 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in april plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Vorig jaar ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari heb ik een gratis winterabonnement van 3 maanden bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Eind april heb ik besloten om lid van de bieb te worden, dit omdat ik merk dat ik met het abonnement veel meer lees dan zonder abonnement. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In april lees ik 5 boeken. Het eerste boek is een boek waar ik in maart in begonnen was en het laatste boek heb ik eind april nog niet uit. Ik lees op het moment de boeken van Robyn Carr over Virgin River. Er zijn in totaal 20 boeken over Virgin River geschreven, dus ik ben nog wel even zoet. Het boek waar ik in april verder in lees is Winter in Virgin River. De andere boeken die ik van Robyn Carr lees zijn: Een nieuwe horizon, Met de stroom mee, Na de storm, Een onverwacht kerstcadeau en ongeveer de helft van het boek Onbekende bestemming.

 

 • In april verschijnen er 6 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in april 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Mijn lezers weten in april mijn beide websites heel goed te vinden. De bezoekersaantallen in april voor JTravelBlog zijn de op één na beste ooit. Dit scheelt 1 bezoeker met januari, maar het aantal unieke bezoekers is wel lager dan in januari. JTravel heeft in april opnieuw de meeste bezoekers sinds het bestaan van de website (oktober 2016) gehaald. Helemaal happy mee. Ik merk dat alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen, zijn doel niet missen. De meeste bezoekers komen ook in april weer via zoekmachines en sociale media (vooral Facebook, maar ook Twitter gaat steeds beter). Het aantal bezoekers via Pinterest nam de laatste maanden af, de afgelopen maanden is er weer een licht stijgende lijn te zien.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in april

Deze maand 4 dezelfde artikelen als in maart in deze top 5, alleen de volgorde is anders en een artikel is terug van weggeweest.

 1. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 2. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 4. Wandelen in IJmuiden
  Ik maakte een wandeling in de duinen van IJmuiden. Er was toen ik hier eind februari 2020 (dus voor corona) aan de boulevard en op het strand niets te beleven, de winkels waren dicht en ook de strandtenten waren nog niet open. Ik maakte een mooie wandeling in de duinen. In dit artikel deel ik je mijn route en vertel ik je wat je onderweg tegenkomt.
 5. Beatrixpark in Amsterdam
  Het Beatrixpark in Amsterdam ligt niet ver vanaf NS station Amsterdam-Zuid. Het Beatrixpark werd in 1938 aangelegd en was in 1972 onderdeel van de in Amsterdam gehouden Floriade. Het is hier heerlijk relaxen, wandelen en fietsen.

Het Beatrixpark in Amsterdam Kunst in het Beatrixpark in Amsterdam

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in april

In april 2021 staat er één nieuwe blog in de top 5: Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De andere blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik publiceer de komende tijd nog een aantal blogs over redelijk onbekende stukken van de Amsterdamse Waterleidingduinen, zoals het kabouterdorp bij ingang De Zilk en de Bunkerroute.
 3. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik nog niet zo lang geleden ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 4. Mijn bucketlist – Nederland
  Ik heb een bucketlist voor plekken Nederland gemaakt. In deze lijst plaatsen / bezienswaardigheden die ik in de toekomst binnen Nederland wil bezoeken. Want ook in ons eigen land is genoeg moois te zien en te beleven, zeker nu we niet de grens over mogen is dit misschien een inspiratiebron voor je.
 5. Wandelen in de duinen van IJmuiden
  Ik maakte een wandeling in de duinen van IJmuiden en aan het eind bezocht ik een aantal bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Mijn route en belevenissen lees je in deze blog.

De keukenbunker tijdens de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen De keukenbunker tijdens de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Foto van de maand april

Mijn foto van de maand april 2021 is een foto die ik deze maand in de Bollenstreek van de bloeiende tulpen maakte.

Tulpen in De Zilk/Bollenstreek Tulpen in De Zilk/Bollenstreek

 

Beste Instagram-post in april

Mijn beste instagram post van april 2021 is een foto van het Station van Haarlem. Eén van de mooiste stations van Nederland in mijn ogen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van april

Voor mijn website JTravel is de pin Fort de Schans bij Oudeschild op Texel de verrassende best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland.

Net buiten Oudeschild op Texel ligt Fort de Schans, een oase van rust. Er leven vogels, insecten en kleine zoogdieren. Vanaf de wallen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Meer over Fort de Schans lees op mijn website. Lees je mee? #fortdeschans #oudeschild #texel #jtravel #jtravelblog Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in april verschenen op JTravelBlog

In april 2021 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Maart 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand maart 2021 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand maart voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Alles over GPX-bestanden en GPS-wandelen
  In deze blog vertel ik je alles over GPX-bestanden en GPS-wandelen op je smartphone. Maar wat is GPX en wat is GPS? Wat zjjn GPX-bestanden? Wat is GPS-wandelen, hoe doe je dat en wat heb je ervoor nodig. Je leest het in deze blog.
 3. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik nog niet zo lang geleden ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 4. Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht’
  De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Dordrecht’ is een gids met veertien wandelingen in en rond de stad Dordrecht. In deze wandelgids neemt Loek Heskes je mee naar de binnenstad van Dordrecht en het landelijk gebied daarbuiten. De gids is een mix van wandelen buiten de binnenstad en natuurlijke trajecten. Deze wandelgids staan wandelingen in de Drechtsteden, het verstedelijkte gebied langs en tussen de rivieren de Oude Maas, Noord, Wantij en (Beneden) Merwede.
 5. De 22 hofjes in Haarlem
  Haarlem kent 22 hofjes. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In dit artikel neem ik je mee langs de 22 hofjes.
 6. Review : Boek ‘De mooiste fotolocaties van West-Nederland’
  Het fotoboek ‘De mooiste fotolocaties van West-Nederland’ is het vijfde deel uit een serie van in totaal vijf schitterende fotoboeken. Dit deel gaat over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Er worden maar liefst 180 natuurgebieden en 800 locaties in deze drie provincies beschreven. Het boek bevat de beste plekken voor landschapsfotografie, toplocaties voor de mooiste insecten en de beste hotspots voor dieren- en vogelfotografie. 
 7. Trage Tocht Vijfhuizen via het Kunstfort bij Vijfhuizen, de Geniedijk en Big Spotters Hill
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling van 10 kilometer die begint in Vijfhuizen in de Haarlemmermeer en via het Kunstfort bij Vijfhuizen, de Geniedijk, door de Groene Weelde en het Haarlemmermeerse Bos, opnieuw over de Geniedijk, via Big Spotters Hill terug naar Vijfhuizen. Mijn route en alles wat ik onderweg zag, lees je in deze blog.
 8. Moederdagcadeau’s voor reislustige moeders
  Het is alweer bijna de tweede zondag van mei: Moederdag. Tijd om je moeder eens lekker te verwennen en in het zonnetje te zetten. Ik heb een aantal leuke moederdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke moeders voor je op een rijtje gezet.

Big Spotters Hill tijdens de Trage Tocht Vijfhuizen Big Spotters Hill tijdens de Trage Tocht Vijfhuizen

 

De artikelen die in april verschenen op JTravel

In april 2021 verschenen er 6 nieuwe artikelen op JTravel.

 1. Bezienswaardigheden in De Bollenstreek
  Tijdens mijn fietstochten door de Bollenstreek heb ik naast de vele bollenvelden ook leuke bezienswaardigheden in de streek bezocht. Door op een link te klikken lees je in het betreffende artikel alles de verschillende bezienswaardigheden in de Bollenstreek.
 2. Foto’s van de Bollenstreek op 4 april 2021
  Op 4 april 2021 (1e Paasdag) fietste ik naar de Bollenstreek om rond Lisse, Sassenheim en Voorhout hyacinten te fotograferen. De foto’s van deze fietstocht zijn terug te zien in dit fotoartikel.
 3. Foto’s van de Bollenstreek op 20 april 2021
  Op 20 april 2021 maakte ik opnieuw een fietstocht door de Bollenstreek. Dit keer om de tulpen rond De Zilk te fotograferen en om The Tulip Barn te bezoeken. De foto’s van de bollenvelden zijn terug te zien in dit fotoartikel.
 4. The Tulip Barn in Hillegom
  The Tulip Barn in Hillegom is een sinds 20 maart 2021 geopende attractie in Hillegom in de Bollenstreek. The Tulip Barn is een nieuwe bloemenbeleving en een uniek concept op het gebied van bloemenbeleving. Leuk voor jong en oud. Hier geniet je van een unieke selfie-tuin met meer dan 400.000 kleurrijke tulpen. De authentieke bloemenkas is omgebouwd tot een sfeervolle horeca gelegenheid.
 5. Foto’s van The Tulip Barn in Hillegom
  De foto’s die ik tijdens mijn bezoek aan de Tulip Barn in Hillegom maakte, zijn in dit artikel te zien.
 6. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 26 april 2021
  Mijn 6e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2021 begin ik bij ingang Panneland. Ik loop langs het Nieuwkanaal tot aan de Zwarteweg, waar twee bunkers (nr. 98 + 99) uit de Tweede Wereldoorlog staan. Ik zie helaas geen vos maar wel broedende knobbelzwanen en damherten.

The Tulip Barn in Hillegom/Bollenstreek The Tulip Barn in Hillegom/Bollenstreek

 

Aangepaste berichten in april op JTravelBlog

Ik heb in april één blog op JTravelBlog aangepast. Ook in mei ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

 • Aanbiedingen
  Deze blog had ik even on hold gezet, maar deze maand weer online geplaatst. Een paar keer per maand pas ik deze blog met aanbiedingen aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat even on hold omdat de musea door de coronacrisis gesloten zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

 

Aangepaste artikelen in april op JTravel

Ik heb in april 5 artikelen op JTravel aangepast. Ook in mei ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

 • Kabouterwandeling over Landgoed Keukenhof in Lisse
  De tekst van dit artikel is een klein beetje aangepast en ik heb een aantal nieuwe foto’s van het kabouterdorp toegevoegd.
 • Foto’s van mijn kabouterwandeling over Landgoed Keukenhof in Lisse
  In dit artikel zijn nieuwe foto’s van mijn wandeling die ik eind maart 2021  maakte over Landgoed Keukenhof toegevoegd.
 • Foto’s van de Bollenstreek
  Om een link te maken naar de fotoartikelen over de Bollenstreek zijn een aantal foto’s met links aan dit artikel toegevoegd en heb ik een onderverdeling gemaakt tussen de bezienswaardigheden, foto artikelen met bollenvelden en mijn wandelingen.
 • Inleiding Bollenstreek
  De afgelopen maand heb ik een aantal keren de Bollenstreek bezocht. Tijd om het inleidende artikel aan te vullen met informatie en nieuwe foto’s.
 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 26 april 2021 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar alle foto’s van deze dagen toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Kabouters in het kabouterdorp op Landgoed Keukenhof in Lisse Kabouters in het kabouterdorp op Landgoed Keukenhof in Lisse

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor mei? Ik heb nog geen concrete plannen voor de komende maand. Ik heb me in 2021 voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Ik hoop dat me dat gaat lukken, want het is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog

In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog In april 2021 bezocht ik 3x de Bollenstreek, liep ik de Trage Tocht Vijfhuizen en maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april 2021 #tragetochtvijfhuizen #wandelen #amsterdamsewaterleidingduinen #fietsen #bollenstreek #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com