December 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in Hoofddorp, december 2022

 

Deze laatste dag van 2022 neem ik je nog een keer mee naar december 2022. Wat gebeurde er deze maand? December 2022 was een relatief rustige maand met slechts een paar uitstapjes. Een maand met redelijk veel regen, kortere dagen en spiegelgladde wegen door de lage temperaturen halverwege december. Ik heb in december 2022 twee uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en veel foto’s bewerkt. Ik had een relatief korte maand omdat ik de 23e afreisde naar Groningen. De laatste week voor mijn vertrek heb ik veel blogs afgemaakt die niet verschenen zijn of een dezer dagen verschijnen. Ook ben ik begonnen met het aanpassen van de template van JTravel, dit omdat er een versie van Joomla op de markt is die mijn template niet meer ondersteund. Ook heb ik verschillende artikelen en een paar blogs aangepast. Ik had deze maand eindelijk tijd om veel werk achter de schermen te verstouwen. Ook heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand.

Ik maak me net als de afgelopen maanden nog steeds zorgen over de stijgende inflatie, de steeds maar stijgende energietarieven (gelukkig heeft iedereen de afgelopen twee maanden € 190,– per maand tegemoetkoming en komt er een energieplafond per 1 januari 2023). Ook de altijd voortdurende oorlog in Oekraïne baart nog altijd grote zorgen. Gezien de onvoorspelbaarheid van het Kremlin, vrees ik het ergste aangezien Oekraïne doorgaat met het terugveroveren van het oostelijk deel van hun eigen grondgebied en Rusland maar belangrijke plekken en energieinstallaties blijft bombarderen. Het omstreden WK-voetbal in Qatar is voorbij. Argentinië 🇦🇷 is wereldkampioen. Nederland 🇳🇱 is eerder in het toernooi na penalties door Argentinië uitgeschakeld. De kerstdagen en ook oud en nieuw bracht ik door in Groningen. Ik maakte hier geen uitstapjes.

In deze blog December 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand december. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in december mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in december 2022

 • Ik ben er in december 2x op uitgetrokken. Ik maakte een mooie winterse wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen waar ik twee vossen en een wilde zwaan zag en een paar dagen later heb ik een korte wandeling vanuit Hoofddorp Centrum gemaakt. Ik moest voor een paar boodschappen in het dorp zijn en heb direct even een korte wandeling gemaakt richting Molen De Eersteling.

December 2022: Amsterdamse Waterleidingduinen en Hoofddorp December 2022: Amsterdamse Waterleidingduinen en Hoofddorp

 

 • In december 2022 heb ik 6 artikelen en 4 blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in december veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven. Vooral de artikelen zullen later gepubliceerd worden. Qua blogs heb ik de jaaroverzichten die eind deze maand en begin januari verschijnen, geschreven.
 • In december heb ik 1.121 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat Twitter is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, heb ik me in november aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook in december  plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In december 2022 lees ik een deel van het boek Het spoor van de liefde van Irma Joubert, Tolbos van Irma Joubert, Wat er werkelijk is van Nelleke Noordervliet (deel 6 van de Terloops serie), Ontvlucht van Suzanne van Brakel, Een tijdloze liefde van Santa Montefiore en een deel van Zoek de zon op van Jenny Colgan. Het laatste boek is deel 2 van de serie Happy Ever After. De rest van deel 2 en ook deel 3 lees ik verder in 2023. Deel 1 heb ik in juli al gelezen. Deze twee delen waren toen nog niet te leen bij de bibliotheek.

 • In december verschijnt er 1 nieuw artikel op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in december 12 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in december aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in december qua bezoekersaantallen lager dan de afgelopen maanden, maar voor beide websites was december 2022 wel de beste decembermaand ooit. Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in december weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest zijn ten opzichte van de vorige maanden weer gedaald. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in december

Deze maand drie dezelfde artikelen in deze top 5 als in november, alleen de volgorde is anders. De hofjeswandeling in Haarlem heeft in oktober ook in dit overzicht gestaan. Het artikel Informatie over Zuid-Afrika is nieuw in dit overzicht. Zal het komen omdat iedereen in 2023 naar Zuid-Afrika wil of omdat Zuid-Afrika in 2023 wederom het decor is van de televisieserie ‘Wie is de Mol?’.

 1. Koepelkathedraal in Haarlem
  De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht, de Wezens van de kathedraal bezocht en ik heb het mysterie van de rode robijn opgelost.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Informatie over Zuid-Afrika
  Zuid-Afrika is de bestemming van mijn tweede en vierde verre reis. Een land waar ik veel over gehoord, gezien en gelezen heb. In dit artikel heb ik belangrijke informatie over dit schitterende land voor je op een rijtje gezet, zoals de ligging, het klimaat, de geschiedenis maar ook praktische zaken zoals geldzaken, grensdocumenten en beste reistijd.
 4. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 5. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal Heemstede, een bos van meer dan 80 hectare. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik ben er in de herfst geweest en vond een bos vol paddenstoelen. Maar ik kom zeker terug om ook Wandelbos Groenendaal in de andere jaargetijden vast te leggen.

Informatie over Zuid-Afrika Informatie over Zuid-Afrika

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in december

In december staan drie dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, alleen de volgorde is verandert. De blog Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2023 is nieuw in dit overzicht. Deze blog is pas op 21 december verschenen en staat nu al op 1 in deze top 5.

 1. Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2023
  Iedereen wil in 2023 weer graag op vakantie. Zo graag zelfs dat het misschien niet lukt met je 20-25 vakantiedagen. Er is een simpel trucje waardoor jij er voor zorgt dat je twee keer zoveel vakantiedagen in 2023 hebt. Hoe? Je leest het in deze blog.
 2. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 3. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In het laatste weekend van november werden de kandidaten en de locatie (Zuid-Afrika) voor het seizoen 2023 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 7 januari 2023 gaat heel Nederland zich weer afvragen ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Ik heb er nu al zin in. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 4. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 5. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.

Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2023, waardoor je een (verre) reist kunt maken en kunt genieten van een mooie zonsondergang Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2023

 

Foto van de maand december

Mijn foto van de maand december 2022 is een foto van een vos die ik tijdens mijn bezoek half december aan de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. De rijp was nog vers. Een machtig mooi gezicht, een witte Amsterdamse Waterleidingduinen.

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, december 2022. Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in december

Mijn beste Instagram post van december 2022 is een foto die ik in december in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. Dit was ook mijn foto van de maand. Mijn likes zijn de afgelopen maanden drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van december

Voor mijn website JTravel is de pin Mijn wandeling tussen Haarlem en Zandvoort de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas.

Ik maakte een wandeling tussen Haarlem en Zandvoort. De wandeling gaat door het centrum van Haarlem via Nationaal Park Zuid-Kennemerland en het Visscherspad naar Zandvoort. Alles over deze wandeling tussen Haarlem en Zandvoort lees je in dit artikel. #wandelen #haarlem #zandvoort #visscherspad #jtravelblog #jtravel Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in december verschenen op JTravelBlog

In december 2022 verschenen er in totaal 12 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 • Wandelgids ‘Wandelen in de Hollandse Delta’
  De wandelgids ‘Wandelen in de Hollandse Delta’ is een wandelgids met tien wandelingen van 13 tot 19 kilometer in de Hollandse Delta. Wandelingen over kademuren en dijken, door historische haventjes, over vlonderpaden, je trekt je aan trekpontjes naar de overkant en je vindt na een duinpassage verkoeling op het strand.
 • November 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand november 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand november voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 • Mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Gelderland voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Gelderland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Gelderland verblijft.
 • Museumtip #28 : Anton Pieck Museum – Hattem
  Het Anton Pieck Museum in Hattem ligt in het oude centrum van Hanzestad Hattem tussen de Dijkpoort en Molen De Fortuin. In het museum zie je de grootste collectie van de Nederlandse kunstenaar en graficus Anton Pieck. In deze blog lees je alles over het Anton Pieck Museum in Hattem.
 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2023
  Zoals elk jaar, wordt ook dit jaar weer een wandelroute van het jaar gekozen. In totaal zijn er 15 wandelingen verspreid over de hele Benelux genomineerd en staan op de longlist voor de Wandelroute van het Jaar 2023. De winnaar van deze eretitel voor de ‘beste wandelroute’ van de Benelux wordt op 18 februari 2023 bekend gemaakt. De jury maakt de uitslag tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent bekend. Benieuwd welke 15 wandelingen op de longlist staan? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.
 • Nominaties voor de fietsroute van het jaar 2023
  Zoals elk jaar, wordt ook dit jaar weer de fietsroute van het jaar gekozen. In totaal zijn er 3 fietsroutes in Europa genomineerd. Ze staan op de lijst voor de Fietsroute van het Jaar 2023. Op vrijdag 24 februari maakt de jury de winnaar bekend tijdens de eerste dag van de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs in Utrecht. Benieuwd welke 3 fietsroutes op de lijst staan? Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.
 • Wandeling in havenstad Amsterdam
  Ik maakte een wandeling in havenstad Amsterdam rond het IJ. Deze Amsterdamse havenwandeling loopt door transitiegebieden langs de noord- en oostoevers van het IJ. Deze gebieden zijn voormalige haven- en industriegebieden die een alternatieve functie hebben gekregen of inmiddels zijn getransformeerd in gewilde woonwijken waar nog steeds volop gebouwd wordt. Alles over deze wandeling in havenstad Amsterdam lees je in deze blog.
 • Zo zorg je voor twee keer zoveel vakantiedagen in 2023
  Iedereen wil in 2023 weer graag op vakantie. Zo graag zelfs dat het misschien niet lukt met je 20-25 vakantiedagen. Er is een simpel trucje waardoor jij er voor zorgt dat je twee keer zoveel vakantiedagen in 2023 hebt. Hoe? Je leest het in deze blog.
 • Wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’
  De wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ is een wandelgids van Truus Wijnen, de bekendste wandelaar van Twente. Deze wandelgids bevat 20 kortere rondwandelingen tussen 8 en 13 kilometer. Ontdek één van de mooiste en stilste streken van Nederland tijdens een mooie wandeling in de Achterhoek.
 • Museumtip #29 : Museum Beelden aan Zee – Scheveningen
  Ik bezocht de tentoonstelling ‘Tuin der Lusten’ van de Oostenrijkse kunstenaar Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen. Daarnaast bezocht ik de andere ruimtes. Er is zoveel te zien in Museum Beelden aan Zee dat je hier wel een tijdje zoet bent. Bekijk ook de beelden buiten. Museum Beelden aan Zee is het enige Nederlandse museum dat zich uitsluitend met de beeldhouwkunst bezighoudt. In deze blog lees je alles over Museum Beelden aan Zee in Scheveningen.
 • De door mij bezochte musea met mijn museumkaart in 2022
  Ook in 2022 heb ik, net als in voorgaande jaren, een overzicht gemaakt van de door mij bezochte musea met mijn museumkaart in 2022. Sinds ik mijn museumkaart in augustus 2017 heb aangeschaft, bezoek ik regelmatig en vaker een museum. Het idee is en was: met mijn museumkaart zo veel mogelijk leuke musea bezoeken. Doe inspiratie over voor een volgend museumbezoek.
 • December 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand december 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand december voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden. Dit is deze blog.

Tuin der Lusten van Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen Tuin der Lusten van Elmar Trenkwalder in Museum Beelden aan Zee in Scheveningen

 

De artikelen die in december verschenen op JTravel

In december 2022 verscheen er 1 nieuw artikelen op JTravel.

Een wilde zwaan in de Amsterdamse Waterleidingduinen, december 2022. Een wilde zwaan in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in december op JTravelBlog

Ik heb in december één blog op JTravelBlog aangepast. Ik heb een paar oude blogs nagelezen en aangepast en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet. Het aanpassen is iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In het laatste weekend van november werden de kandidaten en de locatie (Zuid-Afrika) voor het seizoen 2023 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 7 januari 2023 gaat heel Nederland zich weer afvragen ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Ik heb er nu al zin in. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.

Kaapstad en de Tafelberg vanaf de boot naar Robbeneiland Kaapstad in Zuid-Afrika

 

Aangepaste artikelen in december op JTravel

Ik heb in december 2 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb een aantal oude artikelen aangepast, eindelijk had ik weer even tijd om oude artikelen na te lezen, aan te passen en te voorzien van meer informatie en affiliatelinks. Volgende maand wil ik weer verder met het aanpassen maar of dat gaat lukken, weet ik niet. Het aanpassen is iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

De wandelgids 'Wandelen in de Achterhoek' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig De wandelgids ‘Wandelen in de Achterhoek’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor januari? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Verder heb ik nog geen plannen. Ik ben voorlopig, vanwege de wintertijd, gestopt met het wandelen van etappes van het Westerborkpad. Mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog In december 2022 maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik het centrum van Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #december2022 #hoofddorp #amsterdamsewaterleidingduinen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com