Augustus 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in de Amsterdamse Waterleidingduinen, augustus 2021

 

Ook de maand augustus 2021 is alweer voorbij. In deze blog kijk ik terug op de afgelopen maand. In augustus 2021 heb ik 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor deze website geschreven, veel foto’s bewerkt, dingen aan mijn websites aangepast, een aantal artikelen aangepast en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De coronapandemie is nog niet ten einde. Ik houd me, ook nu ik volledig gevaccineerd ben, nog altijd strikt aan de maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en mondkapje op als ik boodschappen doe😷, ook al hoeft het niet meer. Ik merkte dat ik me nog steeds niet prettig voel in het openbaar vervoer waar ik steeds meer mensen zie die hun mondkapje niet of niet goed op hebben.

De Olympische Spelen in Tokio zijn uiteindelijk voor Nederland heel goed geëindigd. Ik heb genoten van de mooie medailles tijdens het atletiektoernooi.

In deze blog De maand augustus 2021 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand augustus. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in augustus mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in augustus 2021

 • Ik ben er in augustus 3x op uitgetrokken. Ik bezocht in augustus voor het eerst sinds september 2020 weer eens een museum: het Teylers Museum in Haarlem. Ook bezocht ik nog eens de beeldengalerij aan de Dreef in Haarlem (dit omdat ik niet tevreden was over mijn foto’s en ik er nu toch in de buurt was). Ook liep ik de achtste etappe van het Westerborkpad en wandelde ik in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ik wilde nog een uitstapje maken maar darmproblemen zorgden er voor dat ik een week thuis gebleven ben. De blogs over de achtste etappe van het Westerborkpad, de museumtip over het Teylers Museum, de wandeling langs de beeldengalerij in Haarlem en de fotoblog van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn in augustus verschenen. Eind augustus reisde ik voor het eerst in anderhalf jaar af naar Groningen om een week bij mijn ouders te blijven. Mijn moeder is jarig en nu kan het eindelijk weer.

Augustus 2021: Teylers Museum in Haarlem, de beeldengalerij in Haarlem, de Joodse begraafplaats in Amersfoort tijdens de 8e etappe van het Westerborkpad en een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen Augustus 2021: Teylers Museum in Haarlem, de beeldengalerij in Haarlem, de Joodse begraafplaats in Amersfoort tijdens de 8e etappe van het Westerborkpad en een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In augustus heb ik opnieuw een aantal artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast en SEO proof gemaakt. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. In de eerste helft van augustus heb ik veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In augustus heb ik 951 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in augustus plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Vorig jaar ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In augustus lees ik 3 boeken, waarvan 1 half: ik lees het einde van het boek Zomer aan het meer van Susan Wiggs, het schitterende boek Bloemenmeisje van Anya Niewierra en het boek Vriendschap van Danielle Steel.

 • In augustus verschijnen er 5 nieuw artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in augustus 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Mijn lezers weten in augustus mijn beide websites goed te vinden. De bezoekersaantallen in augustus voor JTravelBlog en JTravel zijn weer beter dan de vorige maand, maar nog niet zo goed als in maart-april-mei 2021. Voor JTravel staat augustus op plaats 4 overall sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Augustus is voor JTravelblog een goede maand. Overall staat augustus op de 2e plek sinds september 2018. Ik merk dat alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen, hun doel niet missen. De meeste bezoekers komen ook in augustus weer via zoekmachines en sociale media (vooral Facebook en Twitter). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog en JTravel laat weer een stijgende lijn zien  en ook de stijgende lijn via Pinterest heeft zich doorgezet. Zoals ik vorige maand al schreef heb ik besloten om niet meer elke nieuwe post op Instagram te plaatsen. Ik denk dat hier iets gewijzigd is in het algoritme, want wat mij al een paar maanden opvalt zijn de teruglopende likes op mijn posts. Zijn er meer Instagrammers die daar last van hebben of heb je er een verklaring voor?

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in augustus

Deze maand 5 dezelfde artikelen in deze top 5 als in juli, alleen de volgorde is anders.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 4. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 5. Reisschema Texel
  In dit artikel heb ik dag voor dag mijn reisschema de routekaarten van mijn 6-daagse vakantie naar Texel beschreven.

De bekende trein op het Duitse Waddeneiland Borkum De bekende trein op het Duitse Waddeneiland Borkum

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in augustus

In augustus 2021 staan 2 nieuwe blogs in deze top 5. Nieuw zijn de blogs over mijn wandeling langs de bunkers in de Amsterdamse Waterleidingduinen en Mijn bucketlist -Wandelingen. De andere drie blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.
 4. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen, een route die niet kende en ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. In deze blog neem ik je mee op mijn wandelroute langs de vele bunkers en over de mooie duintoppen die ik onderweg beklom.
 5. Mijn bucketlist – Wandelingen
  Ik heb een lijst gemaakt van wandelingen die ik in de toekomst wil maken. Om in beweging te blijven zijn de Nederlanders tijdens de coronacrisis massaal aan het wandelen geslagen. Ik wandelde al regelmatig voor de pandemie uitbrak. Mijn bucketlist met wandelingen lees je in deze blog.

De keukenbunker tijdens de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen De keukenbunker tijdens de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Foto van de maand augustus

Mijn foto van de maand augustus 2021 is een foto van één van de zes vossen die ik deze maand in de Amsterdamse Waterleidingduinen spotte.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, augustus 2021 Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in augustus

Mijn beste instagram post van augustus 2021 is een foto die ik van één van de zes vossen in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. Wat mij opvalt is dat mijn foto’s slecht geliked worden. De reden geen idee. Ik doe niets anders dan anders maar zelfs de foto van een vos doet het niet goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van augustus

Voor mijn website JTravel is de pin Voorbereiding Texel de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand de pin De Leitjesroute in Oosterend op Texel. Twee andere pins dan de afgelopen maanden.

Alles over mijn voorbereiding van 10-daagse vakantie op het Nederlanse Waddeneiland Texel lees je hier. Lees je mee? #texel #nederland #waddeneiland #voorbereiding #jtravel #jtravelblog De Leitjesroute in Oosterend op Texel is een korte route van 1,65 kilometer aan de hand van genummerde leistenen bordjes. Loop je mee door Oosterend? #oosterend #texel #leitjesroute #wandelen

 

De blogs die in augustus verschenen op JTravelBlog

In augustus 2021 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Juli 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand juli 2021 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand juli voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Websites voor het boeken van groepsrondreizen binnen Europa
  Ik heb een aantal betrouwbare websites voor het boeken van groepsrondreizen binnen Europa voor je op een rijtje gezet. Er zijn veel mensen die huiverig zijn voor het boeken van een groepsrondreis. Het imago is niet hip, er is weinig flexibiliteit, je moet geluk hebben met de groep, de deelnemers zijn vaak oude mensen en er is weinig avontuur. Nu ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat deze argumenten inmiddels een beetje achterhaald zijn.
 3. De mooiste natuurgebieden op Texel
  Texel heeft naast zeven mooie dorpen en zeven leuke musea een aantal schitterende natuurgebieden. Ik heb in deze blog de mooiste natuurgebieden voor je op een rijtje gezet. Er zijn er nog veel meer. Dit zijn de natuurgebieden die ik heb bezocht.
 4. Recept : Gehaktballetjesgoulash
  Ik heb een heerlijk recept van gehaktballetjesgoulash met penne.  Dit is snelle variant van goulash. Je maakt deze goulash niet met suddervlees, maar met gehaktballetjes.
 5. Een korte wandeling langs de beeldengalerij in Haarlem
  Een korte wandeling langs 12 beelden aan de Dreef in Haarlem. De 12 beelden zijn kunstwerken geïnspireerd op het thema ‘recycling en het circulaire denken’. De makers van de kunstwerken zijn zowel kunstenaars die als langer bezig zijn als beginnende kunstenaars.
 6. Museumtip #19 : Teylers Museum – Haarlem
  Het Teylers Museum in Haarlem is een en museum aan het Spaarne waar fossielen, schilderijen, tekeningen, munten en penningen tentoongesteld worden. Let ook op het schitterende gebouw, zowel van de binnen- als de buitenkant. Lees in deze blog waarom je het Museum van de Verwondering in Haarlem moet bezoeken.
 7. De Manpadroute, een fietstocht langs buitenplaatsen
  Ik fietste de Manpadroute, een fietstocht van bijna 24 kilometer langs buitenplaatsen in Kennemerland. De route is genoemd naar het 18e eeuwse Huis te Manpad in Heemstede. In deze blog vertel ik je mijn route en alles wat ik onderweg aan leuke dingen tegenkwam. Ook leg ik je uit hoe de fietsknooppunten werken.
 8. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Noord-Brabant verblijft.
 9. Westerborkpad etappe 8 : Station Baarn – Station Amersfoort
  Het verslag van etappe 8 van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort over een afstand van 11 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject.

Huis te Manpad in Heemstede tijdens het fietsen van de Manpadroute Huis te Manpad in Heemstede tijdens het fietsen van de Manpadroute

 

De artikelen die in augustus verschenen op JTravel

In augustus 2021 verscheen er 5 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Groene Wissel Vogelenzang en Foto’s van de Groene Wissel Vogelenzang
  In dit artikel beschrijf ik de Groene Wissel Vogelenzang : Waterleidingduinen en Landgoederen, een wandeling van 11 kilometer volgens het principe Groene Wissel. Deze wandeling voert je door de Amsterdamse Waterleidingduinen, over Landgoed Vogelenzang en via Buitenplaats Leyduin. In het andere artikel zie je de foto’s die ik tijdens deze mooie wandeling maakte.
 2. Wandeling in Haarlem : Vrijheidswandeling en Foto’s van de Vrijheidswandeling in Haarlem
  Twee artikelen over de Vrijheidswandeling in Haarlem. Dit is een wandeling langs 25 monumenten, gebouwen en beelden in Haarlem die te maken hebben met Tweede Wereldoorlog. Een eye-opener met stof tot nadenken over wat vrijheid en vrede is. In het eerste artikel lees je mijn route en in het andere artikel zie je de foto’s die ik tijdens deze wandeling maakte.
 3. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 24 augustus 2021
  Mijn 9e bezoek (10e als je ook een deel van de wandeling Groene Wissel Vogelenzang meerekent) aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2021 begin ik bij ingang Panneland. Ik zie veel leuke dingen vandaag, zoals libellen, damherten en 6! vossen.

Beeld 'Vrouw in Verzet' in het Kenaupark tijdens de Vrijheidswandeling in Haarlem Beeld ‘Vrouw in Verzet’ in het Kenaupark tijdens de Vrijheidswandeling in Haarlem

 

Aangepaste berichten in augustus op JTravelBlog

Ik heb in augustus twee blogs op JTravelBlog aangepast. De komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Op vakantie in coronatijd
  In deze blog heb ik belangrijke zaken, zoals de reisadviezen voor de Europese landen vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken en andere belangrijke websites die over reizen in deze coronatijd 😷 gaan op een rijtje gezet. De afgelopen maand is dit artikel aangepast, omdat de reisadviezen binnen Europa veranderden.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea sinds juni weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Op vakantie in coronatijd

 

Aangepaste artikelen in augustus op JTravel

Ik heb in augustus 5 artikelen op JTravel aangepast. De komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Wandelingen in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de het artikel over de Vrijheidswandeling en de foto’s van deze wandeling in Haarlem heb ik foto’s met de link naar mijn verhaal over deze mooie wandeling en de foto’s van deze wandeling toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje  en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de het artikel over de Vrijheidswandeling in Haarlem en de Groene Wissel Vogelenzang en de foto’s van de Vrijheidswandeling in Haarlem en Groene Wissel Vogelenzang heb ik foto’s met de link naar mijn verhaal over deze mooie wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandelingen op 24 augustus 2021 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar alle foto’s van deze dagen toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Buitenplaats Leyduin tijdens de Groene Wissel Vogelenzang Buitenplaats Leyduin tijdens de Groene Wissel Vogelenzang

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor september? Ik wil in elk geval weer een etappe van het Westerborkpad lopen en naar de Bollenstreek om daar de bloeiende dahlia’s te zien. Begin september ben ik in Groningen om mijn ouders voor het eerst sinds de coronapandemie weer te bezoeken. We zijn allemaal ingeënt en mijn moeder is jarig.
Ik heb me in 2021 voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is tot nu toe niet helemaal gelukt, want het is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog
In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog In augustus 2021 bezocht ik het Teylers Museum in Haarlem en liep ik langs de beeldengalerij in Haarlem, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Baarn naar Station Amersfoort en maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik 6 vossen spotte. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #augustus2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #haarlem #teylersmuseum #beeldenwandeling #museumkaart #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com