November 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in Rotterdam, november 2023

 

De maand november 2023 is weer voorbij gevlogen. Een maand waarin heel veel regen viel. Aan het eind van november werd het qua weer iets beter en werd het koud. Ondanks het slechte weer ben ik er door goed plannen toch 4 keer op uitgetrokken in november 2023. Ook heb ik in november weer heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Het einde nadert. Nog een paar punten op de i. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. Ik heb begin dit jaar besloten om JTravel.nl voortaan in WordPress te maken net als deze website. Het migreren van data is in januari gebeurd. Ik ben nog niet klaar voor de overstap van Joomla naar WordPress. Het overzetten van de artikelen naar Elementor Pro is gebeurd, maar ik heb nog een paar dingen verandert waardoor ik nog een keer alle artikelen langs loop om die veranderingen door te voeren. Iets wat makkelijker kan maar zoals ik het nu gedaan heb, even niet. Ik ga het volgend jaar aanpassen. Het vordert gestaag. Mijn website is bijna af. Ik hoop ergens in december de nieuwe versie live te zetten.

In deze blog November 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand november. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in november mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in november 2023

 • Ik ben er in november 4x op uitgetrokken. Ik maakte wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort.

November 2023: Wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp, een bezoek aan Zandvoort en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen November 2023: Wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp, een bezoek aan Zandvoort en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In november 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is nog altijd dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in november wel nieuwe blogs voor deze website geschreven.
 • Ik heb in november mijn website verder aangepast met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl. Dit was half oktober klaar en daarna pas ik nog een keer alle artikelen aan omdat ik toch nog weer dingen gewijzigd heb. Ik kom er achter dat dit veel makkelijker kan, dat is iets voor volgend jaar. Ik wil nu eerst zorgen dat JTravel nieuwe stijl online komt, daarna wil ik JTravelBlog onderhanden nemen want die mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden.
 • In november 2023 heb ik 1.338 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Het is een puinhoop bij X, het vroegere Twitter, en er ontstaan steeds meer twijfels over het voortbestaan van dit social media kanaal. Ik zag dat er weer een alternatief is, Bluesky. Ik heb me op de eerste dag van oktober aangemeld voor Bluesky. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal? Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook op Mastodon post ik dagelijks berichten. Volg jij mij al op Mastodon?
 • Ook in november plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In november lees ik een paar boeken. De reden: er  zijn ’s avonds weer wat leukere programma’s op televisie. Ik lees ongeveer de helft van De dood in de ogen van Tess Gerritsen, Het Cupcake Café en Kerstmis in het Cupcake Café van Jenny Colgan en ongeveer de helft van Het dossier van Anya Niewierra.

 • In november verschijnen er geen nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Ik heb wel een aantal artikelen gemaakt, maar die verschijnen alleen op de nieuwe versie van JTravel. Als die website online staat zie je een aantal artikelen met de foto’s van mijn wandelingen in de Amsterdamse Waterleidingduinen van de afgelopen maanden.
 • Op deze website verschijnen in november 12 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in november aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in november qua bezoekersaantallen veel lager dan de afgelopen maanden. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor JTravelBlog heel veel posities verloren. Deze updates doen mijn website absoluut geen goed. Het aantal bezoekers is dramatisch gekelderd. In het nieuwe jaar ga ik een online SEO cursus volgen die mij (hoop ik) weer meer inzichten geeft wat ik kan aanpassen qua seo en de vindbaarheid in Google. De updates hebben op dit moment niet veel invloed op JTravel. De meeste bezoekers komen ook in november weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor zowel JTravelBlog als JTravel een dalende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in november

Deze maand staan drie dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. Informatie over Zuid-Afrika heeft al eerder in dit overzicht gestaan. Het artikel Van Gogh Museum in Amsterdam heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.
 3. Informatie over Vietnam
  In dit artikel heb ik belangrijke informatie over Vietnam op een rijtje gezet, zoals de ligging, het klimaat, de geschiedenis maar ook praktische zaken zoals geldzaken, grensdocumenten en beste reistijd.
 4. Informatie over Zuid-Afrika
  Zuid-Afrika is de bestemming van mijn tweede en vierde verre reis. Een land waar ik veel over gehoord, gezien en gelezen heb. In dit artikel heb ik belangrijke informatie over dit schitterende land voor je op een rijtje gezet, zoals de ligging, het klimaat, de geschiedenis maar ook praktische zaken zoals geldzaken, grensdocumenten en beste reistijd.
 5. Van Gogh Museum in Amsterdam
  Een bezoek aan het Van Gogh Museum is een unieke en inspirerende ervaring. In het Van Gogh Museum ziet u werken van Vincent Van Gogh, zoals zijn landschappen, zelfportretten en stillevens. In dit artikel naast informatie over het Van Gogh Museum, de tentoonstellingen ook praktische informatie zoals entreeprijzen, openingstijden, adresgegevens en bereikbaarheid.

Van Gogh Museum in Amsterdam Van Gogh Museum in Amsterdam

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in november

In november staat 3 blogs in het overzicht die er vorige maand ook in stonden. Eén andere blog hebben al eerder in dit overzicht gestaan, één blog heeft dit overzicht nog niet eerder gehaald.

 1. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
  Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je hier.
 2. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In november werden de kandidaten en de locatie (Mexico) voor het seizoen 2024 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 6 januari 2024 gaat heel Nederland zich weer afvragen ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Ik heb er nu al zin in. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 3. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 4. Je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage
  Iedereen heeft de afgelopen tijd de bagagechaos op luchthaven Schiphol gezien of zelf ervaren. Het is een nachtmerrie voor iedereen, je bagage kwijtraken. Daar sta je dan bij de bagageband en wacht en wacht en wat er ook langs komt, niet jouw koffer, alle andere passagiers zijn al vertrokken. En jouw koffer is er nog altijd niet en is waarschijnlijk zoek. In deze blog heb ik je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage op een rijtje gezet.
 5. Fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s
  Ik wil mijn fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s. Hoe ik dat doe, lees je in deze blog. Nu maak je je foto’s met een digitale camera, maar vroeger gebruikte je fotorolletjes en een analoge fotocamera. Tijd om in het archief te duiken en na te gaan denken hoe ik mijn oude foto’s en vooral oude fotonegatieven kan digitaliseren. Hoe pak ik dit aan, waar loop ik tegenaan. Dit is hoe ik het heb aangepakt.

Fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s Fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s : Malta

 

Foto van de maand november

Mijn foto van de maand november 2023 is een foto van een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik zag eindelijk weer een vos.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, november 2023 Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, november 2023

 

Beste Instagram-post in november

Mijn beste Instagram post van november 2023 is een foto die ik in oktober tijdens mijn wandeling in Nationaal Park Zuid-Kennemerland maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van november

Voor mijn website JTravel is de pin Reisschema Texel 2017 de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas. Beide pins hebben al eerder in dit overzicht heeft gestaan.

Mijn complete reisschema van dag tot dag van mijn 10-daagse verblijf op Texel lees je hier. Lees je mee? #texel #nederland #waddeneiland #reisschema #jtravel #jtravelblog Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in november verschenen op JTravelBlog

In november 2023 verschenen er in totaal 12 blogs op deze website. Vanaf half september publiceer ik weer 2x per week een blog. Het omzetten van mijn website van Joomla naar WordPress kost veel tijd en gaat deze komende maanden even voor maar ik heb besloten om op woensdag ook weer blogs te publiceren. Kijken of het helpt de dramatische bezoekersaantallen wat op te krikken.

 1. Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : landen
  Elk jaar verschijnt eind oktober de Lonely Planet’s Best in Travel. Deze top-10 lijst is onderverdeeld in landen, steden, regio’s, duurzaam en waarde. In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : landen. Op nr. 1 in 2024 staat Mongolië.
 2. Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : steden
  Elk jaar verschijnt eind oktober de Lonely Planet’s Best in Travel. Deze top-10 lijst is onderverdeeld in landen, steden, regio’s, duurzaam en waarde. In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : steden. Op nr. 1 in 2024 staat Nairobi/Kenya.
 3. Oktober 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand oktober 2023 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand oktober voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 4. Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : regio’s
  Elk jaar verschijnt eind oktober de Lonely Planet’s Best in Travel. Deze top-10 lijst is onderverdeeld in landen, steden, regio’s, duurzaam en waarde. In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : regio’s. Op nr. 1 in 2024 staat Montana/Verenigde Staten van Amerika.
 5. Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : duurzaam
  Elk jaar verschijnt eind oktober de Lonely Planet’s Best in Travel. Deze top-10 lijst is onderverdeeld in landen, steden, regio’s, duurzaam en waarde. In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : duurzaam. Op nr. 1 in 2024 staat Ecuador.
 6. Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : waarde
  Elk jaar verschijnt eind oktober de Lonely Planet’s Best in Travel. Deze top-10 lijst is onderverdeeld in landen, steden, regio’s, duurzaam en waarde. In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de Lonely Planet’s Best in Travel 2024 : waarde. Op nr. 1 in 2024 staat Polen.
 7. Trage Tocht Driebergen : Bornia, Heidestein en Austerlitz
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling op de Utrechtse Heuvelrug: de Trage Tocht Driebergen : Bornia, Heidestein en Austerlitz. Een wandeling over de heidevelden en door de bossen langs een paar landgoederen. Meer over deze mooie Trage Tocht Driebergen lees je in deze blog.
 8. Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2024
  Iedereen wil in 2024 weer graag op vakantie. Zo graag zelfs dat het misschien niet lukt met je 20-25 vakantiedagen. Er is een simpel trucje waardoor jij er voor zorgt dat je twee keer zoveel vakantiedagen in 2024 hebt. Hoe? Je leest het in deze blog.
 9. Wandeling door Parkbos Koningshof in Nationaal Park Zuid-Kennemerland
  Ik maakte een wandeling door Parkbos Koningshof in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Koningshof is één van de ingangen van dit Nationaal Park tussen Zandvoort en IJmuiden. De wandelingen op Landgoed Koningshof in Overveen zijn uitgezet door Wandelnetwerk Noord-Holland en Natuurmonumenten. Het is een prachtig gebied dat uitnodigt tot een mooie wandeling. Ik kwam onderweg vijf konikpaarden tegen. Wandel je mee?
 10. Tips voor het wandelen van een lange wandeling
  In deze blog geef ik je tips voor het wandelen van een lange wandeling. Tijdens mijn wandelingen zocht ik voornamelijk de natuur op, op zoek naar rust en ruimte om alles om me heen te vergeten. Hoe rustiger hoe beter. Maar voor ik op pad ging moest ik wel dingen regelen en kopen. Ik ben niet iemand die onvoorbereid gaat wandelen, ik wil mijn wandelroute voorbereiden. In deze blog geef ik je tips voor het wandelen van een lange wandeling organiseert. Hoe bereid je je voor? Wat neem je zeker mee en wat niet.
 11. Food, Fashion & Design wandeling in Rotterdam
  De Food, Fashion & Design wandeling in Rotterdam is een leuke wandeling langs een paar leuke plekken in Rotterdam. Niet dat ik nu zo van de Food, Fashion & Design ben, maar de hotspots trekken me wel. De winkels en eetgelegenheden laat ik links liggen. Op naar Rotterdam voor deze wandeling van 9 kilometer vanaf Rotterdam Centraal Station langs o.a. de Markthal, de kubuswoningen en de luchtbrug.
 12. Museumtip #35 : Zandvoorts Museum – Zandvoort
  In Zandvoorts Museum in Zandvoort zijn naast de wisseltentoonstelling andere leuke aspecten te zien, zoals stijlkamers, schilderijen, scheepsmodellen, foto’s en boven bevinden zich de Wonderkamer en het Kees de Muis Huis. In deze blog lees je alles over het Zandvoorts Museum in Zandvoort.

Landgoed Heidestein-Bornia tijdens de Trage Tocht Driebergen Trage Tocht Driebergen

 

De artikelen die in november verschenen op JTravel

In november 2023 verschenen er geen nieuwe artikelen op JTravel. Mijn streven is om in december weer nieuwe artikelen op mijn nieuwe website te publiceren.

 

Aangepaste berichten in november op JTravelBlog

Ik heb in november 1 blog op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal heb omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In november werden de kandidaten en de locatie (Mexico) voor het seizoen 2024 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 6 januari 2024 gaat heel Nederland zich weer afvragen ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Ik heb er nu al zin in. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.

Mexico, in 2008 en 2024 de locatie voor 'Wie is de Mol?' Mexico, in 2008 en 2024 de locatie voor ‘Wie is de Mol?’

 

Aangepaste artikelen in november op JTravel

Ik heb in november geen artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor december? Mijn plannen zijn om weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. Eind december ga ik in verband met de kerstdagen en oud & nieuw naar mijn ouders in Groningen. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. Ook wil ik mijn website verder afmaken qua styling en aanpassingen.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen #jtravelblog #jtravel In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen #jtravelblog #jtravel In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen #jtravelblog #jtravel

In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen #jtravelblog #jtravel In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen#jtravelblog #jtravel In november 2023 maakte ik wandelingen in Rotterdam, Hoofddorp en de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht twee musea en een kerststallententoonstelling in Zandvoort. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2023 #amsterdamsewaterleidingduinen #zandvoort #hoofddorp #rotterdam #wandelen #jtravelblog #jtravel

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com