Oktober 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens etappe 20 van het Westerborkpad, oktober 2022

 

De prachtige maand oktober is ook al weer voorbij. Een heerlijk warme maand met de veranderde natuur. Ik heb in oktober 2022 zes uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en heel veel foto’s bewerkt. Ik heb slechts twee artikelen aangepast. Ik had geen tijd meer deze maand. Wel heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand.

Ik maak me nog steeds zorgen over de stijgende inflatie, de steeds maar stijgende energietarieven (gelukkig krijgt iedereen de komende twee maanden € 190,– per maand tegemoetkoming en komt er een energieplafond per 1 januari 2023). Ook de altijd voortdurende oorlog in Oekraïne baart nog altijd grote zorgen. Gezien de onvoorspelbaarheid van het Kremlin, vrees ik het ergste aangezien Oekraïne doorgaat met het terugveroveren van het oostelijk deel van hun eigen grondgebied en Rusland maar belangrijke plekken blijft bombarderen.

In deze blog Oktober 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand oktober. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in oktober mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in oktober 2022

 • Ik ben er in oktober 6x op uitgetrokken. Ik maakte mooie herfstwandelingen op Buitenplaats Elswout in Overveen, in de Amsterdamse Waterleidingduinen en door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin. Ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar het gehucht Lichtmis en op de laatste dag van oktober maakte ik een fietstocht om de Amsterdamse Waterleidingduinen, de Hollandse Wildspotroute, geen wild gezien maar wel lekker gefietst via knooppunten.

Oktober 2022: Buitenplaats Elswout in Overveen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en de wandeling door Benoordenhout in Den Haag Oktober 2022: Buitenplaats Elswout in Overveen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en de wandeling door Benoordenhout in Den HaagOktober 2022: Etappe 20 van het Westerborkpad in Zwolle, de Amsterdamse Waterleidingduinen en de Hollandse Wildspotroute Oktober 2022: Etappe 20 van het Westerborkpad in Zwolle, de Amsterdamse Waterleidingduinen en de Hollandse Wildspotroute

 

 • In oktober 2022 heb ik slechts twee artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast en het SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in oktober veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In oktober heb ik 3.254 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • In oktober meldde ik aan bij Buy me a Coffee. Ik had dat al vaker bij sommige bloggers gezien maar deze maand heb ik me eindelijk aangemeld en mijn eigen draai aan de css code gegeven waardoor het past bij de kleurstellingen van deze website.

 • In oktober verschijnen er 10 nieuw artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in oktober 10 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in oktober aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in oktober qua bezoekersaantallen geweldig. De maand oktober staat qua bezoekersaantallen in de top 5 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat oktober 2022 voor JTravelBlog zelfs op de tweede plaats van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in oktober weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog laten weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in oktober

Deze maand 3 dezelfde artikelen in deze top 5 als in september, alleen de volgorde is anders. Het artikel De Koepelkathedraal in Haarlem en de Ferro Dome in Rotterdam hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

  1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
   Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
  2. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
   Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal Heemstede, een bos van meer dan 80 hectare. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik ben er in de herfst geweest en vond een bos vol paddenstoelen. Maar ik kom zeker terug om ook Wandelbos Groenendaal in de andere jaargetijden vast te leggen. Ik ben heel benieuwd naar de bloeiende rododendrons in het voorjaar.
  3. Hofjeswandeling in Haarlem
   Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
  4. Ferro Dome in Rotterdam
   Tijdens de Rotterdam Makers District Instameet bezocht ik als laatste locatie de Ferro Dome. De Ferro Dome is gevestigd in de Ferro fabriek, een voormalige emaillefabriek. Toen ik er was, was het een gave locatie met veel street art. Ik heb geen idee of dat nog zo is. Want toen was er sprake van dat dit een uitgaansgelegenheid zou worden. Of dat ook doorgegaan is, weet ik niet, ik ben er niet weer geweest.
  5. Koepelkathedraal in Haarlem
   De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht, de Wezens van de kathedraal bezocht en ik heb het mysterie van de rode robijn opgelost.

De koepelgalerij tijdens mijn speurtocht in het kader van het 'Mysterie van de Rode Robijn' in de KoepelKathedraal in Haarlem De koepelgalerij in de KoepelKathedraal in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in oktober

In oktober staan vier dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, alleen de volgorde is verandert. De blog over de burlende herten is weer terug in dit overzicht van de meest gelezen blogs.

 1. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 2. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 3. Burlende damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Het is oktober en dus bronstijd en burltijd voor de damherten 🦌 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een must voor fotografen en natuurliefhebbers. Vaste bezoekers van de Amsterdamse Waterleidingduinen weten waar de damherten te vinden zijn. Elk jaar probeer ik de Amsterdamse Waterleidingduinen tijdens de burltijd te bezoeken. In deze blog alles over deze bijzondere maand in de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 4. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 5. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.

Burlend damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen, oktober 2022 Burlend damhert in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Foto van de maand oktober

Mijn foto van de maand oktober 2022 is een foto van een vliegenzwam die ik tijdens mijn wandeling door Benoordenhout in Den Haag maakte.

Vliegenzwam op Landgoed Clingendael in Den Haag tijdens mijn wandeling door Benoordenhout Vliegenzwam op Landgoed Clingendael in Den Haag tijdens mijn wandeling door Benoordenhout

 

Beste Instagram-post in oktober

Mijn beste Instagram post van oktober 2022 is een foto die ik vorige maand van de Dijkpoort in Hattem maakte tijdens de 19e etappe van het Westerborkpad van Hanzestad Hattem naar Station Zwolle. Mijn likes zijn de afgelopen maanden drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van oktober

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s Hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in oktober verschenen op JTravelBlog

In oktober 2022 verschenen er in totaal 10 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. September 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand september 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand september voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Terloops reeks van Uitgeverij van Oorschot
  In de boeken uit de ‘Terloops’ reeks van Uitgeverij van Oorschot neemt in elk deel een andere schrijver je mee op zijn of haar favoriete wandeling. De boeken zijn rijk geïllustreerd met kaarten, tekeningen, en foto’s. Een leuke serie. Ik lees ze via de bibliotheek. Inmiddels heb ik vier van de boeken uit deze serie gelezen. Ik lees ze van oud naar nieuw.
 3. Westerborkpad etappe 19 : Hattem – Station Zwolle
  Dit is mijn verslag van etappe 19 van het Westerborkpad van Hattem naar Station Zwolle over een afstand van 7,- kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 4. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Overijssel voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Overijssel variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Overijssel verblijft.
 5. Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’
  De wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’ is een wandelgids met 20 overzichtelijke wandelingen van 6 tot 10 kilometer over de talloze kruip-door-sluip-door-paadjes rond de steden Arnhem en Nijmegen. Wandel je mee?
 6. Museumtip #26 : Nederlands Bakkerijmuseum – Hattem
  Het Nederlands Bakkerijmuseum biedt een uniek kijkje achter de schermen van het leven van de bakker. Het museum is ooit begonnen als particulier initiatief. Inmiddels is het uitgegroeid tot een professioneel belevingsmuseum. Een leuk dagje uit ook voor kinderen. Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is niet alleen een museum, maar er is ook een museumwinkel, een moderne bakkerij, een bakwinkel (die alleen op zaterdagochtend geopend is) en een poffertjessalon. Op het terras van het poffertjessalon kun je ook genieten van een kop koffie/thee met iets lekkers uit de bakkerij.
 7. Review : Onderzetters van Fotocadeau.nl
  Ik ben eerder dit jaar een langdurige samenwerking met Fotocadeau.nl aangegaan. Vanaf deze blog zie je af en toe een review in ruil voor een gratis product uit de collectie van Fotocadeau.nl. Dit keer gaat de review over onderzetters met eigen foto’s. De foto’s die ik gebruikt heb voor de onderzetters maakte ik tijdens mijn bezoek aan de Historische Tuin Aalsmeer.
 8. De oranje wandelroute Oranjekom vanaf ingang Oase in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Het is burltijd in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Tijd om een route die langs een plek gaat waar je burlende herten kunt spotten: de oranje wandelroute Oranjekom in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Oranjekom/Oase. Alles over deze wandeling lees je in deze blog.
 9. Recept : Poffert
  Een recept een typisch Gronings streekgerecht, poffert. Je maakt het met bloem of zelfrijzend bakmeel en rozijnen in een poffertpan. Je eet het met bruine suiker en gesmolten boter. Dat wordt smullen.
 10. Westerborkpad etappe 20 : Station Zwolle – Lichtmis
  Dit is mijn verslag van etappe 20 van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis over een afstand van 15,2 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.

Een zandpad tijdens de 20e etappe van het Westerborkpad Een zandpad tijdens de 20e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in oktober verschenen op JTravel

In oktober 2022 verschenen er 10 nieuwe artikelen op JTravel. Het artikel met foto’s die ik tijdens mijn wandeling eind oktober in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte, verschijnt volgende maand.

Het Grote Huis van Buitenplaats Elswout in Overveen Het Grote Huis van Buitenplaats Elswout in Overveen

 

Aangepaste berichten in oktober op JTravelBlog

Ik heb in oktober 1 blog op JTravelBlog aangepast. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet. Het aanpassen is iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, museum van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

 

Aangepaste artikelen in oktober op JTravel

Ik heb in oktober 6 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb een aantal oude artikelen aangepast, eindelijk had ik weer even tijd om oude artikelen na te lezen, aan te passen en te voorzien van meer informatie en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 30 september  en 12 oktober 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Wandelen rond Arnhem en Nijmegen’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.
 • Wandelingen in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de artikelen Mijn wandeling tussen Haarlem en Zandvoort en Foto’s van mijn wandeling tussen Haarlem en Zandvoort heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de artikelen over mijn wandelingen in Haarlem, het Gooi en het Westerborkpad en foto’s van mijn wandelingen heb ik foto’s met de links naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan deze twee artikelen.

Mijn wandeling in de Gooise natuur Mijn wandeling in de Gooise natuur

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor november? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Ik ben voorlopig, vanwege de wintertijd, gestopt met het wandelen van etappes van het Westerborkpad. Mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog

In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog In oktober 2022 maakte ik wandelingen over Buitenplaats Elswout in Overveen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, ik liep de 20e etappe van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Lichtmis, ik maakte door Benoordenhout in Den Haag met een bezoek aan de Japanse Tuin en ik fietste de Hollandse Wildspotroute. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #oktober2022 #buitenplaatselswout #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #benoordenhout #wildspotroute #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com