April 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in de Amsterdamse Waterleidingduinen, april 2022

 

April doet wat het wil en zo was het ook in april 2022. De maand begon met sneeuw en een paar dagen later was het heerlijk zonnig weer. Het was een schitterende en drukke maand. Door deze drukte is de maand voorbij gevlogen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In april 2022 heb ik 6 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, heel veel foto’s bewerkt, een aantal blogs en artikelen aangepast en aangevuld en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

Ik was in april veel in de Bollenstreek te vinden. Daarom deze maand een hoog Bollenstreek gehalte in deze blog. Door het mooie weer en omdat ik me redelijk goed voelde in april ben ik er veel uit opgetrokken. Aan het eind trap ik wel even op de rem want er blijven nu te veel dingen liggen waar ik niet aan toe kom. Ik heb in april zoveel foto’s gemaakt en doordat ik zoveel weg ben blijven die zich maar opstapelen om bewerkt, uitgezocht en verwerkt te worden. In mei ga ik niet meer zoveel weg, maar het is zo mooi weer en ik heb zoveel ideeën voor uitstapjes.

In deze blog April 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand april. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in april mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in april 2022

 • Ik ben er in april in totaal 6x op uitgetrokken. Ik liep de 13e etappe van Station Harderwijk naar Station Nunspeet, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen (en zag voor het eerst in maanden weer een paar vossen en ook 3 vossenwelpen bij een burcht), ik bezocht Huis Barnaart en Haarlem en de Keukenhof in Lisse, ik fietste naar de Bollenstreek om de bollenvelden te fotograferen en ik maakte de Olmenhorstwandeling in Lisserbroek en aansluitend fietste ik door naar Lisse om Galerie de Zwarte Tulp van Gildemeesters Bollenstreek te bezoeken. Hier worden de reuzenbollen beschilderd. In april heb ik weer een aantal reuzenbollen gezien.

April 2022: de 13e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse April 2022: de 13e etappe van het Westerborkpad, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse

April 2022: 2 bezoeken aan de Bollenstreek, Reuzenbollen en de Olmenhorstroute in Lisserbroek April 2022: 2 bezoeken aan de Bollenstreek, Reuzenbollen en de Olmenhorstroute in Lisserbroek

 

 • In april verschijnen er 3 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in april 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort qua bezoekersaantallen gelukkig weer en stuk beter dan de afgelopen maanden. De maand april staat qua bezoekersaantallen  in de top 5 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat april 2022 voor JTravelBlog ook weer in de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in april weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en deze maand ook weer veel via Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel valt deze maand tegen. Sociale media berichten voor JTravelBlog laten wel weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in april

Deze maand 2 dezelfde artikelen in deze top 5 als in maart, één die al eerder in dit overzicht hebben gestaan en twee nieuwe artikelen: The Tulip Barn in Hillegom en informatie over de Keukenhof 2015. Dit laatste artikel heeft nog nooit in dit overzicht gestaan.

 1. The Tulip Barn in Hillegom
  The Tulip Barn in Hillegom is een sinds 2021 geopende attractie in Hillegom in de Bollenstreek. The Tulip Barn is een nieuwe bloemenbeleving en een uniek concept op het gebied van bloemenbeleving. Leuk voor jong en oud. Hier geniet je van een unieke selfie-tuin met meer dan 400.000 kleurrijke tulpen. De authentieke bloemenkas is omgebouwd tot een sfeervolle horeca gelegenheid. Ik ben recent tijdens mijn fietstocht in de Bollenstreek nog even langs geweest. De foto’s moeten nog geplaatst worden in het artikel. Onderstaande foto is van dit jaar.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 4. De Leitjesroute in Oosterend
  In artikel beschrijf ik de wandeling van 1,65 kilometer (de Leitjesroute) die ik maakte in Oosterend op Texel. Aan de hand van genummerde leistenen bordjes loop je door het dorp. Op belangrijke panden en huizen hangen leitjes (vandaar de naam Leitjesroute). De route heb ik in deze blog beschreven.
 5. Informatie over de Keukenhof
  Dit artikel geeft informatie over Keukenhof 2015. Ook dit jaar was in de Keukenhof te vinden. De artikelen van 2022 moeten nog verschijnen. Het thema van 2015 was Vincent van Gogh. Naast de vele mooie (vooral tulpen) bloemen buiten, zijn er in de verschillende paviljoens wisselende tentoonstellingen, er zijn zgn. inspiratietuinen en tussen de bloemen staan kunstwerken. De overige informatie zoals de inspiratietuinen en het thema Vincent van Gogh zijn van 2015.

The Tulip Barn in Hillegom The Tulip Barn in Hillegom

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in april

In april staat er 1 nieuwe blog in deze top 5: Fietsroute langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek. Een blog die op 10 april 2022 gepubliceerd is en nu al deze top 5 heeft gehaald. Twee blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. De twee andere blogs hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Fietsroute langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek
  Ik maakte een fietstocht langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek rond Lisse in de provincie Zuid-Holland. Dit is zeker niet mijn eerste kennismaking met de Bollenstreek, ik kom hier sinds een aantal jaren regelmatig om in april de bollenvelden de fotograferen. Ik stelde zelf deze fietsroute langs 11 van deze reuzenbollen samen. In de hele Bollenstreek komen 80 van deze reuzenbollen.
 4. Een wandeling langs het groene deel van de Amsterdamse Zuidas
  Je verwacht in Amsterdam-Zuid niet dat het zo groen is. Want iedereen kent de Amsterdamse Zuidas als een zakencentrum met hoge en grote kantoorgebouwen en woningen. Alles is gebouwd rondom NS Station Amsterdam Zuid. Het gebied is heel groen met veel parken, het Amsterdamse Bos met de kersenbloesem, een stadsstrand en een botanische tuin.
 5. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.

De Reuzenbol 'De Bolle(n)schuur' in Voorhout tijdens mijn fietsroute langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek De Reuzenbol ‘De Bolle(n)schuur’ in Voorhout tijdens mijn fietsroute langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek

 

Foto van de maand april

Mijn foto van de maand april 2022 zijn twee foto’s: vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en roze tulpen in de Bollenstreek. De keuze is moeilijk deze maand want ik heb schitterende foto’s gemaakt van vooral de bloeiende tulpen in de Bollenstreek en van de schattige vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Zijn ze niet lief, je zou deze wollenballetjes zo in je tas mee willen nemen. Daarom voor één keer twee foto’s van de maand.

Tulpen in de Bollenstreek Tulpen in de Bollenstreek

Vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen Vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in april

Mijn beste instagram post van april 2022 is een foto die ik in maart tijdens mijn fietstocht langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van april

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van de hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand een hele verrassende en een pin die ook nog nooit in dit overzicht heeft gestaan: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in april verschenen op JTravelBlog

In april 2022 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Maart 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand maart 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand maart voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Websites voor het boeken van groepsrondreizen buiten Europa
  Ik heb een aantal betrouwbare websites voor het boeken van groepsrondreizen buiten Europa voor je op een rijtje gezet. In deze blog heb ik websites van reisorganisaties opgenomen die bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) zijn aangesloten. De reden: mocht een reisorganisatie failliet gaan, dan krijg je je geld terug.
 3. Fietsroute langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek
  Ik maakte een fietstocht langs 11 reuzenbollen in de Bollenstreek rond Lisse in de provincie Zuid-Holland. Dit is zeker niet mijn eerste kennismaking met de Bollenstreek, ik kom hier sinds een aantal jaren regelmatig om in april de bollenvelden de fotograferen. Ik stelde zelf deze fietsroute langs 11 van deze reuzenbollen samen. In de hele Bollenstreek komen 80 van deze reuzenbollen.
 4. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Utrecht voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Utrecht verblijft.
 5. Westerborkpad etappe 12 : Station Putten – Station Harderwijk
  Het verslag van etappe 12 van het Westerborkpad van Station Putten naar Station Harderwijk over een afstand van 14,8 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 6. Museumtip #22 : Museum de Zwarte Tulp – Lisse
  Museum de Zwarte Tulp in Lisse vertelt je alles over 500 jaar geschiedenis van de Duin- en Bloembollenstreek, de bloembollencultuur met zijn eeuwenoude geschiedenis, de werkzaamheden op het land, de wetenschap achter het ontwikkelen van nieuwe tulpensoorten, de export en promotie van het gebied om toeristen naar de Bollenstreek te trekken. Ook zijn er wisselende kunsttentoonstellingen te zien.
 7. Een dagje Keukenhof in Lisse
  De Keukenhof in Lisse is weer geopend. Een leuk en fleurig dagje uit voor groot en klein. Ik bracht een bezoek aan de grootste bloementuin ter wereld met meer dan 7 miljoen bloembollen die elk seizoen opnieuw worden gepoot. Ik vind dit een walhalla voor fotografen en één van de mooiste attracties die ons land kent. De Keukenhof is slechts een paar weken per jaar geopend. In 2022 is dat van donderdag 24 maart tot en met zondag 15 mei. In deze blog lees je hoe mijn dag in de Keukenhof was en alles wat je over de Keukenhof in Lisse moet weten voor een leuk dagje uit.
 8. Alles wat je wilt weten over reizen naar Vietnam
  Ik heb in dit artikel alles wat je wilt weten over reizen naar Vietnam op een rijtje gezet. Ik probeer in dit artikel antwoord te geven op veel gestelde vragen als grensdocumenten, beste reistijd, geldzaken, veiligheid en andere zaken. Mijn 21-daagse groepsrondreis door Vietnam begon in de hoofdstad Hanoi en eindigde in de zuidelijke stad Ho Chi Minh City. Vietnam is een heerlijk land om in te reizen, de mensen zijn vriendelijk, het eten is goed en er is zo veel te zien.

Keukenhof 2022 Keukenhof 2022

 

De artikelen die in april verschenen op JTravel

In april 2022 verscheen er 3 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Foto’s van de Bollenstreek op 29 maart 2022
  In dit artikel de foto’s van de Bollenstreek die ik op 29 maart 2022 rond Hillegom, Lisse en Voorhout gemaakt heb. De Bollenstreek is een eldorado voor fotografen vanwege de kleuren en lijnen in de bollenvelden. Het zijn nu vooral hyacinten die ik gefotografeerd heb, voor tulpen is eind maart nog te vroeg.
 2. Huis Barnaart in Haarlem
  Ik bezocht in april 2022 Huis Barnaart in Haarlem, een monumentaal herenhuis aan de Nieuwe Gracht in het centrum van Haarlem. Huis Barnaart is sinds juli 2021 te bezoeken als museum(huis). Huis Barnaart is in neoclassistische stijl gebouwd. Je mag hier rondlopen en doen alsof jij één van de bewoners van het pand bent. Je mag overal op en aanzitten en alle kastdeuren mogen worden opengetrokken. Neem ook eens plaats op één van de mooie stoelen of banken.
 3. Foto’s van Huis Barnaart in Haarlem
  De foto’s  die ik in en rond Huis Barnaart in Haarlem maakte, zie je in dit artikel.

PS: de foto’s van de Bollenstreek, Keukenhof en de Amsterdamse Waterleidingduinen die ik deze maand (april 2022) maakte, volgen (hoop) ik volgende maand online. Het zijn er zoveel dat ik tijd te kort kom om alles te verwerken en online te plaatsen.

Huis Barnaart in Haarlem Huis Barnaart in Haarlem

 

Aangepaste berichten in april op JTravelBlog

Ik heb in april 2 blogs op JTravelBlog aangepast. De afgelopen maand heb ik slechts 1 oude blog aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2022
  In april is tijdens de online ‘Kick-off van het nieuwe fiets- en wandelseizoen’ de winnaar van de ‘Wandelroute van het jaar 2022’ bekend geworden. De winnaar lees je in deze blog.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Winnaar van de wandelroute van het jaar 2022: Hondsrug Winnaar van de wandelroute van het jaar 2022

 

Aangepaste artikelen in april op JTravel

Ik heb in april 4 artikelen op JTravel aangepast. De afgelopen maand heb ik ook weer een paar oude artikelen aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden en ik ben veel weg. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Foto’s van de Bollenstreek
  Om een link te maken naar de foto’s van fietstocht door de Bollenstreek eind maart 2022 heb ik foto’s met de link naar de foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Bollenstreek.
 • Foto’s van de Bijbelse Tuin Hoofddorp
  In februari bezocht ik opnieuw de Bijbelse Tuin Hoofddorp. Ik ben hier al eerder geweest. Ik heb in dit bestaande artikel een paar nieuwe foto’s van deze middag toegevoegd.
 • Bezienswaardigheden in Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de artikelen Huis Barnaart in Haarlem en Foto’s van Huis Barnaart in Haarlem heb ik de links toegevoegd aan deze twee artikelen.

De Verloren Zoon in de Bijbelse Tuin Hoofddorp De Verloren Zoon in de Bijbelse Tuin Hoofddorp

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor mei? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken, op zoek naar de welpen en kijken hoe ze in een maand tijd gegroeid zijn. Ook het wandelen van een etappe van het Westerborkpad staat weer op rol. Ook wil ik een paar leuke wandelingen maken waarvan je het verslag op deze website kunt lezen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog

In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog In april 2022 liep ik een etappe van het Westerborkpad, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en zag 3 vossenwelpen, bezocht ik Huis Barnaart in Haarlem en de Keukenhof in Lisse, maakte ik een fietstocht in de Bollenstreek en liep de Olmenhorstroute in Lisserbroek. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #april2022 #westerborkpad #huisbarnaart #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #keukenhof #olmenhorstroute #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com