Mei 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens de 24e etappe van het Westerborkpad, mei 2023

 

De maand mei is ook al weer voorbij. Mei was eindelijk een redelijk droge maand, maar er waren dagen dat er een koude, harde noordenwind stond. De temperaturen schommelen nog te veel om van stabiel weer te spreken. Maar ik vind het niet erg dat het niet zo warm is, want dan kan ik er op uit. Ik ben er in mei 2023 5 keer op uitgetrokken. De rest van de maand heb ik heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt. Zoals je al een paar maanden leest, ben ik bezig om deze website om te zetten van Joomla naar WordPress. Ik heb begin dit jaar besloten om JTravel.nl in WordPress te maken net als deze website. Het migreren van data is in januari gebeurd. In mei  heb ik het bijschaven van de artikelen afgerond, zoals de indelingen en foto galerijen omdat mijn oude fotogalerij niet werkt in WordPress. Intussen verdiep ik me in welk thema en layout ik wil gebruiken. Ik heb inmiddels een idee, nu de uitvoering nog. In februari schreef ik al dat mijn vader met spoed was opgenomen in het ziekenhuis. Hij is halverwege mei weer thuis gekomen.

In deze blog Mei 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand mei. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in mei mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in mei 2023

 • Ik ben er in mei 5x op uitgetrokken. Ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen (ik heb weer genoten van de vossenwelpen bij een burcht. Ze zijn al weer iets groter en dit keer zaten ze veel in de struiken en in het gras), ik maakte een mooie wandeling over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin op Landgoed Clingendael in Den Haag, ik liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en ik nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede.

Mei 2023: Amsterdamse Waterleidingduinen, Buitenplaats Elswout in Overveen en de Japanse Tuin in Den Haag Mei 2023: Amsterdamse Waterleidingduinen, Buitenplaats Elswout in Overveen en de Japanse Tuin in Den Haag

Mei 2023: etappe 24 van het Westerborkpad en Huis te Manpad in Heemstede Mei 2023: etappe 24 van het Westerborkpad en Huis te Manpad in Heemstede

 

 • In mei 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in mei wel een aantal nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • Ik heb in mei een cursus van Matthijsonline.nl aangeschaft, dit omdat ik me wil verdiepen in het Astra-thema en Elementor (Pro). Ik heb er veel aan, want het geeft mij weer ideeën hoe mijn websites aan te passen.
 • In mei heb ik 1718 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat Twitter is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, heb ik me in november 2022 aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook in mei plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In mei lees ik veel omdat er ’s avonds niet heel veel bijzonders is op televisie. Ik lees een deel van het boek Villa Rosa van Nicky Pellegrino, Royal van Danielle Steel, Het café aan de kust van Tina van Dijk, Thuis aan de kust van Tina van Dijk, Winter aan de kust van Tina van Dijk (deze drie boeken zijn een vervolg op elkaar), Het meisje van de kommandant van Pam Jenoff en een deel van het spannende vervolg Diplomatenvrouw van Pam Jenoff.

 • In mei verschijnt er 1 nieuw artikel op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in mei 7 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in mei aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in mei qua bezoekersaantallen hoger dan de afgelopen maanden. De maand mei staat voor JTravel in de top 5 qua aantal bezoekers. Ik meet dit sinds het bestaan van deze website. Mei staat voor JTravelBlog net in de top 20. Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in mei weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laten een wisselend beeld zien ten opzichte van de vorige maanden want beide websites scoren slechter dan de afgelopen maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema, zoals ik bijv. eind mei-begin juni een week lang elke dag een foto plaats van de Japanse Tuin in Den Haag.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in mei

Deze maand drie dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. Het artikel Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam heeft nog niet eerder in dit lijstje gestaan, het artikel is rond 4-5 mei veel bezocht. Het artikel Koninklijk Paleis in Amsterdam heeft al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie over Borkum
  Borkum is een Duits Waddeneiland. Het eiland is het westelijke en tevens het grootste van de Oost-Friese Waddeneilanden. Borkum ligt voor de kust van de Nederlandse provincie Groningen. In dit artikel geef ik je over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 3. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 4. Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam
  Het Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam is een indrukwekkend monument met 102.162 namen van de Joden, Sinti en Roma die tijdens de Tweede Wereldoorlog in concentratie- en vernietigingskampen van de nazi’s zijn vermoord of omgekomen. Zij hebben nooit een graf gekregen. Het monument bestaat uit vier Hebreeuwse letters in spiegelend staal die samen het woord ‘in herinnering aan’ betekenen. U loopt door een labyrint van bakstenen muren die de stalen letters dragen. In de stenen staan de namen gegraveerd van de Nederlandse slachtoffers van de Holocaust. Achter elke steen met een naam gaat een levensverhaal schuil met een tragisch einde.
 5. Koninklijk Paleis in Amsterdam
  Alles wat je moet weten over het Koninklijk Paleis op de Dam in Amsterdam. Ik heb dit paleis van de Koninklijke Familie van binnen bekeken en er een artikel over geschreven van wat je kunt verwachten als je het Koninklijk Paleis bezoekt. Museumkaarthouders hebben gratis toegang tot het paleis.

Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam Nationaal Holocaust Namenmonument in Amsterdam

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in mei

In mei staan vier dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, zelfs de volgorde is ongewijzigd. De blog Een bezoek aan het Verscholen Dorp in Vierhouten heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 3. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven
 4. Een bezoek aan het Verscholen Dorp bij Vierhouten
  Het Verscholen Dorp bij Vierhouten op de Veluwe is een onderduikkamp uit de Tweede Wereldoorlog in de bossen van de Veluwe tussen Nunspeet en Vierhouten. Het Verscholen Dorp is een nagebouwd onderduikersdorp uit de Tweede Wereldoorlog dat bestaat uit drie hutten. Zij staan op de plek waar tijdens de Tweede Wereldoorlog de hutten van het Verscholen Dorp stonden. Op een informatiepaneel lees je uitleg over het onderduikersdorp. Ook zijn er twee gedenkstenen geplaatst.  Ik bezocht het Verscholen Dorp tijdens mijn wandeling van de 14e etappe van het Westerborkpad.
 5. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  Begin maart is de mol, winnaar en verliezer bekend geworden. Dat het programma voor dit seizoen voorbij is, merk ik aan de bezoekersaantallen, deze blog met een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties staat niet meer op de eerste plaats. Op naar het nieuwe seizoen (ik heb ergens gelezen dat de nieuwe kandidaten al uitgekozen zijn!). Op naar een aanvulling van deze mooie lijst vol reisinspiratie.

Eén van de hutten in het Verscholen Dorp bij Vierhouten Verscholen Dorp bij Vierhouten

 

Foto van de maand mei

Mijn foto van de maand mei 2023 is een foto die ik deze maand in de Japanse Tuin in Den Haag maakte.

De Japanse Tuin in Den Haag

 

Beste Instagram-post in mei

Mijn beste Instagram post van mei 2023 is een foto die ik deze maand op Buitenplaats Elswout in Overveen maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van mei

Voor mijn website JTravel is de pin over de Hofjeswandeling in Haarlem de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. De pin over mijn wandeling van de Hofjeswandeling in Haarlem stond ook al eerder in dit overzicht.

Ik maakte een hofjeswandeling in Haarlem. Deze wandeling die begint en eindigt op de Grote Markt van Haarlem en langs veel van de 22 hofjes in Haarlem voert. Mijn route lees je hier. Wandel en lees je mee? #wandelen #haarlem #jtravel #jtravelblog #hofjeshaarlem Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

 

De blogs die in mei verschenen op JTravelBlog

In mei 2023 verschenen er in totaal 7 blogs op deze website. Ik had besloten om, tot alle artikelen van JTravel zijn omgezet naar WordPress, niet meer 2x per week een blog te publiceren, maar een paar blogs konden niet wachten tot publicatie. Het omzetten van mijn website van Joomla naar WordPress kost veel tijd en gaat deze komende maanden even voor. De blogs op woensdag heb ik op een uitzondering na geskipt uit de planning.

 1. Museumtip #32 : Museum JAN – Amstelveen
  Museum JAN in Amstelveen is een museum voor beeldende kunst dat uitblinkt in glaskunst. De eigen collectie bestaat uit unieke glasobjecten, bijeengebracht door oprichter Jan van der Togt. Museum JAN is gevestigd in oude dorpscentrum van Amstelveen. In deze blog lees je alles over Museum JAN in Amstelveen.
 2. Wandelnetwerk Noord-Holland : De Olmenhorstroute door Zwaansbroek en Venneperhout
  Ik liep de Olmenhorstroute door Zwaansbroek en Venneperhout van Wandelnetwerk Noord-Holland. Een nieuwe wandelroute van 12 kilometer die start bij het TOP Venneperhout bij Venneper Lodge in Nieuw-Vennep bij knooppunt 9. Zoals elke knooppuntenwandeling kun je de wandeling bij elk knooppunt beginnen en ook in tegenovergestelde richting lopen. De Olmenhorstroute is voorzien van zwarte pijlen en ligt tussen Nieuw-Vennep en Lisserbroek. De wandelroute gaat door de nieuwe natuur van Zwaansbroek en Venneperhout, over de akkers van de Elisabeth Hoeve en door de boomgaarden van Landgoed De Olmenhorst. Deze route is niet te bewandelen in het seizoen dat fruit wordt geoogst (van 1 augustus tot 1 november).
 3. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Noord-Brabant variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Noord-Brabant verblijft.
 4. Westerborkpad etappe 23 : Station Meppel – Koekange
  Dit is mijn verslag van etappe 23 van het Westerborkpad van Station Meppel naar Koekange over een afstand van 12,3 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 5. Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Almere’
  De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Almere’ is een gids met tien wandelingen in en rond Almere. De wandelingen gaan door verschillende delen van Almere. De routes tellen 10 tot 16 kilometer. Mari Smits rekent met deze wandelgids af met alle vooroordelen over Almere. Deze wandelgids krijg ik toegestuurd door Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig.
 6. Wandelen over Buitenplaats Elswout in Overveen
  Ik maakte een wandeling over Buitenplaats Elswout in Overveen, een fantastisch wandelgebied tussen Overveen en Aerdenhout. Ik ben er in de lente en in de herfst geweest. In de lente was het een heerlijk bos met frisgroene bomen en stinzenplanten en in de herfst stond het park van deze buitenplaats vol paddenstoelen, zelfs in de bomen. Deze wandeling volgt eerst de rode wandelroute van 4 kilometer en daarna de blauwe wandelroute van 2,5 kilometer.
 7. De Japanse Tuin in Den Haag
  De Japanse Tuin op Landgoed Clingendael in Den Haag is een bijzondere en prachtige tuin die slechts twee keer per jaar (in het voorjaar en in het najaar) een aantal weken open is. Hier zie je zeldzame bomen met in de herfst knalrode bladeren en in de lente bloeiende rododendrons en azalea’s en de opvallende rode bruggen en geniet je van de natuurpracht. Het is een kleine maar unieke Japanse tuin van historische waarde. De Japanse Tuin in Den Haag is zelfs een rijksmonument. De grootste Japanse tuin in Nederland heeft een oppervlakte van 6800 m2.

Het Joods oorlogsmonument in Meppel tijdens de 23e etappe van het Westerborkpad Het Joods oorlogsmonument in Meppel tijdens de 23e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in mei verschenen op JTravel

In mei 2023 verscheen er 1 nieuw artikel op JTravel.

 1. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 26 april 2023
  Mijn 4e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2023 is op 26 april. Dit keer spotte ik 5 vossenwelpen en hun moeder. Wat een snoepies zijn het 🦊. De vele foto’s van deze middag zie je in dit artikel.

Vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen Vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in mei op JTravelBlog

Ik heb in mei één blog op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal heb omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

Terloops reeks van Uitgeverij van Oorschot

 

Aangepaste artikelen in mei op JTravel

Ik heb in mei 2 artikelen op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

De wandelgids 'Wandelen buiten de binnenstad van Almere' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Almere’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor juni? Mijn plannen zijn om weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken, een etappe van het Westerborkpad te lopen (mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen), een hofjeswandeling in Leiden te maken en de rest moet ik nog uitzoeken. Ook wil ik mijn website verder afmaken qua styling. Ik heb nog t/m half augustus om dit af te ronden. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In mei 2023 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Elswout in Overveen, ik bezocht de Japanse Tuin in Den Haag, liep etappe 24 van het Westerborkpad van Koekange naar Station Hoogeveen en nam deel aan een rondleiding over Buitenplaats Huis te Manpad in Heemstede. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #mei2023 #buitenplaatselswout #huistemanpad #japansetuin #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com