Juni 2021 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow in de Amsterdamse Waterleidingduinen, juni 2021

 

De wisselvallige maand juni 2021 is ook alweer voorbij. In deze blog kijk ik terug op de afgelopen maand. In juni 2021 heb ik, mede door het wisselvallige weer (de ene week was het 30° C en eind juni regende het heel vaak en was het koud), slechts 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik vooral heel veel nieuwe content voor beide websites geschreven, veel foto’s bewerkt, dingen aan mijn website aangepast, een aantal artikelen aangepast en veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

De coronapandemie is eindelijk op zijn retour. In juni wordt er nog meer versoepeld, zoals musea die hun deuren weer mogen openen en ik weer niet-essentiële reizen per trein mag maken.

Mijn eerste prik met het BioNTech/Pfizer vaccin is in juni gezet. Ik heb er, behalve ’s middags en ’s avonds een stijve arm, geen last van gehad. De afspraak voor de tweede vaccinatie is ingepland op 22 juli. Ik baalde wel een beetje, want de dag dat ik mijn eerste prik heb laten zetten was het goed wandelweer, maar ik durfde het niet aan om na mijn vaccinatie een eind te gaan lopen. Je hoort verhalen over bijwerkingen. De rest van de week was het met 30° C te warm om een eind te wandelen. Tot ik volledig gevaccineerd ben, houd ik me strikt aan de maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden en mondkapje op als ik boodschappen doe😷, ook al hoef het niet meer. In juni heb ik eindelijk weer een etappe van het Westerborkpad gelopen, twee zelfs. Het leven is weer wat makkelijker en de wereld weer wat groter.

In deze blog De maand juni 2021 van JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand juni. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in juni mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in juni 2021

 • Ik ben er in juni slechts 3x op uitgetrokken. Het weer zat niet mee: of het was 30° C of het was koud en vooral nat. Ik liep etappe 5 en 6 van het Westerborkpad en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. De blog over de vijfde etappe van het Westerborkpad en de fotoblog van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen zijn in juni verschenen. De blog over de zesde etappe van het Westerborkpad verschijnt in juli. Houdt deze website in de gaten!

Juni 2021: Joodse begraafplaats in Bussum tijdens de 5e etappe van het Westerborkpad, een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Oorlogsmonument in Nieuw-Loosdrecht tijdens de 6e etappe van het Westerborkpad en het markeringsteken van het Westerborkpad Juni 2021: De Joodse begraafplaats in Bussum tijdens de 5e etappe van het Westerborkpad, een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, het Oorlogsmonument in Nieuw-Loosdrecht tijdens de 6e etappe van het Westerborkpad en het markeringsteken van het Westerborkpad

 

 • Eind juni heb ik opnieuw een aantal artikelen op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast en SEO proof gemaakt. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. In de eerste helft van juni heb ik veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In juni heb ik 798 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in juni plaatste ik elke dag veel pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. Vorig jaar ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds februari heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek, dit omdat ik in deze coronatijd geen zin heb om naar een fysieke bieb te gaan. In juni lees ik 7,5 boeken. Ik lees de laatste 6 boeken van Robyn Carr over Virgin River. Er zijn in totaal 20 boeken over Virgin River geschreven. De boeken die ik van Robyn Carr lees zijn: Tijd van belofte, Sneeuw in Virgin River, In de luwte, De weg vooruit, Rijke oogst en Een kerstmis naar haar hart. Ook lees ik het boek Mijn naam is Selma van Selma van de Perre over een verzetsvrouw in de Tweede Wereldoorlog en begin ik in het boek Noorderlicht van Suzanne Vermeer.

 • In juni verschijnen er 7 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in juni 9 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • Mijn lezers weten in juni mijn beide websites goed te vinden. De bezoekersaantallen in juni voor JTravelBlog en JTravel vallen ten opzichte van de vorige maand tegen. Voor JTravel is het gat t.o.v. mei groot, juni staat op plaats 6 overall sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Mei 2021 was voor JTravel nog de beste maand ooit en nu een flinke terugval in het aantal bezoekers. Juni staat voor JTravelblog op de 2e plek overall sinds september 2018. Voor het eerst zijn de bezoekersaantallen van de blog hoger dan die van JTravel. Ik ben niet tevreden met de bezoekersaantallen voor JTravel. Waar het aan ligt? Geen idee. Toch merk ik dat alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen, hun doel niet missen. De meeste bezoekers komen ook in juni weer via zoekmachines en sociale media (vooral Facebook en Twitter), al is het aantal bezoekers via sociale media veel minder dan de vorige maand en ook de stijgende lijn via Pinterest heeft zich niet doorgezet. Ik heb besloten om niet meer elke nieuwe post op Instagram te plaatsen. Ik denk dat hier iets gewijzigd is in het algoritme, want wat mij al een paar maanden opvalt zijn de teruglopende likes op mijn posts. Zijn er meer Instagrammers die daar last van hebben of heb je er een verklaring voor?

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in juni

Deze maand 3 dezelfde artikelen in deze top 5 als in juni, alleen de volgorde is anders. Borkum heeft al eerder in deze top 5 gestaan. maar bij mijn weten is het artikel over mijn Reisschema Texel nieuw in deze top 5.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 3. Wandeling in Amsterdam-Noord
  In dit artikel beschrijf ik mijn wandeling door trendy Amsterdam-Noord met een bezoek aan Van Dijk & Ko, De Ceuvel en streetart op de NDSM werf.
 4. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 5. Reisschema Texel
  In dit artikel heb ik dag voor dag mijn reisschema de routekaarten van mijn 6-daagse vakantie naar Texel beschreven.

Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum Het Duitse Waddeneiland Borkum

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in juni

In juni 2021 staan 2 nieuwe blogs, waarvan één al eerder in deze top 5 heeft gestaan (Mijn bucketlist – Nederland). Nieuw in deze top 5 is de museumtip over het Muiderslot in Muiden. De andere drie blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog. Experts kunnen ook niet zien waar de vele bezoekers vandaan komen.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Mijn bucketlist – Nederland
  Ik heb een bucketlist voor plekken Nederland gemaakt. In deze lijst plaatsen / bezienswaardigheden die ik in de toekomst binnen Nederland wil bezoeken. Want ook in ons eigen land is genoeg moois te zien en te beleven, zeker nu we niet de grens over mogen is dit misschien een inspiratiebron voor je.
 4. Museumtip #14 : Muiderslot – Muiden
  Een museumtip over de oudste waterburcht van Nederland. Het Muiderslot als vesting met bijbehorende vestingwerken was een onderdeel en sluitstuk van vier waterdefensie linies: de Utrechtse Waterlinie, de Oude,  de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De Stelling van Amsterdam staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
 5. Een bezoek aan de Zaanse Schans in Zaandam
  Ik was tot de zomer van 2020 nog nooit op de Zaanse Schans geweest. Omdat het door corona veel rustiger is dan normaal, grijp ik mijn kans. De niet-Europese toeristen blijven weg en de toeristen die er zijn, zijn veelal Nederlanders. In deze blog vertel ik je alles over dat wat op de Zaanse Schans te zien is, zoals de molens, de ambachten, musea, panden en winkels.

Museumtip over het Muiderslot in Muiden Het Muiderslot in Muiden

 

Foto van de maand juni

Mijn foto van de maand juni 2021 is een foto die ik deze maand op de Bussumerheide tussen Bussum en Hilversum maakte.

De Bussumerheide tijdens de 5e etappe van het Westerborkpad De Bussumerheide tijdens de 5e etappe van het Westerborkpad

 

Beste Instagram-post in juni

Mijn beste instagram post van juni 2021 is een foto die ik tijdens mijn groepsrondreis in Zuid-Afrika van een paar hangbruggen in het Tsitsikamma National Park maakte. Wat mij opvalt is dat mijn foto’s slecht geliked worden. De reden geen idee. Ik doe niets anders dan anders maar zelfs de foto van een vos doet het niet goed.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van juni

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van de hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in juni verschenen op JTravelBlog

In juni 2021 verschenen er in totaal 9 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Review : Boek ‘De mooiste fotolocaties van Noord-Nederland’
  Het boek ‘De mooiste fotolocaties van West-Nederland’ is het vierde deel uit de serie ‘De mooiste fotolocaties van Nederland’. Elk boek is op dezelfde manier opgebouwd. Dit deel gaat dus over de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, incl. 4 waddeneilanden (Terschelling, Ameland, Vlieland en Schiermonnikoog). Een paar van de beschreven 160 natuurgebieden heb al bezocht. Deze boeken brengen je op ideeën van uitstapjes naar onbekende plekken.
 2. Groene Wissel Vogelenzang : Waterleidingduinen en Landgoederen
  Ik maakte de wandeling Groene Wissel Vogelenzang : Waterleidingduinen en Landgoederen. Het is prachtig mooi weer met een stralende zon en een fris groene kleur in de bossen. Een wandeling van 11 kilometer volgens het principe Groene Wissel. Een wandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen en over Buitenplaats Leyduin.
 3. Vaderdagcadeau’s voor reislustige vaders
  In juni was Vaderdag. Tijd om je vader eens lekker te verwennen en in het zonnetje te zetten. Ik heb een aantal leuke vaderdagcadeau’s voor reislustige en avontuurlijke vaders voor je op een rijtje gezet.
 4. Mijn wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik heb in de herfst en in de lente wandelingen in Wandelbos Groenendaal gemaakt. In de herfst stond het bos bos vol paddenstoelen en in de lente was alles fris groen.
 5. Fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s
  Ik ga binnenkort mijn fotonegatieven omzetten naar digitale foto’s. Hoe ik dat doe, lees je in deze blog. Nu maak je je foto’s met een digitale camera, maar vroeger gebruikte je fotorolletjes en een analoge fotocamera. Tijd om in het archief te duiken en na te gaan denken hoe ik mijn oude foto’s en vooral oude fotonegatieven kan digitaliseren. Hoe pak ik dit aan, waar loop ik tegenaan. Dit is hoe ik het heb aangepakt.
 6. Westerborkpad etappe 5 : Station Naarden-Bussum – Station Hilversum
  Het verslag van etappe 5 van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum naar Station Hilversum over een afstand van 11 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject.
 7. Bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zuid-Holland
  Ik heb een aantal bijzondere natuurhuisjes in de provincie Zuid-Holland voor je op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk unieke accommodaties, veelal gelegen in de natuur. Geniet als je in één van deze bijzondere accommodaties in de provincie Zuid-Holland verblijft.
 8. 9 redenen om naar Vietnam te gaan
  In deze blog geef ik je 9 redenen om naar Vietnam te gaan, zoals de mooie steden en schitterende natuur, de vriendelijke bevolking, de bewogen geschiedenis van Vietnam en het heerlijke eten.
 9. Alles wat je moet weten over de CoronaCheck-app
  In deze blog vertel je alles wat je moet weten over de CoronaCheck-app. Vanaf 24 juni 2021 is de CoronaCheck-app beschikbaar, een app die we deze zomer nodig hebben om binnen Europa te reizen en om evenementen te kunnen bezoeken. Je hebt een toegangsbewijs, een QR-code, nodig die je met de CoronaCheck-app maakt. Maar hoe werkt deze CoronaCheck-app. Ik leg het je allemaal uit. Want het lijkt eenvoudig maar je moet tegenwoordig aan veel dingen denken.

Buitenplaats Leyduin tijdens de Groene Wissel Vogelenzang Buitenplaats Leyduin tijdens de Groene Wissel Vogelenzang

 

De artikelen die in juni verschenen op JTravel

In juni 2021 verschenen er 7 nieuwe artikelen op JTravel:

 1. Trage Tocht Lisse
  Ik liep de Trage Tocht Lisse, een wandeling over Landgoed Keukenhof en een bezoek aan het kabouterdorp, langs Kasteel Keukenhof naar het Keukenhofbosch, Landgoed Wassergeest en de Lageveensemolen. Een wandelroute met een lengte van 11 kilometer in de Bollenstreek.
 2. Foto’s van de Trage Tocht Lisse
  In dit artikel de foto’s die ik tijdens de Trage Tocht Lisse maakte.
 3. Een wandeling in de Bollenstreekwandeling
  Ik maakte een wandeling in de Bollenstreek. Dit is zeker niet mijn eerste kennismaking met de Bollenstreek, ik kom hier sinds een aantal jaren regelmatig om in april en begin mei de bollenvelden de fotograferen. Ook 2021 ben ik meerdere keren in de Bollenstreek geweest. Dit artikel gaat over een wandeling die ik in de Bollenstreek maakte.
 4. Foto’s van mijn wandeling in de Bollenstreek
  In dit artikel de foto’s die ik tijdens mijn wandeling in de Bollenstreek maakte.
 5. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 11 juni 2021
  Mijn 7e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2021 begin ik bij ingang Panneland. Ik zie veel leuke dingen vandaag, zoals meikevers, een boomkikker, gewone kikkers, zonnedauw (vleesetend plantje), damherten en een vos.
 6. Mijn wandeling over Buitenplaatsen De Overplaats en Hartekamp in Heemstede
  Een beschrijving van mijn wandeling over Buitenplaatsen De Overplaats & De Hartekamp in Heemstede. Deze Buitenplaatsenpadwandeling heeft een lengte van 5 kilometer.
 7. Foto’s van mijn wandeling over Buitenplaatsen De Overplaats en Hartekamp in Heemstede
  In dit artikel de foto’s die ik tijdens mijn wandeling over Buitenplaatsen De Overplaats & De Hartekamp in Heemstede maakte.

De Lageveensemolen tijdens de Trage Tocht Lisse Trage Tocht Lisse

 

Aangepaste berichten in juni op JTravelBlog

Ik heb in juni drie blogs op JTravelBlog aangepast. De komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

 • Corona: belangrijke websites op een rijtje
  In deze blog heb ik een aantal belangrijke websites in verband met de coronacrisis voor je op een rijtje gezet. Als ik het heb over belangrijke websites zijn dat websites van de Rijksoverheid, het RIVM, websites voor ondernemers en ZZP’ers, die zwaar getroffen worden in deze coronacrisis 😷 en websites i.v.m. reizen. Deze blog wordt zeer regelmatig aangevuld/aangepast.
 • Op vakantie in coronatijd
  In deze blog heb ik belangrijke zaken, zoals de reisadviezen voor de Europese landen vanuit het Ministerie van Buitenlandse Zaken en andere belangrijke websites die over reizen in deze coronatijd 😷 gaan op een rijtje gezet. De afgelopen maand is dit artikel aangepast, omdat de reisadviezen binnen Europa veranderden.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea sinds juni weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Op vakantie in coronatijd

 

 

Aangepaste artikelen in juni op JTravel

Ik heb in juni 7 artikelen op JTravel aangepast. De komende maanden ga ik verder met het controleren, aanpassen en aanvullen van mijn blogs en artikelen. Iets waar ik al een tijdje mee bezig ben. Maar er moeten ook nieuwe artikelen en blogs geschreven worden. Het aanpassen gaat niet heel snel maar het vordert.

De Adriennelaan in de lente in Wandelbos Groenendaal in Heemstede Wandelbos Groenendaal in Heemstede

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor juli? Ik wil in elk geval weer een etappe van het Westerborkpad lopen en verder heb ik nog geen concrete plannen voor de komende maand. Ik heb me in 2021 voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Ik hoop dat me dat gaat lukken, want het is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In juni 2021 liep ik 2 etappes van het Westerborkpad van Station Naarden-Bussum via Station Hilversum naar Station Hilversum Sportpark en ik maakte een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juni2021 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com