Januari 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023

 

We leven al weer een paar dagen in februari. Maar ik neem je nog een keer mee naar januari 2023. Wat gebeurde er deze maand? Januari 2023 was qua uitstapjes een relatief rustige maand. Het was een maand met veel regen en slecht weer. Ik heb in januari 2023 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, foto’s bewerkt en ik ben bezig om mijn website JTravel.nl die gemaakt is in Joomla om te zetten naar WordPress. Een hele klus. Ik was vorige maand begonnen met het aanpassen van de template van JTravel, dit omdat er een versie van Joomla op de markt is die mijn template niet meer ondersteund. Maar Joomla is best ingewikkeld en ik kwam er met de nieuwe template niet uit. Met behulp van een plugin en mijn hostingbedrijf heb ik besloten om JTravel.nl ook in WordPress te gaan maken net als deze website. Het migreren van data is inmiddels met behulp van de plugin gebeurd maar ik moet een thema volledig naar mijn zin omzetten en ook moet er aan de artikelen nog best wat geschaafd worden omdat de indelingen anders zijn en de plugins van bijv. mijn foto artikelen niet werken in WordPress. Het is een hele klus. Ik heb gekeken of ik het kon uitbesteden maar de prijzen liggen voor mij te hoog. Dus ga ik het zelf maar doen en dat heeft me wel een paar slechte nachten gekost want waar begin ik, hoe krijg ik dit allemaal voor elkaar en omdat ik al heel snel met een paar artikelen tegen problemen aanliep spookte dit ’s nachts door mijn hoofd, hoe gaan we dit fixen. Inmiddels ben ik weer iets rustiger en slaap ook weer beter, gelukkig. Het aanpassen van de artikelen en blogs waar ik al een tijdje mee bezig ben, ligt de komende periode dus stil. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand.

Januari begon voor mij met ziek zijn, een van de laatste dagen van december heb ik ’s nachts al mijn eten er uit gegooid en daarna was ik een paar dagen niets niet lekker. Ik ben Nieuwjaarsdag wel teruggegaan naar mijn eigen huis, thanks broer dat je me thuis hebt gebracht, maar de eerste week van januari voelde ik me niet zo goed. Daarna ging het weer goed en ben ik er drie keer op uitgetrokken. Deze maand was het qua weer goed plannen. Het regende nogal veel. Ik maak mijn wandelingen op droge dagen.

In deze blog Januari 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand januari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in januari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in januari 2023

 • Ik ben er in januari 3x op uitgetrokken. Ik maakte een twee wandelingen in Amsterdam en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Januari 2023: Amsterdam met street art wandelingen in de wijken Geuzenveld en Slotermeer, een onderwijshistorische wandeling in Amsterdam en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Januari 2023: Amsterdam met street art wandelingen in de wijken Geuzenveld en Slotermeer, een onderwijshistorische wandeling in Amsterdam en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In januari 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in januari wel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven. Vooral de artikelen zullen later gepubliceerd worden.
 • In januari heb ik 859 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat Twitter is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, heb ik me in november 2022 aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook in januari plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In januari lees ik een deel van het boek Zoek de zon op van Jenny Colgan en het boek Eindeloos dichtbij van Jenny Colgan, deel 2 en 3 van de serie Happy Ever After. Deel 1 heb ik in juli 2022 al gelezen. Deze twee delen waren toen nog niet te leen bij de bibliotheek. De andere boeken die ik in januari lees zijn De Om – Willem Jan Otten (deel 7 van de Terloops serie), Lech van Kiki van Dijk, Ademloos van Amy McCulloch en een deel van het eerste deel van de serie Chesapeake Shores: Dromen aan zee van Sherryl Woods.

 • In januari verschijnt er 1 nieuw artikel op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in januari 10 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in januari aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in januari qua bezoekersaantallen hoger dan de afgelopen maanden. Voor beide websites was januari 2023 wel de beste januarimaand ooit. Januari staat voor JTravelBlog zelfs op de tweede plaats overall. Op een paar bezoekers na was het zelfs bijna de beste maand ooit voor deze website. Januari staat voor JTravel ook in de top-10 overall. Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in januari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest zijn ten opzichte van de vorige maanden weer gedaald. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in januari

Deze maand twee dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. De wandeling in Wandelbos Groenendaal heeft al eerder in dit overzicht gestaan. Het artikel Kosten van mijn 23-daagse groepsrondreis door Zuid-Afrika en Westerborkpad etappe 10 t/m 14 : Station Amersfoort Schothorst naar Station Nunspeet zijn nieuw in dit overzicht.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Koepelkathedraal in Haarlem
  De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht, de Wezens van de kathedraal bezocht en ik heb het mysterie van de rode robijn opgelost.
 3. Kosten van mijn 23-daagse groepsrondreis door Zuid-Afrika
  In dit artikel vertel ik je per kostenpost wat ik tijdens deze rondreis uitgaf. Dit zijn prijzen uit 2012. Het is heel goed mogelijk dat bepaalde kosten hoger uitvallen. Je kunt op verschillende manieren reizen en het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Ik maakte deze 23-daagse groepsrondreis met Fox Verre Vakanties = nu ANWB.
 4. Westerborkpad etappe 10 t/m 14 : Station Amersfoort Schothorst – Station Nunspeet
  Een verslag van etappe 10 tot en met 14 van de lange-afstandswandeling Westerborkpad. Deze vijf etappes lopen van Station Amersfoort Schothorst naar Station Nunspeet. Mijn belevenissen en mijn route lees je in dit artikel.
 5. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal Heemstede, een bos van meer dan 80 hectare. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik ben er in de herfst en in de lente geweest. In de herfst vond ik een bos vol paddenstoelen en in het voorjaar was het hier heerlijk fris en groen. Ik kwam de Schotse hooglanders onderweg tegen, altijd leuk om deze te zien.

Eén van de hutten in het Verscholen Dorp bij Vierhouten Eén van de hutten in het Verscholen Dorp bij Vierhouten

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in januari

In januari staan drie dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, alleen de volgorde is verandert. De blog met Kunst in de Amsterdamse Metro en Wat kost reizen in Namibië zijn nieuw in dit overzicht.

 1. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In het laatste weekend van november werden de kandidaten en de locatie (Zuid-Afrika) voor het seizoen 2023 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 7 januari 2023 vraag heel Nederland zich weer af ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Een leuk seizoen tot nu toe met verrassende wendingen. Wie verdenk jij als mol in 2023. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 2. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 3. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 4. Wat kost reizen in Namibië
  Ik heb de kosten van reizen door Namibië voor je op een rijtje gezet. De kosten van een reis door Namibië is voor iedereen anders. Overnacht je in hotels of kies je voor een auto met daktent? Reis je alleen of in een groep? Allemaal dingen die een budget bepalen. Namibië is geen goedkope bestemming, houd daar rekening mee als je besluit om dit schitterende land te bezoeken.
 5. Kunst in de Amsterdamse metro
  Met uitzondering van Station Zuid hebben alle stations van de in 2018 geopende Noord-Zuid metrolijn kunst op het perron of in het station. Is het jou wel eens opgevallen dat er veel kunstwerken op de perrons en in de stations aanwezig zijn als je met de metro reist?  Ik heb ze voor je op een rijtje gezet.

Kunst in de Amsterdamse metro: Station Vijzelgracht in Amsterdam Kunst in de Amsterdamse metro: Station Vijzelgracht in Amsterdam

 

Foto van de maand januari

Mijn foto van de maand januari 2023 is een foto van een ijsvogel die ik tijdens mijn bezoek eind januari aan de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Een ijsvogel in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023. Een ijsvogel in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023

 

Beste Instagram-post in januari

Mijn beste Instagram post van januari 2023 is een foto die ik in januari in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. Het is dezelfde foto als mijn foto van de maand. Mijn likes zijn de afgelopen maanden drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van januari

Voor mijn website JTravel is de pin Plaatsen in Zuid-Afrika de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand de pin Hoe voel ik me na 2 maanden cognitieve gedragstherapie om van CVS te genezen. Twee nieuwe pins in dit overzicht.

In 2012 maakte ik een 23 daagse rondreis door Zuid-Afrika. Hier lees je de informatie over plaatsen en bezienswaardigheden in Zuid-Afrika die ik heb bezocht. Lees je mee? #zuidafrika #bezienswaardigheden #jtravel #jtravelblog Sinds 2 maanden volg ik de cognitieve gedragstherapie om van mijn Chronische vermoeidheid/CVS/ME te genezen. Alles over deze maand lees in hier. Lees je mee? #me #cvs #chronischevermoeidheid #chronischvermoeidheidssyndroom #cognitievegedragstherapie #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in januari verschenen op JTravelBlog

In januari 2023 verschenen er in totaal 10 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Mijn jaaroverzicht 2022
  Deze blog bevat mijn jaaroverzicht 2022. Alweer een jaar voorbij, wat gaat de tijd toch snel. 2022 is een jaar met een oorlog in Europa met als gevolg torenhoge inflatie en prijsstijgingen van voedsel en energie en de nog steeds voortsluimerende coronapandemie.
 2. De meest gelezen blogs en artikelen van 2022 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Dit jaar voor de derde keer een aparte blog met de meest gelezen blogs en artikelen van 2022 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl.
 3. De best nine van JTravel op Instagram in 2022
  Dit is de best nine van JTravel op Instagram in 2022 met de 9 foto’s die de meeste likes kregen op mijn instagramaccount @jtravel.nl. Aan het begin van 2023 heb ik een top 9 van mijn instagram foto’s uit 2022 via een app op mijn telefoon samengesteld.
 4. De door mij gelezen boeken in 2022
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Voor de vierde keer een aparte blog met de door mij gelezen boeken in 2022. Voor mijn maandoverzichten houd ik bij welke boeken die maand gelezen heb. Mijn smaak is breed van een goede thriller tot een roman tot waargebeurde verhalen. Vanaf 2019 zet ik de door mij gelezen boeken aan het begin van het volgende jaar op een rijtje. Misschien inspireert het je.
 5. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Utrecht variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Utrecht verblijft.
 6. Museumtip #30 : Czaar Peterhuisje – Zaandam
  Het Czaar Peterhuisje in Zaandam is één van de oudste houten huizen van Nederland en het één na oudste museum (na het Teylers Museum in Haarlem) van Nederland. In het wereldberoemde huisje logeerde in 1697 de Russische tsaar Peter de Grote. In deze blog lees je alles over het Czaar Peterhuisje in Zaandam.
 7. Review : Boek ‘Van nature – De nationale parken van Nederland’
  Deze review gaat over het boek ‘Van nature – De nationale parken van Nederland’. Dit mooie boek van kunsthistoricus bij Staatsbosbeheer Marcel van Ool en boswachter Marieke Schatteleijn heb ik vorig jaar gekocht. Het boek behandelt de 22 nationale parken van Nederland. In het koffietafelboek Van nature: de nationale parken van Nederland, vertellen de schrijvers over de schoonheid van de Nederlandse natuur.
 8. Mijn bucketlist – Wandelingen deel 2
  In deze blog Mijn bucketlist – Wandelingen deel 2 heb ik een tweede lijst gemaakt van wandelingen die ik in de toekomst wil maken. In december 2020 maakte ik voor het eerst een lijst van wandelingen die ik in nog wil maken. Sinds het verschijnen van deze blog is mijn bucketlist met wandelingen alsmaar langer geworden. Tijd voor een aanvulling op mijn bucketlist. Welke wandelingen kan ik inmiddels afstrepen, welke staan nog altijd op mijn bucketlist en welke wandelingen zijn er bij gekomen. Mijn bucketlist met wandelingen – deel 2 lees je hier.
 9. Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’
  De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’ is een wandelgids met tien wandelingen in en rond de stad Deventer. De wandelgids is geschreven door Marycke Janne Naber. Deze wandelgids bevat 10 rondwandelingen van 10 tot 15 kilometer rond de binnenstad en het landelijk gebied daarbuiten. Deventer is een bezoek meer dan waard. Niet alleen het centrum is interessant maar ook buiten het middeleeuwse centrum is al wandelend veel moois te ontdekken.
 10. Street art wandeling in Amsterdam Geuzenveld
  Ik maakte een street art wandeling in Amsterdam Geuzenveld. Amsterdam bestaat uit verschillende wijken, de ene wijk heeft meer street art dan de andere wijk. Zo hebben de wijken Geuzenveld en Slotermeer veel street art werken, klein en groot. Hier lees je waar je de street art in Amsterdam Geuzenveld kunt vinden.

Walking alone serie van ICY & SOT, Migration van Narir en Tres van SUSO33 tijdens mijn street art wandeling in Amsterdam Geuzenveld Walking alone serie van ICY & SOT, Migration van Narir en Tres van SUSO33 tijdens mijn street art wandeling in Amsterdam Geuzenveld

 

De artikelen die in januari verschenen op JTravel

In januari 2023 verscheen er 1 nieuw artikel op JTravel.

Damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023. Damherten in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2023

 

Aangepaste berichten in januari op JTravelBlog

Ik heb in januari twee blogs op JTravelBlog aangepast. De komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik mijn website helemaal klaar heb zal ik dit weer oppakken.

 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2023
  Sinds begin januari 2023 is de shortlist met vijf wandelroutes die nog kans maken op de eretitel ‘Wandelroute van het jaar 2023’ bekend. De wandelroute van jaar wordt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent bekend gemaakt. Deze beurs gaat fysiek weer door, de jury is bezig om tot een jurering te komen. De shortlist lees je in deze blog.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Heuvelrughike: Nominatie voor de wandelroute van het jaar 2023 Heuvelrughike: Nominatie voor de wandelroute van het jaar 2023

 

Aangepaste artikelen in januari op JTravel

Ik heb in januari 2 artikelen op JTravel aangepast. De komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik mijn website helemaal klaar heb zal ik dit weer oppakken.

]De wandelgids 'Wandelen buiten de binnenstad van Deventer' van Uitgeverij Gegarandeerd De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Deventer’ van Uitgeverij Gegarandeerd

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor februari? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken en omdat mijn vader jarig is, ga ik half februari een paar dagen naar Groningen. Verder heb ik nog geen plannen. Ik ben voorlopig, vanwege de wintertijd, gestopt met het wandelen van etappes van het Westerborkpad. Mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2023 maakte ik twee wandelingen in Amsterdam (street art wandeling in de wijken Geuzenveld en Slotermeer en een onderwijshistorische wandeling) en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2023 #amsterdam #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

2 reacties

 • Irene schreef:

  Leuk om te lezen en herkenbaar! Ik ben ook bezig met het overzetten van mijn website naar een nieuw thema omdat het huidige thema te oud en teveel bugs heeft. Jeej, wat een klus!

  • Jaquelien schreef:

   Hallo Irene,
   Kan je wel zeggen wat een werk. Ik ben nu eerst even bezig met aanpassen van artikelen. thema heb ik al een deel aangepast maar nog lang niet ok. Welk thema ga jij gebruiken. Ik heb nu Astra voor JTravel maar of dat zo blijft weet ik nog niet. Hoe pak jij het aan om van thema te switchen?

 • Geef een reactie

  Over JTravelBlog

  Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

  Zoeken

  Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

  Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

  Buy me a coffee

  Aanbiedingen

  Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

  Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

  Boek een vlucht

  Skyscanner

  Boek je hotel  Booking.com

  Boek je Natuurhuisje

  Boek hier je Natuurhuisje

  Heb je nog iets nodig?

  Bol.com