Augustus 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, augustus 2022

 

De bloedhete maand augustus is ook al weer voorbij. Ik heb in augustus 2022 vier uitstapjes gemaakt. Deze uitstapjes waren zo gepland dat ik niet met 27° C + aan de wandel was. Ik heb veel aan mijn beide websites gewerkt en heb eindelijk mijn achterstand in fotobewerking ingehaald. Ook heb eindelijk weer tijd gehad om blogs en artikelen aan te passen. Ook heb ik weer ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand.

Eind augustus reis ik eindelijk weer af naar Groningen voor een bezoek aan mijn ouders. Door de treinstakingen is het een reis met hindernissen. Mijn reis naar Groningen is een paar keer veranderd omdat de NS staakt op de data dat ik wil reizen waardoor ik Groningen niet kan bereiken met de trein. Lang leve het treinleven. In juli wilde ik al gaan maar ik was ziek waardoor dat helaas niet door kon gaan. Ik ben er in augustus 4 keer op uitgetrokken. Ik liep de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum,  ik maakte weer een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep een etappe van het Westerborkpad. Er waren dagen dat het me te heet was om te gaan wandelen.

Het gaat niet goed in Nederland en daar maak ik me best zorgen over de stijgende inflatie en hoge energietarieven, de asielcrisis en de altijd voortdurende oorlog in Oekraïne.

In deze blog Augustus 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand augustus. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in augustus mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in augustus 2022

 • Ik ben er in augustus in totaal 4x op uitgetrokken. Ik liep de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en bezocht onderweg de Wezepscheheide, het Anton Pieck Museum en het Nederlands Bakkerijmuseum.

Augustus 2022: Onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort, Trage Tocht Bussum, Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem tijdens de 18e etappe van het Westerborkpad en een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Augustus 2022: Onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort, Trage Tocht Bussum, Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem tijdens de 18e etappe van het Westerborkpad en een vos tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In augustus 2022 heb ik eindelijk weer tijd gehad om een aantal artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aan te passen en het SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in augustus veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven. Eindelijk heb ik alle foto’s die ik nog had liggen bewerkt.
 • In augustus heb ik 1.824 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in augustus plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In augustus 2022 lees ik een deel van Liefde van Danielle Steel, Ooit zal ik je weer zien van Ellen Lina, Je keek te ver van Marjoleine de Vos en Een onverwachte zomer van Marjoleine Tel. Het laatste boek is de eerste van een serie van 4 maar ik vond er niet veel aan, dus deel 2-4 lees ik niet. In de trein naar Groningen begin ik aan het boek Italië voor altijd van Nicky Pellegrino, één van de acht boeken die ik voor mijn verjaardag cadeau kreeg via de NS van Bookchoice.

 • In augustus verschijnen er 6 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in augustus 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in augustus aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in augustus qua bezoekersaantallen veel beter dan de afgelopen maanden. De maand augustus staat qua bezoekersaantallen op de eerste plaats van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat augustus 2022 voor JTravelBlog in de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in augustus weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog laten weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in augustus

Deze maand 3 dezelfde artikelen in deze top 5 als in juli, alleen de volgorde is anders. Het artikel Panoramaterras op Schiphol heeft volgens mij nog niet eerder in dit overzicht gestaan in tegenstelling tot het artikel reisschema Texel.

 1. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 4. Reisschema Texel
  In dit artikel heb ik dag voor dag mijn reisschema de routekaarten van mijn 6-daagse vakantie naar Texel beschreven.
 5. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.

Panoramaterras op Schiphol Panoramaterras op Schiphol

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in augustus

In augustus staat er één nieuwe blog in deze top 5. Vier blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand alleen in een andere volgorde. Eén blog (Informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere) heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan. Wat opvalt is dat de blog over de wereldkaarten deze maand van 1 naar 4 van de meest gelezen blogs is gezakt.

 1. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 2. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 3. Informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere
  In deze blog geef ik je de (praktische) informatie voor je bezoek aan deze tuinbouwtentoonstelling in Almere die eens in de 10 jaar wordt gehouden en alles wat je moet weten om er een mooie en leerzame dag van te maken. Aan Floriade Expo 2022 in Almere nemen meer dan 40 landen en honderden nationale inzendingen deel. Allemaal laten ze hun oplossingen zien om steden groener en gezonder te maken. Het hoofdthema van Floriade 2022 is Growing Green Cities. Op de Floriade Expo ontdek je creatieve, groene en duurzame oplossingen voor groene steden en kom je meer te weten over de groene initiatieven en duurzame technologieën voor tuinbouw, voeding, energie en gezondheid. De Floriade Expo beslaat 60 hectare! Er is veel te ontdekken, zoals een kabelbaan van 850 meter lang tussen de zuid- en noordkant van het Floriadepark, mooie landenpaviljoens in het Urban District en bloemententoonstellingen in The Green House in Hortus Avenue.
 4. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 5. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.

Kunstwerk Beehold op de Floriade Expo 2022 in Almere Kunstwerk Beehold op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Foto van de maand augustus

Mijn foto van de maand augustus 2022 is een foto die ik van een opengeklapt icarusblauwtje vlinder in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Icarusblauwtje in de Amsterdamse Waterleidingduinen Icarusblauwtje in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in augustus

Mijn beste Instagram post van augustus 2022 is een foto die ik in tijdens mijn wandeling van de 17e etappe van het Westerborkpad tussen Station ’t Harde en Station Wezep maakte. Instagram heeft een update gehad. Ik ben daar niet blij mee, want Instagram gaat steeds meer lijken op Tiktok met filmpjes en reels ipv de foto’s waar ze groot mee geworden zijn. Aan het eind van de maand wordt bekend dat de veranderingen teruggedraaid worden, gelukkig. Mijn likes zijn de afgelopen maanden ook drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van augustus

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s Hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand een pin die nog niet eerder in dit overzicht heeft gestaan: Street art wandeling in Haarlem.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. Welke dat zijn lees je in deze blog. #streetart #streetarthaarlem #haarlem #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in augustus verschenen op JTravelBlog

In augustus 2022 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Museumtip #24 : Museum Sjoel Elburg – Elburg
  Museum Sjoel Elburg is een verhalenmuseum over het (on)gewone dagelijks leven van twaalf joodse families die vanaf 1700 in Elburg hebben gewoond. Museum Sjoel Elburg toont de joodse geschiedenis op een boeiende manier. Het gebouw waar het museum is gevestigd, was van 1855 tot 1947 de synagoge van Elburg.
 2. Beste reistijd voor Namibië
  Wat is de beste reistijd voor Namibië is ongetwijfeld een vraag die bij je opkomt als je een reis door dit schitterende Afrikaanse land wilt maken. Namibië ligt op het zuidelijk halfrond. De seizoenen zijn omgedraaid ten opzichte van Nederland. Op het moment dat het in Nederland zomer is, is het in Namibië winter. Als het in Nederland winter is, is het in Namibië zomer. Het meest geschikte seizoen voor jouw reis hangt wanneer en waar je naar toe reist.
 3. Wandelgids ‘Wandelen in Gooi en Vechtstreek’
  De wandelgids ‘Wandelen in Gooi en Vechtstreek’ is een gids met veertien wandelingen in het Gooi en de Vechtstreek. In de veertien rondwandelingen ontdek je deze schitterende omgeving met heidevelden, buitenplaatsen en  architectuur. De routes tellen 10-18 kilometer. Sietske de Vet en Ad Snelderwaard nemen je mee op pad door deze mooie streek.
 4. Westerborkpad etappe 17 : Station ’t Harde – Station Wezep
  Dit is mijn verslag van etappe 17 van het Westerborkpad van Station ’t Harde naar Station Wezep over een afstand van 14 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 5. Review : Professional Line fotoboek van Saal Digital
  Op Facebook zag ik een oproep van Saal Digital dat ze op zoek waren professionals en gepassioneerde amateurfotografen die de Professional Line-fotoboeken willen testen. Ik ga de uitdaging aan en ontvang via de e-mail van € 100,– die ik inwissel voor een eigen ontworpen fotoboek Professional Line. Tegelijkertijd besluit hier een review over te schrijven. Ben ik tevreden over mijn Professional Line fotoboek van Saal Digital en raad ik aan om hier je fotoboeken te laten maken? Lees snel verder.
 6. Een bezoek aan het Verscholen Dorp bij Vierhouten
  Het Verscholen Dorp bij Vierhouten is een onderduikkamp uit de Tweede Wereldoorlog in de bossen van de Veluwe tussen Nunspeet en Vierhouten. Het Verscholen Dorp is een nagebouwd onderduikersdorp uit de Tweede Wereldoorlog dat bestaat uit drie hutten. Zij staan op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de hutten van het Verscholen Dorp stonden. Op een informatiepaneel lees je uitleg over het onderduikersdorp. Ook zijn er twee gedenkstenen geplaatst.
 7. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Drenthe variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Drenthe verblijft.
 8. Trage Tocht Bussum over de Bussumerheide en langs buitenplaatsen in ‘s-Graveland
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling in het Gooi: de Trage Tocht Bussum over de Bussumerheide en langs buitenplaatsen in ‘s-Graveland. Een wandeling over de heidevelden die op dat moment in bloei staan en door de bossen langs een paar buitenplaatsen. De heide staat in bloei, tijd om een heidewandeling te maken. De Bussumerheide is een van de mooie heidegebieden van Nederland.
 9. Wandelgids ‘Heuvelrughike’
  De wandelgids ‘Heuvelrughike’ is een andere wandelgids dan de wandelgidsen dan ik tot nu toe besproken heb. In plaats van losse wandelingen is dit een hike van in totaal 5 etappes en 92 kilometer over de Heuvelrug vanaf het Gooimeer in Huizen naar de Grebbeberg in Rhenen, van de Zuiderzee naar de Rijn.

Bussumerheide tijdens de Trage Tocht Bussum Bussumerheide tijdens de Trage Tocht Bussum

 

De artikelen die in augustus verschenen op JTravel

In augustus 2022 verscheen er 6 nieuwe artikelen op JTravel. Het artikel met foto’s die ik tijdens mijn wandeling in augustus in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte, verschijnt volgende maand.

 1. Mijn wandeling in het Amsterdamse Bos en in de heemparken in Amstelveen
  Mijn wandeling in het Amsterdamse Bos en in de heemparken in Amstelveen is een wandeling van 9,06 kilometer, uitgezet door Wandelnetwerk Noord-Holland. Het is een wandelroute door het oude deel van Amstelveen, door het Bloesempark en het Amsterdamse Bos en door een paar heemparken in Amstelveen. De wandelroute begint bij het Raadhuis in Amstelveen bij knooppunt 99. Onderweg wordt de route met blauwe pijlen en oranje knooppunten aangegeven. De route zie je in dit artikel.
 2. Foto’s van mijn wandeling in het Amsterdamse Bos en in de heemparken in Amstelveen
  Mijn wandeling in het Amsterdamse Bos en in de heemparken in Amstelveen is een wandeling van 9,06 kilometer, uitgezet door Wandelnetwerk Noord-Holland. Het is een wandelroute door het oude deel van Amstelveen, door het Bloesempark en het Amsterdamse Bos en door een paar heemparken in Amstelveen. De wandelroute begint bij het Raadhuis in Amstelveen bij knooppunt 99. Onderweg wordt de route met blauwe pijlen en oranje knooppunten aangegeven. De foto’s die ik onderweg maakte, zie je in dit artikel.
 3. Stadse Tocht Haarlem
  De Stadse Tocht Haarlem via de Bolwerken, Buitenplaats Elswout en de Haarlemmerhout heeft een lengte van 14 kilometer. De wandeling begint en eindigt bij NS-Station Haarlem. Je loopt via de Bolwerken aan de achterkant van het station, via het buitengebied naar Buitenplaats Elswout en via de Haarlemmerhout loop je door Haarlem Centrum terug naar NS-Station Haarlem. Een leuke wandeling in Haarlem. De route zie je in dit artikel.
 4. Foto’s van de Stadse Tocht Haarlem
  De Stadse Tocht Haarlem via de Bolwerken, Buitenplaats Elswout en de Haarlemmerhout heeft een lengte van 14 kilometer. De wandeling begint en eindigt bij NS-Station Haarlem. Je loopt via de Bolwerken aan de achterkant van het station, via het buitengebied naar Buitenplaats Elswout en via de Haarlemmerhout loop je door Haarlem Centrum terug naar NS-Station Haarlem. Een leuke wandeling in Haarlem. De foto’s die ik onderweg maakte, zie je in dit artikel.
 5. Mijn wandeling in de haven van IJmuiden
  De wandeling in havenstad IJmuiden is een wandeling van 12 kilometer langs het Noordzeekanaal met alle bedrijvigheid van dien, door de havens, langs de vuurtorens en de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en langs het strand. Het centrale thema tijdens deze wandeling is het Noordzeekanaal. Bijna alles wat je tijdens deze wandeling ziet, zoals de sluizen, de ontwikkeling van IJmuiden als woonplaats, de havens, de visserij, de hoogovens, de Atlantikwall, het IJmuiderstrand, zou er niet zijn geweest als het Noordzeekanaal niet was aangelegd. De route zie je in dit artikel.
 6. Foto’s van mijn wandeling in de haven van IJmuiden
  De wandeling in havenstad IJmuiden is een wandeling van 12 kilometer langs het Noordzeekanaal met alle bedrijvigheid van dien, door de havens, langs de vuurtorens en de bunkers uit de Tweede Wereldoorlog en langs het strand. Het centrale thema tijdens deze wandeling is het Noordzeekanaal. Bijna alles wat je tijdens deze wandeling ziet, zoals de sluizen, de ontwikkeling van IJmuiden als woonplaats, de havens, de visserij, de hoogovens, de Atlantikwall, het IJmuiderstrand, zou er niet zijn geweest als het Noordzeekanaal niet was aangelegd. De foto’s die ik onderweg maakte, zie je in dit artikel.

Bunkers uit de Tweede Wereldoorlog tijdens mijn wandeling in de haven van IJmuiden Bunkers uit de Tweede Wereldoorlog tijdens mijn wandeling in de haven van IJmuiden

 

Aangepaste berichten in augustus op JTravelBlog

Ik heb in augustus 3 blogs op JTravelBlog aangepast. Ik heb een oude blog aangepast, eindelijk had ik weer even tijd om een oude blog na te lezen en aan te passen. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet, want voor september moeten bijna alle blogs nog geschreven worden.

 • De leukste wandelboeken ter inspiratie voor je volgende wandeling
  Ik zag een leuk wandelboek die ik mijn lezers niet wilde onthouden. Deze heb ik in deze blog met de leukste wandelboeken ter inspiratie voor je volgende wandeling gezet.
 • De leukste reisboeken ter inspiratie voor je volgende reis
  Ik zag een leuk reisboek die ik mijn lezers niet wilde onthouden. Deze heb ik in deze blog met de leukste reisboeken ter inspiratie voor je volgende reis gezet.
 • JTravel
  Op deze pagina met links naar mijn andere website, staan de verschillende landen die ik heb bezocht. Op mijn andere website vind je alle informatie over de bestemmingen. is aangepast met foto’s en links van de Floriade Expo 2022 in Almere en Keukenhof 2022.

De leukste wandelboeken ter inspiratie voor je volgende wandeling De leukste wandelboeken ter inspiratie voor je volgende wandeling

 

Aangepaste artikelen in augustus op JTravel

Ik heb in augustus 5 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb een aantal oude artikelen aangepast, eindelijk had ik weer even tijd om oude artikelen na te lezen, aan te passen en te voorzien van meer informatie en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet.

Buitenplaats Elswout tijdens mijn Stadse Tocht Haarlem Buitenplaats Elswout tijdens mijn Stadse Tocht Haarlem

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor september? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Ook het wandelen van een etappe van het Westerborkpad staat weer op rol. En ik ga eindelijk weer een weekje naar Groningen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In augustus 2022 liep ik de onderwijshistorische wandeling van Haarlem naar Zandvoort en de Trage Tocht Bussum, ik liep de 18e etappe van het Westerborkpad van Station Wezep naar Hattem en ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2022 #haarlem #zandvoort #bussum #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com