Mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland

Waterpark Zwartkruis in Noardburgum in Friesland via Roompot.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in de provincie Friesland variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Fryslân verblijft.De provincie Friesland is voor mij een relatief onbekende provincie, ondanks dat ik ook een noordeling ben. Ik kwam vroeger wel in Friesland, zoals in Leeuwarden en Dokkum en Appelscha maar bijv. de Elfsteden (zoals Harlingen, Sneek, Bolsward) en het Friese merengebied heb ik nooit bezocht. In de Friesland liggen tal van wandel-, vaar- en fietsroutes en je kunt veel outdoor activiteiten ondernemen zoals een natuursafari in Nationaal Park Lauwersmeer en zeilen. Hier hoort een leuke accommodatie bij waar je heerlijk kunt genieten. Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Friesland met je.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland

Appartement in Beetsterzwaag

Dit luxe appartement ligt in het dorp Beetsterzwaag op het erf van de eigenaar. Het appartement biedt ruimte aan twee personen. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een comfortabele bank, twee fauteuils, een televisie met Netflix, een open haard, een eettafel met twee eetkamerstoelen. De keuken is volledig ingericht en beschikt over een vaatwasser, koelkast, oven, magnetron, elektronische kookplaat, waterkoker en een Nespresso apparaat. De slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspringbed en de badkamer heeft een wastafel, inloopdouche en een toilet. Buiten is een ruime, groene tuin, compleet met een terras, tuinmeubilair en een heerlijke hangmat.

Beetsterzwaag, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Appartement in Beetsterzwaag in Friesland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Boomhuis in Dokkum

Boomhuis met Hut ligt op vakantiepark de Schreiershoek in Dokkum. Het vakantiepark biedt een restaurant, een bar en een tuin. De accommodatie biedt uitzicht op de tuin. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv, een uitgeruste keuken met een koelkast en een kookplaat, een wasmachine en 1 badkamer met een douche. Tegen betaling zijn er handdoeken en beddengoed beschikbaar. Ook het ontbijt is tegen betaling te krijgen. Fietsen kun je huren bij de accommodatie.

Dokkum, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boomhuis in Dokkum in Friesland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Bungalow in Eernewoude

Deze vrijstaande bungalow ligt aan het water en geschikt voor 8 personen. Er is een woonkamer met televisie en in de keuken vind je onder andere een koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. Beneden is een badkamer met douche en bubbelbad. Boven zijn 4 slaapkamers voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Ook is er 1 badkamer met een douche en toilet. De bungalow heeft een tuin met een gemeubileerd terras, visvlonder en aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto en je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Het park in Eernewoude heeft naast deze bungalow nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Eernewoude, Friesland – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Eernewoude in Friesland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Cabin in Jubbega

Deze cabin is prachtig gelegen aan onze vijver en is geschikt voor 2 personen. Douches en WC’s zijn in het algemene toiletgebouw op 50 meter afstand en dus niet in het kampeerhuisje zelf. De slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. Deze worden bij aankomst voor je opgemaakt. Het huisje heeft een klein keukentje met koelkast. Er kan dus lekker zelf gekookt worden in het kampeerhuisje. BBQ’en kan op de eigen kleine Kamado BBQ.

Jubbega, Friesland – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cabin in Jubbega in Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Chalet in Sloten

Deze chalet in Sloten ligt middenin de prachtige natuur welke Friesland te bieden heeft. Huisje Famke beschikt over een gezellige woonkamer met een palletkachel. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de veranda. Dit chalet is geschikt voor 4 personen en beschikt over eigen Wifi. Rondom de camping liggen de Friese meren en twee schitterende natuurgebieden: de oude Venen en de Kraanlannen. Er zijn mogelijkheden tot het huren van een zeilboot, sloep of fiets om van de omgeving en de natuur te genieten.

Sloten, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Chalet in Sloten in Friesland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Stacaravan in De Veenhoop

Deze 3-kamer stacaravan is comfortabel ingericht met een woon-/eetkamer met eettafel en Flatscreen TV. Je kunt vanuit de woonkamer zo naar het terras lopen. Een slaapkamer beschikt over 2 bedden, de andere slaapkamer met heeft een tweepersoonsbed. De open keuken beschikt over een 4-pits kookplaat, afwasmachine, waterkoker, magnetron, elektrische koffiemachine. Douche met aparte WC. Het terras is voorzien van terrasmeubelen. Vakantiepark Natuurlijk de Veenhoop heeft naast deze stacaravan nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

De Veenhoop, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Stacaravan in De Veenhoop in Friesland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Vakantiehuis in Appelscha

Het vrijstaande vakantiehuis biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Het huis staat op een ruime kavel, met een woonoppervlakte van 100m2. Het huis is sfeervol, landelijk modern en comfortabel ingericht en voorzien van een ruim opgezette keuken met een combi-magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en een koelkast met vriesvak. De eet- en zitkamer zijn tuingericht met uitzicht op de achtertuin en het achterliggende bos en heide. De luxe badkamer is voorzien van wastafel, ligbad en ruime douchegelegenheid. Er is een aparte toiletruimte. Beneden is een tweepersoons slaapkamer voorzien van een ingebouwde kledingkast. De bovenverdieping heeft twee tweepersoons slaapkamers met elk een ingebouwde kledingkast. Ook boven is een toilet.

Jubbega, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Appelscha in Friesland via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Wijnjewoude

Dit comfortabel en luxe vijfpersoons vakantiehuis ligt in Zuidoost-Friesland aan een onverhard, doodlopend landweggetje, ver van de bewoonde wereld en openbare weg. De comfortabele woonkamer met uitzicht op de tuin, heeft een gezellige zithoek en een moderne gashaard. Er zijn openslaande deuren naar een groot, houten vlonderterras met tuinstoelen, buitenverlichting en vuurkorf. Er is een open keuken met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, vierpits kookstel, een Senseo koffiezetter en een waterkoker. Beneden bevinden zich twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met een éénpersoonsbed en een onderschuifbed. Boven is er een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer heeft een toilet, wastafel en inloopdouche. Alle opendraaiende ramen en deuren zijn voorzien van horren en de begane grond is geheel drempelloos. WiFi, boeken en spelletjes zijn aanwezig. De huursom is op basis van 2 personen. Voor extra personen betaal je een toeslag van € 10,– per persoon per nacht.

Wijnjewoude, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 5 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Wijnjewoude in Friesland via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Vakantiewoning in Sint Nicolaasga

Vakantiewoning ‘Eysinga State’ ligt in Sint Nicolaasga en biedt een tuin, een terras, gratis WiFi en uitzicht op de tuin. Het vakantiehuis heeft 2 slaapkamers met twee éénpersoonsbedden, een flatscreen-tv met kabelzenders, een uitgeruste keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en 1 badkamer met een bad. In de woonkamer is een slaapbank voor twee personen. Eysinga State ligt op het gelijknamige landgoed in Sint Nicolaasga. Vanaf het landgoed vaar, fiets of wandel je rechtstreeks naar de meren in de omgeving.

Sint Nicolaasga, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiewoning in Sint Nicolaasga in Friesland via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Villa in Noardburgum

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen. De bungalow ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. In de kelder zijn drie slaapkamers met in elke slaapkamer twee eenpersoons boxspringbedden. De badkamer is ook in de kelder. Op de begane grond is een apart toilet. De bungalow heeft een bubbelbad in de tuin en een sauna binnen. In de woonkamer staat de televisie. De keuken heeft met een combimagnetron, een koelkast, een 6-pits gasfornuis, een vaatwasser en een aparte vriezer. De bungalow heeft een veranda. Er is een wasmachine en een wasdroger aanwezig. In de bungalow kun je gebruik maken van de gratis wifi. Je kunt de auto bij het vakantieverblijf parkeren en er is een berging met oplaadpunt voor een elektrische fiets. Het park in Noardburgum heeft naast deze villa nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Noardburgum, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Noardburgum in Friesland via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Villa in Uitwellingerga

Deze villa heeft twee verdiepingen. De villa is modern en smaakvol ingericht met een hal en aparte WC. Open woon-/eetkamer met panoramavenster met internationale TV-zenders, flatscreen TV, stereo-installatie en DVD. Vanuit de woonkamer loop je het terras op. De open keuken met eettafel beschikt over een 5-pits kookplaat, afwasmachine, broodrooster, waterkoker, elektrische koffiemachine, combimagnetron. De bovenverdieping heeft twee kamers, elke kamer heeft twee bedden en een flatscreen TV. Boven is ook de douche en het toilet. Het terras is voorzien van terrasmeubelen en een barbecue. Privé aanlegsteiger voor een boot.

Uitwellingerga, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Uitwellingerga in Friesland via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Waterlodge in Lemmer

Deze waterlodge ligt op het kleinschalige vakantiepark Waterlodges Lemmer, in jachthaven de Lemster Baai, op loopafstand van het gezellige, sfeervolle centrum van Lemmer en het strand. Tussen het IJsselmeer en de Friese Meren staat hier watersport en het waterleven centraal. De waterlodge is compleet en comfortabel ingericht met een woonkamer met zit- en eethoek en de compacte open keuken is voorzien van een afwasmachine, inductie kookplaat en een Dolce Gusto-koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee losse éénpersoonsbedden. De douche en toilet bevinden zich in de badkamer. Buiten bevinden zich een terras en een dakterras, beide met tuinmeubilair.

Lemmer, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Waterlodge in Lemmer in Friesland via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Waterwoning in Terherne

Deze luxe uitgeruste waterwoning beschikt over drie slaapkamers voor vier volwassenen en twee kinderen. In de woonkamer bevindt zich een zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De open keuken beschikt over een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, Nespresso koffiemachine en een gasplaat. Er zijn drie slaapkamer, een met een tweepersoons boxspring en softtopper op de eerste verdieping, een slaapkamer met een stapelbed op de eerste verdieping en een slaapkamer met twee éénpersoons boxsprings op de eerste verdieping. De badkamer heeft een ligbad, douche, wastafel en toilet. Er is een apart toilet op de begane grond. Waterpark Terherne heeft naast deze woning nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Terherne, Friesland – 3 slaapkamers – maximaal 4-6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Waterwoning in Terherne in Friesland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Woning in Witmarsum

Deze vrijstaande gelijkvloerse vierpersoonswoning ligt in Witmarsum tussen twee van de Friese Elfsteden Harlingen en Bolsward. De woning beschikt over twee slaapkamers voor vier personen. In de woonkamer bevindt zich een zithoek, eethoek en flatscreen-tv. De open keuken beschikt over een combimagnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat, Nespresso koffiemachine en een inductiekookplaat. Het terras met meubilair ligt aan het water. Fiets of wandel door de natuur en beleef Fryslân vanaf het water per boot of sup. Vakantiepark Elfstedenhart heeft naast deze woning nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Witmarsum, Friesland – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Woning in Witmarsum in Friesland via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Friesland er niet bij? Via onderstaande links kun je het door jouw gewenste vakantiehuisje in de provincie Friesland (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Friesland. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Friesland?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Vind je mijn blogs leuk? Koop dan een kop koffie voor me door op de button hieronder te klikken en ik zorg ervoor dat jij kunt blijven genieten van de reisverhalen en reistips op mijn websites.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Friesland voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Friesland, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #friesland #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com