Juli 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog

Me and my shadow tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, juli 2022

 

Juli is ook al weer voorbij. Het was qua weer en bezigheden een rare maand. Toch is de maand weer voorbij gevlogen. Het is weer tijd om terug te blikken op de afgelopen maand. In juli 2022 heb ik 3 uitstapjes gemaakt. De rest van de maand heb ik opnieuw heel veel nieuwe content voor mijn beide websites geschreven en heel veel foto’s bewerkt. Ik heb geen tijd gehad om blogs en artikelen aan te passen. Wel heb ik weer veel ideeën opgedaan voor nieuwe blogs en artikelen.

Vorige maand schreef ik dat ik deze maand naar Groningen zou afreizen om mijn ouders te bezoeken. Dat is helaas niet doorgegaan omdat ik een paar dagen voor vertrek snipverkouden werd en me daardoor totaal niet goed voelde. Ik durfde het niet aan om met de trein naar Groningen te gaan. Uit de zelftest bleek dat het geen corona was, maar ja wie geeft mij zekerheid dat het toch geen lichte vorm was. Mijn ouders zijn op leeftijd en hun gezondheid kan het niet aan om door mijn toedoen corona te krijgen. Dus dat uitje viel in duigen en ook de plannen die ik had om in Groningen weg te gaan. Uiteindelijk ben ik een paar dagen heel verkouden geweest, daarna ging het weer een stuk beter. Ik heb mijn plannen om naar Groningen te gaan uitgesteld en zal in augustus alsnog naar Groningen gaan. Ik ben er in juli 3 keer op uitgetrokken. Ik loste het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen en liep een etappe van het Westerborkpad.

De coronacijfers gaan weer de goede kant op, de heftige boerenprotesten gaan in mijn ogen veel te ver met het dumpen van afval op snelwegen, want ik vraag me af wie hier achter zit want ze schieten zo hun doel voorbij want met bedreigingen en dit soort acties gaat het niet meer over het oorspronkelijke probleem: de stikstofproblematiek. Intussen groeien ook andere problemen de regering en mensen boven het hoofd: de energietarieven, de asielcrisis, de inflatie en de altijd voortdurende oorlog in Oekraïne.

In deze blog Juli 2022 – een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog kijk ik nog een keer terug op de maand juli. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe mijn maand is geweest en waar ik me in juli mee bezig heb gehouden. Lees je mee?

 

Dit waren mijn bezigheden in juli 2022

 • Halverwege de maand ben ik een paar dagen ziek geweest. Ondanks dat de zelftest aangaf dat het geen corona was, ben ik wel een week in quarantaine gegaan, ik voelde me toch niet lekker en had alle symptomen van corona. Uiteindelijk ben ik er in juli in totaal 3x op uitgetrokken. Ik loste het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station ’t Harde naar Station Wezep. Onderweg liep ik langs kijktuin Ons Joppe. Ik nam en kijkje.

Juli 2022: het 'Mysterie van de Rode Robijn' in de KoepelKathedraal in Haarlem, libelles tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, kijktuin Ons Joppe in Oldebroek en de bossen tussen 't Harde en Wezep tijdens de 17e etappe van het Westerborkpad Juli 2022: het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ in de KoepelKathedraal in Haarlem, libelles tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen, kijktuin Ons Joppe in Oldebroek en de bossen tussen ’t Harde en Wezep tijdens de 17e etappe van het Westerborkpad

 

 • In juli 2022 heb ik geen tijd gehad voor het aanpassen van artikelen en blogs op JTravel.nl en JTravelBlog.nl en SEO proof maken van oude blogs en artikelen. Alle aanpassingen doe ik naar aanleiding van de cursus Meester SEO van de IMU die ik online gevolgd heb. De reden is dat ik in juli heel veel nieuwe blogs en artikelen voor beide websites geschreven heb. Het vordert niet heel snel op het moment.
 • In juli heb ik 1.378 foto’s gemaakt. De foto van de maand zie je ⬇️.
 • Ook in juli plaatste ik elke dag pins op Pinterest, zowel op mijn eigen borden als in de groepsborden. In 2021 ben ik begonnen met het plaatsen van nieuwe pins op mijn eigen borden: Blog: JTravelBlog en Blog: JTravel en natuurlijk worden op deze pins geplaatst van nieuwe artikelen en blogs. Volg je mij al op Pinterest? Voor de groepsborden heb ik nog genoeg oude pins versie 1, zoals ik ze noem. Voor de artikelen die ik deze maand geschreven/herschreven heb, zijn per artikel/blog 6 verschillende pins gemaakt en in het artikel of de blog geplaatst.
 • Sinds 2021 heb ik een abonnement bij de bibliotheek Haarlemmermeer. Ik lees mijn boeken via de app van de online bibliotheek. In juli 2022 lees ik: Geen van ons keek om van Tahmina Akefi, een boek waar ik in juni aan begin en in juli uitlees, Op goed geluk van Jenny Colgan, Ibiza van Kiki van Dijk, Verborgen goud van Nora Roberts en Liefde van Danielle Steel.

 • In juli verschijnen er 11 nieuwe artikelen op mijn website JTravel.nl. Welke dat is lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Op deze website verschijnen in juli 10 nieuwe blogs. Welke dat zijn lees je verderop in deze blog. ⬇️
 • Ook de artikelen en blogs die aangepast zijn, lees je later in deze blog. ⬇️
 • De website JTravel scoort in juli qua bezoekersaantallen veel beter dan de afgelopen maanden. De maand juli staat qua bezoekersaantallen in de top 5 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (oktober 2016). Qua bezoekersaantallen staat juli 2022 voor JTravelBlog buiten de top 10 van de meest succesvolle maanden sinds het bestaan van de website (september 2018). Zullen alle aanpassingen, zoals de SEO aanpassingen zijn werk weer doen? De meeste bezoekers komen ook in juli weer via zoekmachines, direct en sociale media (vooral Facebook en Pinterest). Het aantal bezoekers via sociale media voor JTravel valt deze maand tegen. Sociale media berichten voor JTravelBlog laten wel weer een stijgende lijn zien via Facebook en Pinterest. Iemand heeft een tweet van mij getweet die vervolgens veel kliks genereerde naar de betreffende blog over Je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht. Ik plaats niet meer elke nieuwe post op Instagram.

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravel in juli

Deze maand 3 dezelfde artikelen in deze top 5 als in juni, alleen de volgorde is anders. Het artikel Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp heeft al eerder in dit overzicht hebben gestaan. Het artikel over de hofjeswandeling in Haarlem heeft volgens mij nog niet eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Informatie over Borkum
  Informatie over het Duitse Waddeneiland Borkum, zoals de ligging, de geschiedenis, de bezienswaardigheden en hoe er te komen.
 2. Informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Ik ben gek op wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en kom er dan ook geregeld. Ik heb algemene informatie voor je op een rijtje gezet zoals waar je de Amsterdamse Waterleidingduinen kunt vinden, de geschiedenis, informatie over het gebied en een kaart.
 3. Informatie Texel 2017
  In dit artikel geef ik je informatie over Waddeneiland Texel, het eiland dat ik in 2016 en 2017 bezocht. Dit artikel is de informatie over 2017. Ik geef je informatie over het eiland Texel zelf, hoe er te komen, het vervoer op het eiland, de geschiedenis en nog veel meer.
 4. Hofjeswandeling in Haarlem
  Haarlem heeft maar liefst 22 hofjes. Dit is een deel van de wandeling ‘Verborgen Groen’ die gaat langs de verborgen rustoorden in Haarlem. Achter de zware deuren en verscholen toegangspoorten bevinden zich de Haarlemse hofjes met schattige huisjes en fraaie tuinen. De toegang tot de hofjes worden meestal gevormd door een aan de straatzijde gelegen poort.
 5. Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp
  Het Haarlemmermeerse Bos is een bos in Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer). Het Haarlemmermeerse Bos ligt rondom de recreatieplas met horecagelegenheid. Het is een ideaal gebied voor wandelaars, fietsers en andere sportievelingen. In 2002 werd hier de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade gehouden. Er zijn nog diverse restanten van deze Floriade te zien, zoals het Haarlemmermeerpaviljoen.

Hofje van Oorschot in Haarlem Hofje van Oorschot in Haarlem

 

Top 5 meest gelezen artikelen JTravelBlog in juli

In juli staan er twee nieuwe blogs in deze top 5. Drie blogs zijn dezelfde blogs als de vorige maand alleen in een andere volgorde. Eén blog (Je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage) heeft nog niet eerder in dit overzicht gestaan omdat deze blog pas vorige maand verscheen. De blog over de 22 hofjes in Haarlem heeft al wel eerder in dit overzicht gestaan.

 1. Review : Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl
  De reden dat deze blog het zo goed doet weet ik nog altijd niet, want promotie om deze blog op sociale media onder de aandacht te brengen doe ik niet, schijnbaar is er behoefte aan een review over een wereldkaart. Ik heb deze wereldkaart gekregen in ruil voor een review op mijn blog.
 2. Overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties
  De finale van het populaire televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ is als deze blog verschijnt, gespeeld. Heel Nederland zit weer voor de buis gekluisterd om te ontrafelen wie de mol van dit seizoen is. Ik heb een overzicht van alle ‘Wie is de Mol?’ locaties gemaakt. Een mooie lijst vol reisinspiratie.
 3. Tips en informatie over de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Er is behoefte aan informatie over dit schitterende natuurgebied tussen Zandvoort en De Zilk. Als je mij volgt, weet je dat ik hier zeer regelmatig kom om te wandelen, wildlife te spotten en te fotograferen. De vossen 🦊 zijn mijn favoriet. Maar er is veel meer te zien. Ik heb nog een lijstje van blogs die ik over de Amsterdamse Waterleidingduinen wil schrijven.
 4. Je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht
  Iedereen heeft de afgelopen tijd de chaos op luchthaven Schiphol gezien of zelf ervaren. Passagiers die hun vluchten misten of vluchten die plotseling geannuleerd werden. De reden was een personeelstekort en drukte vanwege de vakanties. Dit leidde tot lange rijen bij de incheckbalies en paspoortcontroles en lange wachttijden bij de bagagebanden en het regende annuleringen. In deze blog heb ik je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht op een rijtje gezet.
 5. De 22 hofjes in Haarlem
  Ik kom regelmatig in Haarlem en vind het altijd leuk om één van de 22 hofjes in Haarlem te bezoeken. De hofjes zijn een oase van rust in de vaak drukke binnenstad. Eén van de leukste dingen om te doen is een wandeling maken langs de mooiste hofjes in Haarlem. In deze blog heb ik alle 22 hofjes in Haarlem op een rijtje gezet.

De woestijn vanuit het vliegtuig op weg naar Zuid-Afrika Je rechten bij vertraging of annulering van een vlucht

 

Foto van de maand juli

Mijn foto van de maand juli 2022 is een foto die ik van een Sint Jansvlinder in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte.

Een St. Jansvlinder in de Amsterdamse Waterleidingduinen Een St. Jansvlinder in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Beste Instagram-post in juli

Mijn beste Instagram post van juli 2022 is een foto die ik in juli 2020 tijdens mijn bezoek aan de Zaanse Schans maakte. Instagram heeft een update gehad. Ik ben daar niet blij mee, want Instagram gaat steeds meer lijken op Tiktok met filmpjes en reels ipv de foto’s waar ze groot mee geworden zijn. Aan het eind van de maand wordt bekend dat de veranderingen teruggedraaid worden, gelukkig. Mijn likes zijn de afgelopen maanden ook drastisch teruggelopen. Ik hoor het van heel veel bloggers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JTravel (@jtravel.nl)

 

Beste Pinterest pins van juli

Voor mijn website JTravel is de pin Foto’s van De Slufter de best scorende qua kliks op Pinterest naar het artikel op de website. Voor JTravelBlog is dat deze maand opnieuw de pin Mijn bucketlist – Nederland. Twee pins die al eerder in dit overzicht stonden.

Het in mijn ogen mooiste natuurgebied op Texel is De Slufter. Een gebied waar je heerlijk kunt struinen en waar je veel vogels kunt spotten. Mijn foto's van mijn wandeling zie je hier. Kijk en loop je mee? #deslufter #texel #wandelen #waddeneiland #nederland #jtravel #jtravelblog #fotosIk heb mijn bucketlist van plekken in Nederland die ik nog graag zou willen zien op een rijtje gezet. Hoe mijn bucketlijst is uit ziet, lees je in deze blog. Lees je mee? #bucketlist #nederland #jtravel #jtravelblog

 

De blogs die in juli verschenen op JTravelBlog

In juli 2022 verschenen er in totaal 10 blogs op deze website. Mijn blogs verschijnen in principe (soms is er een uitzondering) op woensdag en zondag.

 1. Juni 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand juni 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand juni voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.
 2. Websites voor het boeken van familiereizen
  Ik heb een aantal betrouwbare websites voor het boeken van familiereizen voor je op een rijtje gezet. Ik heb nooit aan een familiereis deelgenomen, simpelweg omdat ik geen kinderen heb. Maar wat is nu mooier om met het hele gezin dierbare herinneringen voor later te maken tijdens een familiereis. Herinneringen zijn onbetaalbaar.
 3. Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Tilburg’
  De wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Tilburg’ is een gids met negen wandelingen in en rond Tilburg. In negen rondwandelingen ontdek je Tilburg zoals alleen Tilburgers de stad kennen. De routes tellen 13 tot liefst 22 kilometer. Jacqueline Bankers laat je ontdekken wat de ‘Kruikenstad’ jou als wandelaar te bieden heeft.
 4. Het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ in de KoepelKathedraal in Haarlem
  Ik bezocht de KoepelKathedraal in Haarlem om het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ op te lossen. Vanaf 12 juni t/m 31 augustus 2022 kun je het mysterie ontrafelen. Naast het oplossen van het mysterie beklom ik ook de vrouwentoren en liep ik een rondje in deze mooie kathedraal in Haarlem. Het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ is een route en speurtocht langs smalle trappen, via de koepel en catacomben en door de kathedraal. Alles in het kader om de verdwenen rode robijn terug te vinden. Ik heb de puzzel opgelost en de rode robijn teruggevonden. Ga ook en los het raadsel op.
 5. Recepten met Spaanse vleeswaren
  Ik heb een aantal heerlijke recepten met Spaanse vleeswaren voor je uitgewerkt. Ik werd een tijdje geleden benaderd door het Spaanse bedrijf Jamonarium of ik wilde samenwerken. Zoals je merkt, heb ik ja gezegd tegen deze samenwerking.
 6. Alles over de Bijbelse Tuin Hoofddorp
  De Bijbelse Tuin Hoofddorp ligt net buiten het centrum achter de R.K.-kerk Joannes de Doper. De Bijbelse Tuin is een oase van rust in Hoofddorp. Je komt hier helemaal tot rust en bezinning tussen de beelden van Bijbelse figuren als Jakob, Ruth, Hagar, Maria en de verloren zoon en de vele bomen rondom de beelden. In deze blog neem ik je mee langs de Bijbelse figuren die je in deze Bijbelse Tuin ziet.
 7. Mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen
  Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Groningen variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Groningen verblijft.
 8. Westerborkpad etappe 16 : Station ’t Harde – Elburg – Station ’t Harde
  Dit is mijn verslag van etappe 16 van het Westerborkpad van Station ’t Harde naar Elburg en terug naar Station ’t Harde over een afstand van 20 kilometer. Het Westerborkpad is een lange afstandswandeling van Amsterdam Centraal Station naar Kamp Westerbork in Drenthe. Het wandelen van de 30 etappes van het Westerborkpad is voor mij een lange termijnproject. Ik wandel etappe voor etappe.
 9. Je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage
  Iedereen heeft de afgelopen tijd de bagagechaos op luchthaven Schiphol gezien of zelf ervaren. Het is een nachtmerrie voor iedereen, je bagage kwijtraken. Daar sta je dan bij de bagageband en wacht en wacht en wat er ook langs komt, niet jouw koffer, alle andere passagiers zijn al vertrokken. En jouw koffer is er nog altijd niet en is waarschijnlijk zoek. In deze blog heb ik je rechten bij het kwijtraken of beschadiging of vertraging van je bagage op een rijtje gezet.
 10. Juli 2022 – Een kijkje achter de schermen bij JTravelBlog
  In deze blog neem ik de tijd om terug te kijken naar de maand juli 2022 van JTravelBlog. In dit maandelijkse overzicht van JTravelBlog geef ik je een kijkje achter de schermen en vertel ik je hoe de maand juli voor mij is geweest en waar ik me deze maand mee bezig heb gehouden.

De Kloostertuin in Elburg tijdens de 16e etappe van het Westerborkpad De Kloostertuin in Elburg tijdens de 16e etappe van het Westerborkpad

 

De artikelen die in juli verschenen op JTravel

In juli 2022 verscheen er 11 nieuwe artikelen op JTravel: 10 artikelen over de Floriade Expo 2022 in Almere  en een artikel met foto’s die ik tijdens mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maakte:

 1. Floriade Expo 2022 in Almere
  In mei en juni 2022 heb ik een twee dagen op de Floriade in Almere doorgebracht. In dit artikel vertel ik je alles wat ik deze dagen op de Floriade Expo 2022 in Almere allemaal gezien en gedaan heb. Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die 1x per 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Elke 10 jaar in een andere plaats. In 2022 dus in Almere.
 2. Informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere
  In dit artikel geef ik je alle informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere die je nodig hebt, zoals (praktische) informatie betreffende entreekosten, bereikbaarheid, restaurants en wat er op deze tuinbouwtentoonstelling in Almere te zien is.
 3. Districten op de Floriade Expo 2022 in Almere
  De Floriade Expo 2022 in Almere is verdeeld in verschillende districten. Om een link te maken naar deze districten heb ik foto’s met de links naar alle districten.
 4. Urban District
  Het Urban District is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. In Urban District zie je de landenpaviljoens en komt ook het thema Growing Green Cities duidelijk naar voren. Het Urban District is voor velen het beginpunt. Urban District ligt direct naast de ingang Weerwater.
 5. Central Square
  Central Square is het centrale plein in het midden van de Floriade. Twee onderdelen, de flat Flores en het kunstwerk Beehold zijn vanaf alle districten heel goed zichtbaar.
 6. Utopia Island en de kabelbaan
  Utopia Island ligt in het Weerwater. Vanaf knooppunt 8 op Utopia Island bekijk je het groene toekomstperspectief voor de inrichting van Nederland. Op Utopia Island is ook een opstapplaats voor de kabelbaan.
 7. Green Island
  Green Island is één van de meest interessante delen van de Floriade om te ontdekken. Op Green Island zie je een tiny church, een groot oog van lappen stof en ‘gekleurde’ flessen bij de Almeerse Wolunie, poppen in bloemen, muurschilderingen, kunst, tiny houses en veel tuinen. Green Island ligt in het Weerwater.
 8. Hortus Avenue
  Hortus Avenue is de straat die van de ene kant naar de andere kant van de Floriade loopt en waar aan beide kanten bedrijfspresentaties te zien zijn. Hortus Avenue en de grote kas (The Green House) is voor velen het beginpunt omdat het direct bij de ingang Weerwater ligt.
 9. Eco District
  Eco District is het minst interessante deel van de Floriade. De start van de kabelbaan en de ingang zijn hier inmiddels gesloten. Of de rest nog wel te zien is, geen idee, maar als je er niets te zoeken hebt, sla dan dit deel over.
 10. Kunst op de Floriade Expo 2022 in Almere
  Op het hele terrein van de Floriade Expo 2022 in Almere staan vele kunstwerken. De Floriade Expo 2022 in Almere leent zich uitstekend voor kunst. Kunst geeft de Floriade een extra dimensie. In dit artikel heb ik de kunstwerken op een rijtje gezet.
 11. Foto’s van mijn wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen op 14 juli 2022
  Mijn 8e bezoek aan de Amsterdamse Waterleidingduinen in 2022 begin ik opnieuw bij ingang Panneland. Ik zie dit keer 1 vos, veel libelles, Sint Jansvlinders, insecten, zonnedauw en een bonte specht. De vele foto’s zie je in dit artikel. 

Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen, juli 2022 Een vos in de Amsterdamse Waterleidingduinen

 

Aangepaste berichten in juli op JTravelBlog

Ik heb in juli 2 blogs op JTravelBlog aangepast. Ik heb geen oude blogs aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties snel weer oppakken maar dat zal waarschijnlijk pas in augustus zijn, gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden.  

 • Informatie over de Floriade Expo 2022 in Almere
  Sinds half juli 2022 zijn er enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd op de Floriade. Dit omdat de bezoekersaantallen nog altijd ontzettend tegenvallen. Deze wijzigingen zijn inmiddels in deze blog verwerkt.
 • Aanbiedingen
  Deze blog met aanbiedingen pas ik een paar keer per maand aan. De aanbiedingen zijn een last minute van de week, een arrangement van de week, maar ook vliegtickets, hotels, reisbenodigdheden of reisgidsen en een boek van de week. Het museum van de week staat ook weer online omdat de musea weer geopend zijn. Het boek van de week is vaak het boek dat ik op dat moment lees en dat ik met je wil delen.

Verenigde Arabische Emiraten op de Floriade Expo 2022 in Almere Verenigde Arabische Emiraten op de Floriade Expo 2022 in Almere

 

Aangepaste artikelen in juli op JTravel

Ik heb in juli 5 artikelen op JTravel aangepast. Ik heb geen oude blogs aangepast, simpelweg omdat ik er geen tijd voor heb gehad. Ik wil de draad van correcties snel weer oppakken maar dat zal waarschijnlijk pas in augustus zijn, gezien de grote hoeveelheid foto’s die nog bewerkt moeten worden en de artikelen die nog geschreven moeten worden.  

 • Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen
  Om een link te maken naar de foto’s van mijn wandeling op 14 juli 2022 in de Amsterdamse Waterleidingduinen heb ik foto’s met de links naar alle foto’s van deze dag toegevoegd aan het artikel Foto’s van de Amsterdamse Waterleidingduinen.
 • Wandelgidsen
  Ik koop zeer regelmatig de nieuwe wandelgidsen van uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig. Deze wandelgidsen en ook als ik van een andere uitgeverij wandelgidsen koop, plaats ik op deze pagina. Deze maand is er een nieuwe blog verschenen over de Wandelgids ‘Wandelen buiten de binnenstad van Tilburg’. Deze wandelgids is toegevoegd aan dit artikel.
 • Nederland
  In het deel over Nederland blogfoto’s naar plaatsen in Nederland die ik heb bezocht. Omdat de Floriade een nieuw hoofdstuk is, een blogfoto met een link naar het inleidende artikel over de Floriade Expo 2022 in Almere.
 • KoepelKathedraal in Haarlem en Foto’s van de KoepelKathedraal in Haarlem
  Begin juli loste ik het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ op in de KoepelKathedraal in Haarlem. De speurtocht om dit mysterie op te lossen duurt nog t/m eind augustus 2022. De KoepelKathedraal zelf is altijd te bezoeken. Ik heb het artikel aangevuld met informatie over het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ en het artikel foto’s aangevuld met de foto’s van het ‘Mysterie van de Rode Robijn’. Ook de algemene informatie is aangepast, omdat hier wijzigingen waren.

De koepel tijdens het 'Mysterie van de Rode Robijn' in de KoepelKathedraal in Haarlem De koepel tijdens het ‘Mysterie van de Rode Robijn’ in de KoepelKathedraal in Haarlem
 

Hoe was jouw afgelopen maand? Heb je al plannen voor augustus? Ik wil in elk geval weer een wandeling in de Amsterdamse Waterleidingduinen maken. Ook het wandelen van een etappe van het Westerborkpad staat weer op rol. En ik ga eindelijk weer een weekje naar Groningen.
Ook in 2022 heb ik me voorgenomen om er elke week een keer op uit te trekken. Dit is afhankelijk van het weer en ook van mijn gezondheid. Zoals je wellicht weet, lijd ik aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, waardoor uitjes niet goed te plannen zijn.

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer maandoverzichten

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog

In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog In juli 2022 loste ik het Mysterie van de Rode Robijn in de Koepelkathedraal in Haarlem op, ik maakte weer een mooie wandeling in mijn favoriete wandelgebied: de Amsterdamse Waterleidingduinen en ik liep de 17e etappe van het Westerborkpad van Station 't Harde naar Station Wezep. Meer hier over lees je in dit maandoverzicht. #maandoverzicht #juli2022 #westerborkpad #amsterdamsewaterleidingduinen #mysterievanderoderobijn #koepelkathedraal #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotelBooking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com