September 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling van het Fortenpad rond Uithoorn, september 2021

 

De tijd vliegt want ook de maand september 2021 is alweer voorbij. In deze blog kijk ik terug op de afgelopen maand. In september 2021 heb ik 5 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor deze website geschreven, veel foto’s bewerkt, dingen aan mijn websites aangepast, een aantal artikelen aangepast en aangevuld en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De coronamaatregelen zijn bijna allemaal opgeheven, wat rest zijn de mondkapjes in het openbaar vervoer (ik merk dat steeds meer mensen zich daar ook niet meer aan houden) en voor de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen heb je nu een de CoronaCheck-app nodig. Aan het eind van deze maand slaat het weer om en wordt het echt herfst. September was een mooie zonnige maand.

In deze blog De maand september 2021 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand september. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in september mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in september 2021

 • Ik ben er in september maar liefst 5x op uitgetrokken. De eerste week van september bracht ik, vanwege de verjaardag van mijn moeder, door in Groningen. Met haar bracht ik ook een bezoek aan Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum. Nadat ik terug was in mijn eigen huisje las ik een bericht over een instameet in de Haarlemmermeer. Een thuiswedstrijd met bezoeken aan leuke plekken in het kader Ode aan het Landschap Noord-Holland. Voor het eerst sinds meer dan 2 jaar nam ik weer deel aan een instameet. Een week later liep ik de 9e etappe van het Westerborkpad, een heel indrukwekkende wandeling want ik bezocht Kamp Amersfoort, het Russisch Ereveld en andere oorlogsgraven. Er zaten ook minder leuke stukken in deze wandeling. Ook bracht ik een bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit keer moest ik geduld hebben, want waarschijnlijk door werkzaamheden in het gebied, waren de vossen in geen velden of wegen te bekennen. Aan het eind van de middag toch nog 3 gezien. Mijn laatste wandeling was een wandeling langs het Fortenpad, van Wandelnetwerk Amstelland. De blogs over Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum en de 9e etappe van het Westerborkpad zijn al verschenen, evenals de tien artikelen van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer. Het fotoartikel met vossenfoto’s en de blog over het Fortenpad verschijnen begin oktober.

September 2021: Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Etappe 9 van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland September 2021: Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Etappe 9 van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland

September 2021: Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer met het Cruquius Museum, Fort van Hoofddorp, Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep en theatervoorstelling KiemSeptember 2021: Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer met het Cruquius Museum, Fort van Hoofddorp, Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep en theatervoorstelling Kiem

 

 • In september heb ik geen tijd gehad om artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aan te passen en SEO proof te maken. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in september heb ik veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In september heb ik heel veel foto’s gemaakt, 1530. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in september plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Vorig jaar ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In september 2021 lees ik twee boeken: Vrij uitzicht van Anna Niewierra en Een nieuwe wereld van Sarah Lark.

 • In september verschijnen er 14 nieuw artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in september 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Beide websites scoren qua bezoekersaantallen een stuk slechter dan de afgelopen maanden. Qua bezoekers aantallen staat september voor JTravel overall net binnen de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekers aantallen staat september voor JTravelblog zelfs buiten de top 10. September was voor JTravelBlog de slechtste maand in 2021. Deze maand merk ik niets van  alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen. De cijfers zijn wel beter dan september 2020. De meeste bezoekers komen ook in september weer via zoekmachines en sociale media (vooral Facebook en Twitter). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog en JTravel valt deze maand tegen en ook de stijgende lijn via Pinterest is teruggelopen ten opzichte van afgelopen maanden. Zoals ik al eerder al schreef heb ik besloten om niet meer elke nieuwe post op Instagram te plaatsen. Ik denk dat hier iets gewijzigd is in het algoritme, want wat mij al een paar maanden opvalt zijn de teruglopende likes op mijn posts. Zijn er meer Instagrammers die daar last van hebben of heb je er een verklaring voor?

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in september

Deze maand 4 dezelfde artikelen in deze top 5 als in augustus en verrassend artikel in deze top 5: de Ferro Dome in Rotterdam.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Ferro Dome in Rotterdam
  Tijdens de Rotterdam Makers District Instameet was de Ferro Dome met zijn vele streetart één van de locaties die ik bezocht. In dit artikel alles over deze mooie plek in Rotterdam.
 4. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 5. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.

Streetart in de Ferro Dome tijdens de Rotterdam Makers District Instameet Streetart in de Ferro Dome tijdens de Rotterdam Makers District Instameet

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in september

In september staan 2 nieuwe blogs in deze top 5. De blog over mijn wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang heeft al eerder in dit overzicht gestaan. De blog over de  de CoronaCheck-app is nieuw in dit overzicht. De andere drie blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.
 4. Alles wat je moet weten over de CoronaCheck-app
  In deze blog alles over de sinds 25 september 2021 voor de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen verplichte coronacheck-app. Zonder een geldige QR-code kom je in bijv. de horeca niet meer binnen.
 5. Een wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang
  Ik maakte een wandeling over Buitenplaats Leyduin in Vogelenzang. Deze wandeling is onderdeel van het Buitenplaatsenpad, een verbinding tussen historische buitenplaatsen rond Heemstede en Vogelenzang. Buitenplaats Leyduin zijn meerdere buitenplaatsen die samengevoegd zijn: Leyduin, Oud-Woestduin en Vinkenduin.

De Zaanse Schans in Zaandam De Zaanse Schans in Zaandam

 

Foto van de maand september

Mijn foto van de maand september 2021 is een foto van een koe in een weiland langs de Amsteldijk-Zuid bij Uithoorn. Hij keek me zo lief aan. Deze foto maakte ik tijdens een wandeling van Wandelnetwerk Amstelland : het Fortenpad. De blog verschijnt in oktober.

Een koe in het weiland langs de Amsteldijk-Zuid tijdens mijn wandeling van het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland/Noord-Holland Een koe in het weiland langs de Amsteldijk-Zuid tijdens mijn wandeling van het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland/Noord-Holland

 

Beste Instagram-post in september

Mijn beste instagram post van september 2021 is een foto die ik van één van de vossen in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. Wat mij opvalt is dat mijn foto’s slecht geliked worden. De reden geen idee. Ik doe niets anders dan anders maar zelfs de foto van een vos doet het niet goed.

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van september

Voor mijn website JTravel is de pin Hofjes in Haarlem de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand de pin Wandelen in de binnenstad van Groningen. Twee andere pins dan de afgelopen maanden.

Tijdens je wandeling door Haarlem kun je veel hofjes bezoeken. Welke dat zijn lees je op mijn website. Lees je mee? #haarlem #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog Ik maakte een mooie stadswandeling in Groningen. Dit is mijn route. Wandel je mee? #groningen #wandelen #stadswandeling #ergaatnietsbovengroningen #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in september verschenen op JTravelBlog

In september 2021 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Augustus 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand augustus 2021 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand augustus voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Zo vind je goedkope vliegtickets
  Wie wil nu niet een goedkoop vliegticket scoren. Waar moet je zoeken? Goedkoop kan ook duurkoop zijn, door allerlei addertjes onder het gras, zoals veel bijkomende extra kosten of kleine lettertjes die je al snel over het hoofd ziet. In deze blog heb ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet om goedkope vliegtickets te vinden.
 3. Wat kost reizen in Thailand
  Ik heb de kosten voor een reis door Thailand voor je op een rijtje gezet. De kosten van een verre reis zijn voor iedereen anders. Overnacht je in hotels of hostels? Reis je alleen of in een groep? Allemaal dingen die een budget bepalen. Thailand is een relatief goedkope bestemming.
 4. Museumtip #20 : Openluchtmuseum Het Hoogeland – Warffum
  In het Openluchtmuseum Het Hoogeland in het Groningse Warffum ga je terug naar het leven op het Groningse platteland van de 19e en begin 20e eeuw. Veel dingen zijn voor mij herkenning, omdat ik ze eerder gezien heb, ook in andere musea. Lees in deze blog waarom je dit openluchtmuseum op het Groningse platteland moet bezoeken.
 5. De bezienswaardigheden op het Kaapse Schiereiland
  Ik heb het schiereiland ten zuiden van Kaapstad twee keer bezocht en maakte beide keren hetzelfde rondje naar Duikereiland en Houtbaai, via Chapman’s Peak, de vuurtoren bij Capepoint, het bord van Kaap De Goede Hoop en de pinguïns van Boulders Beach terug naar Kaapstad. Alles over deze plekken lees je in deze blog.
 6. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Limburg
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Limburg voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Limburg verblijft.
 7. Westerborkpad etappe 9 : Station Amersfoort – Station Amersfoort Schothorst
  Het verslag van etappe 9 van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst over een afstand van 12,9 kilometer met indrukwekkende bezoeken aan Kamp Amersfoort, het Russisch Ereveld en de oorlogsbegraafplaats. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject.
 8. Wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’
  De wandelgids ‘De mooiste kasteelwandelingen in Gelderland’ is een wandelgids met twaalf wandelingen langs kastelen en landhuizen in de provincie Gelderland. Je hoeft niet naar het buitenland om mooie kastelen te zien. Je kunt in de provincie Gelderland veel mooie kastelen bewonderen tijdens één van de mooie wandelingen uit deze wandelgids.

Een wachttoren van Kamp Amersfoort tijdens de 9e etappe van het Westerborkpad Een wachttoren van Kamp Amersfoort tijdens de 9e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in september verschenen op JTravel

In september 2021 verscheen er 14 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Wandeling langs de beeldengalerij aan de Dreef in Haarlem
  Een korte wandeling langs de beeldengalerij aan de Dreef in Haarlem langs 12 kunstwerken. die geïnspireerd zijn op het thema ‘recycling en het circulaire denken’.
 2. Foto’s van mijn wandeling langs de beeldengalerij aan de Dreef in Haarlem
  Foto’s van mijn wandeling langs de beeldengalerij aan de Dreef in Haarlem langs 12 kunstwerken. die geïnspireerd zijn op het thema ‘recycling en het circulaire denken’.
 3. Teylers Museum in Haarlem
  Het Teylers Museum is opgericht als kennisinstituut voor wetenschap en kunst. Het gebouw en het museuminterieur zijn een rijksmonument. In het Teylers Museum zie je kunst van beroemde meesters, miljoenenoude fossielen, fonkelende mineralen, peperdure boeken en vernuftige instrumenten.
 4. Foto’s van het Teylers Museum in Haarlem
  Foto’s van mijn bezoek aan het Teylers Museum in Haarlem.
 5. Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer
  Ik nam deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer. In dit artikel een verslag van deze middag en avond.
 6. Ode aan het Landschap Noord-Holland
  In dit artikel meer informatie over Ode aan het Landschap Noord-Holland.
 7. Locaties van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland
  In dit artikel foto’s met links naar de 3 locaties van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer.
 8. Foto’s van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland
  In dit artikel foto’s met links naar de foto’s van de 3 locaties van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer.
 9. Cruquius Museum in Cruquius
  De eerste locatie van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer was het Cruquius Museum, een museum waar ik al eerder ben geweest. Een museum over de drooglegging van de Haarlemmermeer door middel van deze stoommachine.
 10. Foto’s van het Cruquius Museum in Cruquius
  De foto’s van het Cruquius Museum zie je in dit artikel. Ik heb dit museum over de drooglegging van de Haarlemmermeer door middel van deze stoommachine al eerder bezocht.
 11. Fort van Hoofddorp
  De tweede locatie van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer was het Fort van Hoofddorp, een oud fort dat onderdeel is van de Stelling van Amsterdam.
 12. Foto’s van het Fort van Hoofddorp
  De foto’s van het Fort van Hoofddorp zie je in dit artikel.
 13. Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep
  De derde locatie van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer was het Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, waar we dineerden en de Theatervoorstelling Kiem tijdens Festival Grazende Zwaan bijwoonden.
 14. Foto’s van Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep
  De foto’s van Landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep zie je in dit artikel.

Fort van Hoofddorp tijdens de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer Fort van Hoofddorp tijdens de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer

 

Aangepaste berichten in september op JTravelBlog

Ik heb in september 3 blogs op JTravelBlog aangepast. De afgelopen maand heb ik geen controles uitgevoerd op mijn oude blogs, simpelweg omdat ik hier geen tijd voor had. Maar de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea sinds juni weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.
 • Alles wat je moet weten over de CoronaCheck-app
  In deze blog alles over de sinds 25 september 2021 voor de horeca, evenementen, poppodia, theaters en bioscopen verplichte coronacheck-app. Zonder een geldige QR-code kom je in bijv. de horeca niet meer binnen.
 • Wat is een instawalk / instameet?
  Ik zie je nu denken een instawalk / instameet? Wat is dat? Nooit van gehoord. In deze blog leg ik je uit wat een instameet / instawalk inhoudt en vertel ik je mijn eigen ervaringen. Dit artikel is aangepast omdat ik in september 2021 weer deel genomen heb  aan een instameet.

De CoronaCheck-app, gele vaccinatieboekje en het paspoort

 

Aangepaste artikelen in september op JTravel

Ik heb in september 9 artikelen op JTravel aangepast. De afgelopen maand heb ik geen controles uitgevoerd op mijn oude artikelen, simpelweg omdat ik hier geen tijd voor had. Maar de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Wandelingen in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de het artikel over de wandeling langs de Beeldengalerij en de foto’s van deze wandeling in Haarlem heb ik foto’s met de link naar mijn verhaal over deze mooie wandeling en de foto’s van deze wandeling toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Mijn wandelingen op een rijtje en Foto’s van mijn wandelingen
  Om een link te maken naar de het artikel over wandeling langs de Beeldengalerij en de foto’s van de wandeling langs de Beeldengalerij in Haarlem heb ik foto’s met de link naar mijn verhaal over deze mooie wandeling en de foto’s van deze wandeling toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Bezienswaardigheden in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de het artikel over Teylers Museum en de foto’s van het Teylers Museum in Haarlem heb ik foto’s met de link naar het artikel over dit mooie museum en de foto’s van het museum toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Bezienswaardigheden in de Haarlemmermeer en Foto’s van de Haarlemmermeer
  Om een link te maken naar de artikel over de locaties van de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer en de foto’s van Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer heb ik foto’s met de link naar de bezochte locaties en de foto’s van de bezochte locaties toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Instawalks
  Om een link te maken naar het artikel over de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer heb ik een foto met de link naar Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer toegevoegd aan dit artikel.

Het kunstwerk Fingers Crossed van Frank Koolen tijdens mijn wandeling langs de Beeldengalerij in Haarlem Het kunstwerk Fingers Crossed van Frank Koolen tijdens mijn wandeling langs de Beeldengalerij in Haarlem

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor oktober? Ik wil in elk geval weer een etappe van het Westerborkpad lopen en de burlende herten in de Amsterdamse Waterleidingduinen opzoeken.
Ik heb me in 2021 voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is tot nu toe niet helemaal gelukt, want het is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog

In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog In september 2021 bezocht ik Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, nam ik deel aan de Instameet Ode aan het Landschap Noord-Holland in de Haarlemmermeer, liep ik een etappe van het Westerborkpad van Station Amersfoort naar Station Amersfoort Schothorst, maakte ik een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik het Fortenpad van Wandelnetwerk Amstelland. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #september2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #instameet #haarlemmermeer #fortenpad #warffum #museumkaart #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com