Mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen

Woning in Musselkanaal via Belvilla.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Groningen variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Groningen verblijft.
De provincie Groningen is de provincie waar ik opgegroeid ben maar al jaren niet meer woon. Af en toe verblijf ik er om mijn ouders te bezoeken. Er is genoeg te zien en te beleven in de provincie Groningen, zoals de stad Groningen, het Lauwersmeergebied, de kleine plaatsen op het Hoogeland, de borgen in de provincie of vestingstad Bourtange. Hier hoort een leuk vakantiehuisje bij. Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Groningen met je. In de provincie en in de stad liggen tal van wandelroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen zoals een natuursafari in Nationaal Park Lauwersmeer of suppen in het water in de stad Groningen.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen

Bungalow in Lauwersoog

Landal Natuurdorp Suyderoogh liggen midden in Nationaal Park Lauwersmeer. De bungalows zijn allemaal vrijstaand en van alle gemakken voorzien. Er zijn meerdere types bungalows. Er is veel te doen in de omgeving: vaar richting Schiermonnikoog of breng bezoek aan het Friese Dokkum, Kollum, de zeehonden van Pieterburen of het nabijgelegen Zoutkamp.

Lauwersoog, Groningen  – 2 of 3 slaapkamers – maximaal 4 of 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog via Landal Greenparks

Foto: Landal.nl

 

Chalet in Marum

Het natuurhuisje is geschikt voor twee personen en bevindt zich op een beschutte plek met veel privacy. Het huisje beschikt over een comfortabel zitgedeelte met televisie, keuken (servies en bestek, Senseo, waterkoker, koelkast en magnetron), badkamer (wastafel, douche, toilet) en slaapkamer.  Het chalet ligt op een bospark in de gemeente Westerkwartier, in het buitengebied van Marum.

Marum, Groningen  – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Marum via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in Steendam

Dit vrijstaande recreatiechalet ligt in een grote tuin in de buurt van het Schildmeer. Het is een comfortabele en sfeervolle Scandinavische recreatiechalet met veel privacy door de beschutte ligging. Boven bevinden zich 2 slaapkamers en beneden bevindt zich 1 slaapkamer en ruime badkamer met toilet en wasmachine. Internet aanwezig. De chalet ligt op een kleinschalig recreatiepark met o.a. een jachthaven, trailerhelling met bootkraan en een paviljoen met terras. Je verblijft dichtbij het Schildmeer en natuurgebied ’t Roegwold. In de directe omgeving zijn er genoeg mogelijkheden om te wandelen, fietsen, varen, relaxen op het strand of te golfen bij de golfclub Duurswold.

Steendam, Groningen  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Steendam via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

Finse blokhut in Kropswolde

Deze Finse blokhut ligt in Kropswolde op 21 kilometer van Groningen en op 12 minuten lopen van het strand. Elke blokhut is voorzien van een bank, een zithoek, een flatscreen-tv met kabelzenders, een goed uitgeruste keuken met een eethoek, een vaatwasser, een magnetron, een koelkast, een waterkoker en een koffiezetapparaat. een kluisje en een eigen badkamer met een haardroger. Het vakantiehuis beschikt over een barbecue. De hutten met 3 slaapkamers hebben drie tweepersoonsbedden. De hutten met vier slaapkamers hebben twee slaapkamers een tweepersoonsbed en twee slaapkamers hebben éénpersoonsbedden.

Kropswolde, Groningen  – 3 of 4 slaapkamers – maximaal 6 of 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Finse blokhut in Kropswolde via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Kerk in Garrelsweer

Deze voormalige Nederlands Hervormde kerk ligt aan het Damsterdiep, midden in het Groningse Hogeland, op fietsafstand van natuurgebied Het Roegwold en het Schildmeer. De kerk is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de stad Groningen, Appingedam met de hangende keukens of voor een dagje naar Schiermonnikoog. De woonkamer is in de vorm van een kerkzaal met diverse zitjes, en een orgel en een piano. Het orgel en de piano mogen bespeeld worden, de akoestiek is uitstekend. Er is een ruime, volledig ingerichte keuken met onder andere een ruime koelkast en vrieskast, zespits kookstel, oven, filter koffiezetapparaat en een waterkoker. Er is GEEN televisie. Er is een grote slaapkamer, te bereiken via een spiltrap, met tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Boven bij het orgel staat nog een tweepersoonsbed. Dit bed is via een gewone trap te bereiken. Buiten is een terras met overkapping.

Garrelsweer, Groningen  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Kerk in Garrelsweer via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Nostalgische woning in Musselkanaal

Deze nostalgische woning uit grootmoederstijd heeft het comfort van nu. Je slaapt in een bedstee. De woonkamer beschikt over een open haard en een tweepersoonsslaapbank. Op loopafstand bevinden zich diverse supermarkten en restaurants. Je maaltijden kun je bereiden op de barbecue. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.  Tegen een toeslag van € 40 per weekend, € 55  per midweek en € 90 per week, kun je gebruikmaken van de hot tub en open haard (inclusief hout, afrekenen met de eigenaar bij vertrek).

Musselkanaal, Groningen  – 2 slaapkamers – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Woning in Musselkanaal via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Officiershuis in Bad Nieuweschans

Wil je gebruik maken van de thermen in Bad Nieuweschans, dan is dit de ideale accommodatie. Deze officierswoning dateert uit 1761. Vanuit deze woning heb je uitzicht op het plantsoen en op de historische wachttoren. Bad Nieuweschans is een oude vesting en ademt nog steeds de sfeer van vroeger. Je kunt per fiets of lopend de omgeving verkennen of een bezoek aan Duitsland of de stad Groningen brengen. Het comfort van de officierswoning is aangepast aan de hedendaagse tijd. De slaapkamers liggen op de benedenverdieping. Het bekende kuuroord van Nieuweschans bevindt zich op slechts 150 meter van de woning.

Bad Nieuweschans, Groningen  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Officierswoning in Bad Nieuweschans via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Vakantiehuis Jachthaven Oostmahorn

Vakantiepark ‘Jachthaven Oostmahorn’ ligt 3 kilometer van het centrum van Anjum, 14 kilometer van het centrum van Dokkum, 40 kilometer van het centrum van Groningen en Leeuwarden, direct aan het Lauwersmeer. 2 verdiepingen. Het vakantiehuis beschikt over een woon-/eetkamer met eettafel en televisie. In de open keuken bevinden zich een oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, magnetron, elektrische koffiemachine. Op de bovenverdieping zijn een tweepersoonskamer, een éénpersoonskamer met een tweepersoons bed en een kleine kamer met een stapelbed. Het terras heeft terrasmeubelen en twee ligstoelen.

Lauwersoog, Groningen  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis Jachthaven Oostmahorn via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Vakantiehuisjes Robersum in Vierhuizen

Deze vakantiehuisjes en cottages liggen op loop (of fiets)afstand van Lauwersoog zijn geschikt voor 4 personen. De huisjes beschikken over een eet- en zithoek met een tv, 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, een kookplaat, servies, pannen en bestek. De badkamer is uitgerust met een wastafel, een douche en een toilet. De huisjes zijn voorzien van centrale verwarming. Er is ook een overdekte veranda met tuinmeubilair.

Vierhuizen, Groningen  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuisjes Robersum in Vierhuizen via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Villa met sauna in Wedde

De luxe, vrijstaande achtpersoons villa’s met uitbouw op Villapark Weddermeer in Wedde hebben een sauna en zonnebank. In de directe omgeving ligt natuurgebied Westerwolde met heidevelden, bossen en waterpartijen. De villa is  ingericht met een ruime en lichte woonkamer met flatscreen televisie, een inbouwkeuken met vaatwasser, vier-pits kookstel, koelkast, filter koffiezetapparaat, senseo en een combimagnetron. Beneden ligt ook een luxe badkamer met bad of douche en toilet en een traditionele- óf infrarood sauna en zonnebank. Enkele villa’s hebben op de begane grond een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en op de verdieping drie slaapkamers met elk twee eenpersoons bedden. Als er op de begane grond geen slaapkamer is, dan zijn er op de bovenverdieping vier slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Er is extra sanitair op de verdieping in de ouderslaapkamer.

Wedde, Groningen  – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Wedde via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Groningen er niet bij? Via onderstaande links kun je het door jouw gewenste vakantiehuisje in de provincie Groningen (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Groningen. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Groningen?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Groningen voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in de noordelijkste provincie van Nederland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #groningen #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com