Februari 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, februari 2023

 

We leven al weer een paar dagen in maart. Maar ik neem je nog een keer mee naar februari 2023. Wat gebeurde er deze maand? Februari 2023 was qua uitstapjes een rustige maand. Ik heb in februari 2023 slechts 2 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik doorgebracht in Groningen en ik ben bezig om mijn website JTravel.nl die gemaakt is in Joomla om te zetten naar WordPress. Ik was begin 2023 begonnen met het aanpassen van de template van JTravel, dit omdat er een versie van Joomla op de markt is die mijn template niet meer ondersteund. Maar Joomla is best ingewikkeld en ik kwam er met de nieuwe template niet uit. Ik heb besloten om JTravel.nl in WordPress te maken net als deze website. Het migreren van data is vorige maand gebeurd. In februari heb ik me beziggehouden met het bijschaven van de artikelen omdat de indelingen anders zijn en de plugins van bijv. mijn foto artikelen niet werken in WordPress. Er moeten galerijen gemaakt worden. Het is een hele klus. Ik ben een week in Groningen geweest, een geplande week, die totaal anders liep dan de bedoeling was. Dit komt omdat mijn vader met spoed moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Een plek waar hij nog steeds verblijft, het gaat wel iets beter dan een paar weken geleden maar het is een proces van lange adem. Ik verbleef deze week bij mijn moeder, maar ik heb door alles wat er gebeurd is geen uitje in Groningen gemaakt en de week er na had ik een paar dagen nodig om bij te komen.

In deze blog Februari 2023 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand februari. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in februari mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in februari 2023

 • Ik ben er in februari slechts 2x op uitgetrokken. Ik bezocht Museum van de Geest in Haarlem en maakte een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Februari 2023: Museum van de Geest in Haarlem en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen Februari 2023: Museum van de Geest in Haarlem en een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

 • In februari 2023 heb geen artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl aangepast. De reden is dat ik mijn joomla website JTravel.nl aan het overzetten ben naar WordPress. Ik pak met het aanpassen van de artikelen wel direct de seo aan. Dit alles in het kader van het SEO proof maken van de artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. Ik heb in februari wel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven.
 • In februari heb ik slechts 493 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Omdat Twitter is overgenomen en het daar volgens mij een puinhoop is, heb ik me in november 2022 aangemeld bij Mastodon. Volg jij mij al op dit nieuwe kanaal. Ik moet me er nog verder in verdiepen maar mijn account is aangemaakt en ik post er dagelijks mijn berichten.
 • Ook in februari plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In februari lees ik veel ook om tot rust te komen en omdat er ’s avonds niet heel veel bijzonders is op televisie. Ik lees een deel van het eerste deel van de serie Chesapeake Shores: Dromen aan zee van Sherryl Woods en ook deel 2-6 van de Chesapeake Shores lees ik in februari: Bloemen voor Bree, Een veilige haven, Kerstmis in Chesapeake Shores, Huis aan het water en De maan als getuige.

 

 • In februari verschijnen er 3 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in februari 8 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die in februari aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in februari qua bezoekersaantallen hoger dan de afgelopen maanden. Voor beide websites was februari 2023 de beste februarimaand ooit. Februari staat voor JTravelBlog net niet in de top-10 overall. Februari staat voor JTravel wel in de top-10 overall. Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in februari weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel en JTravelBlog via Facebook en Pinterest zijn ten opzichte van de vorige maanden weer wat gestegen. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in februari

Deze maand twee dezelfde artikelen in deze top 5 als de vorige maand, alleen de volgorde is anders. De twee andere artikelen hebben al eerder in dit overzicht gestaan. Het artikel De Olmenhorstroute in Lisserbroek is nieuw in dit overzicht.

 1. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 2. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 3. Olmenhorstroute in Lisserbroek
  De Olmenhorstroute in Lisserbroek is een ANWB-wandelroute van 10 kilometer door de Haarlemmermeer. Deze wandeling gaat vanuit Lisserbroek via een binnenweg naar Landgoed De Olmenhorst en na een stukje over een onverhard pad over het Landgoed loop je via de Lisserweg en de Hoofdvaart naar Abbenes. Vanuit Abbenes loop je binnendoor terug naar Lisserbroek. Landgoed De Olmenhorst is een begrip in de Haarlemmermeerpolder. In de herfst kun je hier je eigen appels en peren plukken. Ook de rest van het jaar is er genoeg te beleven op het landgoed.
 4. Informatie Texel 2016
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2016. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 5. Een wandeling in Wandelbos Groenendaal in Heemstede
  Ik maakte een wandeling in Wandelbos Groenendaal Heemstede, een bos van meer dan 80 hectare. Een heerlijk bos voor een mooie wandeling, in elk seizoen van het jaar. Ik ben er in de herfst en in de lente geweest. In de herfst vond ik een bos vol paddenstoelen en in het voorjaar was het hier heerlijk fris en groen. Ik kwam de Schotse hooglanders onderweg tegen, altijd leuk om deze te zien.

De Olmenhorstroute in Lisserbroek (Haarlemmermeer) De Olmenhorstroute in Lisserbroek (Haarlemmermeer)

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in februari

In februari staan drie dezelfde blogs als de vorige maand in deze top 5, alleen de volgorde is verandert. De blog met de 22 hofjes in Haarlem en de Street art wandeling in Haarlem hebben al eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  In het laatste weekend van november werden de kandidaten en de locatie (Zuid-Afrika) voor het seizoen 2023 bekend. Ik kon het direct merken aan de bezoekersaantallen van deze blog. Vanaf 7 januari 2023 vraag heel Nederland zich weer af ‘Wie is de Mol?’ van dit seizoen. Een leuk seizoen tot nu toe met verrassende wendingen. Wie verdenk jij als mol in 2023? Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 2. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 3. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 4. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.
 5. Street art wandeling in Haarlem
  Ik maakte begin 2022 een wandeling langs de vele street art in Haarlem. Haarlem staat niet bekend als street art stad maar er zijn genoeg kunstwerken te zien. En er komen er steeds meer. Ik heb ook nog niet alles gezien.

Street art in de Lange Hofstraat in Haarlem Street art in de Lange Hofstraat in Haarlem

 

Foto van de maand februari

Mijn foto van de maand februari 2023 is een foto van een groepje krooneenden die ik tijdens mijn bezoek begin februari aan de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Krooneenden in de Amsterdamse Waterleidingduinen Krooneenden in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in februari

Mijn beste Instagram post van februari 2023 is een foto die ik een paar jaar geleden op Texel maakte. Ik heb in februari weinig gepost, dit omdat ik andere dingen belangrijker vond van posten op sociale media. Mijn likes zijn de afgelopen maanden drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers en ook van andere gebruikers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van februari

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van de hofjes in Leiden de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand de pin Mijn reisroute van 23 dagen door Zuid-Afrika. De pin voor het artikel Foto’s van de hofjes in Leiden heeft al vaker in dit overzicht gestaan die al eerder in dit overzicht stonden. De pin voor de blog Mijn reisroute van 23 dagen door Zuid-Afrika nog niet.

Tijdens je wandeling door Leiden zijn er vele hofjes te bezoeken. Mijn foto's van deze hofjes zie je op mijn website. Kijk en wandel je mee? #leiden #wandeling #hofjes #jtravel #jtravelblog #fotos Ik maakte een rondreis van 23 dagen door Zuid-Afrika. Mijn route begon in Johannesburg en eindigde in Kaapstad. Welke plekken die ik onderweg heb bezocht, lees je in deze blog. Lees je mee? #zuidafrika #rondreis #groepsrondreis #jtravelblog #jtravel

 

De blogs die in februari verschenen op JTravelBlog

In februari 2023 verschenen er in totaal 8 blogs op deze website. Ik heb besloten om, tot alle artikelen van JTravel zijn omgezet naar WordPress, niet meer 2x per week een blog te publiceren. Dit omdat ik simpelweg geen tijd en energie heb om beide dingen te doen. Het omzetten van mijn website van Joomla naar WordPress gaat deze komende maanden even voor. De blogs op woensdag heb ik op een paar uitzonderingen na geskipt uit de planning.

 1. Vliegen naar Zuid-Afrika
  In deze blog vertel ik je veel over vliegen naar Zuid-Afrika, een land in het zuiden van Afrika met een fantastische natuur en veel wildlife en mooie steden. Zuid-Afrika wordt niet voor niets de wereld in één land genoemd. Ik heb een aantal tips voor je op rijtje gezet hoe je goedkoop je vliegtickets naar Zuid-Afrika kunt vinden en boeken en ik geef je bespaartips.
 2. Januari 2023 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand januari 2023 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand januari voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 3. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Noord-Holland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Noord-Holland verblijft.
 4. 13 redenen om naar Texel te gaan
  Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Je kunt er eindeloos fietsen en wandelen. Texel trekt veel toeristen. Texel is gevarieerd, je vindt er bossen, duinen, strand, zee, vogels, leuke dorpjes en heerlijke streekproducten. Vanaf Den Helder ben je in 20 minuten op Texel. Texel is een heerlijk eiland om te wandelen en/of fietsen in de natuur, uit te waaien op het strand en het drukke leven aan de overkant de boel de boel te laten. Ik geef je in deze blog 13 redenen om naar Texel te gaan.
 5. Recept : Groninger mosterdsoep
  Ik heb een heerlijke Groninger mosterdsoep gemaakt. Ook weer een typisch Gronings streekgerecht. Een soep die ik vroeger niet kende maar die ik nu heerlijk vind. Als ik een keer uit eten ga en er staat mosterdsoep op het menu dan is dat standaard mijn voorgerecht. Deze soep is gemaakt van Groninger mosterd. De overige ingrediënten zijn room en spekreepjes. Veel kookplezier!
 6. Onderwijshistorische wandeling in Amsterdam
  Ik maakte een onderwijshistorische wandeling in Amsterdam. Deze wandeling van 12 kilometer begint bij het Centraal Station van Amsterdam, en gaat verder via de Jordaan, het Vondelpark en het Museumplein naar de Amstel en via het Oosterpark terug naar het Centraal Station van Amsterdam. Alles over deze onderwijshistorische wandeling in Amsterdam lees je in deze blog.
 7. Alles wat je moet weten over vaccinaties op reis
  In deze blog vertel ik je alles wat je moet weten over vaccinaties op reis. Vaccinaties op reis worden nogal eens vergeten of niet genomen vanwege de kosten. Dom dom dom, want je kunt een hoop leed voorkomen als je wel ingeënt bent tegen bijv. hepatitis of buiktyfus of wel je malariapillen hebt gekocht. Mijn advies is om niet te bezuinigen op je vaccinaties. Maar welke vaccinaties heb je nodig? En tegen welke ziektes? Alles wat er nog meer bij een vaccinatie op reis komt kijken, heb ik voor je op een rijtje gezet.
 8. Wandelgids ‘Wandelen in de Meierij’
  De wandelgids ‘Wandelen in de Meierij’ van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is een wandelgids met 15 rondwandelingen van 11 tot 18 kilometer over de mooiste onverharde paden in de wijde omgeving van ‘s-Hertogenbosch.  Deze wandelgids staat in het teken van Trage Tochten over onverharde paden. Dit heet zandpadgarantie. Minimaal 70% van iedere route is onverhard. Uit meer dan 600 Trage Tochten zijn vijftien wandelingen in de regio ‘s-Hertogenbosch geselecteerd. Stuk voor stuk routes met een kwaliteitsstempel. Wandel je mee?

Beeld van Theo Thijssen tijdens mijn onderwijshistorische wandeling in Amsterdam Beeld van Theo Thijssen tijdens mijn onderwijshistorische wandeling in Amsterdam

 

De artikelen die in februari verschenen op JTravel

In februari 2023 verschenen er 3 nieuwe artikelen op JTravel.

 1. Museum van de Geest in Haarlem
  Museum van de Geest in Haarlem is een museum dat zich richt zich op de werking van de menselijke geest en de geschiedenis van de psychiatrie. Museum van de Geest werd in 2022 uitgeroepen tot Europees Museum van het jaar. Museum van de Geest is een belevingsmuseum. In dit museum gaat het niet om een verzameling voorwerpen maar om ervaringen en meningen. Het museum wil laten zien dat de grens tussen gek en normaal soms moeilijk te trekken is. Het museum geeft een overzicht van hoe er door de eeuwen heen met ‘gekte’ werd omgegaan. Naast de vaste tentoonstelling zijn er wisselende exposities. Je kunt zich als bezoeker zelf testen: ‘Hoe normaal ben jij?’.
 2. Foto’s van Museum van de Geest in Haarlem
  In dit artikel zie je de vele foto’s die ik in Museum van de Geest in Haarlem maakte.
 3. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 8 februari 2023
  Op 8 februari maakte ik mijn 2e wandeling in 2023 in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Dit keer spotte ik 2 ijsvogels, damherten en krooneenden. Helaas geen vos dit keer. De foto’s zie je in dit artikel.

Museum van de Geest in Haarlem Museum van de Geest in Haarlem

 

Aangepaste berichten in februari op JTravelBlog

Ik heb in februari zeven blogs op JTravelBlog aangepast. De komende tijd heb ik geen tijd om oude blogs na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Nominaties voor de wandelroute van het jaar 2023
  In februari 2023 werd de winnaar van de ‘Wandelroute van het jaar 2023’ bekend. De wandelroute van jaar werd tijdens de Fiets en Wandelbeurs in het Belgische Gent bekend gemaakt. Deze beurs gaat fysiek weer door, de jury is bezig om tot een jurering te komen. De winnaar lees je in deze blog.
 • Nominaties voor de fietsroute van het jaar 2023
  In februari 2023 werd de winnaar van de ‘Fietsroute van het jaar 2023’ bekend. De fietsroute van jaar werd tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Jaarbeurs in Utrecht bekend gemaakt. Deze beurs gaat fysiek weer door, de jury is bezig om tot een jurering te komen. De winnaar lees je in deze blog.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.
 • Sinds februari heb ik eindelijk ook een affiliate samenwerking met Sunweb, iets wat mij 3 jaar lang om onduidelijke reden niet lukte. Ik heb in een aantal blogs (Op vakantie in coronatijd, Disclaimer, Reisgidsen bestellen en JTravelBlog steunen) direct links van Sunweb toegevoegd. Vanaf nu kun je zonder dat het jou extra geld kost je vakantie via Sunweb boeken. Ik krijg hier een kleine vergoeding voor.

Vänerleden in Zweden: Nominatie voor de fietsroute van het jaar 2023 Vänerleden in Zweden: Nominatie voor de fietsroute van het jaar 2023

 

Aangepaste artikelen in februari op JTravel

Ik heb in februari 5 artikelen op JTravel aangepast. De komende tijd heb ik geen tijd om oude artikelen na te lezen en aan te passen en voorzien van meer informatie, pins en affiliatelinks. Als ik JTravel helemaal is omgezet naar WordPress en er gebeuren geen persoonlijke zaken zal ik dit weer oppakken.

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 8 februari 2023 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Bezienswaardigheden van Haarlem en Foto’s van Haarlem
  Om een link te maken naar de artikelen over Museum van de Geest en de foto’s van het museum in Haarlem heb ik foto’s met de links naar mijn verhaal over dit museum en de foto’s toegevoegd aan deze twee artikelen.
 • Sinds februari heb ik eindelijk ook een affiliate samenwerking met Sunweb, iets wat mij 3 jaar lang om onduidelijke reden niet lukte. Ik heb in een aantal blogs (Links naar andere websites en Disclaimer) direct links van Sunweb toegevoegd. Vanaf nu kun je zonder dat het jou extra geld kost je vakantie via Sunweb boeken. Ik krijg hier een kleine vergoeding voor.

Een ijsvogel in de Amsterdamse Waterleidingduinen Een ijsvogel in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor maart? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken en een etappe van het Westerborkpad lopen (mijn planning is om de overige etappes in 2023 te lopen). Ook wil ik een bezoek aan de kersenbloesem in het Amsterdamse Bos en een wandeling rond Buitenplaatsen in Heemskerk van Wandelnetwerk Noord-Holland maken. Nu maar hopen dat dit alles door kan gaan vanwege de ziekenhuisopname van mijn vader. Ook het weer is een belangrijke factor, want ik ben een mooi weer loper.
Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Mastodon, Pinterest, Bloglovin’ en YouTube.

 

Bewaar op Pinterest

In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog In februari 2023 bezocht ik Museum van de Geest in Haarlem en ik maakte ik een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #februari2023 #museumvandegeest #haarlem #amsterdamsewaterleidingduinen #wandelen #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com