Januari 2024 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, januari 2024

 

We leven al weer een paar dagen in februari. Maar ik neem je nog een keer mee naar januari 2024. Wat gebeurde er deze maand? Ik ben in januari 2024 4 keer weggeweest. De rest van de maand heb ik opnieuw nieuwe content voor mijn blog geschreven, foto’s bewerkt en heel veel aan mijn website JTravel.nl gewerkt.

Januari 2024 was qua weer een wisselvallige maand met veel regen, hoge waterstanden, een paar stormen, koud (zo koud dat er op natuurijs geschaatst kon worden op sommige plekken), sneeuw en schommelende temperaturen.

Januari 2024 is ook de maand dat de nieuwe versie van mijn website JTravel.nl online kwam. Eind januari was het eindelijk zover. Er moesten nog een paar grote punten op de i gezet worden voor het zover was omdat ik op het laatst nog een aantal grote veranderingen doorgevoerd heb. Ik ben blij met het resultaat. Heb jij de nieuwe versie van JTravel.nl al gezien?

In deze blog Januari 2024 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand januari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in januari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in januari 2024

 • Ik ben er in januari 4x op uitgetrokken. Ik bezocht maakte een wandeling langs street art in Rotterdam Centrum en rond Rotterdam Centraal Station, ik bezocht met mijn museumkaart drie musea in Amsterdam: H’art Museum (het vroegere Hermitage), Museum van Loon en het FOAM Fotografiemuseum, ik liep de eerste etappe van de Oudste wandelroute van Nederland van Station Amsterdam-Muiderpoort naar Driemond en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Januari 2024: Street art wandeling in Rotterdam, een bezoek aan 3 musea in Amsterdam, een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Januari 2024: Street art wandeling in Rotterdam, een bezoek aan 3 musea in Amsterdam, een etappe van de oudste wandelroute van Nederland en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In januari 2024 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is nog altijd dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in januari wel nieuwe blogs voor deze website geschreven.
 • Ik heb in januari mijn website verder aangepast met Elementor Pro n.a.v. de cursus van Matthijsonline.nl. Ik kwam er achter dat de wijzigingen veel makkelijker kunnen en dat heb ik nu ook direct aangepakt. Eind januari kwam JTravel nieuwe stijl online. In februari wil ik JTravelBlog onderhanden nemen want die mag ook wel in een nieuw jasje gestoken worden.
 • In januari heb ik 1.653 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Het is nog steeds een puinhoop bij X, het vroegere Twitter, en er ontstaan steeds meer twijfels over het voortbestaan van dit social media kanaal. Na Bluesky is er in december een nieuw social media kanaal beschikbaar, Threads. Volg jij mij al op dit sociale media kanaal? Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten. Ook op Mastodon post ik dagelijks berichten. Volg jij mij al op Mastodon?
 • Ook in januari plaatste ik niet elke dag pins op Pinterest, als ik wel pins plaatste gebeurde dit zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In januari lees ik een paar boeken. De reden: er  zijn ’s avonds weer leuke programma’s op televisie. Ik lees Het weeskind van Pam Jenoff, De granaatappelboom van Nicky Pellegrino, Januari van Alfred Birney en de helft van het indrukwekkende en waargebeurde boek Het napalmmeisje van Kim Phuc Phan Thi.

 • In januari komt mijn nieuwe website online en verschijnen er nieuwe artikelen op de nieuwe versie van mijn website JTravel.nl die je nog niet eerder hebt kunnen lezen. Ik heb ze tijdens het aanpassen van mijn website al gepubliceerd, zodat ze zichtbaar werden zodra de website online kwam. Ook  zie je startpagina’s van de bestemmingen en continenten. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in januari 11 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in januari aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De websites scoren in januari qua bezoekersaantallen weer iets beter dan de afgelopen maanden. Door de laatste Google updates van september (‘Helpful content update’) en oktober (‘spam update’) ben ik voor JTravelBlog heel veel posities verloren. Deze updates doen deze website absoluut geen goed. Het aantal bezoekers is dramatisch gekelderd. In het nieuwe jaar ga ik een online SEO cursus volgen die mij (hoop ik) weer meer inzichten geeft wat ik kan aanpassen qua seo en de vindbaarheid in Google. De updates hebben op dit moment nog niet veel invloed op JTravel. De meeste bezoekers komen ook in januari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest laat voor zowel JTravelBlog als JTravel een dalende lijn zien ten opzichte van de vorige maanden. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram. Ik heb mijn strategie aangepast. Ik plaats nu elke dag een foto rond een thema.
 • Omdat Google GA4 zo ingewikkeld is geworden heb ik bij Datalover de Google Analytics 4 dashboard voor Bloggers aangeschaft. Dit zorgt er voor dat ik veel makkelijker mijn cijfers kan inzien.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in januari

Deze maand staan drie dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. De andere twee artikelen hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Panoramaterras op Schiphol
  Het Panoramaterras op Luchthaven Schiphol is de plek om vliegtuigen te spotten op de luchthaven. Dit is de enige plek voor de veiligheidscontroles waar je goed zicht hebt op de pieren en platforms van Schiphol. Vanaf het terras zie je de vliegtuigen landen en opstijgen en vanaf of naar het luchthavengebouw taxiën. Grote blikvanger is de Fokker 100 van KLM Cityhopper die op het terras geparkeerd staat. Je kunt een kijkje nemen in het vliegtuig.
 3. Informatie over Zuid-Afrika
  Zuid-Afrika is de bestemming van mijn tweede en vierde verre reis. Een land waar ik veel over gehoord, gezien en gelezen heb. In dit artikel heb ik belangrijke informatie over dit schitterende land voor je op een rijtje gezet, zoals de ligging, het klimaat, de geschiedenis maar ook praktische zaken zoals geldzaken, grensdocumenten en beste reistijd.
 4. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 5. Koepelkathedraal in Haarlem
  De KoepelKathedraal ofwel de Nieuwe Bavo ofwel de Kathedrale basiliek Sint Bavo is de kathedraal van het bisdom Haarlem-Amsterdam. Een imposant bouwwerk aan de Leidsevaart in Haarlem. Ik ben al verschillende keren in en ook boven in deze kathedraal geweest. Ik heb de torens beklommen tijdens de Klim naar het licht, de Wezens van de kathedraal bezocht en ik heb het mysterie van de rode robijn opgelost.

De binnenkant van de koepel in de Koepelkathedraal in Haarlem De binnenkant van de koepel in de Koepelkathedraal in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in januari

In januari staan 2 blogs in het overzicht die er vorige maand ook in stonden. Twee blogs hebben al eerder in dit overzicht gestaan. Een blog heeft dit overzicht nog niet eerder gehaald. De blog over de mijn street art wandeling in Rotterdam-Centrum ook pas deze maand verschenen.

 1. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In november werden de kandidaten en de locatie (Mexico) voor het seizoen 2024 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 6 januari 2024 vraagt heel Nederland zich weer af ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Weet jij het al? Ik nog niet. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 2. Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas
  Het recept van een klassieker: Quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het is een recept van een hartige taart die iedereen lekker vindt. Het recept lees je in deze blog.
 3. Praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika
  In deze blog deel ik een aantal praktische tips voor je reis naar Zuid-Afrika. De praktische tips zijn bijv. geldzaken, gezondheid, reisdocumenten, beste reistijd. Het is nu zomervakantie en ik lees dat er veel Nederlanders in Zuid-Afrika rondreizen. Dan is deze blog handig om te lezen want ik geef hierin veel informatie.
 4. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 5. Street art wandeling in Rotterdam-Centrum
  Ik maakte een street art wandeling in Rotterdam-Centrum, een wandeling van 7 kilometer vanaf Rotterdam Centraal Station langs 12 street art werken. Mijn route en achtergronden van deze street art werken lees je in deze blog.

Een giraffe in Tshukudu Game Reserve in Zuid-Afrika Een giraffe in Tshukudu Game Reserve in Zuid-Afrika

 

Foto van de maand januari

Mijn foto van de maand januari is een foto van street art in Rotterdam Centrum.

Street art van Ox-Alien tijdens mijn street art wandeling in Rotterdam-Centrum Street art van Ox-Alien tijdens mijn street art wandeling in Rotterdam-Centrum

 

Beste Instagram-post in januari

Mijn beste Instagram post van januari is een foto die ik in april van een paar vossenwelpen in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte. Dit was de eerste foto die ik in 2024 op Instagram plaatste n.a.v. mijn jaaroverzicht 2023.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van januari

Voor mijn website JTravel is heel verrassend de pin St. Lucia in Zuid-Afrika de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelblog is dat deze maand opnieuw de pin: Recept : Quiche Lorraine met spek, prei en kaas. De pin voor JTravel heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan. De pin voor JTravelBlog heeft al eerder in dit overzicht gestaan.

St. Lucia is voor velen de uitvalsbasis voor Hluhluwe-Imfolozi Game Reserve en het iSimangaliso Wetland Park. Wil je meer weten wat er te doen is in St. Lucia, lees dan dit artikel. Lees je mee? #stlucia #isimangalisowetlandpark #zuidafrika #jtravel #jtravelblog Ik heb een heerlijk recept van een quiche Lorraine, een hartige taart met prei, spekjes en kaas voor je gemaakt. Het recept lees je hier. #recept #quiche #quichelorraine #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in januari verschenen op JTravelBlog

In januari 2024 verschenen er in totaal 11 blogs op deze website. Vanaf half september publiceer ik weer 2x per week een blog. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag. Kijken of het helpt de dramatische bezoekersaantallen wat op te krikken.

 1. Mijn jaaroverzicht 2023
  Deze blog bevat mijn jaaroverzicht 2023. Alweer een jaar voorbij, wat gaat de tijd toch snel. In 2023 is er nog steeds oorlog in Europa en het Midden-Oosten en de gevolgen zijn een hoge inflatie en prijsstijgingen van voedsel en energie, gelukkig worden de prijzen weer wat stabieler en dalen ze ook.
 2. De meest gelezen blogs en artikelen van 2023 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Dit jaar voor de derde keer een aparte blog met de meest gelezen blogs en artikelen van 2023 op JTravelBlog.nl en JTravel.nl.
 3. De best nine van JTravel op Instagram in 2023
  Dit is de best nine van JTravel op Instagram in 2023 met de 9 foto’s die de meeste likes kregen op mijn instagramaccount @jtravel.nl. Aan het begin van 2024 heb ik een top 9 van mijn instagram foto’s uit 2023 via een app op mijn telefoon samengesteld.
 4. De door mij gelezen boeken in 2023
  Zoals elk jaar maak ik een aantal jaaroverzichten. Voor de vierde keer een aparte blog met de door mij gelezen boeken in 2023. Voor mijn maandoverzichten houd ik bij welke boeken die maand gelezen heb. Mijn smaak is breed van een goede thriller tot een roman tot waargebeurde verhalen. Vanaf 2019 zet ik de door mij gelezen boeken aan het begin van het volgende jaar op een rijtje. Misschien inspireert het je.
 5. De bezienswaardigheden in Hoi An (Vietnam)
  Hoi An is voor velen één van de highlights van Vietnam. En terecht, ik vind het één van de mooiste plekken in Vietnam. Hoi An ligt aan de kust in Centraal Vietnam aan de Zuid-Chinese Zee. Hoi An is een populaire toeristenbestemming. In Hoi An zijn veel oude huizen en musea te bezichtigen. En Hoi An is een uitvalbasis om de tempelruïnes van My Son te bekijken of om een paar dagen op het Cua Dai strand te luieren. In deze blog heb ik de bezienswaardigheden in Hoi An, het mooiste stadje van Vietnam, op een rijtje gezet.
 6. Blue Monday – Een fotoblog met blauwe foto’s
  Half januari was het Blue Monday, volgens velen de meest deprimerende dag van het jaar. Blue Monday is de dag waarop veel mensen zich depressief, neerslachtig of voelen. Dit komt door het besef dat goede voornemens zijn mislukt en dat vakanties nog zo ver weg lijken. Ook het slechte weer zorgt er voor dat veel mensen zich depressief voelen. Ik heb er zelf niet zo veel last van. Ik heb om je iets op te vrolijken op deze depridag een aantal blauwe foto’s uit mijn archief voor je op een rijtje gezet. Ik hoop dat je je hierdoor iets beter gaat voelen. Kom uit je winterdip en enjoy your day.
 7. Bijzonder overnachten in een kerk
  De laatste jaren zijn overbodige kerken omgebouwd tot de mooiste hotels en bed & breakfasts. De vraag naar bijzondere overnachtingen in een kerk stijgt enorm. Ook eens overnachten in een kerk, ik heb een aantal kerken op een rijtje gezet waar je kunt overnachten.
 8. Street art wandeling in Rotterdam-Centrum
  Ik maakte een street art wandeling in Rotterdam-Centrum, een wandeling van 7 kilometer vanaf Rotterdam Centraal Station langs 12 street art werken. Mijn route en achtergronden van deze street art werken lees je in deze blog.
 9. Websites voor het boeken van (rivier)cruises
  Ik heb een aantal betrouwbare websites voor het boeken van (rivier)cruises voor je op een rijtje gezet. Er zijn reiziger die niets anders willen dan alleen maar cruisevakanties maken, anderen vinden het helemaal niets. Maar ik hoor van veel reizigers dat als ze eenmaal met het cruisevirus besmet zijn, ze minstens één cruisevakantie per jaar willen maken. Een voordeel van een cruisevakantie is dat je niets meer hoeft te plannen.
 10. Museumtip #36 : Museum Van Loon – Amsterdam
  Museum van Loon is gevestigd in een oud grachtenpand aan de Keizersgracht in het centrum van Amsterdam. Het huis is ingericht in de sfeer van vroeger met portretschilderijen, meubels, porselein uit de afgelopen eeuwen. In de 17e eeuwse tuin achter het huis bevindt zich het koetshuis.
 11. Wandelgids ‘Wildwandelingen op de Veluwe’
  De wandelgids ‘Wildwandelingen op de Veluwe’ van Pieter en Coby Metz is een wandelgids met maar liefst 30 wandelingen langs wildobservatieplaatsen op de Veluwe. De wandelingen hebben een lengte tussen de 2 en 10 kilometer.

De Japanse Brug in Hoi An/Vietnam Hoi An/Vietnam

 

De artikelen die in januari verschenen op JTravel

Sinds eind januari 2024 de nieuwe versie van JTravel.nl online staat zie je dat ik de afgelopen maanden een aantal artikelen heb gepubliceerd die vanaf nu zichtbaar zijn. Ook heb ik een aantal nieuwe pagina’s gemaakt. Vanaf nu zullen er weer regelmatig nieuwe artikelen op mijn nieuwe website gepubliceerd worden.

 

 • Europa
 • Afrika
 • Azië
  Pagina’s met (affliate) links en informatie over het betreffende continent. Dit zijn de continenten die ik heb bezocht.

 

Pagina Namibië op JTravel.nl Pagina Namibië op JTravel.nl

 

Aangepaste berichten in januari op JTravelBlog

Ik heb in januari 2 blogs op JTravelBlog aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik wil half februari starten met het aanpassen van deze website. Dan zal ik ook zaken aanpassen in de teksten.

 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2024
  Sinds begin januari 2024 is de shortlist met vijf wandelroutes die nog kans maken op de eretitel ‘Wandelroute van het jaar 2024’ bekend. De wandelroute van jaar wordt tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent bekend gemaakt. De shortlist lees je in deze blog.
 • Aanbiedingen van JTravelBlog
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen, museum van de week en een boek van de week. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Bonifatiusroute: Nominatie voor de wandelroute van het jaar 2024 Bonifatiusroute: Nominatie voor de wandelroute van het jaar 2024

 

Aangepaste artikelen in januari op JTravel

Ik heb in januari 1 artikel op JTravel aangepast. Ook de komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Ik wil half februari starten met het aanpassen van deze website. Zoals je wellicht ziet, is er tijdens het omzetten al veel veranderd qua indeling en up to date maken van de teksten. Maar er moet nog meer gebeuren. Als ik ook JTravelBlog helemaal aangepast heb en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Wandelgidsen
  Ik krijg zeer regelmatig nieuwe wandelgidsen van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. De afgelopen maanden zijn er een aantal wandelgidsen uitgekomen. Deze zie je nu in dit artikel.

De wandelgids 'Den Haag acht keer anders' van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig De wandelgids ‘Den Haag acht keer anders’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor februari? Mijn plannen zijn om een etappe van de oudste wandelroute van Nederland te lopen en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen te maken. In verband met de verjaardag van mijn vader ga ik een paar dagen naar Groningen. Voor de rest van de maand heb ik nog geen plannen. Het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper. Ook wil ik een begin maken om deze mijn website te restylen.
Ook in 2024 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Threads, Twitter, Mastodon, Bluesky, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In januari 2024 maakte ik een street art wandeling in Rotterdam, ik bezocht 3 musea in Amsterdam, ik liep de eerste etappe van de oudste wandelroute van Nederland en ik maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #januari2024 #rotterdam #amsterdam #oudstewandelroutevannederland #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com