November 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow op het strand van Scheveningen, november 2022

 

November 2022 is ook al weer voorbij. Een maand met redelijk veel regen, kortere dagen en soms lage temperaturen. Ik heb in november 2022 vier uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en heel veel foto’s bewerkt. Ik heb verschillende artikelen en een blog aangepast. Ik had deze maand eindelijk tijd om veel werk achter de schermen te verstouwen. Ook heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand.

Ik maak me net als de afgelopen maanden nog steeds zorgen over de stijgende inflatie, de steeds maar stijgende energietarieven (gelukkig krijgt iedereen de komende twee maanden € 190,– per maand tegemoetkoming en komt er een energieplafond per 1 januari 2023). Ook de altijd voortdurende oorlog in Oekraïne baart nog altijd grote zorgen. Gezien de onvoorspelbaarheid van het Kremlin, vrees ik het ergste aangezien Oekraïne doorgaat met het terugveroveren van het oostelijk deel van hun eigen grondgebied en Rusland maar belangrijke plekken en energieinstallaties blijft bombarderen. Het omstreden WK-voetbal in Qatar is bezig. Als deze blog verschijnt is de poulefase voorbij en is Nederland 🇳🇱  geplaatst voor de achtste finale die ook al gespeeld is.

In deze blog November 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand november. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in november mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in november 2022

 • Ik ben er in november 4x op uitgetrokken. Ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik drie vossen zag, ik maakte een knooppuntewandeling in Zaandam, ik bezocht de tentoonstelling ‘Tuin der Lusten’ en de rest van Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en op de laatste dag van de maand liep ik de havenwandeling Amsterdam.

November 2022: Tsaar Peterroute in Zaandam, de Amsterdamse Waterleidingduinen, tentoonstelling Tuin der Lusten in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en een wandeling door havenstad Amsterdam November 2022: Tsaar Peterroute in Zaandam, de Amsterdamse Waterleidingduinen, tentoonstelling Tuin der Lusten in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen en een wandeling door havenstad Amsterdam

 

 • In november 2022 heb ik 5 artikelen en een blog op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in november veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven. Vooral de artikelen zullen later gepubliceerd worden. Qua blogs ben ik begonnen met het schrijven van de jaaroverzichten die eind deze maand en begin januari verschijnen.
 • In november heb ik 2.707 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat Twitter is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, ben ik me gaan oriënteren op alternatieven. Ik heb me in november aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten. Een ander ding dat ik deze maand onder handen heb genomen zijn de hoogtepunten in mijn profiel op Instagram.
 • Ook in november  plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In november 2022 lees ik een deel van het boek Zonder een woord van Linwood Barclay, het indrukwekkende ’t Hooge Nest van Roxane van Iperen, deel 5 van de Terloops serie De Groef van Maartje Wortel, Het meisje uit de trein van Irma Joubert en een deel van het boek Het spoor van de liefde van Irma Joubert. De laatste twee boeken zijn de eerste twee delen van een trilogie. Deel drie wil ik in december lezen als ik deel 1 uit heb. Ik kwam er tijdens het lezen van deel 2 achter dat het een trilogie was. Maar deel 2 was heel goed los te lezen.

 • In november verschijnen er 2 nieuw artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in november 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in november aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in november qua bezoekersaantallen lager dan de afgelopen maanden, maar voor beide websites was november 2022 wel de beste novembermaand ooit. Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in november weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest zijn ten opzichte van de vorige maanden weer gedaald. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in november

Deze maand vier dezelfde artikelen in deze top 5 als in oktober, alleen de volgorde is anders. Het artikel Hofjes in Leiden heeft al eerder in deze lijst gestaan.

 1. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal Heemstede, een bos van meer dan 80 hectare. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik ben er in de herfst geweest en vond een bos vol paddenstoelen. Maar ik kom zeker terug om ook Wandelbos Groenendaal in de andere jaargetijden vast te leggen. Ik ben heel benieuwd naar de bloeiende rododendrons in het voorjaar.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Koepelkathedraal in Haarlem
  De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht, de Wezens van de kathedraal bezocht en ik heb het mysterie van de rode robijn opgelost.
 4. Ferro Dome in Rotterdam
  Tijdens de Rotterdam Makers District Instameet bezocht ik als laatste locatie de Ferro Dome. De Ferro Dome is gevestigd in de Ferro fabriek, een voormalige emaillefabriek. Toen ik er was, was het een gave locatie met veel street art. Ik heb geen idee of dat nog zo is. Want toen was er sprake van dat dit een uitgaansgelegenheid zou worden. Of dat ook doorgegaan is, weet ik niet, ik ben er niet weer geweest.
 5. Hofjes in Leiden
  In Leiden heb ik verschillende hofjes bezocht en deze voor je op een rijtje gezet. Als ik weer een keer in Leiden ben en een hofje bezoek wordt dit artikel aangevuld. Ik heb van de 35 hofjes in Leiden nog veel te bekijken. Ik moet dus hoog nodig weer een keer naar Leiden. Thuis heb ik een boekje liggen met een hofjeswandeling van Leiden.

De Beukenlaan in de lente in Wandelbos Groenendaal in Heemstede De Beukenlaan in de lente in Wandelbos Groenendaal in Heemstede

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in november

In november staan vier dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, alleen de volgorde is verandert. De blog over mijn street art wandeling in Haarlem is weer terug in dit overzicht van de meest gelezen blogs.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In het laatste weekend van november werden de kandidaten en de locatie (Zuid-Afrika) voor het seizoen 2023 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 7 januari 2023 gaat heel Nederland zich weer afvragen ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Ik heb er nu al zin in. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie. Het seizoen 2023 moet nog vermeld worden.
 3. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 4. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 5. Street art wandeling in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien, want een paar kon ik niet vinden en bij het schrijven van deze blog kwam ik er achter dat er nog een paar werken in het centrum van Haarlem zijn. Ook in de wijk Schalkwijk zijn een paar street art murals. Hier lees je waar je de street art in Haarlem kunt vinden.

Street art van Sidney Waerts op de hoek van de Pieter Kiesstraat en de Johan van Vlietstraat in Haarlem Street art van Sidney Waerts op de hoek van de Pieter Kiesstraat en de Johan van Vlietstraat in Haarlem

 

Foto van de maand november

Mijn foto van de maand november 2022 is een foto van een vos die ik tijdens mijn bezoek half november aan de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, november 2022 Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in november

Mijn beste Instagram post van november 2022 is een foto die ik in september bij De Theefabriek in het Groningse Houwerzijl maakte. Mijn likes zijn de afgelopen maanden drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van november

Voor mijn website JTravel is de pin Fort de Schans in Oudeschild op Texel de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas.

Net buiten Oudeschild op Texel ligt Fort de Schans, een oase van rust. Er leven vogels, insecten en kleine zoogdieren. Vanaf de wallen heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Meer over Fort de Schans lees op mijn website. Lees je mee? #fortdeschans #oudeschild #texel #jtravel #jtravelblog Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in november verschenen op JTravelBlog

In november 2022 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 • De top 25 bestemmingen van National Geographic voor 2023
  In deze blog geef ik je een dosis reisinspiratie met de top 25 bestemmingen van National Geographic voor 2023. Elk jaar jaar verschijnt de top 25 bestemmingen van National Geographic, onderverdeeld in vijf categorieën: Familie, Avontuur, Cultuur, Natuur en Community. Welke plekken staan er op deze lijst? Lees snel verder.
 • Oktober 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand oktober 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand oktober voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 • Museumtip #27 : De Theefabriek – Houwerzijl
  De Theefabriek in Houwerzijl is een unieke combinatie van een theemuseum, theeschenkerij en een theewinkel. Houwerzijl ligt in de provincie Groningen. De Theefabriek is een paradijs voor de theeliefhebber. Een aanrader. In deze blog lees je alles over De Theefabriek.
 • Wandeling door Benoordenhout in Den Haag
  Ik maakte een wandeling door Benoordenhout in Den Haag. Ik wandelde langs het bekende Malieveld, langs mooie gebouwen, door het rosarium, over landgoederen zoals Arendsdorp/Oostduin, Clingendael met de Oud-Hollandse en Japanse Tuin en Oosterbeek en door het Haagse Bos terug naar Den Haag Centraal Station. De bossen stonden vol met paddenstoelen en de Japanse Tuin was open. Alles over deze wandeling door Benoordenhout in Den Haag lees je in deze blog.
 • Mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Flevoland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Flevoland verblijft.
 • Tips voor een bezoek aan Hanzestad Hattem
  Hanzestad Hattem is een leuke stad om een dag door te brengen. Er is genoeg te zien en doen. De stad staat vol monumenten, kent maar liefst drie musea, er zijn leuk straatje en terrasjes en je kunt uitwaaien aan de IJssel. Hattem heeft in het centrum ook leuke winkels. In deze blog lees je wat je allemaal kunt zien en doen in Hanzestad Hattem.
 • Lonely Planet’s Best in Travel 2023
  Lonely Planet’s Best in Travel 2023 verschijnt half november en heeft een nieuwe opzet. Geen indeling meer naar landen, steden en regio’s, maar naar betekenisvolle ervaringen. De reden volgens Lonely Planet: de lezer hunkert naar betekenisvolle ervaringen. De topbestemmingen zijn gerangschikt op basis van de kwaliteit van de reis en niet langer geografisch. Niet de plaats, maar het doel van de reis staat centraal. De Lonely Planet’s Best in Travel 2023 is onderverdeeld in vijf reistypes: eten, reizen, verbinden, leren of tot rust komen. In deze blog de lijst met 30 bestemmingen die je gezien moet hebben.
 • De Hollandse Wildspot route
  Ik fietste de Hollandse Wildspot route, een fietstocht van 37 kilometer om de Amsterdamse Waterleidingduinen. Wild, zoals damherten of vossen heb ik tijdens deze fietstocht niet gezien, helaas. In deze blog vertel ik je mijn route en alles wat ik onderweg aan leuke dingen tegenkwam. Ook leg ik je uit hoe de fietsknooppunten werken.
 • Tsaar Peterroute in Zaandam
  Ik liep de Tsaar Peterroute in Zaandam. De wandelroute begint bij het station van Zaandam bij knooppunt 29. Zoals elke knooppuntenwandeling kun je de wandeling op elk knooppunt beginnen en ook in tegenovergestelde richting lopen. Deze wandelroute is een stadswandeling door het centrum van Zaandam waarbij je langs een paar plekken loopt die herinneren aan het verblijf van de bekende Russische tsaar Peter de Grote in Zaandam. Wandel je mee in het spoor van Tsaar Peter in Zaandam?

Japanse Tuin op Landgoed Clingendael in Den Haag tijdens mijn wandeling door Benoordenhout Japanse Tuin op Landgoed Clingendael in Den Haag tijdens mijn wandeling door Benoordenhout

 

De artikelen die in november verschenen op JTravel

In november 2022 verschenen er 2 nieuwe artikelen op JTravel.

Een damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen, oktober 2022 Een damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in november op JTravelBlog

Ik heb in november geen blog op JTravelBlog aangepast. Ik heb een oude blog nagelezen en aangepast en voorzien van meer informatie en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet. Het aanpassen is iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 

Aangepaste artikelen in november op JTravel

Ik heb in november 7 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb een aantal oude artikelen aangepast, eindelijk had ik weer even tijd om oude artikelen na te lezen, aan te passen en te voorzien van meer informatie en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet. Het aanpassen is iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 28 oktober en 14 november 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de artikelen over mijn wandelingen op Buitenplaats Elswout in Overveen en foto’s van deze wandeling heb ik foto’s met de links naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Bollenstreek
  Dit artikel is aangevuld met mijn bezoeken aan de Bollenstreek in 2022.
 • Noordelijk Scheepvaartmuseum en Foto’s van het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen
  Het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen heeft een nieuwe naam gekregen. Ik kreeg een e-mail van het museum met het verzoek om de tekst aan te passen. De nieuwe titel is Museum aan de A voorheen het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen en Foto’s van het Museum aan de A voorheen het Noordelijk Scheepvaartmuseum in Groningen. Ook de tekst is aangepast.
 • Hortus Botanicus Leiden
  Ik kreeg een e-mail van de Hortus Botanicus in Leiden met de vraag om mijn artikel aan te passen omdat er dingen niet helemaal meer klopten. Het kopje bereikbaarheid en toegankelijkheid zijn uitgebreid. Ik heb iets aangepast maar nog niet de nieuwe prijzen voor 2023 want het jaar 2022 is nog niet voorbij.

Tulpen in de Bollenstreek Tulpen in de Bollenstreek

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor december? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken en de planning is om na twee jaar kerst in mijn uppie ‘gevierd’ te hebben om weer naar Groningen af te reizen om de feestdagen met mijn ouders en broer te vieren. Ik ben voorlopig, vanwege de wintertijd, gestopt met het wandelen van etappes van het Westerborkpad. Mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog

In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog In november 2022 maakte ik wandelingen in Zaandam en Amsterdam en in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik bezocht Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #november2022 #zaandam #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #museumbeeldenaanzee #scheveningen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com