Juni 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens etappe 15 van het Westerborkpad, mei 2022

 

De tijd vliegt, de maand juni is al weer voorbij. Het eerste half jaar van 2022 zit er al weer op. Het was qua weer en bezigheden een mooie en drukke maand. De maand is weer voorbij gevlogen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In juni 2022 heb ik 4 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en heel veel foto’s bewerkt. Ik heb geen tijd gehad om blogs en artikelen aan te passen. Wel heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

In april en mei schreef ik niet meer zoveel weg wilde, uiteindelijk ben ik er deze maand 4 keer op uitgetrokken. Ik liep twee etappes van het Westerborkpad, bezocht opnieuw Floriade Expo 2022 in Almere en maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik had nog een uitje gepland maar vanwege de verwachte slechte weersverwachtingen (waar uiteindelijk niets van terecht kwam) stelde ik dit uitje naar de eerste dag van juli.

Het is een rare maand met oplopende coronacijfers, heftige boerenprotesten die in mijn ogen veel te ver gaan en niet meer gaan over het oorspronkelijke probleem: de stikstofproblematiek en de nog altijd voortdurende oorlog in Oekraïne.

In deze blog Juni 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand juni. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in juni mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in juni 2022

 • Ik ben er in juni in totaal 4x op uitgetrokken. Ik liep de 15+16e etappe van het Westerborkpad van Station Nunspeet naar Station ’t Harde en van Station ’t Harde via Elburg terug naar Station ’t Harde, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en bezocht opnieuw de Floriade Expo 2022 in Almere.

Juni 2022: natuurgebied De Haere tijdens de 15e etappe van het Westerborkpad, een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Floriade Expo 2022 in Almere en Museum Sjoel in Elburg tijdens de 16e etappe van het Westerborkpad Juni 2022: natuurgebied De Haere tijdens de 15e etappe van het Westerborkpad, een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Floriade Expo 2022 in Almere en Museum Sjoel in Elburg tijdens de 16e etappe van het Westerborkpad

 

 • In juni 2022 heb ik geen tijd gehad voor het aanpassen van artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. De reden is dat ik in juni heel veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven heb. Het vordert niet heel snel op het moment.
 • In juni heb ik 3011 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in juni plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In juni 2022 lees ik:  Hildegard van Irma Joubert, een boek waar ik in mei aan begin en in juni uitlees, Wild van Cheryl Strayed, Vogeleiland van Marion Pauw, Wonder van Danielle Steel en een deel van het boek Geen van ons keek om van Tahmina Akefi. De rest van dit boek lees ik in juli.

 • In juni verschijnen er 3 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in juni 11 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort qua bezoekersaantallen iets minder dan de afgelopen twee maanden. De maand juni staat qua bezoekersaantallen in de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat juni 2022 voor JTravelBlog nog net in de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in juni weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog valt deze maand tegen. Sociale media berichten voor JTravel laten wel weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in juni

Deze maand 4 dezelfde artikelen in deze top 5 als in mei, alleen de volgorde is anders. Het artikel Reisschema Texel heeft al eerder in dit overzicht hebben gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 3. Reisschema Texel
  In dit artikel heb ik dag voor dag mijn reisschema de routekaarten van mijn 6-daagse vakantie naar Texel beschreven.
 4. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 5. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.

De haven van Texel De haven van Texel

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in juni

In juni staat er een nieuwe blog in deze top 5. Vier blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. De andere blog (Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties) heeft al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 4. De Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland
  Wandelaars kunnen met de Lange-Afstand-Wandelpaden (LAW’s) in Nederland hun hart ophalen. Er zijn op het moment 23 van deze Lange-Afstand-Wandelpaden. De Lange-Afstand-Wandelpaden worden beschreven op de website van Wandelnet en van elk Lange-Afstand-Wandelpad is een aparte gids te koop. In deze blog neem ik je in het kort mee langs de 23 Lange-Afstand-Wandelpaden in Nederland.
 5. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.

Koopmanshuizen op de Zaanse Schans Koopmanshuizen op de Zaanse Schans

 

Foto van de maand juni

Mijn foto van de maand juni 2022 is een foto die ik van een juveniel (jonge) bonte specht in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Juveniel bonte specht in de Amsterdamse Waterleidingduinen Juveniel bonte specht in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in juni

Mijn beste instagram post van juni 2022 is een foto die ik in mei tijdens mijn Trage Tocht Haarlem bij Buitenplaats Elswout maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van juni

Voor mijn website JTravel is de pin over mijn voorbereiding op mijn vakantie op Texel in 2017 de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand Wandelen in de binnenstad van Groningen. De pin voor Texel heeft al eerder in dit overzicht gestaan. De pin van mijn wandeling in de binnenstad van Groningen nog niet.

Alles over mijn korte voorbereiding van 6 daagse vakantie op het Nederlandse Waddeneiland Texel lees je hier. Lees je mee? #texel #nederland #waddeneiland #voorbereiding #jtravel #jtravelblog Ik maakte een mooie stadswandeling in Groningen. Dit is mijn route. Wandel je mee? #groningen #wandelen #stadswandeling #ergaatnietsbovengroningen #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in juni verschenen op JTravelBlog

In juni 2022 verschenen er in totaal 11 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Review : Fotopuzzel met doos van Fotocadeau.nl
  Van Fotocadeau.nl ontving ik een tijd geleden een e-mail of ik in ruil voor een review interesse heb voor een gratis product uit hun collectie. Ik kies voor deze review een fotopuzzel met doos van Fotocadeau.nl. Uiteindelijk kies ik voor twee puzzels van 1000 stukjes van twee foto’s die ik in april 2022 maakte: één van 3 vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en één van de Alstroemeriashow in de Keukenhof.
 2. Wandelgids ‘Op schoolreisje’
  De wandelgids ‘Op schoolreisje’ is een wandelgids met 10 onderwijshistorische wandelingen met een lengte tussen 7 en 16 kilometer in Nederland, van Zwolle tot Haarlem en van Earnewâld tot aan Rotterdam. Wandel je mee?
 3. Mei 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand mei 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand mei voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 4. Museumtip #23 : Huis Barnaart – Haarlem
  Huis Barnaart is een monumentaal herenhuis aan de Nieuwe Gracht in het centrum van Haarlem. Huis Barnaart is sinds juli 2021 te bezoeken als museum(huis). Huis Barnaart is in neoclassistische stijl gebouwd. Je kunt hier rondlopen en doen alsof jij één van de bewoners van het pand bent. Waan je in het begin van de 19e eeuw. Je mag overal op en aanzitten en alle kastdeuren mogen worden opengetrokken. Neem ook eens plaats op één van de mooie stoelen of banken.
 5. Trage Tocht Haarlem langs De Bolwerken, Elswout en de Haarlemmerhout
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling in Haarlem: de Stadse Tocht langs de Bolwerken, Buitenplaats Elswout en de Haarlemmerhout. Het begin van deze route (NS-Station Haarlem) is voor mij bekend terrein, maar tot het laatste deel van de Haarlemmerhout niet. Deze wandelroute gaat via het de Bolwerken aan de achterkant van het station, via het buitengebied naar Buitenplaats Elswout en via een deel van Aerdenhout loop ik via de Haarlemmerhout Haarlem weer in.
 6. Je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht
  Iedereen heeft de afgelopen tijd de chaos op luchthaven Schiphol gezien of zelf ervaren. Passagiers die hun vluchten misten of vluchten die plotseling geannuleerd werden. De reden was een personeelstekort en drukte vanwege de vakanties. Dit leidde tot lange rijen bij de incheckbalies en paspoortcontroles en lange wachttijden bij de bagagebanden en het regende annuleringen. In deze blog heb ik je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht op een rijtje gezet.
 7. Wandeling in havenstad IJmuiden
  Ik maakte een wandeling in havenstad IJmuiden. Ik wandelde een stuk langs het Noordzeekanaal met alle bedrijvigheid van dien, door de havens, de vuurtorens, de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en langs het strand, waar ik door de opstekende wind gezandstraald werd. Alles over deze wandeling in havenstad IJmuiden lees je in deze blog.
 8. Bijzondere natuurhuisjes op de Nederlandse Waddeneilanden
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes op de Nederlandse Waddeneilanden voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties op de Nederlandse Waddeneilanden verblijft.
 9. Westerborkpad etappe 15 : Station Nunspeet – Station ’t Harde
  Het verslag van etappe 15 van het Westerborkpad van Station Nunspeet naar Station ’t Harde over een afstand van 11,6 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 10. Wat is er te zien op de Floriade Expo 2022 in Almere
  Ik bezocht eind mei en half juni de Floriade Expo 2022 in Almere. In deze blog vertel ik je alles wat je kunt verwachten tijdens deze tuinbouwtentoonstelling in Almere die eens in de 10 jaar wordt gehouden en alles wat je moet weten om er een mooie en leerzame dag van te maken.
 11. Informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere
  Ik bezocht eind mei en half juni de Floriade Expo 2022 in Almere. In deze blog geef ik je de (praktische) informatie voor je bezoek aan deze tuinbouwtentoonstelling in Almere die eens in de 10 jaar wordt gehouden en alles wat je moet weten om er een mooie en leerzame dag van te maken.

Almeerse Wolunie op de Floriade Expo 2022 in Almere Almeerse Wolunie op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

De artikelen die in juni verschenen op JTravel

In juni 2022 verscheen er 3 nieuwe artikelen op JTravel: twee artikelen over de etappes 10 t/m 14 van het Westerborkpad tussen Station Amersfoort Schothorst naar Station Nunspeet en een artikel met veel foto’s van voornamelijk vossen die ik tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen zag:

 1. Westerborkpad etappe 10 t/m 14 : Station Amersfoort Schothorst – Station Nunspeet en Foto’s van de etappes 10 t/m 14 van het Westerborkpad : Station Amersfoort Schothorst – Station Nunspeet
  Een verslag van etappe 10 tot en met 14 van de lange-afstandswandeling Westerborkpad. Deze vijf etappes lopen van Station Amersfoort Schothorst naar Station Nunspeet. Mijn belevenissen en mijn route leest u in dit artikel.In het andere artikel mijn foto’s die ik tijdens deze wandelingen maakte.
 2. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 14 juni 2022
  Mijn 7e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Ook nu zie ik maar liefst 8 vossen waaronder veel vossenwelpen. Ze zitten nu op verschillende plekken. De welpen zijn groot geworden. Ik spotte ook nog veel libelles, zonnedauw en een juveniel bonte specht. De vele foto’s zie je in dit artikel. 

Het Verscholen Dorp tijdens de 14e etappe van het Westerborkpad Het Verscholen Dorp tijdens de 14e etappe van het Westerborkpad

 

Aangepaste berichten in juni op JTravelBlog

Ik heb in juni 1 blog op JTravelBlog aangepast. Ik heb geen oude blogs aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties snel weer oppakken maar dat zal waarschijnlijk pas in augustus zijn, gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden.  

 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

 

Aangepaste artikelen in juni op JTravel

Ik heb in juni 4 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb geen oude blogs aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties snel weer oppakken maar dat zal waarschijnlijk pas in augustus zijn, gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden.  

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 14 juni 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Op schoolreisje’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de het artikel over etappe 10 tot en met 14 van het Westerborkpad van Station Amersfoort Schothorst naar Station Nunspeet. heb ik foto’s met de links naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan dit artikel.

Wandelgids 'Op schoolreisje' Wandelgids ‘Op schoolreisje’

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor juli? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken, op zoek naar de vossenwelpen. Ook het wandelen van een etappe van het Westerborkpad staat weer op rol. En ik ga eindelijk weer een weekje naar Groningen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog

In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog In juni 2022 liep ik twee etappes van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag maar liefst 8 vossen en bezocht ik de Floriade Expo 2022 in Almere. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #floriadeexpo2022 #floriade #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com