Februari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow, 2024

 

De voor mij drukke maand februari is voorbij. In deze blog neem ik je mee naar februari 2024. Wat gebeurde er deze maand? Ik ben in februari 2024 slechts 2 keer weggeweest. Het slechte weer en familieomstandigheden zijn de reden dat ik niet meer weggeweest ben. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn blog geschreven en foto’s bewerkt.

Februari 2024 was qua weer een kletsnatte maand, dat is een van de redenen dat ik zo weinig weggeweest ben. Halverwege februari reisde ik af naar Groningen voor de verjaardag van mijn vader. Ik was anderhalve dag in mijn eigen huis toen het bericht kwam dat mijn tante was overleden. Voor haar begrafenis reisde ik weer af naar Groningen en bleef ik een paar dagen bij mijn ouders.

In deze blog Februari 2024 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand februari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in februari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in februari 2024

 • Ik ben er in februari 2x op uitgetrokken. Ik liep voor ik naar Groningen afreisde de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Driemond naar Nederhorst den Berg, een leuke etappe. In de laatste week van februari heb ik op een dag twee street art wandelingen in twee wijken in Rotterdam gemaakt.

Februari 2024: een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en street art wandelingen in Rotterdam Februari 2024: een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en street art wandelingen in Rotterdam

 

 • In februari 2024 heb een paar artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. Bij het aanpassen van de artikelen pas ik indien nodig de seo aan. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in februari ook nog nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • Eind januari kwam JTravel nieuwe stijl online. In februari wilde ik JTravelBlog onderhanden nemen want die mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden, maar daar kwam door omstandigheden niets van terecht. Ook deze website wil in aanpassen met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl.
 • In februari heb ik 733 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ik plaats dagelijks berichten op mijn sociale media accounts, zoals op Twitter, Bluesky, Threads en Mastodon. Volg jij mij al op deze sociale media kanalen?
 • Ook in februari plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Nieuwe pins plaats is als eerste op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Ik heb sinds 2021 een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In februari lees ik de helft van het indrukwekkende en waargebeurde boek Het napalmmeisje van Kim Phuc Phan Thi, de spannende boeken Zwarte leugens van Linda Jansma en Het verkeerde meisje van Angelique Haak en de feel good roman Op eigen benen van Jenny Colgan.

 • In januari kwam mijn nieuwe website online. In februari heb ik drie nieuwe artikelen geplaatst. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in februari 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in februari aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in februari qua bezoekersaantallen weer iets beter dan de afgelopen maanden. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor JTravelBlog heel veel posities verloren. Deze updates doen deze website absoluut geen goed. Het aantal bezoekers is dramatisch gekelderd. In het nieuwe jaar ga ik een online SEO cursus volgen die mij (hoop ik) weer meer inzichten geeft wat ik kan aanpassen qua seo en de vindbaarheid in Google. De updates hebben ook invloed op JTravel. De meeste bezoekers komen ook in februari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor zowel JTravelBlog als JTravel een licht stijgende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.
 • Omdat Google GA4 zo ingewikkeld is geworden heb ik bij Datalover de Google Analytics 4 dashboard voor Bloggers aangeschaft. Dit zorgt er voor dat ik veel makkelijker mijn cijfers kan inzien.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in februari

Deze maand staan twee dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. De artikelen over de Martinitoren in Groningen en de Vrijheidswandeling in Haarlem hebben nog niet eerder in dit overzicht gestaan. Het artikel Wandeling langs street art in Haarlem heeft al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Wandeling langs street art in Haarlem
  Ik maakte een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien. In dit artikel lees je waar je de street art in Haarlem kunt vinden.
 2. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 3. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.
 4. Martinitoren in Groningen
  De Martinitoren in Groningen is hét symbool van de stad. De Martinitoren is 97 meter hoog en staat aan de Grote Markt in het centrum van de stad Groningen. De toren bepaalt al meer dan 500 jaar de skyline van de stad. Vanaf alle hoeken van de stad is de Martinitoren te zien. Ik heb de klim van 261 treden naar boven gemaakt en genoten van het schitterende uitzicht vanaf de d’Olle Grieze (zoals de Groningers de Martinitoren noemen) over Stad en Ommeland.
 5. Wandeling in Haarlem : Vrijheidswandeling
  De Vrijheidswandeling in Haarlem is een wandeling langs 25 monumenten, gebouwen en beelden in Haarlem die te maken hebben met Tweede Wereldoorlog. Een eye-opener met stof tot nadenken over wat vrijheid en vrede is. In dit artikel lees je mijn wandelroute.

Het Joods Monument tijdens de Vrijheidswandeling in Haarlem Het Joods Monument tijdens de Vrijheidswandeling in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in februari

In februari staan 3 blogs in het overzicht die er vorige maand ook in stonden. De andere twee blogs hebben nog niet eerder in dit overzicht gestaan. De blog over de Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen is ook pas deze maand verschenen.

 1. Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland
  De Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland is een wandelroute langs voorraad- en toevoerkanalen en kenmerkend duinlandschap in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het eerste deel van deze wandeling is voor mij bekend terrein want dit is een stuk waar ik heel vaak wandel. Vanaf het pad, zoals ik het noem, na het wiebelbruggetje kom ik op voor mij onbekend terrein.
 2. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In november werden de kandidaten en de locatie (Mexico) voor het seizoen 2024 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 6 januari 2024 vraagt heel Nederland zich weer af ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Weet jij het al? Ik nog niet. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 3. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
  Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je in deze blog.
 4. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 5. Een hofjeswandeling langs de 35 hofjes in Leiden
  Ik maakte een Hofjeswandeling in Leiden. Een wandeling langs maar liefst 35! hofjes in de Sleutelstad. Ik begin deze wandeling op NS-Station Leiden Centraal). Ik kom af en toe in Leiden. Tijdens eerdere bezoeken aan Leiden heb ik al meerdere hofjes bezocht. Tijd om nu alle hofjes te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Meer over deze hofjeswandeling in Leiden lees je in deze blog.

Een damhert tijdens de Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland Een damhert tijdens de Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland

 

Foto van de maand februari

Mijn foto van de maand februari is een foto van street art in de Afrikaanderwijk in Rotterdam.

Pinokkio tijdens mijn street art wandeling door de Afrikaanderwijk in Rotterdam Pinokkio tijdens mijn street art wandeling door de Afrikaanderwijk in Rotterdam

 

Beste Instagram-post in februari

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van februari

Voor mijn website JTravel is opnieuw de pin St. Lucia in Zuid-Afrika de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas. De pins voor voor beide websites hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

St. Lucia is voor velen de uitvalsbasis voor Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve en het iSimangaliso Wetland Park. Wil je meer weten wat er te doen is in St. Lucia, lees dan dit artikel. Lees je mee? #stlucia #isimangalisowetlandpark #zuidafrika #jtravel #jtravelblog Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in februari verschenen op JTravelBlog

In februari 2024 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Januari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand januari 2024 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand januari voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Website JTravel.nl omzetten van Joomla naar WordPress
  Begin 2023 heb ik besloten om mijn website JTravel om te zetten van Joomla naar WordPress. Waarom? In deze blog lees je de reden en hoe ik dit aangepakt heb. Een beetje omslachtig dat geef ik toe en het duurde ook meer dan een jaar voor ik na 5 rondes alle artikelen naar mijn zin heb aangepast. Maar de nieuwe website is af, voor zover een website af kan zijn, want er zijn altijd zaken die aangepast moeten worden of toch weer veranderd worden door nieuwe inzichten.
 3. Oudste wandelroute van Nederland etappe 1 : Station Amsterdam-Muiderpoort – Driemond
  Dit is mijn verslag van etappe 1 van de oudste wandelroute van Nederland van Station Amsterdam-Muiderpoort naar Driemond. De eerste etappe deel ik op in 3 stukken. Deze etappe gaat van Station Amsterdam-Muiderpoort naar Driemond, etappe 2 gaat van Driemond naar Nederhorst den Berg en de 3e etappe gaat van Nederhorst den Berg naar Hilversum NS. Ik wandel etappe voor etappe. Veel plezier bij het lezen van en het bekijken van de foto’s in deze blog over de etappe 1 van de oudste wandelroute van Nederland.
 4. Overnachten in een pipowagen in Nederland
  Er is de laatste jaren veel vraag naar overnachten in een pipowagen. Het klinkt mij altijd heel avontuurlijk in de oren. Ik heb een beeld voor me van een paard voor de wagen en rondtrekken en ’s avonds een plekje zoeken om te kunnen staan, de paarden te voeren en zelf lekker slapen om de volgende dag verder te trekken, op naar een nieuw avontuur. Overnachten in een pipowagen is de afgelopen jaren razend populair geworden. In deze blog heb ik een aantal pipowagens voor je op een rijtje gezet.
 5. Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland
  De Roots wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Panneland is een wandelroute langs voorraad- en toevoerkanalen en kenmerkend duinlandschap in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Het eerste deel van deze wandeling is voor mij bekend terrein want dit is een stuk waar ik heel vaak wandel. Vanaf het pad, zoals ik het noem, na het wiebelbruggetje kom ik op voor mij onbekend terrein.
 6. Museumtip #37 : Juttersmu-ZEE-um – Zandvoort
  In het Juttersmu-ZEE-um in Zandvoort zie je boeien, stukken scheepstouw, plastic werkhandschoenen, onderdelen van vliegtuigwrakken en een stuk bot van een zwaardvis. Het JuttersmuZEEum in Zandvoort staat boordevol spullen die in de loop der jaren op het Noordzeestrand aanspoelden. Een leuk GRATIS museum, ook met kinderen. Meer over Juttersmu-ZEE-um lees je in deze blog.
 7. Oudste wandelroute van Nederland etappe 2 : Driemond – Nederhorst den Berg
  Dit is mijn verslag van etappe 2 van de oudste wandelroute van Nederland van Driemond naar Nederhorst den Berg. De eerste etappe deel ik op in 3 stukken. De eerste etappe ging van Station Amsterdam-Muiderpoort naar Driemond, deze tweede etappe gaat van Driemond naar Nederhorst den Berg en de 3e etappe gaat van Nederhorst den Berg naar Hilversum NS. Ik wandel etappe voor etappe. Veel plezier bij het lezen van en het bekijken van de foto’s in deze blog over de etappe 2 van de oudste wandelroute van Nederland.
 8. Beste reistijd voor Zuid-Afrika
  Wat is de beste reistijd voor Zuid-Afrika is ongetwijfeld een vraag die bij je opkomt als je een reis door dit schitterende Afrikaanse land wilt maken. Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond. De seizoenen zijn omgedraaid ten opzichte van Nederland. Op het moment dat het in Nederland zomer is, is het in Zuid-Afrika winter. Als het in Nederland winter is, is het in Zuid-Afrika zomer. Het meest geschikte seizoen voor jouw reis hangt wanneer en waar je naar toe reist. Wat zijn je doelen: wil je wilde dieren spotten of ga je voor alles wat het mooie land te bieden heeft. Wil je alles weten over de beste reistijd om Zuid-Afrika te bezoeken, check mijn tips in deze blog.

Kasteel Nederhorst in Nederhorst den Berg tijdens mijn wandeling van de 2e etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Driemond naar Nederhorst den Berg Kasteel Nederhorst in Nederhorst den Berg tijdens mijn wandeling van de 2e etappe van de oudste wandelroute van Nederland van Driemond naar Nederhorst den Berg

 

De artikelen die in februari verschenen op JTravel

Sinds eind januari 2024 de nieuwe versie van JTravel.nl online. Vanaf nu zullen er weer regelmatig nieuwe artikelen op mijn nieuwe website gepubliceerd worden. In februari heb ik 3 artikelen gepubliceerd.

 1. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 29 januari 2024
  Mijn 1e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2024 is op 29 januari. Ik maak de Rootswandeling vanaf ingang Panneland. De foto’s van deze wandeling zie je in dit artikel.
 2. Westerborkpad etappe 20 t/m 24 : Station Zwolle – Station Hoogeveen en Foto’s van de etappes 20 t/m 24 van het Westerborkpad : Station Zwolle – Station Hoogeveen
  Een verslag van etappe 20 tot en met 24 van de lange-afstandswandeling Westerborkpad. Deze vijf etappes lopen van Station Zwolle naar Station Hoogeveen. Mijn belevenissen en mijn route lees je in dit artikel. In het andere artikel mijn foto’s die ik tijdens deze wandelingen maakte.

Het oorlogsmonument in Staphorst tijdens de 21e etappe van het Westerborkpad Het oorlogsmonument in Staphorst tijdens de 21e etappe van het Westerborkpad

 

Aangepaste berichten in februari op JTravelBlog

Ik heb in februari 3 blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik wil in maart starten met het aanpassen van deze website. Dan zal ik ook zaken aanpassen in de teksten.

 • Museumtip #1 : H’art Museum – Amsterdam
  Ik bezocht de tentoonstelling Julius Caesar – ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H’art Museum in Amsterdam. Deze tentoonstelling in de voormalige Hermitage gaat over één van de spannendste verhalen uit de wereldgeschiedenis, het levensverhaal van Julius Caesar. Ik nam een kijkje. Ga je mee en kijk je ogen uit. De tekst moest vanwege de naamswijziging van het museum nog aangepast worden.
 • Aanbiedingen van JTravelBlog
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen, museum van de week en een boek van de week. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.
 • Nominaties voor de fietsroute van het jaar 2024
  In februari 2024 werd de winnaar van de ‘Fietsroute van het jaar 2024’ tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt. De winnaar lees je in deze blog.

Nominatie fietsroute van het jaar 2024 : Van Gogh Drenthe Fietsroutes / ©Jessica de Korte Nominatie fietsroute van het jaar 2024 : Van Gogh Drenthe Fietsroutes / ©Jessica de Korte

 

Aangepaste artikelen in februari op JTravel

Ik heb in februari 12 artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik wil in maart starten met het aanpassen van deze website. Zoals je wellicht ziet, is er tijdens het omzetten al veel veranderd qua indeling en up to date maken van de teksten. Maar er moet nog meer gebeuren. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Wandelgidsen
  Ik krijg zeer regelmatig nieuwe wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina.
 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 29 januari 2024 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik een foto met de link naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar het artikel over etappe 20 tot en met 24 van het Westerborkpad van Station Zwolle naar Station Hoogeveen heb ik een foto met link naar mijn verhaal over deze wandelingen en de foto’s van deze wandelingen toegevoegd aan dit artikel.
 • H’art Museum in Amsterdam en Foto’s van het H’art Museum in Amsterdam
  Ik bezocht de tentoonstelling Julius Caesar – ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H’art Museum in Amsterdam. Deze tentoonstelling in de voormalige Hermitage gaat over één van de spannendste verhalen uit de wereldgeschiedenis, het levensverhaal van Julius Caesar. Ik nam een kijkje. Ga je mee en kijk je ogen uit. De tekst moest vanwege de naamswijziging nog aangepast worden. De oude foto’s zijn deels verwijderd. In het foto artikel zie je nieuwe foto’s van deze tentoonstelling over Julius Caesar.
 • Amsterdam
  De tekst in dit artikel is aangevuld met een paar nieuwe foto’s van mijn bezoeken aan Amsterdam.
 • Informatie over Amsterdam
  De tekst over het H’art Museum (vroegere Hermitage) is in dit artikel aangepast.
 • Bezienswaardigheden in Amsterdam en Foto’s van Amsterdam
  De foto’s en titel van het H’art Museum zijn aangepast. Dit omdat in 2022 de naam is gewijzigd en ik hier nog oude foto’s van de Hermitage had staan.
 • Amsterdamse Bos in Amsterdam en Foto’s van het Amsterdamse Bos in Amsterdam
  Ik heb de tekst iets aangevuld en in het fotoartikel zijn nieuwe foto’s toegevoegd.

De tentoonstelling Julius Caesar – ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H'art Museum in Amsterdam De tentoonstelling Julius Caesar – ik kwam, ik zag en ging ten onder in het H’art Museum in Amsterdam

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor maart? Mijn plannen zijn om een etappe van de oudste wandelroute van Nederland te lopen en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. Ook wil ik een begin maken om deze mijn website te restylen.
Ook in 2024 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog

In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2024 liep ik de tweede etappe van de oudste wandelroute van Nederland en maakte ik een street art wandeling in Rotterdam en ik verbleef bijna de helft van de maand in Groningen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2024 #oudstewandelroutevannederland #rotterdam #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com