Februari 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn fietstocht door de Bollenstreek, februari 2022

 

De korte maand van het jaar, februari 2022 is ook al weer voorbij. Je kunt heel goed merken dat de dagen langer worden. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In februari 2022 heb ik 4 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven, veel foto’s bewerkt, een aantal blogs en artikelen aangepast en aangevuld en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

Februari is een bizarre maand. De coronamaatregelen zijn na twee jaar pandemie bijna volledig opgeheven. Ik blijf nog voorzichtig want het virus is nog niet weg. De cijfers zijn nog steeds hoog. En de coronacrisis is nog niet voorbij of mr. Poetin from Russia stort de wereld in de volgende crisis door buurland Oekraïne binnen te vallen. Wat die man bezield geen idee. Maar het is en blijft een enge man. Ik zou graag eens in zijn hoofd willen kijken waar die rare denkbeelden vandaan komen. Ik hoop dat het allemaal snel voorbij is maar ik vrees het ergste. Ik volg het nieuws op de voet.

In eigen land kregen we in een week tijd drie stormen over ons heen. Een reden dat ik er bijna twee weken niet op uit geweest ben. Het was te slecht weer.

In deze blog De maand februari 2022 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand februari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in februari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in februari 2022

 • Ik ben er in februari in totaal 4x op uitgetrokken. Begin februari reisde ik af naar Leiden voor Trage Tocht Leiden, een wandeling in de stad via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo, ik maakte een fietstocht langs het Verborgen Verleden in De Zilk in Noordwijkerhout, ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en op de laatste dag van februari liep ik een beeldenroute in Hoofddorp en bezocht ik de Bijbelse Tuin in Hoofddorp.

Februari 2022: Trage Tocht Leiden, Fietstocht Verborgen Verleden in Noordwijkerhout en De Zilk, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de beeldenroute in Hoofddorp Februari 2022: Trage Tocht Leiden, Fietstocht Verborgen Verleden in Noordwijkerhout en De Zilk, een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en de beeldenroute in Hoofddorp

 

 • In februari 2022 ben ik verder gegaan met het aanpassen van artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in februari veel nieuwe blogs en een paar artikelen voor beide websites geschreven.
 • In februari heb ik 1137 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in februari plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In februari 2022 lees in totaal 4 boeken en een klein deel van een boek die ik in maart verder lees: Op blote voeten van Susan Mallery, De Campus van Nathalie Pagie, Het meisje dat verdween van Els Florijn, Camino van Graeme Simsion en een stukje van deel 1 van De vrouwen van Kiward – Het land van belofte van Sarah Lark.

 • In februari verschijnen er 2 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in februari 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort qua bezoekersaantallen weer slechter dan de afgelopen maanden. De cijfers van JTravelBlog zagen er tot half februari ook niet goed uit maar daarna ging het heel goed met de bezoekersaantallen. De maand februari staat qua bezoekersaantallen op JTravel opnieuw buiten de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen op JTravelBlog staat februari 2022 wel binnen de top 10 sinds het bestaan van de website (september 2018). Deze maand merk ik weinig tot niets van alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen. De meeste bezoekers komen ook in februari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravelBlog en JTravel valt deze maand tegen en kunnen altijd beter maar het positieve is dat de cijfers beter zijn dan in januari. Er is ook weer een stijgende lijn via Facebook en Pinterest te zien ten opzichte van afgelopen maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in februari

Deze maand 3 dezelfde artikelen in deze top 5 als in januari alleen een andere volgorde en een artikel dat ook al eerder in dit overzicht heeft gestaan: Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De Koepelkathedraal in Haarlem heeft nog nooit in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 4. Koepelkathedraal in Haarlem
  De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht en heb de wezens van de kathedraal bezocht.
 5. Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp
  Het Haarlemmermeerse Bos is een bos in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer). Het Haarlemmermeerse Bos ligt rondom de recreatieplas met horecagelegenheid. Het is een ideaal gebied voor wandelaars, fietsers en andere sportievelingen. In 2002 werd hier de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade gehouden. Er zijn nog diverse restanten van deze Floriade te zien, zoals het Haarlemmermeerpaviljoen, nu te koop voor 1,9 miljoen euro.

De binnenkant van de koepel in de Koepelkathedraal in Haarlem De binnenkant van de koepel in de Koepelkathedraal in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in februari

In februari staan er 2 nieuwe blogs in deze top 5: Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties en Trage Tocht Leiden: een stadse tocht via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo. Twee blogs die in 2022 gepubliceerd zijn en direct deze top 5 hebben gehaald. De andere blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand. Zoals je ziet zijn artikelen over mijn favoriete wandelgebied, de Amsterdamse Waterleidingduinen, deze maand opnieuw populair.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik liep de bunkerroute in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een route die ik vorig jaar ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. De bunkerroute loopt langs verschillende bunkers. De bunkers zijn soms moeilijk te vinden omdat ze goed verborgen liggen. Ze zijn veelal niet meer toegankelijk, maar er zijn een aantal die wel toegankelijk zijn. In sommige bunkers wonen nu vleermuizen. De bunkers dateren uit de Tweede Wereldoorlog.
 4. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 5. Trage Tocht Leiden: een stadse tocht via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling in Leiden: de Stadse Tocht via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo. Het begin van deze route (NS-Station Leiden Centraal) is voor mij bekend terrein, maar vanaf het Rembrandtpark ken ik dit deel van Leiden niet. Deze wandelroute gaat via het historische stadscentrum van Leiden langs de singelgracht en via het buitengebied, park Cronesteyn en via de reconstructie van het Romeinse legerkamp Matilo loop ik terug de stad in.

Een brug tijdens de Trage Tocht Leiden Een brug tijdens de Trage Tocht Leiden

 

Foto van de maand februari

Mijn foto van de maand februari 2022 is een foto die ik op de laatste dag van februari maakte van amber bloesem in de Bijbelse Tuin Hoofddorp.

Amberbloesem in de Bijbelse Tuin Hoofddorp Amberbloesem in de Bijbelse Tuin Hoofddorp

 

Beste Instagram-post in februari

Mijn beste instagram post van februari 2022 is een foto die ik tijdens mijn Trage Tocht wandeling Leiden maakte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van februari

Voor mijn website JTravel is de pin over de Hofjeswandeling in Haarlem de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. De pin over mijn wandeling van de Hofjeswandeling in Haarlem stond nog niet eerder in dit overzicht.

Ik maakte een hofjeswandeling in Haarlem. Deze wandeling die begint en eindigt op de Grote Markt van Haarlem en langs veel van de 22 hofjes in Haarlem voert. Mijn route lees je hier. Wandel en lees je mee? #wandelen #haarlem #jtravel #jtravelblog #hofjeshaarlem Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in februari verschenen op JTravelBlog

In februari 2022 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Review : Boek ‘De mooiste fotolocaties van Nederland – aanvulling deel 1’
  Deze review gaat over het boek ‘De mooiste fotolocaties van Nederland- aanvulling deel 1’. Deze eerste aanvulling kwam in december 2021 uit. Het is een aanvulling op de bestaande reeks van in totaal vijf schitterende fotoboeken. Afgelopen jaren zijn er al fotoboeken over Zuid-Nederland, West-Nederland, Noord-Nederland, Oost-Nederland en Texel verschenen.
 2. Januari 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand januari 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand januari voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 3. Recept : Zwitserse rösti
  Dit keer heb ik een heerlijke Zwitserse rösti gemaakt. Rösti is een aardappelkoek. Heerlijk bij bijvoorbeeld een salade of sla. Het is een eenvoudig recept. De rösti is niet moeilijk te maken.
 4. Duinverhalen wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Oranjekom/Oase
  Ik liep de Duinverhalen wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Oranjekom/Oase. Een route die ik vorig jaar ontdekte op de website van de Amsterdamse Waterleidingduinen. Ook vanaf de ingangen De Zilk en Zandvoortselaan zijn duinverhalen wandelingen.
 5. Wandelgids ‘Rotterdam acht keer anders’
  De wandelgids ‘Rotterdam acht keer anders’ van Gerard Goudriaan is een gids met 8 wandelingen in Rotterdam. Dit is het derde deel van de serie acht keer anders. Er zijn al delen over Utrecht en Amsterdam verschenen. In deze gids zeer interessante wandelingen door Rotterdam. Elke wandeling heeft een thema.
 6. Trage Tocht Leiden: een stadse tocht via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo
  Ik maakte een Trage Tocht wandeling in Leiden: de Stadse Tocht via het Singelpark, Cronesteyn en Matilo. Het begin van deze route (NS-Station Leiden Centraal) is voor mij bekend terrein, maar vanaf het Rembrandtpark ken ik dit deel van Leiden niet. Deze wandelroute gaat via het historische stadscentrum van Leiden langs de singelgracht en via het buitengebied, park Cronesteyn en via de reconstructie van het Romeinse legerkamp Matilo loop ik terug de stad in.
 7. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Flevoland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Flevoland verblijft.
 8. Verborgen Verleden fietsroute langs historische plekken in Noordwijkerhout en De Zilk
  Ik fietste de Verborgen Verleden fietsroute langs historische plekken in Noordwijkerhout en De Zilk in de provincie Zuid-Holland. Dit is zeker niet mijn eerste kennismaking met de Bollenstreek, ik kom hier sinds een aantal jaren regelmatig om in april de bollenvelden de fotograferen. Ook dit jaar ben ik van plan een paar keer naar de Bollenstreek af te reizen. Maar daarvoor is het nu te vroeg. Online zag ik een mooie fietsroute langs het Verborgen Verleden van historische plekken in Noordwijkerhout en De Zilk.

Informatiepaneel nr. 15 - Gedenkbord Lockheed in De Zilk tijdens de Verborgen Verleden fietsroute langs historische plekken in Noordwijkerhout en De Zilk Informatiepaneel nr. 15 – Gedenkbord Lockheed in De Zilk tijdens de Verborgen Verleden fietsroute langs historische plekken in Noordwijkerhout en De Zilk

 

De artikelen die in februari verschenen op JTravel

In februari 2022 verscheen er 2 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 28 januari 2022
  Mijn 2e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 is op 28 januari. Ik begin dit keer bij ingang Oase/Oranjekom. Vanaf de ingang Oase/Oranjekom loop ik de duinverhalen wandeling die ik zag op de website van AWD/Waternet. Het is een historische wandeling met een kijkje op het leven van vroeger. Je passeert het Vinkershuisje, restanten van teelhoeken en het jachthuisje Schuil en Rust en ontdekt aan de hand van deze duinverhalen wandeling de geschiedenis van de duin in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je wandelt langs de Vinkenbaan, Beukenlaan, Kijklaan en Museumduin.
 2. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 23 februari 2022
  Mijn 3e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Ik ga weer op zoek naar de vossen. Waarschijnlijk door de nog altijd voortdurende werkzaamheden in het gebied laten ze zich opnieuw niet zien. Dit keer heb ik vooral damherten maar ook mooie watervogels zoals krooneenden gezien.

De Beukenlaan tijdens de Duinverhalen wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Oranjekom/Oase De Beukenlaan tijdens de Duinverhalen wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen vanaf ingang Oranjekom/Oase

 

Aangepaste berichten in februari op JTravelBlog

Ik heb in februari 1 blog op JTravelBlog aangepast. De afgelopen maand heb ik ook weer een paar van mijn oude blogs aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

 

Aangepaste artikelen in februari op JTravel

Ik heb in februari 2 artikelen op JTravel aangepast. De afgelopen maand heb ik eindelijk weer oude artikelen aangepast. Ook de komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijd mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert gestaag.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandelingen op 28 januari en 23 februari 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de link naar de foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Rotterdam acht keer anders’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.

Krooneenden in de Amsterdamse Waterleidingduinen Krooneenden in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor maart? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Als het weer mee zit wil ik nog meer wandelingen maken, waaronder een etappe van het Westerborkpad.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog

In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog In februari 2022 liep ik een Trage Tocht in Leiden, fietste ik langs het verborgen verleden van Noordwijkerhout en Zilk, maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep ik de beeldenroute in Hoofddorp. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2022 #tragetocht #leiden #verborgenverleden #bollenstreek #amsterdamsewaterleidingduinen #beeldenroute #hoofddorp #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com