Mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe

Finse bungalow in Hoogersmilde via Heerlijkehuisjes.nl

 

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. Ik heb een selectie gemaakt van vakantiehuisjes in Drenthe variërend van vrijstaande huisjes voor twee personen tot luxe vakantiehuizen voor het hele gezin of familie. Geniet als je in één van deze vakantiehuisjes in de provincie Drenthe verblijft.
Vroeger kwam ik regelmatig in de provincie Drenthe. Tegenwoordig bijna nooit meer. Ik reis met de trein door de provincie als ik naar Groningen ga. Jammer want Drenthe heeft zo veel moois te bieden, zoals bij steden als Assen en Emmen, maar ook hunebedden en de natuur van de Hondsrug en Midden-Drenthe. In Drenthe liggen tal van wandelroutes waar je heerlijk kunt wandelen wandelen.  Hier hoort een leuke accommodatie bij waar je heerlijk kunt genieten. Ik deel een aantal vakantiehuisjes in de provincie Drenthe met je.

 

Mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe

Boomhut in Ruinen

De boomhut bestaat uit 2 verdiepingen, is geschikt voor 6 personen en is te betreden via traptreden. Binnen bevindt zich een woonkamer met een pelletkachel, zithoek met televisie en een keuken met koelkast, gasstel en vaatwasser. De boomhut heeft in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 2 met 2 eenpersoonsbedden. 2 slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. De badkamer is voorzien van een douchecabine en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Buiten ontspan je op het zonnige, overdekte terras met houtgestookte hottub. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats vlakbij de boomhut en er is gratis Wi-Fi beschikbaar in de woning. Het park in Ruinen heeft naast deze boomhut nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Ruinen, Drenthe  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Boomhut in Ruinen via Europarcs.nl

Foto: Europarcs.nl

 

Bungalow in Borger

De vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. De woonkamer is voorzien van een sfeerhaard en serre en in de open keuken vind je onder andere een combimagnetron en vaatwasser. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. De badkamer beschikt over een bad en toilet of een douche en apart toilet. De bungalow is uitgerust met een gemeubileerd terras en je kan gratis gebruikmaken van wifi. Bij de bungalow is parkeerplek voor 1 auto. Andere auto’s kan je op de centrale parkeerplaats parkeren. Het park in Borger heeft naast deze bungalows nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Borger, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Borger via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Bungalow in Nooitgedacht

Deze vrijstaande bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, rainshower en toilet.  In de omgeving van het bungalowpark kun je heerlijk fietsen en wandelen in een bosrijke natuurlijke omgeving. Ideaal voor natuurliefhebber. Het park is uitermate geschikt voor kinderen. Hof van Saksen heeft naast deze bungalows nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Nooitgedacht, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Bungalow in Nooitgedacht via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Cottage in Beilen naast natuurpark Dwingelderveld

Deze vrijstaande cottage staat op het erf van een Drentse boerderij aan de rand van het Dwingelderveld. De cottage heeft twee slaapkamers die beide een kleine en suite badkamer met douche hebben. De woonkamer beschikt over een gashaard voor extra sfeer. Het terras bij de cottage geeft uitzicht over de bossen en heide van het Dwingelderveld. Fietsen zijn te huur voor € 6,– per dag. Maak mooie fietstochten of wandelingen in het naastgelegen Nationaal Park Dwingelderveld of omgeving.

Beilen, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Beilen via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

Cottages in Dalen

Er zijn op de Huttenheugte in Dalen cottages voor 2 tot 8 personen. De cottages liggen midden in de Drentse natuur. Leuk voor een heerlijke gezinsvakantie. Ga je voor een prima Comfort cottage, een Premium cottage met meer luxe, of leg jij je gezin in de watten met een VIP cottage?

Dalen, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Cottage in Dalen via Centerparcs.nl

Foto: Centerparcs.nl

 

Finse bungalow in Hoogersmilde

Deze zespersoons Finse bungalow ligt aan de rand van het Nationaal Park het Drents-Friese Wold in Hoogersmilde op een klein vakantiepark. Het is een vrijstaande bungalow met een royale tuin. Het vakantiehuis heeft geen verdiepingen. De grote woonkamer heeft een televisie, zit- en eethoek en openslaande tuindeuren naar de veranda, uitgerust met tuinmeubilair. De keuken heeft onder andere een inductiekookplaat, grote koel/vrieskast combinatie, combimagnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vaatwasmachine. Er zijn drie slaapkamers, waarvan twee met twee éénpersoonsbedden en één met een stapelbed. Er is een ruime badkamer met óf een ligbad en een douche óf een gerenoveerde badkamer met een inloopdouche en een apart toilet.

Hoogersmilde, Drenthe  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Finse bungalow in Hoogersmilde via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Hoevewoning in Ees

Deze vrijstaande hoevewoning met twee verdiepingen beschikt over een woonkamer met open keuken. Er zijn drie slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet.  In de omgeving van het bungalowpark kun je heerlijk fietsen en wandelen in een bosrijke natuurlijke omgeving. Ideaal voor natuurliefhebber. Het park is uitermate geschikt voor kinderen. Bungalowpark Land van Bartje heeft naast deze hoevewoningen nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Ees, Drenthe  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Hoevewoning in Ees via Landal.nl

Foto: Landal.nl

 

Lodge in Ruinerwold

Deze eco-lodge beschikt over een woonkamer met kitchenette. Er zijn twee slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een douche en toilet. Vanaf de overdekte veranda geniet je van het adembenemende uitzicht op de landerijen. Er is een oplaadpunt voor elektrische fietsen aanwezig, evenals ruime parkeergelegenheid. In de omgeving van de lodge kun je heerlijk fietsen en wandelen in een bosrijke natuurlijke omgeving. Ideaal voor de rust- en natuurliefhebber.

Ruinerwold, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Ruinerwold via Belvilla.nl

Foto: Belvilla.nl

 

Lodge in Zeegse

Deze accommodatie bestaat uit verschillende logdes. De logdes zijn ruim opgezet, modern en luxueus ingericht en van alle gemakken voorzien. De volledig ingerichte keuken bevat een inductiekookplaat, oven-magnetron, vaatwasser en koelvriescombinatie en een Nespresso koffiezetapparaat. Elke suite lodge heeft 2 ruime slaapkamers met eigen toilet en badkamer met bad en douche. De suitelodges met sauna beschikken over een knusse Finse opgietsauna. Elke suitelodge heeft een buitenterras met vuurplaats waardoor er ook gebarbecued kan worden. De grote glazen achterwand heeft openslaande deuren of schuifpui. In de omgeving kun je uitstekend fietsen. De accommodatie kan fietsverhuur regelen.

Zeegse, Drenthe  – 2-4 slaapkamers – maximaal 4-8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Lodge in Zeegse via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Tuinkamer in Gasselte

Het gastenverblijf in de tuinkamer in Gasselte op de Hondsrug is voorzien van een luxe boxspringbed, een zitje en eigen sanitair dat zich in een bijgebouw bevind. Het bijgebouw is een vrijstaand huisje met woon en badkamer. In de woonkamer vind je een sfeervolle houtkachel, tweepersoonsbank, fauteuils, eethoek, volautomaat koffiemachine en een piano. De keuken is van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft een inloopdouche en toilet. In de tuin zijn diverse zitjes, hangmatten, picknicktafels en loungebedden aanwezig om heerlijk te genieten van de rust, ruimte en natuur. Ook kun je gebruik maken van de pizza oven en BBQ.

Gasselte, Drenthe  – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Tuinkamer in Gasselte via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Drouwenermond

Dit vakantiehuis is geschikt voor twee personen en ligt in de veenkolonie tussen De Hondsrug en de gemeente Westerwolde met o.a. Bourtange. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Het vakantiehuis is voorzien van 1 slaapkamer, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek en een patio met uitzicht op de tuin. In de keuken staat een fornuis, een pizza/houtoven en een houtskool B.B.Q. Voor wie met het openbaar vervoer reist, is er een haal en brengservice van O.V. knooppunt Gieten of van busstation Stadskanaal. Twee fietsen zijn gratis beschikbaar en een E-bike is te huur. Ontbijt is inclusief. Parkeren op eigen terrein.

Drouwenermond, Drenthe  – 1 slaapkamer – maximaal 2 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Drouwenermond via Booking.com

Foto: Booking.com

 

Vakantiehuis in Norg

Dit luxe natuurhuisje voor maximaal 8 personen, ligt op een schitterende locatie midden in het bos op loopafstand van het pittoreske brinkdorp Norg. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde. In de open keuken staan een vaatwasser, 2 koelkasten, combi-oven, vol automaat koffiemachine, gaskookplaat en afzuigkap. Op de begane grond is een toilet, een ruime slaapkamer met badkamer met een vaste wastafel en een douche. Wasmachine en droger aanwezig. Wifi aanwezig (gratis). Op de verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, een balkon, toilet en een tweede badkamer met vaste wastafel, douche en ligbad. Alle bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Buitenom een bostuin, ruim terras en buiten meubilair, midden in het bos.

Norg, Drenthe  – 4 slaapkamers – maximaal 8 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Norg via Natuurhuisje.nl

Foto: Natuurhuisje.nl

 

Vakantiehuis in Spier

Luxe vierpersoons vakantiehuis staat op een mooi familiepark in Spier. Rondom Spier zijn uitgestrekte bossen en heidevelden. Vele mooie brinkdorpen zoals Ruinen, Dwingeloo en Diever en plaatsen zoals Hoogeveen, Meppel en Assen. Een mooi vakantiepark als je met kinderen komt. Een ideale plek om te wandelen of fietsen. De woonkamer is ingericht met een zithoek, eethoek en een televisie. De volledig ingerichte keuken beschikt over een magnetron, filter koffiezetapparaat en vaatwasser. Er is centrale verwarming aanwezig in de woning. Er zijn twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet.

Spier, Drenthe  – 2 slaapkamers – maximaal 4 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Vakantiehuis in Spier via Heerlijkehuisjes.nl

Foto: Heerlijkehuisjes.nl

 

Villa in Tynaarloo

Deze villa heeft op de begane grond entree met hal, een woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv en gas/sfeerhaard. De open keuken is voorzien van o.a. vaatwasser, koffiepadapparaat en combimagnetron. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met twee éénpersoonsboxspringbedden en badkamer met wastafel en douche en apart toilet. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers met elk twee éénpersoons boxspringbedden, een tweede badkamer met wastafel, douche en bad en een apart tweede toilet. Villapark Akenveen in Tynaarloo heeft naast deze villa’s nog meer accommodaties, je ziet ze hier.

Tynaarloo, Drenthe  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Villa in Tynaarloo via Roompot.nl

Foto: Roompot.nl

 

Watervilla aan het Paterswoldsemeer

Deze watervilla heeft twee verdiepingen. De villa is comfortabel en modern ingericht met woon-/eetkamer met eettafel, aparte WC, internationale TV-zenders, Flatscreen TV en houtkachel. Uitgang naar het terras. De open keuken beschikt over 4 keramische glas kookplaten, waterkoker, diepvriezer, elektrische koffiemachine en combimagnetron. In het souterrain bevindt zich 1 kamer met een tweepersoonsbed en twee kamers met elk twee bedden. Douche/WC. Vloerverwarming. Terrasmeubelen. Mooi panoramazicht op het meer. WiFi is gratis. Privé aanlegsteiger voor een boot.

Paterswoldsemeer, Drenthe  – 3 slaapkamers – maximaal 6 personen

–> Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen

Watervilla aan het Paterswoldsemeer via Interhome.nl

Foto: Interhome.nl

 

Nog meer mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe

Staat jouw perfecte vakantiehuisje in de provincie Drenthe er niet bij? Via onderstaande links kun je het door jouw gewenste vakantiehuisje in de provincie Drenthe (of in een andere provincie) boeken:

 

Dit was het overzicht van vakantiehuisjes in de provincie Drenthe. Elke maand komt er een blog per provincie met een aantal mooie vakantiehuisjes

 

Heb jij nog suggesties voor een mooi vakantiehuisje in de provincie Drenthe?

 

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links iets bestelt krijg ik hier een kleine vergoeding voor. Jij betaalt niets extra. Wat een affiliate link inhoudt, vertel ik je in de Disclaimer.

 

Meer lezen

 

Volg JTravel op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

 

Bewaar op Pinterest

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog Ik heb een aantal mooie vakantiehuisjes in de provincie Drenthe voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een mooi vakantiehuis in Drenthe, lees dan deze blog. #vakantiehuisjes #drenthe #accommodatie #jtravel #jtravelblog

Meer over dit onderwerp

Geen reacties

Geef een reactie

Over JTravelBlog

Welkom op de website van JTravelBlog. Mijn naam is Jaquelien, het gezicht achter de websites JTravelBlog en JTravel.Het gezicht achter JTravelBlog.

Zoeken

Abonneer je op de nieuwsbrieven van JTravelBlog

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven voor de nieuwsbrieven van JTravelBlog. Je ontvangt een e-mail als er een nieuwe blog verschijnt.

Buy me a coffee

Aanbiedingen

Heb je de wekelijkse aanbiedingen van JTravelBlog al eens bekeken?

Aanbiedingen van JTravelBlog.nl

Boek een vlucht

Skyscanner

Boek je hotel



Booking.com

Boek je Natuurhuisje

Boek hier je Natuurhuisje

Heb je nog iets nodig?

Bol.com